23-08-2011

Sommerfuglen som ville samarbejde Vist

Bedøm
(2 stemmer)

For et par år siden var jeg på kursus hos Daniel Mapel som fremstiller dyreremedier, kun i telepatisk samarbejde med dem, de bliver altså ikke brugt på nogen måde. Jeg var dybt betaget og rørt, og da han kom til Danmark sidste år, og vi var med til at fremstille et dyreremedie, skete der dybe processer i mig, og jeg græd som pisket i ½ time efter.

Det store lysende væsen der var bag skaden- den fugl vi lavede remedie med, rørte mig så dybt i hjertet. Og jeg vidste, at dette også var min vej. Jeg skrev lidt med Daniel, havde lige brug for hans velsignelse til dette, han er vist den eneste jeg ved der laver sådanne remedier med dyr, og det fik jeg med det samme. Jeg anede ikke hvordan jeg skulle starte og hvilket dyr jeg skulle arbejde med, så jeg lod det ligge lidt, og tænkte - at det ville vise sig.

 

Hele vinteren havde vi en masse store fugle ude på marken, som puttede sig i læ der, lige ved vores hus. Svanen var der også. Og på vej til Silkes skole var der et svane par, som vi fulgte hele foråret, og de byggede også rede og fik små ællinger. En dag da jeg sad og lavede Blomsterremedier, som jeg har gjort så ofte, kom en stor hvid svane ind i mig og ville være med i dette remedie. Det var en hvid viol jeg lavede remedie med, så det passede så smukt. Så den kom af sig selv, uden jeg gjorde noget særligt.

 

Sommerfuglen har kaldt på mig længe. På min ferie i Sverige gik jeg en tur, og på denne ene tur så jeg over 30 sommerfugle, 5-6 forskellige, som bare sværmede om mig. Jeg var meget rørt, for hjemme i min have, er der fyldt med dem, da vi har en del lavendler som de elsker. Jeg har døbt haven for sommerfuglehaven...

 

I Sverige bad de om et samarbejde og jeg lovede at finde fred til det, når jeg kom hjem. I nat sad der så en sommerfugl på væggen lige over min seng, lige så stille med sammenfoldede vinger. Smukt det er måske i dag, tænkte jeg da jeg vågnede?

 

Efter en skøn healing og meditation i haven, kunne jeg mærke sommerfuglen kalde igen. Så jeg samlede vand, skål, kamera mv. og gik ud. Solen skinnede, og så begyndte det at regne, og hagle voldsomt. Jeg fandt et læ sted og fik kontakt med sommerfuglens Deva og et større væsen som er bag devaen. Jeg var meget rørt. Jeg følte mig på skift som en larve og en sommerfugl der kom ud af sin puppe. Oplevede at den sad med sine spæde bløde vinger og ventede på at solen og vinden skulle styrke vingerne. Jeg prøvede den første lille flyvetur, og jeg oplevede at vingerne bar, og jeg kunne flyve længere og længere ud i verden, det var helt fantastisk. 

 

Solen var nu langsomt vendt tilbage og jeg satte mig ud i solen ved lavendlerne.

Lidt i sjov sang jeg: "sommerfugle, sommerfugle hvor er i?" Og vips så sad der den største sommerfugl jeg nogen sinde har set i min have, på mit højre håndled, mens jeg sad og holdt på skålen med vandet i... Jeg var dybt rørt. Og den ikke bare satte sig og fløj igen, den blev siddende og bare var i ét med mig, vandet, og det store lysende væsen over os.

 

Tårerne trillede, det var så stort det her. Den gik lidt rundt om håndleddet og op af min arm, efter nogle minutter, og da vi var færdige fløj den ned på jorden, kun 1 meter fra mig. Jeg havde siddet og bedt om, at jeg kunne fotografere den, og nu sad den her lige ved siden af, så jeg kunne tage billeder af dem.

 

Jeg har ikke oplevet at sommerfuglene sætter sig på mig her i haven, ellers flyver de med det samme.... Da vi var helt færdige fløj den, og rundede mit hoved og den var så lykkelig. Den baskede vildt med vingerne og fløj væk...

 

Sommerfugleremediet står for:

Glæde, opløftelse, latter, leg, lethed, transformation på alle planer, bevægelse i stilstand. Se livet fra et nyt og højere perspektiv, som kan ændres igen og igen. At hvile i nuets væren. Puppen ser ud til at være i stilstand, men indeni sker det smukkeste mirakel. Fra tunghed/stilstand til lethed/frihed. Tålmodighed i processen, også ved langvarige processer. 

 

Jeg fik disse ord bagefter fra sommerfuglens væsen:

Den magi som du her var en del af, skal deles ud, for at åbne hjerter og bevidstheden om noget større og mere end blot den fysiske dimension. (Og dette er til os alle, og det vi hver især skaber. Billeder, skulpturer, digte, musik mv.)Lad jer ikke stoppe af skeptikere eller mennesker der ikke forstår. Fortsæt med at udbrede jeres lys så smukt på jorden. I har prøvet mange gange at blive misforstået, mistolket, hånet, holdt udenfor, ja sågar har i mistet livet før i tiden. Det er nu tiden til at heale disse sår. Åben dit hjerte så healingsstrømme kan gøre sit arbejde. Lad fortidens skræmmer være fortid, og heal op helt ned i det fysiske.

 

Nu vågner flere og flere sjæle til bevidsthed, og dette store opvågnings arbejde i lyset - er i alle en del af.

 

Lad lyset fylde, også glæden, letheden og kærligheden. Lad sommerfuglen bære dine byrder bort på sin stærke vinger, og lad byrderne opløses/oplyses i Guds kærlige ånde. Mærk befrielsens vinde blæse, og hjerterne drage et lettelses suk.

 

Nye tider kommer og nye vinde blæser. Luk hjertet op i tillid til kærlighedens indstrømning i dit væsen. Lad den smelte frygten, angsten, tilbagetrukkethed og lukkethed. Lad de nye vinde blæse sit lysende lys, ind i hver en celle i dit fysiske tempel her på jorden.

 

I er alle ét, Vi er alle ét. Sammen skal vi brede vores smukke vinger ud, og flyve gennem nye vinde, over bakker og dale, gennem vandfald og åløb, floder og have, for at ende i det inderste af hjertets lotusblomst.

 

                                                           Ét er vi alle, i den inderste essens. Vær Ét!

 

                   I dyb taknemmelighed og kærlighed Mariah Nielsen - Den Gyldne Kilde - d.8.8.2011   

Sidst ændret den Onsdag, 24 August 2011 09:05
Mariah Nielsen

Mariah Nielsen

Jeg arbejder som spirituel underviser og behandler i Den Gyldne Kilde, som er mit hjertebarn.
I samarbejde med den åndelige verden skaber jeg Blomster-, Krystal- og Dyre-remedier, til glæde for børn, dyr og voksne. Jeg elsker at dele og inspirere, og er med i forskellige grupper og sammenhænge i den forbindelse. Senest i Sensitive vil bidrage, som holder en stor kongres for sensitive d.23.10.2011 i Livets Hus i Ringsted.

 

Sammen med Andreas Villadsen prøver vi at skabe et stort healer netværk for alle os både enkelt mennesker og grupper, som ønsker at være med til at løfte og heale jorden. Kontakt mig endelig hvis du vil være med. Hjemmeside er indtil videre: www.jordenshealing.dk og der bliver opdateret i netværket snart.


Må vi alle gøre jorden til et fredeligt og kærligt sted at være for os alle. Lys Mariah*

Hjemmeside: www.dengyldnekilde.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Senest fra Mariah Nielsen

Tilbage til toppen