Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
09-09-2011

Kanalisering fra Sommersolhverv 2011 - Jordhealing Vist

Bedøm
(0 stemmer)

Foto fra jordhealingen med lys indsat af Eirunn http://www.eirunn.com

 

Den første jeg mærker er Pan som også Niels mærkede. Og det er ligesom om han har gået rundt under denne healing og velsignet os alle sammen – eller i hvert fald lagt hånd på vores hoved- og indviet os til det næste stykke arbejde, vi skal lave hver især. Som selvfølgelig er individuelt men også i gruppen - og der kommer mere og mere fokus på dette arbejde med jordhealing - det bliver mere og mere almindeligt - og flere og flere mennesker vil tilslutte sig.
Vi kan være med til at sprede det ud - til vores omgangskreds - og det er vigtigt vi gør det.  – så det ikke bare bliver en inderkreds der arbejder- men det bliver mere og mere synligt og offentligt og almindeligt – at det kan vi alle sammen være med til – og man behøver ikke være noget særligt – eller indenfor en eller anden speciel religion eller sådan noget – alle kan være med.
 
Jeg ser ham nu gå rundt hos os alle sammen - og jeg oplever en meget grøn energi, som jeg oplever han er – hans essens lige nu er. Jeg oplever meget at Pan skifter farver og former og mønstre – alt efter årstiderne - og som jeg ser ham lige nu er han meget meget grøn. Ligesom naturen også er.
Og jeg kan mærke hans ærbødighed og hans alvor i dette arbejde. Det er ikke bare for sjov – og det er også vigtigt vi husker det alle sammen. Det er et vigtigt stykke arbejde vi gør. Og også vigtigt vi har det sjovt - så vi kan begge dele. Jeg tror ikke han vil sige noget lige nu - han går bare rundt hos os alle sammen – så du kan bare åbne dig for hans velsignelse, når han kommer hen til dig.
 
Så mærker jeg energien fra Sirius systemet – en klar hvid stråle der strømmer ned over os. Og jeg får sådan en følelse af, at vi alle sammen bliver opdateret med kosmiske nyheder - det lyder sådan sjovt, men sådan føles det. Der er ligesom nogle nye ting i gang – som vi er i gang med at samle viden omkring – som vi skal bruge på Jorden i forhold til udviklingen på Jorden.
 
Jeg ved ikke om nogen af jer kan mærke det – men jeg kan mærke de arbejder inde i min hjerne – i mit system – og opdaterer nogle ting – og får åbnet for nogle energibaner der har været lidt blokerede – og klargør os til det nye. Og jeg har en fornemmelse af, at det også sker for jer der sidder her. Og jeg får at vide, vi kan være trygge og at det vitterligt er vores brødre og søstre der støtter os – og de har nogle teknikker der hjælper os til, at tingene går endnu hurtigere – end dem vi kender til i forvejen. Og vi skal åbne os for de nye teknikker - de nye energier. Det får jeg også at vide, at vi skal gøre nu.
 
Så prøv engang - hvis du har lyst - at åbne dig for Sirius energierne der strømmer ned i dig – ned over gruppen – og opdaterer dig. Og bare slap af og modtag - og lad det strømme ind i dig på den måde du fornemmer og mærker det – bare vær åben . Det er som om de finpudser vores antenner og vores modtager signal – så vi bedre kan åbne os for samarbejdet med dem i fremtiden.
 
Så får jeg vist et billede af, at det der sker med os nu – det arbejder videre i os hver især - og det er selvfølgelig individuelt for person til person her i gruppen, hvad der præcist sker – Men det som vi har fået opdateret nu – når vi så står over for andre mennesker – så vil det tænde noget i dem - det vil tænde nogle toner i dem, så det også opdateres i dem. Det er meget interessant. Så de nye energier vi modtager – og det der sker i os nu – det vil vi gå ud og brede videre – det er i hvert fald det de vil opfordre os til at gøre. Det stykke arbejde, at sprede de nye energier. Og det er ikke noget vi behøver at være så bevidste om – tænke præcis over hvordan og hvad der sker – men det handler om, at være i lyset og sprede det vi gør hver især. Være kanaler for det vi hver især er – det har fået et løft og en ny tone ind - der som sagt tænder toner i andre også.

Og jeg får også at vide, det vil være godt hvis vi - engang imellem – samler os på de indre planer og åbner op for de her energier fra Sirius – så vi kan modtage nogle nye signaler – nogle nye informationer. Så det bliver et mere og mere bevidst samarbejde vi har med dem. Og det er selvfølgelig kun noget i skal gøre, hvis i føler det er noget for jer.

Og jeg kan se, at overalt på Jorden er der virkelig gang i opdateringen af mennesker – med hjælp fra bl.a. Sirius. Og det går hurtigere og hurtigere, fordi vi er flere og flere mennesker der bliver opdateret – som sender det videre – som sender det videre. Og man kan sige der er nogen af os der modtager det mere direkte – hvor andre får det gennem os, eller andre der har oplevet dette. Men det har samme virkning – og det er ikke alle der er klar til det – eller har tillid nok – eller har energisystemer der kan klare de energier der strømmer ind. Det betyder ikke de er mindre værd eller noget – men sådan er det bare. Så vores arbejde er, at formidle det videre.
 
Og vi vil opdage at vore healinger – vores kanaliseringer og hvad det ellers er vi formidler til Jorden – bliver kraftigere og kraftigere efter det her. 
Og så bliver jeg blot ved med at se regnbuer. – og høre regnbuefolket – og så får jeg lyst til at fortælle at Cecillia har lavet et smukt logo til vores Healer netværk – som netop er en regnbue og en Sirius stjerne. Meget meget smukt logo. Og jeg kan mærke det er bare perfekt til den energi vi trækker ned nu. Og den energi vi skal formidle ud over jorden. Så det er kanaliseret fuldstændig rent ned – og jeg glæder mig til, at det skal deles ud i verden.
De siger også fra Sirius, at vi ikke skal være så bange for at se dem - hvis der er nogen der er det. At de vil åbenbare sig mere og mere tydeligt for os – først på de indre planer – men også mere og mere i det fysiske. Vi skal ikke være bange for dem – de er her kun for at hjælpe os.
 
Så kan jeg mærke at Moder Jord gerne vil takke os alle sammen – og hun sender mere glæde og mere styrke til os – og jeg kan mærke på hende, at hun har løftet vibrationerne i dette område. Og det hænger selvfølgeligt sammen med det Tea fortalte før om stencirklerne – det hele hænger jo sammen – Jorden er jo en helhed. Så det vi gør her har jo også indvirkninger på andre steder på jorden. 
 
Og nu har jeg en fornemmelse af, at de opdateringer vi modtager fra Sirius også går ind i moder Jord – og arbejder derinde. Som lysende laser energistråler, eller som stjerner der bare healer rundt inde i Jorden og uden om Jorden. Det så jeg også under selve healings ceremonien.
Så siger Moder Jord noget med, at i alle er børn af moder Jord og så får jeg den sang ind: Vi er børn af samme jord, og hun opfordrer os meget til at synge og danse videre i livet, med de ting vi hver især kan og gør.
Det er vigtigt at vi husker at danse på Jorden. Og synge for Jorden og for naturen. Der er så meget healing i sangen og i dansen. Og at vi også tager fuglenes sang ind og dyrenes lyde, at vi åbner os meget mere med vores sanser - åbner vores sanser meget mere for naturen – og energierne der er der. Også krystallerne nævner hun, som mange allerede ved - at der blir mere og mere bevidsthed omkring krystallerne – og der venter et kæmpe arbejde med at udbrede de her energier – og viden om krystaller. Som mange af os også så småt er i gang med.
Jorden er en krystal inderst inde – og der vibrerer små krystaller overalt. Også i jeres kroppe. Tonerne slås an udefra – men i er bærer af tonerne. Du kan arbejde med at rense din tone – arbejde med hensigt – lys – og kærlighed. Vær den hensigt du ønsker. Vær renheden – vær kærlighed – overalt hvor du kan sprede det lys du kommer med - vær da lyset og kærligheden. Du er i din essens lyset og kærligheden. Så lad også krystallerne arbejde med den støj du bærer i personligheden. Så din krystal klinger klarere og klarere i dit system. – Og spil sammen med de andre krystaller – omkring dig. Vær ej alene - men spil i flok.
 
Til sidst kan jeg mærke en masse små devaer fra planterne og træerne her rundt omkring, og stenene og de små nisser du snakker om Cecillia, der ligesom kommer for at takke os og beder os om at fortsætte med at samarbejde – ikke bare til Jordhealingerne, men også i vores hverdag derhjemme  - at vi husker dem – husker livet bag – ser dem og lytter til dem.
For det samarbejde er så vigtigt - og der er mange som ikke er klar over hvor meget hjælp vi får at hente der. Og hvor meget de har brug for vores hjælp.    
TAK.

Mariah Nielsen sommersolhverv 2011.
Sidst ændret den Torsdag, 15 September 2011 08:50
Mariah Nielsen

Mariah Nielsen

Jeg arbejder som spirituel underviser og behandler i Den Gyldne Kilde, som er mit hjertebarn.
I samarbejde med den åndelige verden skaber jeg Blomster-, Krystal- og Dyre-remedier, til glæde for børn, dyr og voksne. Jeg elsker at dele og inspirere, og er med i forskellige grupper og sammenhænge i den forbindelse. Senest i Sensitive vil bidrage, som holder en stor kongres for sensitive d.23.10.2011 i Livets Hus i Ringsted.

 

Sammen med Andreas Villadsen prøver vi at skabe et stort healer netværk for alle os både enkelt mennesker og grupper, som ønsker at være med til at løfte og heale jorden. Kontakt mig endelig hvis du vil være med. Hjemmeside er indtil videre: www.jordenshealing.dk og der bliver opdateret i netværket snart.


Må vi alle gøre jorden til et fredeligt og kærligt sted at være for os alle. Lys Mariah*

Hjemmeside: www.dengyldnekilde.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer