Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
10-12-2011

Hvad vinden fortalte Vist

Bedøm
(0 stemmer)

En dag Lille ulv går hen til sin bror Ravnemageren. Fortæller denne: Jeg ville besøge byen, naturligvis rejste jeg som en ravn. Da jeg nærmede mig byen, så jeg et kraftigt uvejr, der var på vej lige imod mig. Jeg så til siderne og op, men det var ikke muligt at komme udenom dette voldsomme uvejr. Så hørte jeg broder Vind fortælle mig, at store forandringer var på vej i byerne. Uvejret var kun det synlige udtryk for at disse forandringer var på vej. Vinden fortalte at der var blevet anbragt noget i jordens indre. Jorden havde fået en gave af broder Vejrmager. Denne gave gjorde at moder jord nu var i stand til at frigive al den gamle energi, hun har båret på i mange, mange år. Moder jord var blevet så glad for denne gave og var så taknemmelig også fordi kraften i denne gave, gjorde at hun kunne accelerere det tempo, hvormed den gamle tunge energi blev skubbet op helt inde fra midten af hende. Nu var al denne gamle energi, som hun havde båret i så mange år. Den energibyrde som havde gjort hende både tung og træt. Den var nu på vej ud af hende. Åhr, havde hun sagt, selv om der først lige var kommet rigtig gang i denne energi, så kunne hun allerede mærke, hvordan det begyndte at løsne sig i alle dele af hendes krop. Moder jord var så glad, så det jeg troede var et uvejr, var broder vinds deltagelse i moder jords glædes dans. Naturligvis deltog jeg sammen med broder vind i denne glædes dans. Moder jord er vores alles moder, så vi har alle grund til at deltage i hendes glæde. Derfor Lille ulv, sluttede broder Ravnemager. Så lad os huske at de forandringer vi ser, ikke mere er hvad de plejer at være, den gave moder jord har fået gør, at alle ting er forandret. Det vi skal er at tage imod alle disse forandringer med glæde og glæde os sammen med moder jord, over at hun endelig bliver befriet for denne tunge byrde. Takket være broder vejrmagers gave.

 

 

 

En dag sendte Ravnemager bud efter Lille Ulv. Da Lille Ulv kom, fortalte Ravnemager, at han igen havde mødt broder Vind, som havde haft nyt at fortælle. Ravnemager syntes at det lød underligt, og ville gerne høre Lille Ulvs mening om det. Her er hvad broder Vind fortalte Ravnemager: Du kan huske, jeg fortalte dig, at broder Vindmager havde givet Moder Jord en gave. Som Moder Jord var meget, meget glad for. Sidst vi mødtes, kunne Moder Jord allerede mærke, at det løsnede sig i alle dele af hendes krop. Det er kun begyndelsen. Den fantastiske gave, som broder Vindmager har givet Moder Jord, er af en sådan art, at den ikke bare vil lette Moder Jords byrder. Alt det gamle og tunge som hun har båret på i utallige år. Det vil løsnes, og Moder Jord vil igen opleve en lethed og en frihed, hun ikke har haft i mange, mange år. Derfor er Moder Jord broder Vindmager så taknemmelig for denne gave. Alle de gamle rester, som har tynget Moder Jord og gjort hende gammel, er nu ved at løsnes. De bliver ikke bare løsnet, men de bliver fjernet. Denne fantastiske gave gør at de bliver fjernet helt fra Moder Jord. Ja ikke bare det gamle og tunge i Moder Jord vil blive fjernet, takket være denne fantastiske gave. Også alt hvad der tynger ovenpå Moder Jord vil blive fjernet. Hun siger, at det er ikke ting og sager, alt er energier, gamle tunge energier, rester fra længst forsvundne tider. Moder Jord har længe vidst, at deres tid var forbi. Men før hun fik broder Vindmagers gave, havde hun ingen mulighed for at løsne eller fjerne dem. Nu bliver de fjernet, mange af dem er allerede løsnet og på vej ud af Moder Jords krop. Det vil kunne ses og mærkes, af dem der ser og mærker, når de passerer ud af hendes krop. Nogle vil blive forvirret når det sker. Andre vil glæde sig med Moder Jord. Takke hende fordi hun har båret alt dette i så mange år. Ja deltage i hendes glædesdans over endelig at kunne slippe dette helt. Det vil jeg i hvert fald gøre. Var broder Vinds ord.

 

 

 

En dag Lille Ulv mødte Ravnemager. Fortalte denne at han havde mødt Broder Vind, der havde haft travlt, men taget sig tid til at fortælle: At Moder Jord havde bedt både Broder Vind, Broder Ild og Broder Vand hjælpe sig. De skulle hjælpe Moder Jord med at komme af med al den gamle og tunge energi, der netop nu nærmede sig Moder Jords overflade. Naturligvis havde de alle tre sagt ja, for de ville gerne hjælpe Moder Jord. Vores alle sammens Mor. Hun havde fortalt, at nu var tiden ved at være inde. Hvor alt det gamle og tunge der var blevet løsnet, var ved at nå ud til hendes yderside. Hun vidste, at det snart var løsnet, og at det stærkt nærmede sig overfladen. Fordi der var så meget i alle dele af hendes krop, så var det mere end hun selv kunne klare at få det fjernet. Derfor bad hun både Broder Vind, Broder Vand og Broder Ild om at hjælpe sig. Når alt det gamle og tunge nåede ud til hendes yderside. Så skulle de hjælpe hende med at få det fjernet. De havde alle tre med glæde sagt ja til at hjælpe hende. Så lige nu var de alle tre parate til at hjælpe hende, alle de steder hvor de kunne. Moder Jord var bare så usigelig lykkelig over Broder Vejrmagers gave, der gjorde, at hun nu endelig kunne slippe alt det gamle og tunge, hun havde båret på i så mange, mange år.

 

 

 

En dag fik Lille Ulv besøg af Ravnemager. Der fortalte, at han igen havde mødt Broder Vind. Som havde berettede om en samtale med White Eagle. Broder Vind havde haft travlt, da han mødte White Eagle, der ganske roligt svævede rundt. Forundret havde han spurgt; hvordan White Eagle kunne være så rolig. White Eagle havde svaret: Jo ser du, som du ved, så sker der nu en udstrømning fra Moder Jord. Den kan du mærke. Men Broder Vejrmager har ikke kun anbragt noget i Moder Jords indre. Han har også skabt den nye vind, den der nu blæser uden om Moder Jord. Det er en meget mild og kærlig vind. Det er derfor, jeg så roligt kan svæve, uanset om du har travlt eller ej. Jeg følger bare med denne nye og blide vind. Selvfølgelig passer jeg på, og holder mig til Moder Jord. Denne nye vind har jo den egenskab at den ikke alene blæser omkring vores Moder Jord. Den samler alt, hvad der stiger op fra Moder Jord, og bærer det i sin kærlige favn ud i det store Alt som Er. Det er en stor glæde for Moder Jord, at der på denne måde bliver taget hånd om alt, hvad der forlader hendes krop. Derfor er der ingen grund til at være bange. Selvfølgelig ved jeg, at både du Broder Vind, Broder Vand og Broder Ild, har travlt med at hjælpe Moder Jord, med at skaffe sig af med den gamle tunge energi, efterhånden som den når op til overfladen. Denne nye vind, som Broder Vejrmager også har givet Moder Jord gør, at alt det der forlader hende, det bliver blidt bragt hen, hvor det skal være. Så hvorfor være urolig og ængstelig? Se hvor roligt jeg svæver på denne nye og blide vind!

 

 

 

En dag blev Lille Ulv opsøgt af Ravnemager, der var meget oprevet. Forundret spurgte han; hvad der i den grad havde påvirket Ravnemager. Ravnemager svarede, det ville du også være, hvis det var dig Broder Vind havde opsøgt! Broder Vind havde opsøgt Ravnemager, for di der var noget væsentligt, der skulle fortælles. Her er hvad Broder Vind berettede: Ravnemager, du ved at hele Moder Jord er ved at rense ud. Du ved at Broder Vejrmager har anbragt noget i Moder Jords indre, som hjælper med denne udrensning. Der er nu sket det, at Den Store Fader har tilført en helt ny og ekstrem stærk energi til dette, der er i Moder Jords indre. Det betyder, at hele udrensningen accelerer. Jeg ved ikke, om du forstår, hvad det betyder. Men jeg kan sige dig, at flere og flere steder overalt på Moder Jord. Begynder der du at vælte gammel energi op. Ja, det lugter, som gamle grave der åbnes. Det er så stærkt, at selv en hel del af menneskene kan lugte det. Du kan nok forstå, at Når den Store Fader i den grad lader ekstrem energi blive tilført til Moder Jords indre, så er det ikke kun til det, der er tilført af Broder Vejrmager. Denne nye og ekstremt stærke energi, bliver nu tilført alle dele af den verden vi kender. Alt uden undtagelse vil blive påvirket af den. Så vidt jeg forstår vil udrensningen af alt det, der er Moder Jord fremmed. Alt det hun har båret på i umindelige tider. Hele denne udrensning, kan ikke undgå at accelerere. Du ved, at Den Store Fader ved hvad han gør. Den Store Fader må have en mening med at sende denne ekstrem stærke energi, til den verden vi kender og til Moder Jord lige nu. Jeg har talt med Broder Vand, Broder Ild. Vi er alle tre blevet orienteret om, at denne udrensning nu accelerer. At udrensningen nu er på vej ud af Moder Jords krop. Så vi går en travl tid i møde. Naturligvis vil vi med glæde hjælpe Moder Jord, vores alles mor. Det eneste jeg ved, er at der vil ske store forandringer både i selve Moder Jords ydre, og blandt de mennesker der lever på Moder Jord. Det er som om, hun vil skaffe sig af med alt hvad der er hende fremmed. Men Den Store Fader ved, hvad han lader ske. Og væk var Broder Vind.

 

fra www.metatron.dk

Disse tekster kom i 2002, men jeg oplever de stadig har meget at sige

Sidst ændret den Torsdag, 15 Marts 2012 19:32
Else Mortensen

Else Mortensen

Det er 20 år siden jeg huskede min opvækst og ca 10 år siden jeg igen fik kontakt til den anden side,
Jeg formidler "Megafonen" der ligger på min hjemmeside www.metatron.dk, her ligger også mine tilbud om husrens og andet.
 

Hjemmeside: www.metatron.dk/ E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer