Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
22-06-2012

Har du prøvet at meditere? Vist

Bedøm
(0 stemmer)

meditationNår du begynder at meditere, vil du før eller senere møde din egen indre kærlighed.

Hvis du tager skridtet videre og mediterer dybt, vil du før eller senere begynde at føle en enorm kærlighed rejse sig inde i dig. En kærlighed, som du måske aldrig har oplevet så intenst før i dit liv. En kærlighed, som bliver født ud af, at du forener dig med dit indre væsen, som er dig mere end noget andet i denne verden. Der bliver din krop og personlig til kanal for din indre kærlighed, som sendes kontinuerligt fra dit indre væsen og ind i det fysiske liv, som du har taget del i.

Oplev dette nu af kærlighed uanset kaos i den ydre verden - din ydre verden bliver stille, når din indre verden manifesterer sig ud. Det er en naturlov at den ydre verden - med lidt forsinkelse - genspejler den indre verden.

Stræb ikke efter ”ydre kærlighed”, men tillad at din indre kærlighed kommer til syne gennem stille meditativ væren - hengivet til dit eget indre tidsløse jeg. Personligheden koblet fra for en stund.

Du er din egen højeste guru - en højere del af dig, som har overskuet dit liv, og ser tingene klart og ”oppefra”. En del af dig, som længe har glædet sig til, at sammensmeltningen mellem ”høj” og ”lav” eller ”indre” og ”ydre” kan finde sted i dig. Som i et stort kosmisk lyshav af celler, hvor endnu en celle tændes og stråler af lys og bidrager til at universets liv lyser mere og mere.

Moder jord takker dig for, at du vælger at smelte sammen med dit højere selv på netop dette tidspunkt, hvor hun har brug for alle lysende celler til at kunne løfte hende og menneskeheden til næste niveau.

1.000 dybt mediterende mennesker, kan afbalancere energien fra f.eks. 1 million mennesker, som for en stund "er tabt" i en verden under forandring. Der er mange gaver, som du kan give dig selv og moder jord. En af dem er dyb stille meditation, hvor du glider sammen med den, som du er, og bliver et helt væsen – bevidst på flere planer af liv samtidigt – udstrømmende lys og kærlighed til den verden, som du tager del i lige nu.

Vær stille og lad personligheden få en pause, hvor den giver slip og tillader at det højere i dig tager over og tjener verden med en lysindstrømning til menneskeheden. Gaven til personligheden er, at dens ”problemer” (udfodringer) gradvis forsvinder og opløses i dit højere selvs lys. Personlighedens dramaer stopper med at eksistere, når dit eget højere selvs klare lys strømmer ind og fokusset skifter til tjeneste for menneskeheden. Små verdener bliver store, når man tager i mod universets bevidstheds-udvidende gaver, som specielt strømmer til jorden i disse unikke sjælelige kvantesprings-år.

Et Zen-ordsprog lyder løst oversat således: "Du vil nyde godt af, at meditere 20 minutter hver dag - med undtagelse af, at du har for travlt. I så fald har du brug for en times meditation.”

 

Med kærlig hilsen

Jens Kirk

Sidst ændret den Fredag, 22 Juni 2012 10:21
Jens Kirk

Jens Kirk

Webmaster på Selvet. 33 år. Jeg brænder for at skrive om jordens opstigning, tilsynekomsten af vores søstre og brødre fra andre planeter og lignende emner.

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer