Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
09-07-2012

Krop og Ånd Vist

Bedøm
(1 Stem)
 
Forord
 
Jeg har sat mig for at skrive mine erindringer om åndelige erfaringer. Da jeg fyldte 31 år havde jeg en åndelig fødsel, som ændrede mit liv.
Det var en helt ny oplevelse og jeg begyndte at søge i forskellige bøger for at få svar på de spørgsmål der opstod i den forbindelse.
Jeg havde fortalt om mine oplevelser til andre mennesker, men mennesker som jeg troede var oplyste, forstod ikke hvad jeg talte om.
Denne ”fødsel” ændrede mit liv på flere måder. Jeg følte at der var faldet ”skæl” fra mine øjne og jeg så alle mennesker helt klart. Jeg indså at det vi alle søger er Kærligheden. Jeg ønskede inderligt at alle mennesker måtte opleve det – for jeg havde den overbevisning, at så ville der blive fred på jorden.
Jeg indså også at kærnen i alle religioner er den samme – Kærligheden.
Der skete også det, at jeg fra den ene dag til den anden holdt op med at ryge. Mit hår fik glans – min hukommelse var blændende – jeg behøvede ikke at skrive noget ned på mit arbejde – jeg huskede det hele.
De triste tanker som jeg før kunne have, var fuldstændig forsvundet, jeg var lykkelig og glad. Små digte kom til mig fra en ukendt kilde.
 
Oktober 2011
Sidst ændret den Mandag, 09 Juli 2012 19:46

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer