Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
11-10-2011

Healing og hverdagens energi Vist

Bedøm
(4 stemmer)

Healing og hverdagens energi.

 

Hvad nytter det at man kan være ”spirituel” , meditere, analysere og se en problemfri verden. Hvis ikke man formår at bruge de nederste chakra energier til også at manifestere udførelsen.

 

Mange af os har lært/blevet fortalt, hvordan vi skal ”opføre” os. Netop det indlærte medfører ofte en fastlåst energi i kroppen, fordi energien (det lærte) ikke passer i nutidens energi. Det gjorde det måske for 30 år siden, det gør det ikke mere...Man kan sammenligne det med en gammel bil motor, som ikke stiller så store krav til driften og som tåler dårlig olie og benzin. Sammenlignet med nutidens motorer er det ikke noget at råbe hurra for. Nutidens motorer er meget mere fintfølende, og kræver bedre olier og brændstof. Men har en langt bedre økonomi og motorgang/miljø.

Det samme er det med den menneskelige energi, tobak, alkohol, lavt vibrerende føde og kemi nedsætter, evner og ydeevne drastisk.

 

Nutidens energi , er således at vi skal være vores egen ”herre” og vælge fra hjertet og ikke- hvad andre siger (når vi træffer beslutninger i hverdagen). Energi frekvensen i dag er til at vi selv vælger vore handlemønstre. Og ikke bare gør fordi ”eksperterne” siger og skriver. (Det er ofte ekspertens interesse og synspunkter).

 

 

Hvad er hverdagens energi?

 

Energien er der også selv om ikke alle kan se/føle den. Barnet som har set ”noget” og hunden der ”uden grund” rejser nakkehårrene har ret.(Barnet og hunden er utrolig sensitive) Så er det måske på tide at få renset ejendommen og omgivelserne. Disse energier kan være ; Sjæle som ikke er klar over de er ”døde”.- spøgelser:- poltergeist:- negativ tankeformer som lever af husets/beboernes energi.

 

Hverdagens energi er alt som påvirker os specielt tanker, (som er det første step for manifestation)

alle tanker skaber energi. Det som vi giver opmærksomhed får næring, også det/dem vi ikke har sympati for. Når vi er sure/vrede, på andre modtager de utrolig meget energi. (denne energi er ikke hjerteenergi og derfor noget ”uren”). Jo mere vi tænker/snakker om andre, giver vi af vores eget ”lys” og har dermed mindre lys til selv. Det samme sker også når vi har dårlig samvittighed eller frygt, så leverer vi energien væk fra os.

Når man vælger at være sur på andre bruger man sin egen energi på at være ”fangevogter” , man er hele tiden på vagt for at finde en årsag til at sende negativ energi ud i æteren. Derved ”leverer” man energi til vedkommen/situationen. Så hvis man er sur på mange leverer man meget energi .Denne energi kunne være bedre brugt til sig selv.

Men vælger vi at kanalisere den universelle energi (hjerteenergi) holder vi derved vores egen energi hjemme. Og vi kan se vores eget ”lys” og dermed også skinne på andre.

 

Mange tanker skaber energier/programmer som påvirker os. Et af de mest markante styrende tanke-energier er fællesbevidstheden.(Det som ”alle” siger). Den som siger du skal gøre sådan og sådan ellers går det galt. Denne energi (fællesbevidstheden) påvirker vore handlemønstre og fastlåser vores energi så det er svært være sit eget lys. Det er denne energi jeg mener vil være god at løsrive sig fra. Hvis man ser på mange af dem som  har succes, kan man se at de ikke følger disse energier. Men derimod tør være sig selv. Så kan man altid diskuterer om man er enig med måden, hvorpå succesen blev opnået på. Men et er sikkert, de følger ikke fællesbevidsthedens energi.

Der er dog behov for stadig at have en fællesbevidsthed, da det er den som styrer samfundet.

Men ved at flere og flere vælger at følge hjertet opstår der en ny fællesbevidsthed. Det kunne være en energi som accepterer alle individers egenskaber og styrker. Med en sådan energi vil mange mennesker opnå en bedre balance og et harmonisk liv.

 

Hvis vi vil af med disse energibånd, som forbinder os eller låser vores energi, må vi mentalt klippe båndene/trådene over. Nogle kan gøre det selv, men det kræver at vi overhovedet er bevidste om disse energier, før der kan gøres noget ved dem. Det er ikke muligt at se energier som har ”lagt” sig på vores bevidsthedslag. Derfor kan de fleste have gavn af at en energiarbejder/healer er med i processen. Der kan være mange energiformer som kan have fat i os, eller vi kan have fat i andre energiformer. Det kan være tankeskabte energier. Disse kan hvis de får nok energi blive selvstændige energier, som kan påvirke os og leve af vores angst/tvivl. Det er bl.a. disse energier som f.eks. barnet eller hunden kan opfatte og som ikke alle kan ”se”.Energierne som påvirker vores tanker kan være genetisk ”forbundet” 7 generationer tilbage. Det kan være handlemønstre som vi ubevidst lader os påvirke af ,som vi kan ”huske” fra andre liv. Dette kan f.eks. være fattigdomsløfte- aldrig blive gift igen- løfte til religioner- løfte om at hjælpe bestemte personer.(Dette kan resultere i at vi leverer vores energi til en anden person også i dette liv).

 

Healing.

 

Det er mange af ovennævnte energier, jeg oplever som årsag til ubalancer når jeg healer. Min healing er en sammenblanding af Reiki-KST- samt healingsviden fra andre liv (Bl.a. shaman).

For mig er healing ikke bare at lægge hænderne på, og så skal energien nok selv finde vej. Det er her som med den gamle motor. Det er meget mere fintfølende og præcist. Det ”nye” som nogle nok vil sige er gammel vin på nye flasker... Det jeg oplever kan være tunge energier, som, er seje/klistrende (evt. klæbeenergier) som tit skal opløses først . Herefter kan jeg påbegynde min healing/behandling af ”lyslegemet”. Jeg har stor succes/erfaring med at lave healing på lyslegemet og meridianbanerne, der sidder som et ”lys-net” ude på den fysiske krop og er forbundet med kroppens øvrige lys-punkter. Et behandlingsforløb kunne typisk være over 3 behandlinger, Den første behandling går ud på at stabilisere, fjerne smerter, opbygge egen energi..2. Behandling- healing af symptomer, afbalancering, lukke yderligere energihuller. 3. Behandling lidt som lagene i et løg, kommer dybere i healingen evt. andre liv, energikroge mv. Kan også beskrives som en spand vand med huller. Det handler om at få lukket hullerne, (først de store huller, så de mindre) således at energien bliver i lyslegemet.

Ved healingen er der en utrolig stor og uforstyrret energi i ”Sacred Space”.

Det som mange måske ikke tænker på er, hvordan energien er hjemme hos klienten og ikke mindst på arbejdspladsen. Det er vigtig at finde årsagen og ændre den, hvis man kan få bevidsthed herom .

Mange fysiske symptomer starter ”ude” fra kroppen og kan, hvis ikke energien bringes i balance blive til fysiske symptomer Der er mange hvor sjælen i perioder ”står” lidt ved siden af kroppen. Det er ikke det som er meningen med at have en fysisk krop. Det optimale er at blive bevidst om kroppens energier, således at energi-centrene får sin funktioner tilbage. Og klienten bliver i stand til at bruge både de øverste og nederste energipunkter. Således at man både kan mediterer og også kunne manifestere/udføre (få synet og samtidig have jord-energien).

 

 

Hvordan bruger jeg selv disse energier ?

 

Til daglig er jeg opmærksom på energierne. Jeg lægger mærke til, hvordan hunden reagerer specielt om natten. Eller hvis jeg har haft en god idé og har lyst til at udføre en gerning. Men når jeg sætter mig ned og tænker på at planlægge og udføre den, og pludselig i gang med en masse andre gøremål. Så må jeg analysere om det er mit ego- som spiller mig et puds: Eller om det er ”energi-programmer” som påvirker mig. Andre energier som kan påvirke, kan bl.a. være områder med mange ”hot-spots” (Det kan jeg beskytte mig mod energimæssigt). Så er det en god idé at forstærke og oplade jordenergien, og samtidig aflade tunge energier. Her er det godt at gå en tur. Det er bl.a. jordenergien som er den manifesterende og udførende energi. Gerne ved vandet, da vandelementet er med til at give flow. Hvis jeg i hverdagen kommer i situationer, hvor det tydeligt er fælles energien som ”kører” - vælger jeg ikke at blande mig, men observerer, hvis det er muligt. Jeg undgår så vidt muligt at gå ind i energien. - På den måde kan jeg opbygge min egen energi. Ligesom jeg fravælger at se TV- programmer som f.eks. vild med dans- hit med sangen- Lærkevej- X faktor og nyhederne Hvis man ser på programmer som X-faktor og lign. er det tydeligt, hvor megen energi der går til ”dommerne” og deltagere samt det store ”mediecirkus” omkring disse programmer. Hvem mon leverer denne energi? En smart måde at køre en energi på. Jeg er sikker på at dem som ”er på” leverer megen hjerteenergi. Der er både glæde og gråd. Fakta er som regel at vinderen bliver ”kontrakt styret” et år frem. Og vi desværre sjældent oplever ”vinderen” efterfølgende. Der er tilsyneladende et behov for disse TV-shows, ellers vil de ikke være der. Min pointe i forhold til energien er efter min opfattelse ”. Jeg er ikke inkarneret for at blive bedre til at se TV, men for at udvikle min sjæl” .TV (Tell a Vision) kan være godt, men må ikke blive en styrende faktor i mit liv. Derfor vælger jeg anderledes end de fleste, ikke fordi det er mere rigtigt, men det er sådan jeg vælger i forhold til energien. En måde at lære om bevidsthed kan gøres på flere forskellige måder Bl.a. Reiki- og andre healings kursus, som har sit fokus på energiarbejde.

 

 

Claus Levin Nielsen

Healer/underviser

www.blueprintdna.dk

 

 

 

 

 

 

 

Sidst ændret den Tirsdag, 11 Oktober 2011 21:44
Claus Levin Nielsen

Claus Levin Nielsen

 
 Jeg hedder Claus Levin Nielsen jeg er healer/energiarbejder, arbejder som mentor, healer,
katalysator, underviser: manifestationstekniker (hvordan du skaber dit liv) og healing.

Hjemmeside: blueprintdna.dk/ E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Senest fra Claus Levin Nielsen

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer