Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
07-04-2010

Åben op for intuitionen Vist

Bedøm
(3 stemmer)

Åben op for intuitionen

 

Inden i os er der mange stemmer, der gerne vil høres. Vi lytter gerne til de der er gamle og velkendte og ofte også de der ikke altid fører os til det rette sted. Intuitionen er én af disse stemmer.

Når jeg følger min intuition føles det som at flyde med strømmen. Hvor når jeg lytter til andre som ”jeg burde...”, ”Hvis ikke...,så..”, er det som at svømme op i mod strømmen. Når vi lytter til den stemme der fortæller os hvad vi af hjertet har lyst til, og handler derefter, ledes vi hen til det der tjener os bedst og dér hvor der er sjovest. Flere af os er vandt til at lytte til stemmer der taler om hvad vi skal gøre da vi ellers vil går glip af noget, at måske vi ”ikke finder noget bedre”, jeg ”burde” osv. Når vi har lyttet til de høje og påtrængende stemmer i mange år, kan det være svært at høre den blide og rolige stemme, som er vores intuition.

 

Når vi lytter til intuitionen flyder livet meget nemmere og problemløst....ja altså dvs. At udfordringerne ikke på samme måde føles som problemer når vi har øvet os i at høre intuitionens stemme. Og ja, min helt klare oplevelse er at jeg ikke længere oplever episoder hvor ”alt går galt” for mig eller at tingene føles ”op ad bakke”. Når der er udfordringer føles det meget anderledes nu hvor jeg har øvet mig i at kende forskel på de indre stemmer og jeg kommer derfor sjældent til at gå ned af de veje hvor problemerne opstår. Selvfølgelig er der tider hvor der opstår ubehag og smerte, det er bare i en anden grad og på en mere konstruktiv måde.

Livet behøver ikke være en kamp. Den udtalelse overrasker mig stadig, når den kommer fra mig, der tidligere var sådan en ulykkesfugl på mange punkter.

 

De fleste af os bærer rundt på bagage fra dette og tidligere liv, som blokerer vores tilgang til intuitionen. Mange af os er parate til at smide unødvendig karma og vende tilbage til vores højeste vej og formål.

 

Her følger 5 punkter som vil støtte dig i at finde hjem til dig.

 

5 tip til hvordan du finder tilbage til din højeste vej og formål:

 

 

  1. Lyt til dine guides

 

Sæt dig ned i 10 minutter og hav dig en snak med dine guides. De hører dig altid. Fortæl dem at du ønsker at finde tilbage til din højeste vej og formål og ønsker deres støtte og inspiration. Sig at de gerne må give dig hints i løbet af din dag, der vil bringe dig på rette vej. F.ex. En artikel, et navn på en behandler eller en motionsform.

 

  1. Lyt til din intuition

 

Når du skal vælge retning i løbet af din dag, prøv da at lytte ind til dit hjerte i stedet for dit hoved. Skal jeg gå i Føtex eller Netto. Hovedet siger måske at Føtex er tættere og smartest, men måske har du bare mest lyst til at gå i netto. Gør det. Blot et eksempel på at de små ting hvor vi ikke er følelsesmæssigt involverede kan være gode til at træne forbindelsen til din intuition.

 

  1. Gør noget dejligt for dig selv i det fysiske

 

For at få fuld glæde af vores styrker og spirituelle gaver, kræver det faktisk at vi bringer bevidstheden helt ind i det fysiske. Mange af os syntes det er nemmere at svæve i æteren, tage os af andre eller spekulere/tænke/regne den ud. Hemmeligheden ligger i at ære den fysiske krop som er vores redskab og den inkarnation som vi oprindelig valgte. Gør din fysiske oplevelse indbydende. Gå til frisøren, til massør, køb en lækker creme, dans, gå i fitness centeret, vær kreativ eller giv dig selv et skønt fodbad.

 

  1. Bliv ved

 

Bliv ved med at husk dig selv på dit ønske om at vende tilbage til din højeste vej og formål. Hav for eksempel et ord eller farve du tager med dig i din dag. Noget der er let at huske. Det kan være at du kan se at du kan blive bedre til at være accepterende over for dig selv eller andre. Bring da ordet accept med dig og mind dig selv om det flere gange.

 

  1. Tilgiv dig selv

 

Vær kærlig og blid ved dig selv. Du er helt okay som du er. Du er en lysende og smuk sjæl der er her på jorden i en krop. Du er så meget større og smukkere end du kan forestille dig. Du skal ikke være noget bedre eller mere. Du kan bare slappe af for alt det du længes efter er lige her og nu inden i dig. Alle blokeringer osv. Er blot noget der ligger som skidt på ruden. Solen skinner også når vi ikke kan se den.

 

Derudover kan jeg varmt anbefale en karma clearing i de akashiske arkiver. Denne clearing fjerner permanent blokeringer fra din sjæl og akashiske journaler, som fremmedgør dig fra dit oprindelige potentiale, formål og viden om hvem du er.

 

Du kan også få tilsendt en GRATIS kanaliseret meditation der åbner hjertet og hjælper dig med at komme ned i kroppen(dermed styrker intuitionen).

 

Læs mere her: www.transformerendehealing.dk

 

Stort kærligt kram til din sjæl og ønsket om at du må følge din højeste vej og formål.

 

Kærlig hilsen Anneli

 

 

Sidst ændret den Torsdag, 15 April 2010 13:05
Anneli Lindeborgh

Anneli Lindeborgh

Spirituel rådgiver, clairvoyant og healer Anneli Lindeborgh

Jeg arbejder med vibrationel integration, akashiske arkiver, sjæle clearing og hjerte healing, med udgangspunkt i din sjæls særlige oprindelse, egenskaber, evner, formål og drivkraft og din personligheds evner til at formidle dette.
 
Nytidnytliv.dk

Hjemmeside: www.nytidnytliv.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer