Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
07-01-2011

Lær Clairvoyance – Men kend dens pris Vist

Bedøm
(2 stemmer)

Lær Clairvoyance – Men kend dens pris, del.1

clairvoyance
Skrevet af: Dan Johannesson, forfatter mv.

Ofte har jeg set farverige opslag og kurser for det søgende menneske hvorigennem der tilbydes kurser i Clairvoyance. Lær at tale med de afdøde, mød din åndelige vejleder, og strik din egen badebold af englehår. Hvad de sjældent fortæller er hvad det reelt implicerer, hvis denne gave i sandhed skal udvikles og måske endda ligefrem gøre gavn som andet end dramaturgisk tilsætningsstof til den clairvoyantes ego.Clairvoyance er uden tvivl en af de mest fascinerende discipliner inden for den åndelige verden. Siden oraklet fra Delphi forudsagde livets udfald for de søgende og frem til i dag er det et virke som tiltrækker nysgerrighed, uro og begejstring. Og et spørgsmål som deler vandende i lige så høj grad som så mange andre spørgsmål inden for spiritualitet. Er det snydetampe og bondefangere? Godmodige drømmere fanget i deres eget selvbedrag, benådede ældgamle sjæle med særlig indsigt i ellers ukendte riger? Eller lidt af det hele?

Jeg vil, fra mit subjektive perspektiv, sige at en god måde at anskue det på er således: Hvis du køber en TV pakke hos TDC, og de lover dig at der kommer præcis det du allerhelst vil se hele tiden, vil du blive slemt skuffet og måske syntes at de har solgt dig noget forkert og holdt dig for nar. Men hvis de derimod ikke lover dig andet end at der nok skal komme noget igennem din TV pakke, men de garanterer dig ikke for om du vil bryde dig om det, eller om det overhovedet er det du havde regnet med at se, så kan det godt være at du stadig bliver skuffet, men i det mindste vidste du hvad du gik ind til.


Clairvoyance er på mange måde det samme, og det skaber både glæder og frustrationer hos dem som har besøgt en Clairvoyant. Ofte har man nogle forestillinger om sig selv, og sin rolle i sit liv, som man inderst inde bare gerne vil have bekræftet. Det er rart når det er Oles eller forældrenes skyld, eller når man får at vide at partneren og ikke en selv burde lære at værdsætte ens indre.
Men det er ofte bare ikke sandt. Og heller ikke altid det som kommer igennem til den Clairvoyantes intuition.


Som med TV pakken handler det om at forstå at ”pakken” ikke handler om at gøre dig tilfreds. Den handler om at lukke op til nogle afsendere af viden som kan hjælpe dig. Ikke altid med den viden du tror du gerne vil høre, men oftere med den viden du i virkeligheden har brug for at høre. Det er tit to ganske forskellige ting.


Clairvoyance handler i sidste ende ikke om smart cirkusartisteri ala vinder jeg penge i lotto, får jeg en flot bil, eller sætter min barm sig pænt igen efter fødslen? Den handler udelukkende om den ene ting som det moderne menneske ofte har det sværest med – selvindsigt. Igennem bevidstgørelse.


For den som godt kunne tænke sig at udvikle sine clairvoyante evner, er det lige præcis den pointe som er selve hjertet i hele processen. Udvikling af evnen til ærlig selviagttagelse er helt afgørende. Det er ubehageligt i starten, fordi det betyder at man skal lære at forholde sig til sine skyggesider. Ting, så som at man i virkeligheden har et iltert temperament, for ofte gør sig afhængig af andre, tilvælger offerrollen som ubevidst manipulation, og i det hele taget har et helt symfonisk orkester af manipulatoriske teknikker som man mere eller mindre bevidst har lært at spille på igennem sin opvækst skal erkendes. Og forvandles. Suk, ak og ve skulle jeg ellers hilse og sige.


Men kan man ikke lære det uden alt det bøvl? Jo da, men man bliver ikke den skarpeste kniv i skuffen. Og det at hjælpe andre, med reel indsigt og visdom kan man godt glemme alt om. Det hænger sammen med at selvom der kommer en strøm af intuitiv viden til dig når du arbejder med clairvoyance, så skal denne viden stadig filtreres igennem dit mentale jeg / felt. Dette felt påvirker signalerne i fortolkningsfasen og vil hele tiden fortolke og kommunikere ud fra den forståelse man nu engang selv har ifht. livet.

Når man hører historier om Clairvoyante der begynder at oplyse dødsdatoer og årsager mv. ved man f.eks. at man har at gøre med en som ikke har været denne lange og opslidende indre erkendelsesproces igennem, men blot af vildveje enten har fået åbnet lidt op for et af de tre mulige chakraer, eller alternativt simpelthen bare nyder ”the buzz” af at være en fandens kal, uden reelt at være andet end en charlatan, som oven i købet ødelægger omdømmet for et bevidstgørende værktøj der kan være både smukt, funktionelt og effektivt.


En anden årsag til at du skal vandre af den endeløse, men, på længere sigt, også vidunderligt befriende erkendelsesvej, er at hele ”systemet” mellem æteriske dimensioner / disinkarnerde sjæle / bevidstheder og vores jord styres af en fuldstændig genial sikkerhedsventil: Kærlighed.
For at du skal kunne høre, mærke eller se bedre ifht. æteriske aspekter af verdenen / andre dimensioner skal du have dine chakraer op i hastighed og energetisk udveksling. Og for at det kan lade sig gøre skal de udvide sig, og det kan de kun i takt med din evne til at fyldes med betingelsesløs kærlighed stiger.


Det er simpelthen så smart. Fordi det betyder at hvis du er nået så langt at du er i stand til at elske alt i dig selv fuldstændig betingelsesløst, så snurrer det hele riiimeligt hurtigt, fordi at denne måde at leve på er forudsætningen for at du gør to ting.

A: Holder op med at manipulere andre for at få deres energi. (Den behøves ikke længere fra eksterne kilder, når du elsker alt i dig selv.)

B: Er i stand til at møde ethvert andet menneske på dets egne betingelser uden noget ønske om et bestemt udfald af mødet. Dit ego er med andre ord så meget ud af spillet at du som kanal endelig er neutral nok til at kunne bruges. Det som kommer igennem dig farves mindst muligt af dine egne ideer og værdisæt, og den æteriske vejleder kan således bruge dig mere som telefonrør, end som en der også selv lige syntes ting og sån, og på den måde forplumrer beskedens ofte subtile pointer og indhold.


Hvis du på den anden side set får et kick ud af at fortælle om død og elendighed, er oddsne at du har en mindre ”shitload” af issues du først selv skal have ryddet op i. På samme måde hvis du i praksis stadig manipulerer, ikke elsker dig selv osv. ja så snurrer chakraerne helt automatisk langsommere.
Det er smart fordi at dine svar uanset hvor meget du anstrenger dig sjældent vil kunne være den søgende til større hjælp – og den slags kan folk instinktivt fornemme, så dit virke vil hurtigt gå i stå igen.


Så det er altså et møde hvor åbenhed er nøgleordet. Den som går til den clairvoyante skal være forberedt på at høre nogle uønskede ting om sine skyggesider – det er det med udviklingen af selvindsigt. Og den clairvoyante skal være nået dertil at personlige meninger, åndelige idelogier mv. kan sættes fuldstændig i baggrunden, sådan at den tredje part – hovedpersonen, i form af en eller flere ikke fysiske rådgivere, familiemedlemmer mv. kan få ordet.

I næste artikel kommer jeg ind på et par mere konkrete teknikker for den som oven på denne artikel stadig har mod på at bevæge sig af disse stier.


Indtil da kan jeg foreslå dig at starte med spørgsmålet: Hvordan vil det være for et menneske – for mig - at slutte total fred med sig selv, og siden fylde sig med total kærlighed og overgivelse til det lys og mørke jeg nu engang består af? Vil det frigøre mig, og min energi til andre ting, end endeløse indre og ydre kampe efter midlertidig energi / anerkendelse? Og i så fald, er det så ikke besværet værd at komme i gang?


Anstrengende? – Helt sikkert.


God fornøjelse til næste uge.


I samarbejde med Forlaget ViraBooks; http://www.virabooks.dk og http://www.danjohannesson.dk
Sidst ændret den Torsdag, 06 Januar 2011 16:17
Dan Johannesson

Dan Johannesson

Forfatteren Dan Johannesson, udgav d. 10 maj 2012 sin debutroman, det spirituelle fremtidseventyr: "Virkeligheden Bag Virkeligheden - Glasplaneten", som traditionel bog og e-bog.

 

Dan er ligeledes forfatter til den populære e-bog  "Lær Clairvoyance", og e-bogen "The War on Terror - Propaganda i Globale Nyhedshistorier".

 

I 2014 blev Dan Cerificeret Coach, hvor han specialiserede sig i generaliseret angst. Siden er mange klienter med generaliseret angst blevet hjulpet til et 100% symptomfrit liv, enten hjemme i deres eget hjem via Skype sessions, eller i hans klinik "Blivangstfri.dk" beliggende i hjertet af Odense C.

 

Dan arbejder med en dokumenteret amerikansk videnskabelig metode, og har hjulpet mennesker med op til 20 års angst, på tonsvis af medicin, og håbløse udsigter, permanent ud af deres generaliserede angst, på maksimalt 3 sessions i klinikken.

Hjemmeside: www.blivangstfri.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer