Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
07-05-2012

Lær Clairvoyance - Kontakten mellem Rigerne (del 3) Vist

Bedøm
(1 Stem)
Kontakten mellem Rigerne

Velkommen til denne tredje og sidste del af artikelserien om at lære Clairvoyance. Jeg beklager ventetiden siden forrige artikel, der skyldes at jeg har arbejdet hårdt på at få gjort min debutroman Virkeligheden Bag Virkeligheden - Glasplaneten klar. Bogen er netop kommet på gaden, og holder du af mine artikler og har fået lyst til at komme endnu dybere ind i virkeligheden bag virkeligheden, er det en spændene og utraditionel Spirituel Science Fiction roman, som du helt sikkert vil blive både inspireret og underholdt af.
 
Men nu til sagen:
 
Hvis du har læst de to foregående artikler om Clairvoyance; Lær Clairvoyance – men kend dens pris og Lær Clairvoyance – Stilhed i sindet, vil du, om alt er gået vel, nu være helt på det rene med, at det at ”blive Clairvoyant” først og fremmest handler om dit mod til i sandhed at udvikle dig selv.
 
Der er ingen hurtige omveje eller smarte, ”se tre afdøde og fire skytsengle for en bøns pris, eller 125 kr. for de virkelig dovne.” Det er hårdt, ærligt og ofte smertefuldt indre arbejde, som til sidst giver dig evnen til at skelne det væsentlige fra det ligegyldige i dit indre sanseapparat. Men hvad så når det endelig lykkedes? Hvordan skal det du evt. sanser ”bruges” og hvorfor er det så vigtigt at du har næsten ærbødig respekt over for denne type arbejde? Læs mere om dette i dette sidste kapitel i en kort introduktion til at lære Clairvoyance.

Svaret på ovennævnte spørgsmål er ret ligetil: Fordi du blander dig i andre folks livsbane. Så enkelt er det. Uanset om du har en god kontakt med en afdød, en vejleder eller et andet esoterisk / ikke fysisk væsen, eller ej – ja så påvirker du det levende menneske som sidder foran dig. Alle der har været til en Clairvoyant ved hvordan at dennes ord ofte vendes, drejes og fortolkes i timer, dage og nogen gange årevis.
 
De talte ord bliver i nogen tilfælde en ny del af den lyttendes identitet og selvforståelse. ”Jeg har også så meget temperament, det sagde min skytsengel selv… eller var det min morfar? Eller..” osv. At skytsenglen mest sandsynligt har sagt det til dig for at få dig til at gøre noget ved det, i stedet for at polere de forskellige ubalancer med stolthed, er så en helt anden historie. Så det du siger, hvis du nogensinde skulle føle for at arbejde med Clairvoyance, er af største vigtighed, og arbejdet bør derfor alene af den årsag være genstand for stor omhu, koncentration og respekt.
 
Hertil er der så hele den åndelige side af sagen. Og her kan det være værd at stille dig selv spørgsmålet: Ville jeg forlade min himmelske bolig, mine daglige aktiviteter og andre vigtige opgaver, til fordel for et menneske som egentlig ikke vil høre hvad jeg har at sige? Eller for en som måske lige nupper et par af mine overskrifter, men så selv finder på resten? – Nope, mest sandsynligt ikke. Så også ifht. kontakten med den anden side er almindelig høflighed, opmærksomhed og respekt altid en klog ting at have på lager.

Okay okay, point taken, men: Hvad gør man så, helt konkret, fra start til slut, når man giver en clairvoyance? Man bruger alle de forskellige delelementer som jeg i de to foregående kapitler outlinede, og lægger ovenstående respekt og seriøsitet til.
Og så: Inden din klient ankommer vil det de første mange gange være en rigtig god ide at meditere grundigt først. Start meditationen med at nulstille dig selv, og få tømt dig mest muligt for tanker. Mod meditationens slutning går du til dit indre hellige sted (beskrevet i Lær Clairvoyance
– Stilhed i sindet ) og her beder du om at komme i kontakt med personens åndelige vejleder. Når du for
dit indre blik, eller i dine følelser fornemmer at der er ”en anden” til stede, er det i de fleste tilfælde din klients åndelige vejleder som har gjort sin entre. (Samme måde med afdøde slægtninge mv.) Herefter kan du evt. stille et overordnet spørgsmål som: Hvad er (klientens navn)´s tema? Vær herefter ekstremt opmærksom på hvad du fornemmer i din krop, hvilke tanker og indskydelser du får, og hvilke billeder der dukker op. Husk temaet og brug det som et startsted for din Clairvoyance. Og vid at det er sådan at resten af Clairvoyancen i langt de fleste tilfælde vil foregå fra start til slut.
Et spørgsmål bliver stillet og den Clairvoyante ”lytter, ser og mærker” så med alle sine indre og ydre sanser efter et svar.
 
Dette svar vil ofte komme som et symbol, en fornemmelse, indskydelse eller en fysisk følelse i din
krop. Og måden du dekoder det på er ved at spørge dig selv hvad det symbol umiddelbart betyder for dig.
Ser du f.eks. en kanin som kvæles af en stor slange, er informationen typisk noget med at din klient er i nogle omstændigheder som gør at han hun føler sig ekstremt bundet, og ja, måske næsten kvalt af hvad der foregår i hans eller hendes liv. Andre gange er billederne meget mere direkte. F.eks. kan du måske se klienten være i en konkret situation. Eller være et konkret sted, måske endda med en følelse af en præcis dato, årstid eller lign. Dette er ofte netop dette: Konkret information, og skal ikke tolkes, men formidles direkte.
 
En uhyre vigtig sammenhæng her er skelneevne. Hvad er din fantasi, og hvad er reel information? Dette er i starten den allersværeste kunst ved det Clairvoyante arbejde, men der er et par ting som gør det lettere.
Først og fremmest er det helt helt afgørende at du har trænet meditation ganske længe før du prøver at give en Clairvoyance. Du skal kunne få næsten 100% stilhed i dit indre før en Clairvoyance. Inden din Klient kommer, skal du udover at være tankemæssigt ”nulstillet” også tage et mentalt ”snapshot” af dig selv og din krop. Læg mærke til hvordan du, igen 100% ærligt, har det. Det er meget vigtigt at du ikke lyver for dig selv, men er fuldt opmærksom og synderrivende ærlig. Har du ondt i maven? Har kæresten ikke kysset dig til morgen så du er blevet småsur? Er du utryg over noget, eller i ekstraordinært godt humør? Er der andet i din krop som værker eller knager? Vær ærlig og husk det hele når din Klient ankommer. For du skal bruge det til at sikre en mere præcis Clairvoyance.
 
Når klienten ankommer kan du ved at huske ovenstående tage forbehold for dig selv. Hvis du allerede havde ondt i maven inden klienten ankom, er det ret sikkert stadig dig selv du mærker, og ikke en ubalance hos klienten osv. På samme måde hvis du har været vildt happy over noget, er det ikke sikkert at den glæde du fornemmer i din krop er klientens heller. Med mindre, naturligvis, at du pludselig får langt mere ondt i maven, eller bliver endnu mere happy. Tricket er at sammenholde din tilstand før klienten kom, med den tilstand du oplever efter han / hun er ankommet. (Og ja nogen gange kan man mærke klienten længe inden, så det er ikke let, men øv dig, det bliver lettere henad vejen at skelne mellem hvilken mavepine du fedter med.)
 
Og hov, hvorfor taler jeg nu pludselig også om det med din krop og mavepine? Det skyldes at din krop er en stor del af Clairvoyancen. Den er et barometer, et sanseapparat, på lige fod med dit indre. Hvis du er nulstillet, og ikke selv har haft nogen smerter eller ubehag, og så pludselig oplever at du får ondt i højre knæ under Clairvoyancen er det i 99% af tilfældene en oplysning. Mest sandsynligt har din klient ondt i sit knæ, og din krop samler denne information op. Hvis dette sker skal du være opmærksom på yderligere information, f.eks. billeder. Det kan være du ser en løber, som er kommet til skade, og du kan så
videreformidle dette. Husk også altid at kigge efter en løsning. Er der noget som kan afhjælpe smerterne? Eller handler det om noget helt tredje, måske er personen bange for en operation af dette knæ? Se og mærk grundigt efter.
 
Så – du har mediteret, forberedt dig, hilset, respektfuldt, på klientens åndelige vejleder, nulstillet dig og øvet dig i at tænke over hvad forskellige indre symboler egentlig repræsenterer for dig. Og så dukker din klient op, fuld af spørgsmål. Og i mange tilfælde, og det er vigtigt at huske, fuld af både spænding og en vis nervøsitet. Sørg derfor for at skabe en meget behagelig stemning, og vær ikke fedtet med smil, small talk og et godt grin inden i går i gang. Når først i går i gang, er det dog vigtigt at du får skabt en atmosfære med ro, fokus og masser af tryghed for din klient. Når han eller hun er afslappet og nærværende, er det lettere for dig at fornemme hvad der foregår i klientens felt, og lettere for din klient at være opmærksom på hvad dine budskaber refererer til.
 
Når Clairvoyancen er slut og klienten er gået, er det vigtigt du tager en lille fem minutters meditation, hvor du først takker den åndelige vejleder og evt. andre deltagende bevidstheder / afdøde mv. for deres hjælp og tilstedeværelse. Efterfølgende beder du om at blive fuldstændig renset i alle dine legemer, fysiske som ikke fysiske, og i dit sind. Tag til sidst et indre bad i gyldent lys og se alt evt. mørke, og nullermands agtigt, fuldstændig blive renset ud af dig.
 
Det er, i meget, meget grove træk det. Men øvelse gør mester, og ydmyghed, empati og respekt ifht. arbejdet på begge sider af virkeligheden er nøgleord hvis du vil blive bedre til at hjælpe dig selv og dine medmennesker på denne måde.
 
Jeg ønsker dig al mulig held og lykke med din åndelige rejse herfra. Og husk at din egen hudløst ærlige tilgang til dig selv, dit livs dramaer og ubalancer vil enhver tid vil afgøre hvor langt du, i dette liv, når.
 
Det, og så i hvor høj grad du åbner dig for det indre liv, din og alle andres sande natur; en’ lysende gnist i guds endeløse stjernehav.
Sidst ændret den Onsdag, 09 Maj 2012 22:39
Dan Johannesson

Dan Johannesson

Forfatteren Dan Johannesson, udgav d. 10 maj 2012 sin debutroman, det spirituelle fremtidseventyr: "Virkeligheden Bag Virkeligheden - Glasplaneten", som traditionel bog og e-bog.

 

Dan er ligeledes forfatter til den populære e-bog  "Lær Clairvoyance", og e-bogen "The War on Terror - Propaganda i Globale Nyhedshistorier".

 

I 2014 blev Dan Cerificeret Coach, hvor han specialiserede sig i generaliseret angst. Siden er mange klienter med generaliseret angst blevet hjulpet til et 100% symptomfrit liv, enten hjemme i deres eget hjem via Skype sessions, eller i hans klinik "Blivangstfri.dk" beliggende i hjertet af Odense C.

 

Dan arbejder med en dokumenteret amerikansk videnskabelig metode, og har hjulpet mennesker med op til 20 års angst, på tonsvis af medicin, og håbløse udsigter, permanent ud af deres generaliserede angst, på maksimalt 3 sessions i klinikken.

Hjemmeside: www.blivangstfri.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Mere i denne kategori: « Kristusenergi

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer