Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
19-01-2012

Hvad sommerfuglen kan sige om verdens tilstand Vist

Bedøm
(0 stemmer)
Foto: Dav Jacobsen Foto: Dav Jacobsen Foto: Dav Jacobsen
En sommerfugl folder sine smukke vinger ud, letter og flyver for første gang ud i sollyset. Inden den nåede dertil, havde den været igennem en dramatisk proces, som den sandsynligvis ikke har nogen erindring om.
 
Engang var den en larve, der kravlede rundt i en helt anden verden, en dimension forbundet med anstrengelse. Det var hårdt arbejde at være larve, der skulle kravles når den ville frem i verden og hele tiden var den på udkig efter blade til at spise. Efterhånden spiste den mere og mere, den blev en rigtig grovæder. Em proces blev igangsat i larvens krop. Nogle celler - med en iboende form for længsel - forvandlede sig. Når tilstrækkelig mange celler i et område var forvandlede slog de sig sammen i klynger og disse klynger samlede sig til endnu større klynger. I løbet af kort tid havde de længselsfulde celler overtaget store dele af larvens krop og tilsidst det hele. Larven havde forpuppet sig.
 
Puppen var som et stift ydre skelet. Som en beskyttelse af den proces der foregik inde i puppen. Opløsningen af larven. 
 
Da tiden var inde brød sommerfuglen ud af puppen og fløj ud i lyset.
 
Det der sker i det små, sker også i det store.
 
I menneskets verden ser jeg nøjagtig den samme proces ske lige nu. De længselsfulde er vækket af menneskehedens overforbrug. Længslen om en ny og bedre verden manifesterer sig, vågnende bevidstheder finder sammen i grupper, som slår sig sammen i globale netværk og snart vil disse længselsfulde have overtaget store dele af 'samfundslarven', så den kan forpuppe sig, gå i opløsning og kravle ud af puppens beskyttelse med en ny form for bevidsthed, transformeret.
Sidst ændret den Tirsdag, 07 Februar 2012 11:10
vivi bruun jespersen

vivi bruun jespersen

jeg interesserer mig især for bevidsthed, transformation, metamorfisk teknik, alkymistiske processer, universet, videnskab og spiritualitet.

Hjemmeside: www.auroraliv.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer