Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
25-03-2011

Kanalisering for alle 25.03.11 Vist

Bedøm
(1 Stem)

Kanalisering for alle 25.03.11

Den indre uro, er over dig!

Du har svært ved at finde hvile og er på én og samme tid så umådelig træt og udkørt, og så umådeligt fyldt med energi.

Det er svært at forstå, at du som menneske på samme tid kan indeholde så forskelligartede energier, men det er ikke, fordi du er ved at køre af sporet…


Det er, fordi du for 27. gang eller er det 127. gang er ved at bevæge dig ud ad en ny gren, som bringer dig til dit næste skridt, og dette nye skridt og forberedelsen til dette, det kræver sin mand!

Du troede, det ikke var noget særligt!

Du troede, at det gik vel, som det plejer at gå, at man først rigtig bagefter mærker følgerne og ser hvor lang vej, man er gået, når det er overstået.

Sådan er det ikke denne gang, du er med på hvert eneste lille bitte skridt i den rigtige retning, og den rigtige retning er væk fra de gamle energier.

Det er løsrivelsen fra disse gamle energier, som kræver så store energiudtag, husk på - at du har gået rundt i disse gamle energier i mange, mange år, ikke bare i dette jordeliv, men også i mange af livene før dette, og at løsrive sig, kræver ikke bare store ressourcer men også energiudtag, som du ikke har prøvet tidligere i dette liv.

Du tror, at det bare er små skridt, men efter dette skridt, vil du ikke have de samme vanskeligheder nogensinde igen!

Dette skridt er det vigtigste, du endnu har taget.

Dette skridt er et skridt, som du tager, fordi du ønsker det, fordi du har arbejdet hårdt og målbevidst hen mod det, ikke af nød, men af lyst – og det på trods af de forandringer, du vidste, ville følge i kølvandet på det.

Det er en ny begyndelse, det er et skridt i retningen mod at finde det Guddommelige i dig selv, at finde og se, virkelig se det Guddommelige – du indeholder, at se dine potentialer og nyde synet af det, du ser, og herefter vil din arbejdsgang aldrig mere være den samme, din forandring vil være total, der vil ikke kunne findes ”noget” som kan vælte dig, du vil have et overskud og en indsigt, som giver dig balance.

Denne balance har du arbejdet dig frem mod i flere år – de første af nød, men de sidste af lyst, og denne forandring har gjort det meget lettere og indsigten af disse sidste år, bliver følgelig meget dybere.

Du har lært, at sætte pris på stilheden i dit indre, og derfor piner det dig, at uroen – som var så nærværende i ”gamle” dage, nu syntes at stikke sit ”grimme” hoved frem i tide og utide, men mærk lige efter nok en gang, er det den samme uro?

Nej - vel!

Den viser sig måske, ved at bruge de samme trick, men mærker du efter inderst inde, så er det ikke en uro, som på samme måde efterlader dig fuldstændig tom, selv med næsten ingen ”rigtig” søvn, kan du vågne op fuldstændig opladet og klar til dagens dont.

Det du mærker, er kroppens higen efter, at sindet finder ind til det universelle, finder helt ind til lyset, som ikke efterlader nogen form for tvivl.

Kroppen har ofte modarbejdet dig, og du har ofte givet efter for kroppens signaler, selv om du vidste, de var ”selvdestruktive” – nu er det imidlertid sådan, at din krop, som dit sind - længes efter roen, som den mærker er nærværende uden, at du dog helt har givet dig selv fuldstændig adgang til dette Guddommelige sted.

Dit næste skridt, som du har ønsket og arbejdet dig frem imod, deri ligger din indsigt, deri ligger din ro, det er så tæt på, og føles dog så langt væk, så derfor reagerer din krop med forvirring, som du mærker i højere og højere grad.

Lad dig ikke slå ud!

Alt er godt!

Vi er med dig!

Vi elsker dig!

Kærligst Britt

Kanaliseringer_til_alle

www.Briwac.dk

Britt Wackerhausen

Britt Wackerhausen

Silkeborg, kanalisere budskaber - tegner og fortæller.

Hjemmeside: www.briwac.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer