Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
03-08-2011

Kanalisering for alle 4.08.11 Vist

Bedøm
(0 stemmer)
Kanalisering for alle 4.08.11
 
I hvilken forbindelse føler du dig stærkest?
Hvornår mærker du dig nærmest dit hjerte?
På hvilket tidspunkt føler du, at dit indre afspejles i dit ydre?
 
 
Når du arbejder med dig selv, er det givet, at mange gamle problemer og mange gamle og nyere, skal vi kalde det ”holdninger” bringes frem for nærmere undersøgelse.
Det hænder, at du finder en gammel overbevisning gangbar, men det hænder også, at en nyere overbevisning ikke holder til en nærmere undersøgelse, og derfor ret hurtigt finder sit endeligt!
Du forandrer dig, og derfor må du nødvendigvis forandre den måde, hvorpå du anskuer livet!
Den lethed, som har vundet indpas i dit liv, er kommet for at blive, den er kommet for at arbejde for verden og verdensfreden, den er kommet for at arbejde for dig og for freden i dit indre!
Du mærker forandringer indfinde sig, du mærker, at du kan føle kærlighed til dig selv, og det er en ny oplevelse. Du har for længe siden fundet accept af mange af dine ”ufuldstændige” sider, men direkte at elske dem, det har du ikke tidligere fundet let.
At du nu er kommet til, at kunne elske alle sider af dig selv, det bringer dig en tand længere i din søgning, og det bringer dig tættere på at elske alle, som på den ene eller den anden måde har en finger med i dit liv.
Når man elsker sig selv, er man kommet tættere på sit hjerte, man er kommet tættere på sin egen indre kerne, og man forstår meget lettere, hvorfor man reagerer på den ene eller den anden måde, eller hvorfor ens omverden reagerer på den ene eller den anden måde.
Du stråler, du sender livsvigtige energier ud til din omverden, og disse energier sendes med forstørret kraft tilbage til dig igen.
Du elskes højt!
Du elskes for at være den, du er!
Du elskes for at se og anerkende andre mennesker for det, de er!
Du formår, at få dem til at føle og anerkende sig selv.
Du formår, at få dem til at stråle.
Enhver yder sit bedste i dit nærvær, og de elsker det.
Ind i mellem falder du i et hul, sådan føler du det i hvert fald, og så føler du, at der ikke er meget lys over dig.
Men lille ven, du stråler selv i dit sorteste hul, og du bliver ikke længe i tilstanden, du formår hurtigt, at finde ind til livsenergien igen og lade op.
Det næste step kommer ikke, som du forventer, men det er jo ikke nyt!
Det er, som det plejer, man skal ikke forvente noget, for alt kommer, som det er bedst for dig, og det er jo som sagt ikke altid, at du formår at forvente det, som er bedst, og det er heller ikke altid, at du formår at se alle de muligheder, som ligger og venter på din vej.
Det bedste af det hele, det er jo netop, at du har lært at se vejen, som den udfolder sig for dig, og at du altid uden undtagelse vælger netop den vej, som bringer dig længst.
Du har store forventninger til dig selv, og disse forventninger indfries!
Du føler dig lille i en verden i forandring, og du er lille, men samtidig er du stor, og den forskel du udvirker, den gør livet lettere for mange generationer, som kommer efter dig.
Du overmandes til tider af stor bekymring for din familie, men du behøver ikke være urolig, der værnes om deres velbefindende.
Dit hjertechakra er i forandring, det åbnes på en ny og forunderlig måde, der åbnes op for himlens uendelige visdom, og fordi du har arbejdet hårdt og længe, vil du være i stand til at opsuge denne visdom, og du vil forstå, hvilken forandring du er i stand til at igangsætte, både i dit eget liv, og i tusindvis af andres liv.
Dit budskab bredes længere og længere ud.
Inden længe opdager du en ny måde at forvalte dine evner på, og det vil falde dig let.
Vi ved, du er uendeligt taknemmelig, og du skal vide, at vi på samme måde er uendeligt taknemmelige over den indsats, du stiller for dagen.
Selv om det aldrig har været en mulighed at give op i din søgen, så har du tit følt dig alene og trist til mode, denne form for tristhed vil snart kun være et minde i din bagage.
Hvis du aktivt vælger at bruge dine evner for visualisering mere, så vil du få guddommelige oplevelser, og din følsomhed vil mangedobles.
Vi sender dig kærlighed og taknemmelighed.
 
 
Kærligst
Britt.
 
Sidst ændret den Tirsdag, 11 Oktober 2011 19:18
Britt Wackerhausen

Britt Wackerhausen

Silkeborg, kanalisere budskaber - tegner og fortæller.

Hjemmeside: www.briwac.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer