Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
04-02-2013

Hvad er Englands fremtid? Vist

Bedøm
(1 Stem)

 

Af clairvoyant og forfatter Julien C H Andersen.

 

"Det forenede Kongerige (England)! Stor er du, stor ville du være, lille skal du blive.

  Og hør så! Mennesket er skabt i Mit billede. Det billede er ikke bare for jer, uanset om I er store eller små. Jeg er ikke kun forbeholdt jer. Jeg tilhører alle, og Jeg mener alle. Og nu bliver det svært, rigtig svært.

  Men hør det! Alle, ethvert rige på jorden, ethvert land ...og enhver by stor som lille, har sine læreprocesser. Sådan har Jeg skabt det, og sådan vil det være til evig tid. Tro det. Det er sandt. Jeres læreprocesser har ikke været lette. Det ved Jeg. Jeg ved alt. Og de, jeres læreprocesser, er ikke slut endnu. I kan vælge at herske, som I har gjort i århundreder, eller I kan herske med kærlighed. Valget er jeres og kun jeres. Men jeres valg giver resultatet, det har Jeg sagt før. Kærligheden hjælper. Magten undertrykker. Og det er Min lov at kærligheden hjælper. Den undertrykker ingen, hverken rig eller fattig, stor eller lille. Forstå den forskel. Forstå den forskel som I prædiker om i kirker landet over, men som ingen lytter til eller handler efter. Jeres kirker står tomme, men jeres butikker er fulde ligesom jeres kroer. Det burde være omvendt. Det havde gjort en forskel, om I lyttede til det, I hørte i kirkerne, og gjorde det I hørte. For I kan ikke undslippe læren. Det kan ingen.

  Og hør så! Hersker og hjælper I med kærlighed, vil I få hjælpen. Det er Min lov. Dem der hjælper, de får hjælpen. De får mere end de kan bruge. Men dem der tager selv, de bliver frataget alt. Det er loven. Det er kærlighedens lov.

  Og hør det så! Store sjæle har været født i jeres kongerige. Store sjæle vil stadig blive født i jeres rige. Men følg hjertets kriger, ikke magtens kriger. Jeres traditioner er gamle. Det holder jeres land sammen. Det vil de gøre i mange århundreder endnu. Ikke al udvikling går lige hurtigt. Hjertets udvikling går langsomt for nogle, og for de få går den hurtigt. Men I ledere af i dag, I forældre af i dag skaber for jeres børn i morgen og for jeres børnebørn i overmorgen. Giv dem mere kærlighed end I selv fik. Traditioner er gode, men uden kærlighed er de et onde. Og hør så! Jeres kongehus skal bestå. Det er og vil blive et gode for jer. Ikke bare for jer men også for andre. De har lært en lektie, som vil vise vejen for jer. Ikke bare nu men også i de århundreder der ligger foran jer. Og hvad mente Jeg så med, at I skal blive "lille", som Jeg sagde i begyndelsen.

  Forstå det! Hjertet er lille, og det er når I bliver små, at I bliver store. Det er når I gør hjertets kærlighed, den kærlighed som synes så lille, at I bliver store. Så for at blive store må I være små. Der er ikke andre veje, hvis I vil herske med kærlighed og ikke med magt.

  Og hør det igen: Demokrati er kærlighed. Politik er magt. Og godt nok har I koblet jer på demokratiets tog. Men, og der er et men, for der er ikke mange kupeer eller sæder i jeres vogn, som er forbeholdt demokratiet. De fleste af dem står der politik på.

  Og hør så! I har haft brug for dygtige politikere for at klare jer igennem de kriser, I har været ude for. Det var Min vilje, at I havde dem. Imidlertid, og hør det og forstå det! Tiden er blevet en anden. Tiden der vil komme er anderledes, langt anderledes end I forestiller jer. De store herskeres tid er forbi. Den æra er slut. Nu er det menneskenes tid. Fyld jeres kirker, fyld jeres hjerter, hjælp dem der trænger. Lad dem der er små, men dem der er store i hjerterne gå foran. De viser jer vejen.

  Og hør så Min profeti! I England, I Det forenede Kongerige. Jeres tid kommer til kærlighed. Den vil komme. Nyt og gammelt skal gå hånd i hånd, lærdom og visdom skal være et, kærlighed og broderskab skal være lig hinanden. Sku indad, ikke udad i verden. Verden er i jer, men I er ikke af verden.

  Og nu skriver du Julien. Hvad, du hører nu, er også sandt. Tro det. Det er sandt. I har haft mange store sjæle. Det gælder næsten inden for alle områder. De har sat deres præg på verden. I har sat jeres præg på verden.

  Og hør det så! Vil I fortsat sætte jeres præg på verden, så bliver det med kærlighed i bagagen. Der bliver ikke andre veje i en ikke alt for nær fremtid. Byg huset med klogskab og visdom. Byg huset med kærlighed. Det alene kan bringe jer igennem livets storme. De storme som gør, at I vokser. De storme som gør, at broder og broder kan gå hånd i hånd. Glem ikke jeres fortid. Den er blodig. Lær af den men gentag den ikke. Kampen for frihed og kærlighed foregår indvendig - ikke udvendig. Ord er tomme uden handling. Det er det samme med demokrati uden kærlighed. Det er en tom skal uden kærlighed til dem, I er sat til at tjene. Jeres vej er trang. Den bliver let med kærlighed. I har viljen. Den vilje der skal til. Slut. Det var alt."

 

Fra bogen Guddommelige Profetier 2 bog. Den er kanaliseret af Julien C H Andersen og giver bud på: Sokrates, demokrati, målet for menneskeheden, og forskellen på politik og demokrati. Den har profetier for ialt 66 lande som: Frankrig, Rusland, Tyskland, Italien, Kina, Vietnam, Brasilien, Mexico, USA, Vatikanstaten og mange flere lande...
  

 
Sidst ændret den Fredag, 08 Februar 2013 19:45
Julien Andersen

Julien Andersen

 

Kort om Julien:
Mit navn er Julien C. H. Andersen. Jeg føler, at jeg er et meget privilegeret menneske, ved at mine interesser, det åndelige og mit professionelle liv flyder sammen. I det daglige dyrker jeg meditation, det åndelige og sund levevis.
Jeg elsker at rejse - gerne alene eller at rejse sammen med andre og gerne til hellige steder.

I det daglige arbejder jeg med mennesker, som clairvoyant og er forfatter til bøger som Guddommelige profetier 2. bog og Profetens dagbog 1. bog.

 

 

Hjemmeside: www.life-adventure.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Senest fra Julien Andersen