Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
11-05-2011

Klarsyn maj 2011 Vist

Bedøm
(2 stemmer)
Lyset presser på for at åbne en sprække af liv i dit indre. I perioder føler og sanser du, hvordan livet spirer, mærker et øjeblik af liv, en stille sitren, før du igen falder tilbage i skyggen, for at restituere og slikke dine sår. Men lyset er vedholdende, det presser sig på, for nu er det tiden til at få vendt dit fokus og kigge ud. Livet omkring dig er i fuldt flor, det blomstrer og summer og emmer af glæde og lys. Slip dig fri og giv dig hen.
 
 
Åben op for livet og stil mørket ind i skyggen, sæt det på hold og lad dig fylde af de spirende sanser. Løb ud i det fri, så tit du kan og lad dig inspirere af træer og blomster. De er bare den de er, de søger ikke anerkendelse, de sammenligner sig ikke med hinanden, men er blot det bedste af dem selv, altid.
 
Lyset presser på og du er ved at overgive dig. Hvad er der så farligt ved at overgive sig til livet, til dig selv? Der findes ikke tabere, tabt er kun den der afviser sig selv. Tabt er kun den der bekriger sig selv, slår sig selv ned ved rode.
 
Livet presser på og beder dig deltage, gøre energien bevægende og flydende og beder dig slippe jerngrebet om dit hjerte.
 
Livet vil dig, og beder dig lege med. Hver dag lokker livet med lækkerier. Lækkerier i form af et smil, af et kys, af knus eller bare en kærlig tanke. Alt dette bliver sendt imod dig, til dig, hver eneste dag. Løft dit blik fra støvet og se gennem skorper af gammelt liv. Se videre, ud. Horisonten er altid smuk, i lys som i mørke. Lad horisonten blive dit faste holdepunkt og træd ud af skyggen.
 
Det er nu der skal vælges. Tag et lille skridt ad gangen. Et du kan overholde. Et du ved, at du kan gennemføre lige meget hvordan livet ter sig og gør sig til.
 
Et skridt der kan gennemføres hver dag, giver sprækken af lys medspil og hjælper energien på vej. Et skridt er alt der skal til, for at du kan kigge op og føle at også du fortjener et fantastisk liv. Lav ikke aftaler der er større end du kan rumme, for det er slut med at bruge dig selv mod dig selv. Kæmpe kampe hver dag om alt det du skal nå, for så intet at gøre, og så bruge det til at bekæmpe og afvise dig selv. Så aftaler skal være små, så små at de kan gennemføres og så vil energien stille og roligt få tag igen.
 
Så tiden er inde til at blive din egen medspiller, i stedet for at du spiller op mod dig selv, og lader skyggen vinde. Lad lyset tage over og vise dig at hvert et lille skridt er som tusinde mile, på din færd hjem mod dig selv. Et skridt for dig, er et skridt på rette vej. Et skridt kan ændre alt.
Jill Pianna Dahl

Jill Pianna Dahl

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer