Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
21-07-2010

Vi så rumskibe Vist

Bedøm
(8 stemmer)
Kære alle

I onsdags (d. 14. juli 2010) kom jeg hjem fra et mindblowing ET-kursus i Frankrig med Dr. Steven Greer (fotoet til højre) og 60 dedikerede stjernemennesker fra vestlige lande, flest fra Frankrig. Vi var 3 danske drenge. Vi fik en masse at vide om, hvad som sker bag forhænget i de vestlige regeringer vedr. offentliggørelsen af tilstedeværelsen på vores planet af vores søstre og brødre fra de omkringliggende planeter. Obama har fået alt materialet, men har – som alle nok ved – en hel del andet, som han også skal se til, såsom en tung amerikansk befolkning. Obama sidder med nogle meget varme kartofler, fordi offentliggørelsen rykker radikalt med magtbalancen for religionerne, militærindustrikomplekset og energiforsyningsindustrien.

Hver nat tog vi ud til en mark, hvor vi igennem meditation og teknisk udstyr kommunikerede med de omkringværende rumskibe. Jeg havde kamera med, men det fangede ikke noget brugbart (og jeg var også meget fokuseret på at opleve det frem for at ”dokumentere det”), men gruppen havde stillet diverse professionelle kameraer op, og de har sikkert fanget det meste. Der var rumskibs-opvisninger hver aften, selv aftenen før kurset, hvor vi var ankommet til vores campingplads, kom et lysende objekt hen over os. Det var mere lysende end Nordstjernen, og det fløj hurtigere end noget menneskeskabt fly og til sidst fløj det ud i rummet igen. Wow – det var lige noget for os 3 dedikerede stjernedrenge. Det sjove var, at Steven Greer, som befandt sig i en anden del af byen, også havde set det og startede kurset med at fortælle om det – hvortil vi var 3, som kunne sige, at det så vi også.

Jeg kunne skrive 10 lange artikler om alt det, som vi så og oplevede, men vil allerhelst blot anbefale andre at tage på et sådan kursus. Rumfolkene, anvendt i mangel på bedre ord for dem, var helt vildt kreative i deres udtryk om, at de tydeligvis var dybt interesserede i at komme i kontakt med os. Vi var 60 mennesker, som var ankommet i 10-12 biler og en gang fik rumfolkene det gule blink, som kommer når man låser en moderne bil, til at gå i gang på flere biler samtidigt, og de fik måleudstyr til at spille en bestemt melodi som stoppede igen præcist, da vi 1½ time senere afbrød aftenens seance.

De fløj hen over os på stjernehimlen ret tit, og dem som var clairvoyante kunne se, at der var flere racer, som landede deres rumskibe på forskellige tidspunkter – de var meget nysgerrige og de betragtede os hele tiden. På et tidspunkt slog alt gruppens måleudstyr ud på og Greer sagde, at et stort rumskib nu var meget tæt på. ”Er I klar til, at de lander?” Der gik et gys igennem hele gruppen, og jeg skal da også personligt sige, at jeg mærkede lidt frygt for det ukendte. Fordi der var frygt i gruppen, så valgte rumskibet ikke at lande, men var meget tæt på eterisk, hvilket de fleste mærkede.

Det, som jeg personligt synes, var mest fantastisk, var den sidste aften, hvor jeg blot sad og kiggede meditativt ud på nogle træer, som stod måske 100 meter væk. Jeg sad og dagdrømmede lidt og lige pludseligt materialiserede sig et kæmpe lysende objekt mellem de træer, hvor jeg kiggede hen, og mig / gruppen. To sekunder senere var det væk igen, og jeg råbte bare ”wow wow wow” og fandt at Steven Greer også råbte ”wow”. Steven kom senere hen til mig, og vi fik en god samtale om det, som vi havde set. Det gik ofte så hurtigt, at det langt fra var hele gruppen, som så en tilsynekomst.

Jeg er meget glad for Steven Greer, som fortalte om tidligere oplevelser, hvor han – helt fysisk – havde været ombord på et rumskib og andre episoder, hvor rumskibe havde landet og kunne ses helt fysisk af gruppen. Mange var blevet ”bange for det ukendte” og det havde gjort, at der stadig ikke var en officiel kontakt.

Greer fortalte om en gang, hvor der var kommet et rumskib til syne – helt fysisk. Han var gået frem mod det, men da han kom tæt på det, vendte det om lige før det skulle lande og forsvandt igen. Han forstod ikke hvorfor, ”det havde fortrudt”, men da han kiggede bagud, var en kvindelig psykolog gået i chock. Hun havde tidligere erklæret, at hun var helt klar til at møde dem og havde joket med at invitere dem til kaffe og få en go’ snak med dem.

Vi blev uddannet i at tage denne kontakt op, når vi kom hjem, og lade rumfolkene komme tættere og tættere på os - og jeg skal da gerne give essensen.
  1. Vælg et øde sted  - din nabo kan måske få et hjertestop, for der kan pludselig lande et rumskib i din have. Eller mediter og bed om et egnet sted.
  2. Vær ydmyg, forvent intet – kontakten kommer måske ikke første gang.
  3. Mediter og vær åben. Mærk om du har frygt for, at de lander. Arbejd med den frygt. Der er kun ét, som holder én tilbage, og det er én selv.
  4. Inde i dig selv, bed dem om at komme til syne, i et tempo, som du kan rumme. Det starter måske med en lille tilsynekomst. Hvis man kan rumme det, så kan man tillade, at de kommer tættere på.
  5. Når de så en dag lander, så lad være med at løbe hen til rumskibet, fordi det vil være en kæmpe energimæssig påvirkning på ens krop og energilegemer. Lad dem komme ud til dig og lad dem invitere dig ind. De ved, om du kan rumme det eller ej.
Greer fortalte om en mand, som havde – da et rumskib skulle til at lande - sprunget op og havde løbet direkte ind under det. Manden var så kollapset, og de havde taget ham op i rumskibet for at heale ham. Da han vågnede op i rumskibet, var han blevet forskrækket og havde angrebet de healere, som stod og healede ham, så de måtte fastspænde ham energimæssigt, indtil han slappede af. Da han slappede af, bød de ham hjerteligt velkommen ombord, og de gav ham en rundvisning. Som afslutning fik han lov til at styre rumskibet lidt rundt, hvilket havde været en kæmpe oplevelse for ham.

Vi lærte også, hvordan man skelner mellem militærets rumskibe og de rigtige rumskibe. Millitærets rumskibe er relativt ”klumpede” og hvis man kommer tæt på dem, så kan man se, at der er ”samlinger”, mens de ægte rumskibe er lavet af et stykke ekstremt let og fleksibelt materiale. Grundlæggende set, jo mere ”akrobatik” et rumskib kan lave, jo højere sandsyndlighed er der for, at det ikke er millitærets. Hvis rumskibet indhylder dig i hjertelig energi, så er det et ægte rumskib.

Dr. Green, som har forbindelse til mange af verdens regeringsledere, fortalte, at millitæret får et forklaringsproblem, når det senere bliver kendt, at de siden 2. verdenskrig har bygget rumskibe – primitive efterligninger efter nedstyrtede / nedskudte rumskibe. Alt imens menneskeheden har været imponeret af månelandingen, som ud over det var optaget i et studie på jorden, så har millitæret fløjet længere og længere ud i vores solsystem. Da millitæret forsøgte at springe over til de andre solsystemer, blev deres skibe afvist. De andre racer, som befolker vores univers, accepterer ikke, at vi kommer længere ud, før vi er kommet længere i vores udvikling.

Millitæret var blevet fornærmet over den afvisning og havde sat satellitter op, som var udstyret med strålevåben (betalt af skatteydernes penge). De satellitter var rettet ud i rummet og kunne skyde på rumskibe, som var uden for jorden. Disse satellitter var blevet koblet fra igen og igen, som et signal om, at vores krigsmentalitet ikke er acceptabel i det ydre rum.

Greer arbejder på højtryk på at uddanne grupper, så de er klar til at danne kontakt, først i det små og senere i det store.

Alle, som føler en dedikation til at gøre det, skal blot handle på det. Jo flere, som gør det, jo hurtigere går det med, at universet genåbner sig for menneskeheden.

Greer ser for sig, hvordan ”fri energi” og rumfolkenes tilsynekomst snart vil transformere hele vores planet på en måde, som vi ikke turde tro var muligt. Vi har allerede teknologiske løsninger, som løser vores nuværende energi-, finans- og forureningsproblemer. Teknologierne er blevet tilbageholdt og bruges ikke til menneskehedens bedste, men det er meget snart historie.

Personligt er jeg dybt beæret over at kunne være inkarneret på jorden i denne tid, hvor der sker en ufattelig transformation af vores smukke jord, og vi står over for en fantastisk gave af ”fri energi” og en genforening med glemte kosmiske familiemedlemmer.

Dr. Steven Greer står i midten og er ved at gøre klar til aftenens seance.


Michael i venstre top, mig i midten bag de andre, i venstre front en tysk mand, som vi blev gode venner med, men som jeg i skrivende stund ikke kan huske navnet på, til højre for ham er Peter og igen til højre er Ming, som også er tysker. Vi 5 var totalt ligesindede og udgjorde et powerfuldt lille ET-hold. Måske ser vi de 2 tyskere igen.

Ming fik under en meditation et symbol, som han fortalte gruppen omkring, og som vi efterfølgende telepatisk bad rumfolket om at skabe som en korncirkel et egnet sted på jorden. Symbolet er følgende.Hvis du ser symbolet blive skabt i en korncirkel i den næste tid, så skriv gerne til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Sidst ændret den Søndag, 25 Juli 2010 22:05
Jens Kirk

Jens Kirk

Webmaster på Selvet. 33 år. Jeg brænder for at skrive om jordens opstigning, tilsynekomsten af vores søstre og brødre fra andre planeter og lignende emner.

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer