Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
21-09-2011

Kanalisering for alle 22.09.11 Vist

Bedøm
(0 stemmer)
 Kanalisering for alle 22.09.11
 
Kan du mærke forskellen?
Kan du mærke, hvorledes du vokser i gode venners lag, hvorledes du, når du giver dig selv lov, frigiver dig selv, og viser sider, du ikke tidligere har vovet at slippe løs!
 
 
Du er under forandring, du er ved at frigive dig selv, ved at slippe kontrollen. Den du troede, du havde, men som ingen mennesker har!
Du er ved at vide, at du skal tage tingene, som de kommer og nyde turen, frem for at tro du bestemmer… og græmmes, når tingene ikke udvikler sig, som du forventer eller ønsker!
Du viser dig fra en helt ny side, du giver dig selv lov til at nyde livet, og alt hvad der til hører.
Du er et nyt menneske under udvikling!
Der vil altid være nye veje at gå, men din vej bliver fremover lettere og mere menneskelig at gå, du vil være i stand til at nyde det NU, du befinder dig i.
Alene af den grund vil din rejse fornemmes, som én lang tur i lykkens karrusel!
Du har aldrig troet, at du var værd at elske, men du har opdaget, at det ikke er helt sandt, og du er nu i fuld gang med at indse, at du er elskelig – du er værd, at vente på. Du er værd, at lytte til, og du har en mængde guldkorn at tilbyde både dig selv og andre.
Du har opdaget velsignelsens magt!
Hvor er det skønt!
Tænk at være i stand til at velsigne dig selv!
Det havde du ikke troet muligt for ganske få år siden.
Energierne tapper dig for kræfter, og du føler dig stadig så træt som et helt alderdomshjem, men heldigvis – så oplever du også tidspunkter, hvor dit hele legeme emmer af energi!
Disse lyspunkter – fylder dig med energi, og det er denne energi, som giver dig mulighed for at udvikles yderligere.
Der er nye vinde, som blæser omkring dig, og du oplever, at nye input suser omkring dig i en fart, så du bliver helt forpustet, og du tænker, er dette helt rigtigt, kan jeg mon følge med?
JA!!
Du kan!
Du ved det godt!
Men et eller andet sted dukker en enkelt skygge frem, og den viser sig, som en lille tue på vejen.
Træd denne tue ned, sæt hele din store stærke fod oven i tuen og mas din tvivl til plukfisk, du har ikke længere noget at bruge denne tvivl til!!!!
Dit hjerte vokser, og med hjertet din evne til at mærke tilstedeværelsen af mange væsner.
Du har længe kommunikeret med dem, du tror kommunikationen har været envejs, men vi skal love for, at deres ord trænger dybt ind i dit indre og åbner for kanaler, som ikke kender deres lige.
Den glæde som ”truer” med at sprænge dit hjerte, den får langt større indpas i dit liv, og med denne glæde indenbords, kan ingen gå upåvirkede videre fra et møde med dig.
Du vil via din udstråling komme til at udvirke miraklet i andre folks liv.
De vil ikke længere være helt så pessimistiske, de vil ikke længere være i stand til at se helt så sort på livet, og de vil til deres egen overraskelse, begynde at se lyspunkterne frem for de sorte huller.
De vil pludselig være i stand til at glædes, de vil tilmed i enkelte øjeblikke føle sig lykkelige, og denne forandring er du med til at kickstarte.
Hurra for dig!
Hurra for livet!
Hurra for det faktum, at du udvirker mirakler!
Venskaber udvikles, nye opbygges og megen omsorg, lykke og glæde tager indpas i dit liv, du vil ikke bare mærke dønningerne efter de fantastiske forandringer du igangsætter i andre mennesker, du vil også mærke, hvorledes forandringerne i universet tager større og større indpas i dit liv.
Du vil glædes.
Du vil elske.
Du vil kort sagt, mærke lykkens tilstedeværelse i universet/livet.
 
Du er højt elsket!
Du er unik!
 
 
Kærligst Britt
 
Britt Wackerhausen

Britt Wackerhausen

Silkeborg, kanalisere budskaber - tegner og fortæller.

Hjemmeside: www.briwac.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer