Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
05-07-2011

Kanalisering for alle 06.07.11 Vist

Bedøm
(0 stemmer)
Kanalisering for alle 06.07.11
 
Hvor var du i går, hvad havde betydning for dig i går, hvilken fremgangsmåde brugte du i går?
Virkede det?
I dag vil det ikke virke, netop fordi alting forandres, ligesom du!
Der er ingen hjælp at hente i gamle og udbrugte fremgangsmåder, du må til at tænke nyt!
Når vi siger nyt!
Så mener vi anderledes, brug ikke de gammelkendte tricks og tips – for de virker ikke længere, du skal over i en helt anden vognbane, og du ved det godt!
Du er også klar.
Du har værktøjerne og de ligger der og venter på dig!
Hvorfor vælger du at vente?
Hvorfor vælger du at udsætte din arbejdsopgave, når du så tydeligt ved, hvordan og hvilken måde og vej du skal benytte?
Det gør du – fordi din gamle angst, holder dig lidt tilbage, selvom du, i din nuværende energi, er milevidt fra den person, som bevidst startede på denne rejse, så sidder der stadig fragmenter tilbage i din krop, der sidder stadig syle og svage punkter, som du har svært ved at knække eller komme over, du prøver, men ikke ihærdigt nok!
Du prøver, men ikke med hele hjertet!
Det er en ny tid, og med den kommer der andre boller på suppen, og du glæder dig og ønsker denne forandring, så tag beskyttelsesdragten af og begiv dig ud på den næste rejse.
Du kan i stedet for beskyttelsesdragten benytte dig af dine altid nærværende energier.
Send kærlighed til alt og alle, det vil knuse enhver syl og sætte en bro over enhver svaghed, som på denne måde får mulighed for at læges!
Du føler trætheden evigt nærværende, og føler at du får udrettet for lidt, men lad være med at bekymre dig om sådanne småting.
Lad dit fokus være på nye veje, lad dig inspirere af de værktøjer, du allerede har for hånden, og opsøg nogle samarbejdspartnere, som får dig til at slappe af, nogle mennesker du tør stole på, og som møder dig, der hvor du er, på dine betingelser.
Du vil ikke have svært ved at genkende disse mennesker, for du kender dem allerede!
Også de er i en forandringens tid, også de har brug for den støtte, du kan yde dem.
Betyder det, tænker du, at der ikke er nye bekendtskaber på vej, nye mennesker, som kan udvide min horisont… NEJ!
Det betyder bare, at de nye vinde blæser vidt omkring, og de har allerede, hos dine nære, som hos dig gjort et stort stykke arbejde, og derfor kan du hente inspiration hos disse, en inspiration du ikke havde forventet, det samme kan de fortage sig ved dig, og sammen vil I kæmpe Jer videre i forløbet, godt hjulpet på vej af Jeres fælles ønske om udvikling og om at leve i kærlighedsenergien.
Alle energier virker så stærke, du er virkeligt god til at opfange dem, og deres nærvær bliver mere og mere tydeligt for dig, du tror, at dit næste skridt vil kræve enorme mængder af tålmodighed fra dig, igen vil du overraskes, det kommer til at gå så legende let, som du aldrig har oplevet før.
Du overraskes over hurtigheden, hvormed du indtager disse nye evner, og hurtigheden hvormed du forstår at aflæse de beskeder, du modtager.
I begyndelse vil det komme ofte overrumplende og uventet, men hurtigt er det evner som er evigt nærværende og du må lære at slå dem til og fra, for ikke at udtørres.
Når vi skriver udtørres, så er det fordi du samtidig med erhvervelsen af disse nye evner, skal lære at åbne for modtagelsen af evig energi i forbindelse med evnerne, det formår du ikke i begyndelsen, og netop derfor kan du føles udtørret!
Fortvivl ikke, for evnen til evig opfyldning fra altet, vil hurtigt indfinde sig. Alligevel er tænd- og slukknappen en meget vigtig bestanddel, da du ellers vil føle, at du er i fare for at blive sindssyg.
 
Bliv ikke bange!
 
Vi lader dig aldrig af syne, og vi er evigt nærværende, vi vil omgive dig med kærlig omsorg og blid massage.
Er du KLAR?
Er DU klar?
ER DU KLAR?
 
Du ER klar!
DU ER KLAR!
 
Du ved det selv i dit inderste!
Tøv ikke længere, tag dine værktøjer i brug, nyd processen.
 
Vi elsker dig.
 
I evig kærlighed ønsker vi dig GOD TUR.
 
Kærligst Britt
 
Britt Wackerhausen

Britt Wackerhausen

Silkeborg, kanalisere budskaber - tegner og fortæller.

Hjemmeside: www.briwac.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer