Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
17-06-2011

Kanalisering for alle 18.06.11 Vist

Bedøm
(0 stemmer)
Kanalisering for alle 18.06.11
 
Hvem er du?
Hvor er du på vej hen?
I hvilken retning ligger dit nye virke?
 
 
Mærker du energierne, som omgiver dig?
Du er tæt fulgt af dine vejledere, du er evigt omgivet af engle, og du kan til enhver tid modtage informationer, som vil udvide din horisont!
Du mærker i glimt usikkerheden, men den er ikke længere så nærværende, du ved med sikkerhed, at du er på vej i den rigtige retning.
Du ved, at intet er givet, og du favner forandringerne.
Du er blevet så sensitiv, du fornemmer enhver forandring i energiskiftet, og du imødegår det med en nysgerrighed, som ikke tidligere har ligget så ligetil for dig, det er en fornøjelse at se, hvilken udvikling du har undergået!
Du indsnuser og inhalerer naturen, du ser klarere, end du nogensinde har gjort, og du glædes over det mindste græsstrå.
Du er under udvikling, endnu en gang, og du mærker det tydeligt.
Dels mærker du det på egen krop, og dels ser du nærværet af forandring i livet omkring dig!
Du observerer, hvorledes andre modtager de lyse energier, du ser hvorledes de udvikles og spreder energierne, som således spredes med en fart, som ikke tidligere er set.
Du møder forandring med glæde, du møder forandring dagligt!
Du er smuk, din energi er smuk!
Du spreder milde og varme energier omkring dig.
Det er ikke så meget du får læst, men den lærdom du indsuger hver eneste dag i samværet med andre mennesker, den giver dig lejlighed til at gro.
Du gror - som menneske!
Du gror – som energiformidler!
Du gror – i din måde at møde at møde livet på!
Du ser det næppe selv, men i det sidste halve år, har forandringen taget en fart, så det for andre til tider har været svært at følge med…
Det har også til tider været svært for dig selv, og du har ind imellem været nede at ramme ”bunden” føler du. Men din evne til igen at tage livet ind, evnen til at omstilles, den er formidabel.
Intet er givet i dette liv, intet er lovet, og intet er fastsat, det der får os til at gro som mennesker, det er evnen til at kapere, det vi lever, det er vores måde at modtage livet på.
Evnen til omstilling, evnen til at møde livet positivt, evnen til at vide, at der bag enhver situation, er en mening – og at du ved at gennemleve situationerne, som de flyder ind i dit liv, kommer beriget ud på den anden side, det er den evne, som gør dig så stærk.
I dine mørkeste hjørner, har du tænkt, er det mig som ikke mærker/føler tilstrækkeligt, flyder jeg bare med livet, uden at mærke følgerne?
Nej – du flyder ikke følelsesløs gennem livet!
Naturen har fået større indpas i dit liv, og den giver dig input, som du ikke tidligere har haft glæde af, man kan sige, at du tidligere i dit liv har forskanset dig en smule, det har været lettere for dig, da du ellers ville have væltet!
Men nu har du overskud og ståsted, som gør dig i stand til at modtage ethvert input, og inden længe vil de tilflyde dig i en hastighed, så du næste ikke har tid til at sove, der vil være så mange nye input, så mange nye måder at se livet på, så mange nye indsigter.
Dit syn vil forandres, du vil åbne dit 3. øje, og din verden vil mangedobles, du vil få indblik i verdener, som tidligere har været usynlige for dig.
Du har længe ønsket dette.
Men du har ikke tidligere været klar.
Nu er det på tide, og vi ved du imødeser forandringen med glæde og ydmyghed.
Denne udvikling vil bringe stor glæde med sig, og stort indblik i naturens kredsløb, evnen til at omfavne naturen vil tusinddobles!
Vi elsker dig.
Vi er evigt nærværende.
Vi ved, at du ved!
 
Kærligst Britt
 
Britt Wackerhausen

Britt Wackerhausen

Silkeborg, kanalisere budskaber - tegner og fortæller.

Hjemmeside: www.briwac.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer