Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
21-02-2011

Kanalisering v/ Mariah 21. juni 2010 Vist

Bedøm
(0 stemmer)

Kanalisering v/ Mariah 21. juni 2010

Mariah

 

Jeg mærker en lyssøjle og jeg kan mærke at oppe for enden af den står Sanat Kumara - og ligesom holder øje med hvad vi laver – han har meget med Jordens udvikling at gøre - og han har også været med alle de andre gange jeg har været med til disse jordhealinger. Og så omkring lyden Ah (Som vi brugte under healingen) – det er jo meget hjertelyden – man åbner sit hjerte når man siger Ah – og jeg synes også det er smukt at det er den lyd.

Det jeg kan mærke nu er, at den områdedeva der er over dette område er ned igennem og gerne vil sige noget. Jeg kan godt lide at sidde med lukkede øjne, så kan jeg bedre kanalisere, være mere inderlig, så det vil jeg også gerne have at I prøver hvis I har lyst, så luk jeres øjne og fornem og mærk den store lysende deva der er henover os. Henover hele det her område af skoven. Nu skal i prøve at huske nogle af de ord Niklas sagde omkring søjlen i midten, med devaerne der strømmer til.


Der er jo mange små devaer, mange større og så en kæmpestor deva der er henover, som er områdets deva – og det er den deva der er inde nu. Og jeg oplever utrolig meget den helt hvide energi der breder sig henover området - og inden jeg åbner op for hvad denne deva har at sige, vil jeg selv sige hvordan jeg oplevede området da jeg kom hertil. Jeg oplevede meget uro og frygt og forvirret energi, så jeg er rigtig glad for Andreas, at du har valgt dette sted, for jeg oplever det meget er den følelse vi går i, i hverdagen. Der er meget den forvirrethed, frygt og uro indeni os - Så det er ligesom det der skal op nu og det skal heales - og vi skal begynde mere og mere at finde roen i os, så vi kan mærke vores sjæl og vores kraft, mærke os selv, og på den måde hjælpe jorden og hjælpe hinanden.


Så kommer devaen igennem og hun er en meget lys og klingende vibration. Nu siger jeg hun, men jeg ved ikke - tror ikke de har noget køn, men det er bare en meget feminin energi, som denne deva har, og den er meget, meget lys og let. Og hun siger:

”i spreder vibrationerne i jeres lys - hver enkel af jer har fået sat nye vibrationer i sving i jeres aura som i tager med ud, som i bringer med jer ud i verden. Lad vibrationen vibrere lidt endnu – bliv siddende i vibrationen og mærk – det er vibrationen der healer og derfor i sætter lyd på, når I healer.”

Nu kan vi alle gå ind og ligesom mærke den vibration vi har i auraen, lade den synke ned i jorden og ud omkring os – så prøv ligesom at mærke den og lad den arbejde videre ud omkring jer og ned i jorden.


Mærk hvordan vibrationen integreres mere og mere i området og synker dybere og dybere ned i jorden og længere og længere ud til alle i alle retninger. ... (Fugle sang) ... Så siger devaen: ”lad nu søjlen af hvidt lys bore sig ned i jorden – også fra dit hjerte og ned til Moder Jords inderste hjerte. Forestil dig en hvid lysende søjle fra dit hjerte og ned gennem kroppen og helt ind i det inderste af Moder Jords hjerte. – OG mærk når tonen, søjlen og den lyd der kommer ud af søjlen, den tone den sætter an ned i Moder Jords hjerte – pling - ned og svinge i vibration med moder jords hjerte. ...  Når den tone der føles rigtig for dig så mærk hvordan den her tone inde fra Moder Jords hjerte den går op i lyssøjlen igen og op i dit hjerte og strømmer videre op til solens hjerte, til universets hjerte, og også der rammer og fanger en tone - pling – og mærk hvordan tonen og lyssøjlen strømmer tilbage igen - fra solens hjerte eller universets hjerte, ned gennem hovedet og strømmer ned i dit hjerte og rammer tonen i DIT hjerte - så alle tre toner klinger sammen. ... (fuglesang) ... Mærk hvordan vores hjerter i denne gruppe klinger med hinandens hjerter- så vi ligesom fanger hele gruppens kor af toner- inde i jeres eget hjerte.  ... (fuglesang) ... Forestil dig så og mærk hvordan vores gruppe vores tone vores klang breder sig udover jorden, og mødes med de andre der sidder og laver healing eller lige har gjort det - mærk hvordan vores hjerter klinger i samklang med hinanden, med hele jordens hjerter - alle dem der er åbne og modtagende for denne her lyd. Så tonerne breder sig rundt om hele jordkloden i et stort kor af toner, en stor klang- jordens sang.”

 

Og den store deva er stadig med i healingen, og stadig omkring os. Jeg kan mærke en stor taknemmelighed for det vi laver, der ikke så meget at sige fra hende lige nu.


Jeg kan mærke at Moder Jord banker på og gerne vil sige noget også. Prøv at forestille dig - eller prøv at mærke hvordan jorden under dig er som et stort bankende hjerte, eller en puls ... som vibrerer under dig - en levende organisme som vi sidder på. Og hun siger til os: ”Lad vores hjerter banke i takt- lad os finde melodien sammen, i stedet for at spille hver vores, det er det der ofte hænder her på jorden. Alle spiller hver deres melodi og gør hvad der passer hver enkelt bedst. Lad os være i et fællesskab, i en fælles klang og harmoni, det er sådan vi finder fred og harmoni på jorden. Og tonen og lyden er ikke helt uvæsentlig som mange tror, men meget meget væsentlig. Det er langt lettere at fange hinandens toner med lyd - end blot med hjertets frekvens og energi. Så lad tonen komme ud af din mund – lad tonen brede sig hvor du er og træder dine skridt her på jorden. Lad tonen være en del af dit liv. Toner er ikke kun skønsang, men også mere voldsomme og dybe lyde, udrensende lyde som i sikkert også mærkede under healingen – men lad lyden komme ud, lad den få luft- lad den vibrere- kun den vej renses der ud, skabes harmoni og klange. Vi er alle på vej – vi er alle på vej til lyset – I ser og mærker mere og mere - både i jer selv og i naturen, se hvordan alting kommer frem i lyset. Hvordan al mørke og slim skal ud, skal frem, skal heales. Kun ved at stå sammen, kun ved at hjælpes ad, kan vi magte denne opgave. Alene kan det synes håbløst, men sammen har det en langt større virkning end i hver især tror. Og ja, jeres gruppe vil vokse, jeres bevidsthed om healing på denne måde vil vokse, vær sikker på det. Tag nu hinanden i hænderne og mærk det fællesskab i sidder i, forestil jer at I sidder i en kreds omkring hele jorden, forestil jer at det er alle mennesker der sidder i denne kreds, i fred, i kærlighed, og i harmoni. Indeni men også udenpå. Mærk hvordan du fyldes af fred, harmoni og kærlighed.” Moder Jord er stadig med, men trækker sig lidt tilbage ...


Nu kommer PAN, jeg ved ikke om i alle ved hvem Pan er, men det er sådan overdevaen i naturen kan man sige. Jeg oplever ham meget som grøn og oplever ofte, hvis jeg forestiller mig, jeg kigger ind i hans øjne oplever jeg uendeligheden i naturen.  Han er ligesom Naturens væsen, og han arbejder meget sammen med Andreas, og med mange af os der er her. Ja alle os der er her, siger han. Og selvom du ikke bevidst kender ham så vær sikker på – at det gør dit væsen og han kender dig. Han sender sådan et kæmpestort lysene hjerte ned over os alle sammen og takker os og siger vi har alle et hjerte der banker for naturen. Og det er netop mennesker med den kærlighed i hjertet der kan være med til at løfte og højne energien, vække de mennesker der endnu ikke har åbnet deres hjerte for jorden, og for naturen i det hele taget. Han takker for det smukke vi gør med vores kærlighed for jorden og for naturen, og beder os inderligt om at vække andres hjerter, andres bevidsthed til at forstå hvor vigtig kærligheden til jorden er. Hvor vigtigt samarbejdet med jorden, med devaerne, med englene, med mestrene, med alle dem på den anden side af lyset, hvor vigtigt dette samarbejde er.

Ikke at han ønsker vi skal gå ud og missionere, men mere vække dem med et eksempel, vække dem via hjertets gnist. Jeg har en følelse af at han virkelig mener at hver og en der er tilstede her i dag, har det i hjertet og virkelig kan give det videre til andre - på en åben og fri måde – og kan give andre muligheden for at vågne. Og det er via hjertet og kærligheden. Kærligheden til naturen og kærligheden til de mennesker du snakker med. Og kærlighed til Jorden.


Jeg får sådan en følelse af, at hvis vi nogle gange bliver lidt negative og vrede over det det foregår, det er slet ikke de energier der kan hjælpe jorden, tværtimod. Så det vil være godt at slippe denne irritation og vrede og arbejde med at få den healet op, og i stedet gå ind og finde kærligheden. For det er kærligheden i os der skal hjælpe med at heale kærligheden i alle de andre mennesker, der bliver frustrerede og vrede over de ting der foregår. Vrede og frustration skaber ikke healing og forståelse. Og opfordrer slet ikke til samarbejde. Så fred og kærlighed – også når der foregår noget vi synes er uretfærdigt, ikke er rart at se på eller høre om. Så arbejd med at få healet din vrede og frustration, og find en fred i dig, så du kan være med til at heale og løfte jorden. Nu kan jeg se at Pan, det er ham selv der går rundt og putter en krans på hver enkeltes hoved. Så prøv at åbne dig for hvad din krans er – om der er et særligt budskab til dig i den her krans som du får på dit hoved. Så vi slipper hinandens hænder igen. Sid lidt og vær inderlig med dig selv – og mærk den krans du får skænket af Pan. Mærk hvordan du modtager den, tager den helt ind i dit hjerte.


Så oplever jeg hvordan der har været utrolig mange devaer tilstede, og stadig er meget intenst tilstede omkring cirklen, og som nu stille og roligt begynder og flyve ud med det lys som vi sammen med dem har skabt. Flyve ud og sprede det i hele området. Og jeg mærker lyset er godt manifesteret ned i jorden her hvor vi sidder, ligesom Andreas stærke logo med flammerne også tydeligt blev manifesteret her i jorden under healingen.


Jeg mærker Sanat Kumara kommer ned gennem denne lyssøjle, med meget meget klart budskab. Jeg oplever ham meget maskulin og meget stærk i sin energi, og det er jo sådan at når man kanaliserer de her mestre er det kun en lille del man får lov at have kontakt med, alligevel kan jeg meget stærkt fornemme Sanat Kumara hen over os, det kan i måske også nogen af jer andre, og det er sådan meget den taksigelse til os: ”Det virker - der skal absolut ikke være nogen slinger i valsen - det virker - tro på det og fortsæt. Du baner vejen for resten – tro på at du går forrest- hav tillid til den vej du går - gå målrettet mod lyset - tvivl ej på dine evner som leder for dette arbejde - og det gælder hver eneste en der er til stede her i dag. Tro på dine evner som leder for lyset – for kærligheden og for freden på jorden. I er støttet og i er hjulpet på alle måder – Vi kan ikke gøre det fysiske arbejde på jorden som i kan - jer der har en krop og står. Men vi kan støtte jer og det gør vi – og der er mange på opgaven. Begynd at åbne dig for kontakten og beskederne som du fornemmer og mærker og stol på dem. Det er ikke kun enkelte udvalgte som får lov til dette – også du kan mærke en kontakt – kan lytte til ordene – og kan bruge dem – og samarbejde med os. Så åben din kanal, åbn din telefon, din linje til den anden side – og stol på det du mærker. Så det bliver et mere direkte samarbejde som vi kan have med jer. Alle har guide, mestre og engle og andre vise væsener hos sig, og alle kan åbne op med tiden – det er et spørgsmål om at turde – og det er et spørgsmål om at tro – og det et spørgsmål om at ville – det er den næste tid for jer. At turde og at tro.”
Så læn dig tilbage i en strøm af tillid og modtag. Jeg får igen en fornemmelse af, at det kan vi alle sammen også gøre nu, ligesom forstil dig at du læner dig tilbage i lyssøjlen – så åbn dig op for - om der er nogle guider, en deva eller et andet viist væsen der har beskeder til dig. Prøv at være til stede, slip tankerne, åbn dig op mod den varme sol og bare slap af og modtag. ... (fuglesang) – Og prøv også at åbne op for den hyldest der er fra den anden side - prøv at mærke devaerne og alle væsenerne herude i skoven, prøv a mærke deres glæde og taknemmelighed over at vi er her nu. Så er der fest- smiler.


Mariah Nielsen © Copyright Jordens Healing – Den Gyldne Kilde.


Mariah Nielsen

Mariah Nielsen

Jeg arbejder som spirituel underviser og behandler i Den Gyldne Kilde, som er mit hjertebarn.
I samarbejde med den åndelige verden skaber jeg Blomster-, Krystal- og Dyre-remedier, til glæde for børn, dyr og voksne. Jeg elsker at dele og inspirere, og er med i forskellige grupper og sammenhænge i den forbindelse. Senest i Sensitive vil bidrage, som holder en stor kongres for sensitive d.23.10.2011 i Livets Hus i Ringsted.

 

Sammen med Andreas Villadsen prøver vi at skabe et stort healer netværk for alle os både enkelt mennesker og grupper, som ønsker at være med til at løfte og heale jorden. Kontakt mig endelig hvis du vil være med. Hjemmeside er indtil videre: www.jordenshealing.dk og der bliver opdateret i netværket snart.


Må vi alle gøre jorden til et fredeligt og kærligt sted at være for os alle. Lys Mariah*

Hjemmeside: www.dengyldnekilde.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer