Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
21-07-2012

Qisuk - åndemaneren og healeren fra Grønland Vist

Bedøm
(6 stemmer)
Qisuk, der kommer fra Grønland, kan noget helt særligt med mennesker og dyr. I oktober 2011 hjalp han en god veninde i Grønland, der lå for døden. Hun havde lungekræft i sidste stadie, og ville ifølge lægerne ikke leve Julen over. Qisuk fortalte, at han havde energi i hænderne, der muligvis kunne hjælpe. Hvis hun havde lyst, ville han gerne forsøge at hjælpe. Hun sagde ja tak. Han behandlede hende, og allerede efter få behandlinger fik hun livskraften tilbage, og smerterne forsvandt. 

Hun nød julen. Bagte kager som sædvanligt og lever i dag og har det meget bedre. Hun har taget 13 kg på, og har været i behandling i DK. Livskraften er tilbage, og hun gør dagligt fremskridt. Flænser nu sæler som enhver god grønlandsk husmor, og nyder livet. Hun er 70, og vi er nået frem til sommeren 2012.

Vi var ude at gå i vinmarkerne og mødte min franske nabo Bea, som var ude a lufte sin hund. Hunden, der er 12 år, havde en gevækst på højre side og en i brystet. Qisuk lagde hænderne på hende der ude midt på skovvejen. Hunden sank i grus med at suk og tog bare imod.

Hun sov hele aftenen, vågnede næste morgen og har siden jagtet katte med stor fornøjelse og opfører sig som en 2årig. Halter dog ind imellem, så hun har fået en række behandlinger, og det hjælper. Knuden i brystet er også skrumpet betragteligt, og jeg (der ellers er vant til at se healings resultater) har svært ved at tro mine øjne, når hun bagefter hopper af sted efter Bea som en ung hund.

To måneder senere halter hun stadigt en smule, men humøret er højt og halen løftet, og kattene kan bare vente sig.
 
Det fik en af mine veninder i Danmark til at kontakte mig. Hendes dejlige golden retriever på 12 havde fået en diskos prolaps. Yang fik et par timers healing først, og løb derefter glad rundt med løftet hale og kunne nu lette ben uden at vælte. Det havde ellers været en udfordring. Han inviterede Qisuk ud at gå tur for at fejre. Da vi besøgte Yang for nyligt, var han stadigt glad og veltilpas.  

Qisuk har også på afstand hjulpet min 82årige veninde på Bali, der har nogle lunger, som man helst kunne være foruden. Hun har en kronisk bronkitis, som hun har haft næsten siden hun blev født. For første gang har hun mærket, at der er en, der når ind og healer, hvor ingen andre har kunnet komme ind.

Gill er nok syretesten over alle syreteste. Hun har været inden for energihealing det meste af sit liv - og betror ikke sin krop til hvem som helst. Hun har en ekstraordinær tillid til Qisuk - og da jeg kender hende og hendes kvalitetsfiltre, så sidder jeg også der og er lidt målløs. Især fordi det skete ved hjælp af fjernhealing, da Gill var på Bali og Qisuk og jeg var i Frankrig.

Vi havde nogle venner på besøg. En af dem havde en tennisalbue, der havde gjort knuder i nogle år, og som var uimponeret over kiropraktorer og andre behandlingsformer – den brokkede sig stadig.

Efter 45 minutters healing var smerterne forsvundet og bevægeligheden betydeligt bedre. Der er nu gået en måneds tid, og albuen stadigt meget bedre. Han har ikke haft brug for sin kiropraktor og sagde, at healingen var den mest effektive af de mange behandlinger, han havde forsøgt sig med.
 
Lars fik en tur på briksen, bare for at få lidt god indre balance og velbefindende efter en lidt hektiske periode. På vejen hjem skrev han på FB: ”Filled with great energy after a wonderful shaman-healing by new eskimo friend. Let me know if you are interested in trying the most powerful healer I’ve ever met.”
Han deler opfattelse med de efterhånden mange, der har været på briksen. I en uge hørte jeg fire gange: ”Hold da helt op”, da klienterne satte sig på kanten af briksen efter en tur med denne ekstraordinære energi. Og det er alt fra mennesker, der aldrig har været i nærheden af en healer til de mere erfarne.
 
Han kan noget særligt,
den gode eskimo, åndemaner/shaman, som i øvrigt har kureret sig selv for en alvorlig svulst i underlivet, en ret dominerende høfeber og en ryg, der kunne give ham invalidepension, og som fjerner egne smerter med sine hænder. Jeg, der ellers har set en del healing, har ikke oplevet noget lignende.
 
Og hvor han har lært det? I og af naturen. Han er vokset op i en lille bygd i det sydlige Grønland, hvor han blev sendt ud på sommerferie med shamaner og storjægere for at lære at blive en fremragende jæger. Det gør noget helt særligt ved mennesker, kan jeg se. Han, der aldrig har læst Eckhardt Tolle og Nuets Kraft, ER nuets kraft.
 
En dag spurgte jeg, hvad han gjorde med sin indre dialog. Han svarede, at den havde han opgivet for mange år siden. Sproget er for begrænset. Han havde lært af sine åndemaner venner, hvordan de befinder sig i en sprogløs verden. hvor de bare sanser, og hvordan det gør hele forskellen, hvis man vil være en god jæger. De rammer plet hver gang.

”Sproget er et fængsel.
 Det er her, vi skaber alle problemerne for os selv”, siger han, og driver ind i sit store sprogløse univers. Det er mindfulness i sin ypperste form, og jeg vil lære, hvordan han gør, så vi kan give denne eskimo visdom videre til verden.
 
En dag sad han med hænderne på en af klienternes fod, stille og fokuseret som sædvanligt. Klienten sagde: ”Du har godt nok megen tålmodighed”. Det er rigtigt, han er bare, mens han healer, ofte i halvanden time ad gangen. ”Det lærer man ved at sidde ude i naturen 6-8 timer ad gangen og kigge efter sæler”, svarede han. Ja, tænkte jeg, det er vel bare sådan man skal gøre…

”Healing”, siger Qisuk,
”er ikke noget, nogen gør for og ved dig. Healing er et samarbejde mellem os og en proces, som sker over et antal gange.  Jeg holder ikke en tryllestav, der gør dig rask på et øjeblik – selv om der ofte sker dramatiske forandringer. Der skal laves energifundament i krop og sind, og så arbejder healingen videre af sig selv. Det er vigtigt at være åben og nysgerrig, så kommer de bedste resultater.  Fordelen er, at det er en ren energi, der passer præcist til dig. ”
 
Vi kommer tilbage til Danmark medio/ultimo august,
og her hjælper Qisuk folk med lettere og sværere udfordringer i livet, eller bare til at parkere stress og få et godt energi boost. Hvis du har lyst eller kender kender nogen, der kunne få glæde af hans særlige evner, så sig til. Du fanger os på 4028 3588 eller via min e-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .  
Se også www.eskimo-wisdom.com– vores nye webside, hvor vi fortæller om Havets Moder, eskimoernes oprindelige tro og gudinde.
Sidst ændret den Tirsdag, 21 August 2012 18:41
Lisbeth Nielsson

Lisbeth Nielsson

Startede som journalist og brugte min begejstring for at skrive ogforstå kommunikation til at blive klogere på sind og ånd. Har i flere end 25 år undervist i NLP og EFT. Det ledte til eskimoernes fantastiske åndelige verden og mit partnerskab med Qisuk, der er åndemaner og healer fra Grønland.

Hjemmeside: www.fruit4yourbrain.dk, www.eskimo-wisdom.com, www.communicationskills.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer