Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
11-10-2011

Kanalisering for alle 10.10.11 Vist

Bedøm
(1 Stem)
 Kanalisering for alle 10.10.11
 
Tiden du i øjeblikket omgiver dig med, giver dig indblik i flere forskellige lag af din personlighed.
Du har i længere tid omgivet dig selv med energier, som indeholder vrede, og du har ikke været i stand til at stedfæste følelserne, som tilhørte denne vrede.
Vreden er ulmet op i dig, og dine omgivelser har måttet føle, hvorledes du indeni har lidt.
Det har ikke været let, og dine nærmeste har haft svært ved at tackle denne vrede udgave af dig!
Du er nu i flere tilfælde kommet til en forståelse af følelserne, og du har fået hjælp til at slippe dem, derfor vil vreden ikke længere have så stor indflydelse på din hverdag og dit sind!
Når vi sagde flere lag, så har vi også brug for at fortælle dig, at der er en mening med, at du føler dig rundtosset og har kvalme..
Du er i høj grad ved at åbne meget mere op for dit eget sjælsnærvær, du er ved at åbne op til et nærvær med din guddommelige sjæl!
Et nærvær af denne karakter, giver dig indsigt i ikke blot dine inderste følelser, men også forståelsen af dem, og forståelsen for, at din rejse har haft lige netop den karakter, som den har.
Desuden har du lige, åbnet for muligheden af at benytte alle syv chakraer fuldt ud, de er blevet renset, og dine kanaler til moder Jord og universet er renset og energierne flyder nu uhindret!
Din sårbarhed har ligget yderligt, og du har åbnet ind til nogle sjælssår, som du har haft svært ved at slippe, du har endnu ikke sluppet dem helt, men med din nye adgang til indsigt, vil det ikke vare længe, før du helt har sluppet dem, og set meningen med at disse sår, aldrig har fået lov til at læges, men har været holdt åbne!
Renselsesprocessen har været under gang længe, længe, og det har været trættende for din krop, alene af den grund har du været så træt!
Der er blevet skrællet lag på lag, der er skåret dybt ind, og alle de lag af beskyttelse du har omgivet dig med, de er nu for evigt borte, du er blevet i stand til at vise dig for din omverden, som den du er!
Ja – ikke blot for din omverden, sandelig også for dig selv!
Du er endelig i stand til at se dit fulde værd!
Vi elsker dig!
Vi elsker den vej, du har gået!
Vi elsker det nu, du lever i!
 
Kærligst Britt
 
Britt Wackerhausen

Britt Wackerhausen

Silkeborg, kanalisere budskaber - tegner og fortæller.

Hjemmeside: www.briwac.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer