Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
29-08-2010

Kanalisering for alle 29.08.10 Vist

Bedøm
(1 Stem)

Kanalisering for alle 29.08.10

Visdom i form af indsigt, medmenneskelighed, oprigtig kærlighed og omsorg for sig selv og andre mennesker tilflyder jorden i disse tider.

Det kan være svært, at rumme alle disse energier, og som oftest føler vi en enorm træthed og mangel på overskud!

Disse følelser går hånd i hånd med overskud, energiboost og glæde, og de kan skifte næsten fra minut til minut.

Hvorfor disse store udsving i vore energiniveauer?


Det er fordi vi, som individer skal lære at tackle energiniveauer på helt andre planer end dem vi i mange år har befundet os på, vi bevæger os fra et punkt temmelig lavt på skalaen, til et punkt, som ligger temmelig højt på skalaen, og denne bevægelse foregår over en ”for menneskeheden” meget kort periode!

Ikke bare menneskeheden springer i energiniveauet, det sker også for Moder Jord, hendes energi hæves, ikke i samme grad, som det spring menneskeheden foretager, men det er et skift, som giver Moder Jord overskud til at stå igennem forandringerne sammen med os, som vores allestedsnærværende omsorgsfulde Moder.

Vi har i mange år været alt for opslugte af materiel rigdom, og vi har ikke ænset at lytte til Moder Jords stemme, om at yde omsorg for den natur vi lever i, samt den jord vi lever på. Vores opvågnen har været på vej i nogle årtier, og med en evig og fremadskridende udvikling har vi bevæget os frem til det punkt, der inden længe bringer størstedelen af menneskeheden ind på den vej, som tipper energien…

Den tipper – så vi fremover altid vælger og føler – eller føler og vælger – sagt på en anden måde, vi kommer fremover til at bruge hjerteenergien langt mere aktivt, og fremover vil det ikke være et spørgsmål om, hvad vi tænker om dette eller hint, men et spørgsmål om, hvorledes vi mærker beslutningen i hjertet!

Vi har en utrolig energikilde lige uden for vores dør, og vi skal huske på, at tanke op i denne energikilde, vi skal nemlig ikke længere ”hive” energien fra andre mennesker, men fylde os op via naturen, sæt dig ganske stille, find roen og stilheden i dit indre, og lyt – og mærk!

Lyt – først til din egen indre stemme.

Lyt dernæst til universets stemme.

Lyt så til Moder Jords stemme!!!!

Mærk din egen indre uudtømmelige hjerteenergi.

Mærk den kærlighed, som strømmer os i møde fra universet.

Mærk den helt tæt omsluttende kærlighed Moder Jord konstant og evigt har sendt og stadig sender os!!!!

Gå i samklang med disse energier, og din forvandling vil være langt mindre stressende for din krop og dit sind!

Den forvandling som hurtigt vil indfinde sig, den er ”ubeskrivelig” – den er så omfattende, at du ikke i din vildeste fantasi kan se det for dit indre øje!

Den er så fyldt med kærlighed, at du ikke er til at stoppe, du kommer til at sende disse kærlighedsenergier ud med en sådan kraft, at intet kan holde dig tilbage, og forvandlingens spire skydes ind i alle, du møder på din vej!

Den skydes ind med en sådan kraft, at selv det mest tvivlende menneske ikke kan modstå den, det betyder, at du via dine energier breder kærligheden ud i et større og større område, og inden længe er verden forvandlet, ikke bare fordi du udsender disse utrolige kærlighedsenergier, men fordi du er én ud af mange, som man kan kalde en kærlighedshær!

Kærlighedshær !!!

Et absurd ord, og alene det, at dette ord er absurd, vil få bogstaverne og tonerne til at klinge så meget mere, det svinger i en tone, som ikke er til at stoppe, når først svingningerne er kommet i gang.

Meld dig ind i denne kærlighedshær, begynd din rejse, find din indre stemme, find universets stemme, find Moder Jords stemme!

Mærk de forandringer som følger i kølvandet på denne bestemmelse!

Vi er med dig på hvert et skridt!

Vi omslutter dig med mod og ”mandshjerte”.

Vi leder dine skridt.

Og … vi elsker dig  - evigt!

Kanaliseringer_til_alle

Kærligst Britt

www.Briwac.dk

Sidst ændret den Torsdag, 06 Januar 2011 16:41
Britt Wackerhausen

Britt Wackerhausen

Silkeborg, kanalisere budskaber - tegner og fortæller.

Hjemmeside: www.briwac.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer