Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
25-01-2011

Kanalisering: Vendepunktet - Fællesskab & samarbejde - Luk dit 3. øje op og SE Vist

Bedøm
(1 Stem)

Andreas Villadsen afholder jordhealing hvert år på Sommer- og Vintersolhverv. Denne gang kunne jeg ikke deltage fysisk men var med hjemmefra med fjernhealing samt kanalisering. Mange andre deltog også med fjernhealing. Dette var min oplevelse:

Devaerne samles omkring området. Det er nogle særlige ”vinterdevaer”, de som er aktive her i frosten og sneen, som træder frem nu.


Der lægges et smukt opaliserende tæppe ned over stedet, som glinser og lyser, et healende tæppe. Det renser jorden og højner vibrationerne i området, og i deltagerne. Andreas står med ”søjlen” og gruppen danner et kors energimæssigt, som i Andreas logo.

Jeg ser Andreas stå med en stav som ”Kong Vinter” der kalder til råd. En gammel visdom sænkes ned i ham, og han er formidler af stærke energistrømme, som han endnu ikke er bevidst om. Jeg ser strømme af lyselilla, lyseblå, lysegrønne og hvide changerende og opaliserende strømme der stille daler ned i området og arbejder sig dybere og dybere ned i jorden. Der er stor årvågenhed og mange, både jordiske og ikke jordiske hjælpere, deltager ved denne Hellige ceremoni.

Vendepunktet.
Jeg får en fornemmelse af at dette er vendepunktet, nu går vi mod lysere tider. Opvågning. Vi vågner mere og mere af vores dvale og kaldes til fællesskab og samarbejde. Alle tager hinanden i hænderne – også os der ikke er fysisk tilstede, og fællesskabsbåndene bindes på smukkeste vis.

”I er kaldet til samling” synes Kong Vinter at sige. ”for at forenes i hjerternes lys. Tiden er ikke længere til enkeltmands eje, men snare til fællesskabets værdier. I skaber i fællesskab så langt større og lysere energi stjerner, som funkler og blinker langt ude i horisonten, og længere endnu. I vil ej tro det muligt, om i så dette stjernelys. Men bær bevidstheden i jeres hjerter og tag den med dig hjem.” Jeg ser hvordan hans hjerte stråler, og hvordan alle jordiske og ikke jordiske hjerter styrkes og stråler endnu mere. I sandhed et stjernehav.

Sanat Kumara træder frem og strømmer rensende, højnende og transformerende energi ned i midten af kredsen med en voldsom styrke, kraft og intensitet.

Hele jorden dundrer og vibrerer efter dette energi løft. Han smiler og trækker sig tilbage. Alle står måbende, hvad skete der lige der? Energien påvirker alle meget, særligt de som er til stede fysisk ved healingen, men også alle os der er med hjemmefra. Vi mærker svingninger og vibrationer i vores energi system. Som en dyrebar gave fra Lysets side til os alle.

De ønsker virkelig at hjælpe os på denne rejse, med at højne og løfte energier. Nu blinker Sirius familien til os, og de strømmer ned over jorden. Bevidste, årvågne og klar til at træde til. Alle de åbninger de finder, alle de mennesker som de mærker er åbne, er de i nærheden af, og ønsker inderligt et bevidst samarbejde omkring jordens opstigning:

”Lad jer ikke lulle ind i ubevidsthedens suppedas, træd ud af den og SE!
Se hvad der virkelig sker og vær aktiv handlende. Lad ikke stå til mere, det er fortidens levn. Handl og vær med. Tag aktivt ansvar overalt hvor du færdes og tag hele tiden handlinger, tanker, følelser op til revision. Er dette det bedste for helheden? Tag det ind i dit inderste Hjertelys og lad det stråles over der.”

”Vær hele tiden parat til omstilling, det er omstillings perioden nu og de næste 2-3 år frem. Intet fastlåst kan forblive fastlåst, alt vendes, drejes og gennemses i lysets stråler. Giv slip og find tilliden til denne dybe inderlige proces i alle gennemgår, og vid det renser med èt formål: Højnelse! Højnelse til en lysere og kærligere civilisation. I er på vej, hold ud – hold fast."

"Mange længes efter dette lys, denne hastighed, denne magiske energimæssige måde at tænke og leve på. Vid det kommer – også for jer. Dette jordhealingsarbejde baner vej og åbner porte, langt flere end i tror.”

”Vi er med jer, luk op for dit 3. øje – se – du kan se! Lad det ikke sløres til mere af illusionens mørke slør, men træd frem og SE dit sande spejl. Vær dit sande Jeg. Frygt ej mere for konsekvenser af dine valg og handlinger. Netop på denne måde har mørket undertrygt og holdt jer fanget. Træd frem i verden med DIT lys og lad det stråle langt omkring dig.”

”Lad dit lys skinne i fællesskabets Sol, for kærligheds planeten Jorden! Begynd at se Jorden på Ny. Send nye energier ud, luk op for nye muligheder, se miraklerne ske omkring dig. Skab mirakler i dit liv. Se hvordan forandringer sker fyldest og bevar troen på dette.
Lad tvivlen opløses i hjertets sol og lad solen brænde illusionens slør bort. I er med i det kosmiske broder og søsterskab, og tiden for opvågning nærmer sig for flere og flere af jordens beboere. At huske sit ophav og træde frem i tillidens kraft og styrke. Træd frem du funklende stjerne, vi er alle ÈT!” De træder tilbage.


Moder Jord ånder, jeg mærker åndedrættet. Hun er træt, og har brug for vores støtte, alles støtte. Livets vande risler og trænger til fornyet kraft. Vi kan sende healing til havene, søerne, vandløb, floder, åer, kilder… Støtte og hjælpe energi flowet – renselse – opløftelse. Som i os – så på jord.

Vi er ét med jordens legeme. Mange føler sig tunge, trætte, syge, stressede, kede af det, tomme. Måske mærker vi en del af jordens samlede ”traumelag/tyngde”. Sammen kan vi løfte, sammen! Se for jer hvordan livet på jorden strømmer – se en ren natur – ren og frisk energi. Ved de nye billeder støtter vi hende til større harmoni. Se ikke længere gamle billeder af forfald, men nye strålende, sunde og lykkelige energier. Som på jord – så i dig!

Tag dette til dit indre, se dig selv som strålende, stærk, livskraftig og vital. Smuk og kærligt lysende. Som du ser dig – bliver du/er du. Se livet – lyset – kærligheden, da udvikles og ekspanderer den. Se kærligheden i alles øjne, fremelsk kærligheden i dig selv, dine børn, dine dyr, dine nærmeste, og lad det vokse som ringe i vandet.

Tiden er NU – ingen kan vente mere. Tag hinanden i hænderne og dans livets livgivende Kærligheds og Freds dans. Der er en dyb mening bag dette. Nogle ved allerede og andre vil forstå.

Tak fra områdets Deva, taknemmelighed. Vibrationen fortsætter, og som ved de tidligere jordhealinger så spreder vi alle stjernedrys derfra og energi ekspanderes og spredes langt omkring.


Dans – syng – vær kærlighed og fred! Luk dit øje op - og SE!
Tiden er nær for flere og flere mennesker på jord.
Se ind i hinandens øjne og se lyset – håbet – længslen – du er hjemme. Lad dette være en Nytårs hilsen til jer alle, i håb om fred, kærlighed og harmoni på jorden.. i Kærlighed til Vores Moder / jorden - Mariah* 

Mariah Nielsen, Den Gyldne Kilde © Copyright Jordens healing.

Sidst ændret den Tirsdag, 25 Januar 2011 19:44
Mariah Nielsen

Mariah Nielsen

Jeg arbejder som spirituel underviser og behandler i Den Gyldne Kilde, som er mit hjertebarn.
I samarbejde med den åndelige verden skaber jeg Blomster-, Krystal- og Dyre-remedier, til glæde for børn, dyr og voksne. Jeg elsker at dele og inspirere, og er med i forskellige grupper og sammenhænge i den forbindelse. Senest i Sensitive vil bidrage, som holder en stor kongres for sensitive d.23.10.2011 i Livets Hus i Ringsted.

 

Sammen med Andreas Villadsen prøver vi at skabe et stort healer netværk for alle os både enkelt mennesker og grupper, som ønsker at være med til at løfte og heale jorden. Kontakt mig endelig hvis du vil være med. Hjemmeside er indtil videre: www.jordenshealing.dk og der bliver opdateret i netværket snart.


Må vi alle gøre jorden til et fredeligt og kærligt sted at være for os alle. Lys Mariah*

Hjemmeside: www.dengyldnekilde.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer