Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
07-11-2011

Clairvoyance Vist

Bedøm
(1 Stem)

 

Clairvoyance

Clairvoyance, som betyder ”klarsyn”, er et udtryk for særlig modtagelighed for de vibrationer, vi mennesker udsender. Vibrationer indeholder informationer om vort følelsesliv og kan opfanges af mennesker med særlige indfølingsevner. Disse mennesker kaldes clairvoyante og kan aflæse disse informationer og ligeledes kontakte vore guider og skytsengle, som er hos os gennem livet. Nogle clairvoyante kommunikerer med den åndelige verden via ”klarfølelse”, hvilket vil sige, at budskaber kommer via følelser, eller indføling, hvorved den clairvoyante kan hjælpe dig med at få indblik i dine egne følelser eller hvordan, mennesker i dit nærmeste liv føler. Andre kommunikerer via ”klarsyn”, hvor der kommunikeres i inde billeder, eller fx ”klarhørelse”, hvor der tales direkte til den clairvoyante. For mange clairvoyante er der tale om en kombination af disse kommunikations-midler.

Clairvoyante arbejder ikke ud fra specifikke metoder, men nogle anvender tarotkort, sten eller andre hjælpemidler, andre helt uden hjælpemidler. Vi bærer selv hele ansvaret for vort liv på jorden. Vi får konstant præsenteret muligheder, men vi træffer selv vore egne valg. Vi må så at sige selv stå til regnskab for vore egne handlinger.

 

Clairvoyance er en god måde at få råd og vejledning fra dine åndelige vejledere, guider og skytsengle og måske en hjælp til at få sat ord på, hvad du føler helt inderst inde. Vi kan altid selv kontakte vores vejledere og guider, men ind i mellem kan det være svært at tolke deres budskaber, og fx i personlige kriser og lignende kan vores evner til at lytte efter vores indre stemmer være forringede.

Den clairvoyante kan fortælle, hvilke valgmuligheder du har samt muligvis om konsekvenserne ved at vælge hver enkelt. Men han/hun kan ikke foretage valg for dig eller vælge, hvilke veje du bør gå. Det er vigtigt, at du selv har og erkender ansvaret for dit eget liv og de valg, du træffer. Når den clairvoyante fortæller dig, hvilke konsekvenser der kan være ved et givent valg, er dette ikke den endegyldige spådom om fremtiden. Det er et bud på, hvordan tingene kan forme sig. Hvert fald du træffer og hver handling, du udfører, påvirker ligeledes fremtiden, som derfor kan nå at ændre sig undervejs.

Så under alle omstændigheder er det vigtigt, at du benytter clairvoyancen som en støttemulighed og ikke som et måde, hvorpå du kan lægge ansvar fra dig eller forudse fremtiden.

 

 

Alle clairvoyancer (dvs. samtaler mellem dig og dine guider via den clairvoyante) er ganske personlige og bliver til i øjeblikket. Det vil sige, at den clairvoyante sjældent kan forberede hverken sig selv eller dig, før i begynder. Hvad der bliver sagt af den clairvoyante, afhænger af, hvad dine behov er samt hvor du er i dit liv. Budskaber til dig bliver givet nænsomt, hvis det er dét, du har behov for. Eller fx med bestemt tonefald, hvis du har mere behov for et vink med en vognstang. Alt sammen noget, som dine guider og vejledere er opmærksomme på. De er hos dig hver eneste dag og kender dine inderste behov, frygt og tanker. Derfor tilpasses clairvoyancen specielt til dig.

Ansvaret er dit, mulighederne bestemmer du selv via dine valg og handlinger.

 

Den clairvoyante er intet orakel men en budbringer mellem den jordiske og den åndelige verden.

 

 

 

Priser på clairvoyance eller sessioner, som de også kaldes, kan variere fra den ene clairvoyante til den anden. Men som ved mange andre typer af hjælp og behandling findes der også hér kvaksalvere, som giver udtryk for at kommunikerer mere med den åndelige verden end, hvad tilfældet er.

Problemet i dé situationer er, at de mennesker, som de prøver at hjælpe jo tror på, hvad der fortælles dem. Og hvis der gisnes og tolkes mere, end ved reelt clairvoyance, så er budskaberne også desto mindre pålidelige. Hvordan skiller man fårene fra bukken og undgår kvaksalvere? Nogle kan bruge deres egen intuition eller indre stemme, når de står for at skulle vælge i den skov af alternative behandlere og clairvoyante, der er at vælge i mellem. Et god råd er også, at de dygtige og reelle clairvoyanter ofte anbefales fra mund til mund. Derfor behøver de ofte ikke store, dyre reklamer i aviser, blade osv. Så forhør dig omkring, om nogle du kender, kender nogle, der har været til gode clairvoyanter.

 

Sidst ændret den Lørdag, 10 August 2013 21:33

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer