Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
25-12-2012

Alt er til det højeste gode Vist

Bedøm
(0 stemmer)

Datoen den 21-12-12 er netop ovre, og selv de mest skrækslagne måtte sande, at Jorden ikke gik under.

 

Jeg oplevede en del yderlige sindsstemninger fra mennesker rundt omkring, når snakken faldt på denne dato. Alt lige fra latterliggørelse af andres angst til netop det; angst for fremtiden.

 

Jeg er af den støbning, at jeg tror på, at der er en årsag på et meget højt plan til alting! At alting sker til det højeste gode, og at jeg, hvis jeg tager mit ansvar alvorligt, faktisk kan finde det positive i enhver oplevelse OG justere mit liv, så jeg igen er på vej den vej, jeg ønsker mig.
 

Jeg tror på, at jeg har hele ansvaret for mit liv - også for skabelsen af de trælse og irriterende oplevelser. Også for skabelsen af det jeg ønsker mig. Ja, grundlæggende har jeg ansvaret for hele mit liv!

 

Tilfældigheder eksisterer ikke i mit liv! Det er ikke en mulighed for mig, at livet byder mig en oplevelse tilfældigt. Jeg er en del af et stort puslespil, og alle brikkerne (oplevelserne, situationerne osv) kan jeg vælge at bruge positivt eller negativt.

 

Jeg oplever til tider - og seneste i forbindelse med 21-12-12 - at min indstilling til mit liv vækker stærke følelser i andre mennesker. Følelser som vrede, latterliggørelse, opgivenhed osv osv.
 

Det er her vigtigt, at jeg fortæller jer, at jeg ikke deler min verdensopfattelse med andre, med mindre jeg bliver spurgt direkte! Jeg har intet ønske om, at alle skal være som mig eller synes som mig! Jeg gør som er bedst for mig - og du gør som er bedst for dig. Begge gør vi det bedste vi kan på netop dette tidspunkt! Jeg ser ingen fejl!
 

Men selv der møder jeg stadig vrede osv til tider. Og jeg forstår det godt! For jeg er for mange det ubevidste bevis for, at det er muligt! Jeg har ikke altid haft det sådan, men jeg har altid haft følelsen af, at "der er mere" - "det kan være anderledes" - "jeg vil have mere" osv. Jeg har aldrig villet nøjes, men tidligere har jeg ikke kunnet se mulighederne - mine egne muligheder for at tage ansvaret og dermed styringen!

 

For mig handler det positive livssyn om at give næring til mig - næring til det liv jeg ønsker mig nu og i fremtiden. Livet må gerne gøre ondt, og jeg må gerne være både vred og sur og skuffet og ked og gal. Det afgørende for mig er, at jeg tager ansvaret og justerer kurs, når tingene ikke er, som jeg gerne vil have dem.

 

Lidelserne og prøvelserne kan blive enorme, hvis jeg udråber mig selv eller andre som ofre, og hvir jeg bruger martyrrollen. Derfra kan meget lidt ændres, for i de situationer lægger jeg ansvaret for mit liv hos andre, og dermed overlader jeg styringen til dem. Så det gør jeg aldrig! Igen! For jeg har jo været der! Jeg har prøvet! Og det virker ikke!

 

Alt er som det skal være - få ansvaret hjem og tag styringen af dig liv.

 

Sidst ændret den Fredag, 08 Marts 2013 14:04
Sana Sofia Hjort

Sana Sofia Hjort

Jeg hedder Sana Sofia Hjort.

 

Jeg arbejder som mentor, healer og spirituel vejleder – sammen med dig

.

Jeg er mor til 3 og gift med min dejlige mand.

 

I sommer 2012 har jeg afsluttet min tredie barsel, og denne barsel har også udviklet og hjulpet mig til vækst. Jeg er springfyldt med jordbunden energi.

 

Jeg har brugt tid på de sidste år at finde lige præcis min måde, lige præcis dét unikke som jeg kan tilbyde dig! Og jeg har udviklet formen Nementoring ©.

 

Jeg har en stor viden og erfaring med hjerterumshealing og mentoring. Hjerterumshealing er en blanding af spirituel vejledning, healing med mine hænder og mine penduler, regressionsterapi og hypnose. Her har jeg fået masser af erfaring med mange slags ubalancer og deres årsag på et højt plan.

Hjemmeside: www.sanasofia.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Senest fra Sana Sofia Hjort

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer