Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
01-04-2011

Kanalisering for alle 01.04.11 Vist

Bedøm
(1 Stem)
Kanalisering for alle 01.04.11
 
 
Du har i årenes løb følt dig utroligt ensom, du har følt dig udenfor og ikke som en del af fællesskabet!
Denne følelse dukker stadig med mellemrum op i dit indre, og når den kigger frem, føler du, at du går i den forkerte retning!
Det gør du ikke!
Du bevæger dig fremad, selvom du føler, at du til tider ristes over en sagte ild. Du føler også mere og heftigere, end du har gjort længe…
Din indre flamme tændes hurtigere og dine omgivelser mærker, at du i denne tid, kommer tættere på vreden og det indeklemte, som du i mange år har nægtet at se på, en side af dig, som du helst ville være foruden!
Du har det bedst, hvis du ikke behøver, at være uenig, eller sige fra, men i denne tid, nærmer du dig din indre kerne, og derfor er du nødsaget til, at forholde dig til ”hele dig” – du må indse, at også disse følelser er en del af dig, at du er nødt til, at trænge ind i dem, for at komme nærmere til kernen.
Det kan være svært, for dine omgivelser at forstå, men det er ofte også svært for dig selv, for du er ikke vant til disse udbrud, og de kommer som lynet fra en klar himmel!
Du er blevet bedre til at mærke dem, og til at gå ind i dem, se hvorfra vreden og utilfredsheden i det hele taget stammer, og når du på denne måde ”mærker” det hele, ved at gå ind i det, så bevæger du dig hurtigt igennem disse følelser, som ellers kunne tage en rum tid at bearbejde!
Du er en rigtig arbejdshest, og når du hengiver dig til noget, som virkelig interesserer dig, så glemmer du tid og sted, og mange timer kan gå, før du bliver opmærksom på dine egne behov. Det er et godt sted at være, og i disse timer lader du op, på en måde som fylder dine energilagre, så du kan imødegå den nedtur, du ellers let kan få, når du på denne måde glemmer både føde og drikkelse.
Selve oplagringen af energi er god for dig, men hvis du på nogen måde kunne huske dig selv på, at indtage bare en smule føde og godt med drikkelse ville det være en hjælp for dig.
Du glædes over forårets komme, og dagligt er du ude for at indsnuse de rene energier, som følger denne årstid, det er godt for dig, og samtidig får du øje på de små budskaber, som er hengemt til dig i naturen, du bliver stadig bedre til at opdage dem!
Store portioner af forskellige økologiske grøntsager ville være godt for dit helbred, prøv om du ikke kunne overrumple dig selv, og indføre en rutine, som gav dig de anbefalede mængder af grønt og frugt, det er så små tiltag, og de ville give dig en ny energi, som bringer overskud på en ny og mere løssluppen måde med sig.
Et overskud, som det er meget længe siden, du sidst har mødt!
Hermed siger vi ikke, at du ikke oplever, at have overskud, det har du ofte og i store mængder, men det overskud, som ville følge i hælene på et indtag af frugt og grønt, det er et overskud, som er mere vedvarende, et overskud – som ville følge dig på vej, og som ville unødvendiggøre indtaget af ekstra vitaminer!
Du er blevet bedre til at rose dig selv i forbindelse med hverdagens gøremål, men husker du også, at takke dig selv for den indsats du dagligt yder for dit åndelige velbefindende?
Det er en stor og umådelig vigtig indsats, og den har du uden at vige tilbage, ydet i mange år, du er ikke altid så god til at anerkende denne indsats.
Der sker så meget nyt i denne tid, og energierne flyver omkring os, så det er en ren fornøjelse, men har du tænkt over, at du måske ikke skal sprede dig helt så meget, det er helt ok, hvis du koncentrerer dig om én ting ad gangen!
På denne måde ville du have mere energi til overs, når du var klar til at beskæftige dig med næste projekt!
Vi er helt klar over, at alle antenner skal være ude, for der kunne jo være noget du gik glip af…
Men, men – du ved jo godt, at når du det ikke første gang, så kommer chancen igen, og måske er du mere menneskeligt klar i anden omgang, måske er du, ved at gøre en enkelt ting færdig ad gangen, meget mere klar, end du havde forestillet dig!
 
Du er helt speciel!
Du er en gevinst for alle omkring dig!
Du er højt elsket!
 
Vi elsker dig!
 
 
Kærligst Britt
 

 
Britt Wackerhausen

Britt Wackerhausen

Silkeborg, kanalisere budskaber - tegner og fortæller.

Hjemmeside: www.briwac.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer