Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
08-12-2010

Du kan opleve ekstatisk sex Vist

Bedøm
(0 stemmer)

Du kan opleve ekstatisk sex

Af Keith Sherwood


For mere end tusinde år siden nåede tantriske mestre frem til den erkendelse at den menneskelige sexualitet og energien bag den er så kraftfuld at den ikke alene kan bringe en person ind i en transcendent bevidsthedstilstand men også gøre det muligt at opnå nye højder i den sexuelle intimitet med en partner – med andre ord et ekstatisk sexuelt  forhold.

Et sådan forhold er et kærlighedsforhold i hvilken du kan opleve ekstatiske sex uden at angst eller frygten for at blive bedømt kommer i vejen. Ekstatisk sex er ikke blot fænomenal sex, hvor du føler en fuldstændig forening med sin partner – det er også en ydre manifestation af en mere grundlæggende sexualitet, som udspringer fra et sted dybt inde i dig, nemlig fra det ikke-fysiske felt af energi som gennemtrænger din fysiske krop og gør det muligt for dig at dele nydelse, kærlighed, intimitet og glæde med en partner.

Det menneskelige energifeld

Det er dit energifeld som leverer den energi du skal bruge til at have ekstatisk sex. Og det er dit energifelt som transformerer sexuel energi  til alle frekvenser hvor du deler nydelse, kærlighed, intimitet og glæde med din partner. Dit energifelt gennemtrænger din fysiske krop.  Inde i dette energifelt er der adskillige gruppe ikke-fysiske organer som regulerer sexuel energi. De vigtigske er chakraerne, auraerne og meridianerne (se fig. 1).

Chakraer er energicentre som fører seksuel energi fra den universelle bevidsthed – dens oprindelige kilde – til dit energifelt og dernæst forvandler denne energi til hele spektret af frekvenser du har brug for.

Auraer er ægge-formede felter af sexuel energi der tjener som forråd af denne energi og som også adskiller dit energifelt fra omgivelser.

Meridianer er strømme af sexuel energi som fører energien fra en del af dit energifelt til et andet og fra dit energifelt og ud i din krop.

Shakti og sexuel energi

Det er gudinden Shakti som i form af kreativ, sexuel energi giver dig muligheden for at erfare nydelse, kærlighed, intimitet og glæde og til at tage del i et ekstatisk sexuelt forhold. I modsætning til energi på det fysisk-materielle plan som har individuelle egenskaber så som en elektrisk strøm eller varme, så er sexuel energi ikke-fysisk og har kun universelle egenskaber.

Universelle egenskaber skaber ingen tilknytninger og binder heller ikke mennesker til hinanden på en usund måde, universelle egenskalber så som netop nydelse, kærlighed, intimitet og glæde fremmer fornemmelsen af frihed, sand selvbevidsthed og selvtillid. –Dertil kommer at de gør ekstatisk sex til en af de mest tilfredsstillende aktiviteter du kan dele med et andet menneske.

Vigtigheden af sexuel energi

Selvom sexuel energi således gennemtrænger det fysiske og ikke-fysiske univers er de fleste mennesker desværre hverken klar over det eller dens betydning, - udover når de har intim fyskisk kontakt. Der er dog alligevel tidspunkter, hvor det er umuligt at ignorere tilstedeværelsen af sexuel energi og de universelle kvaliteter som kommer herfra. Du oplever denne energi hver gang du begejstres over et andet menneske og hver gang du deler nydelse, kærlighed, intimitet og glæde med din partner. Du oplever det også når du føler en strøm af vitalitet eller kreativitet eller når du føler et dybt velvære eller en dyb tilfredsstillelse.

De tantriske mester vidste at sexuel energi er af transcendent natur og de benyttede kærlighedsakten som et instrument til at opnå en indre tilstand af enhed som par kunne nyde og dele med hinanden. Du kan også opleve det, hvis din sexuelle energi kan flyde frit gennem dit energifelt og din fysisk-materielle krop.

For at du kan øge din evne til at erfare ekstatisk sex er der tilføjet en øvelse. Den har to dele:  Den første del øger strømmen af sexuel energi gennem dit energisystem ved at du bruger din hensigt og din vejrtrækning som redskaber for transcendens. I den anden del bruger du din hensigt til at centrere dig i dit energifelt. Derefter bruger du din hensigt sammen med din vejrtrækning til at elske de forsømte dele af din krop – så de igen frit kan udstråle sexuel energi.

Din hensigt virker på samme måde som et computerprogram. Ligesom et program instruerer computeren i at udføre en bestemt handling instruerer din hensigt din underbevidsthed til at centrer din opmærksomhed (og selvet) i dit energifelt og i at elske de forsømte dele af din krop. Hvis du anvender din hensigt rigtigt, uden at iagttage dig selv, uden at gøre dig umage, uden at sætte følelser på eller blande tvivl ind i din hensigt, så vil din opmærksomhed automatisk vende sig indad.

Din vejrtrækning er en vigtig kilde for prana. Prana og sexuel energi er det samme. Ved at trække vejret dybt og fylde hele åndedrætssystemet med luft trænger prana også ind i dit energifelt – og med hvert åndedrag kan din hensigt dirigere prana til at stømme ind i de forsømte legemsdele du tænker på  og fylde dem op.

Elsk dine legemsdele

Du er måske ikke klar over det, men du elsker hele tiden de legemsdele som giver dig nydelse og derved stråler sexuel energi automatisk igennem dem. Den sexuelle energi giver derved disse legemsdele den næring de har brug for til at fungere sundt med resten af din krop. Når sexuel energi kan stråle frit gennem en legemsdel nyder du hvordan den føles og hvordan den ser ud. Du er så istand til at dele den energi med din partner.

Der er mange årsager til hvorfor du måske ikke bryder dig om eller forsømmer en legemsdel. Måske synes du ikke den er attraktiv eller du føler dig måske afvidst på grund af netop den legemsdel. Måske er du blevet opdraget til at skulle skjule den eller kontrolere den energi, der stråler ud fra den. Hvis den er for smuk (især dine primære og sekundære sexualorganer), har det måske forårsaget uønsket opmærksomhed eller andre blev jaloux på dig.

Uanset årsagen  -  hvis du ikke bryder dig om eller forsømmer en legemsdel vil det indskrænke strømmen af sexuel energi herigennem og det får kroppen til at trække sig sammen. Så snart en legemsdel har trukket sig sammen bliver den enten overfølsom eller den mister al fornemmelse og bliver følelsesløs.

Ved at blive god til den følgende øvelse vil du kunne fylde dine forsømte legemsdele med sexuel energi. Dette vil øge din evne til at dele denne energi frit med din partner og dyrke ekstatisk sex.

Øvelse: Elsk dine forsømte legemsdele

I den følgende øvelse skal du bruge din hensigt til at centre dig i dit energifelt og din vejrtrækning til at øge strømmen af  sexuel energi herigennem. Derefter vælger du en forsømt kropsdel og retter din mentale opmærksomhed på den. Efter at du har rettet din mentale opmærksomhed på en forsømt legemsdel  trækker du med hver indånding sexuel energi ind i dit energifelt og med hver udånding lader du denne energi  strømme ind i den forsømte legemsdel, du tænker på.

Så snart du har fylt en legemsdel med sexuel energi vil den af egen kraft kunne stråle frit. Den vil også automatisk integrere sig selv i dine andre legemsdele så du kan dele pranaen som stråler herfra med din partner og dyrke ekstatisk sex.

Start øvelsen ved at vælge en forsømt legemsdel. Du kan for eksempe vælge dine lår, fødder, læber eller en anden legemsdel som har været nægtet den næring den skal bruge for frit at udstråle sexuel energi.

Så snart du har valgt en legemsdel sætter du dig godt tilrette med ret ryg. Luk dernæst øjnene og brug din hensigt til at centrere dig i dit energifelt ved at sige: ”Det er min hensigt at centrere min bevidsthed i mit energifelt”. Bliv ved med at trække vejret dybt gennem næsen uden pause  mellem ind- og udånding. Forbliv centreret mens du trækker vejret dybt i 2-3 minutter. Ret så din mentale opmærksomhed mod den legemsdel du tænker på, og med den næste udånding ånder du prana ind i denne legemsdel. Fortsæt på samme måde i 10 minutter.

Efter 10 minutter siger du: Det er min hensigt at løse min mentale opmærksomhed”. Træk vejret normalt igen og tæl fra 1 til 5. På tallet 5 åbner du dine øjne. Du vil føle dig helt frisk, afslappet og bedre end før.

Selvom nogle mennesker oplever en øget strøm af sexuel energi gennem den legemsdel de tænkte på allerede den første gang de laver øvelsen kan det være du skal gentage den adskillige gange inden legemsdelen kan ustråle energien fuldt ud. Men hvis du øver regelmæssigt på de forsømte legemsdele vil det ikke vare længe og du vil uhindret kunne dele den sexuelle energi der strømmer igennem dem med en du elsker.

 

Danish_1_Main_Meridians_lille


Sidst ændret den Onsdag, 05 Januar 2011 20:00
Keith Sherwood

Keith Sherwood

Keith Sherwood blev født i New York og har helliget sig praktisk energiarbejde i mere end 25 år.

Han er forfatter af flere bøger og giver regelmæssigt workshops på 3 kontinenter.

Hans evne til at se energifelter på alle dimensioner understøtter den søgende på vejen til transcendens.

Hjemmeside: www.onewholelove.com/ E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer