Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
14-02-2013

GUD ER Vist

Bedøm
(0 stemmer)
GUD ER GUD ER
GUD ER
I dag går jeg og varmer mig med at Gud er i alting omkrig mig. Og at Gud er i mig selv, for ellers ville jeg jo ikke kunne spejle at Gud er i alting omkring mig.
Gud er lys og kærlighed og ikke andet. Al mørket er menneskeskabt. Da mennesket adskilte sig fra Gud, fordi det selv ville skabe, begyndte mørket og dermed frygten at opstå. Det er kun i eenhed med Gud at mennesket kan skabe glæde og kærlighed, fordi Gud er kærlighed.  
En åbenbaring
Jeg har ikke haft en nem barndom. Men så fik jeg hjælp fra Gud.  Som 3.årig fik jeg min første åbenbaring. Jeg var for første gang ved havet med min far og mor. Jeg stod betaget og kikkede ud over havet. Så var det som om alt omkring mig opløstes og jeg var eet med havet, himlen og al ting omkring mig. Det varede kun et øjeblik, så var jeg tilbage igen, men fyldt med glæde og kærlighed.
Den oplevelse overlevede jeg på. Da jeg blev ældre, glemte jeg den faktisk, men jeg vidste, at der var noget andet og bedre, end det jeg var født ind i. Når man bliver født og dermed nedsænket i materien, glemmer man ofte, hvem man er, og hvor man kommer fra. Det ligger som en dyne over jorden og styrer os mennesker fra det kollektive ubevidste.
Skabelsen af det kollektive ubevidste
Det kollektive ubevidste er ikke skabt af Gud, for han er jo kun kærlighed. Mennesket har gennem tiden skabt det, for at have magt over andre og for at styre andre mennesker. Derved er religioner opstået. Så skal man bruge præsten som mellemmand  for at komme i kontakt med Gud. Præsten skal her forstås som institution, for der findes mange vidende og kærlige præster.
Da jeg var ca. 6 år, havde jeg en veninde, der var katolik. Hun måtte gerne synde, som hun kaldte det, for hun gik bare op til præsten hver uge og fik syndsforladelse. Det forstod jeg slet ikke. Jeg gik jo og talte med Gud og englene inden i mig selv hver dag. Jeg havde lært at holde mund med det, da jeg fik at vide af mine omgivelser, at det ikke var rigtigt. Jeg lærte derfor, at klare mig selv.
Fraværet af Gud
Da jeg blev voksen, lukkede jeg helt af for min kontakt, for at kunne begå mig i verden. I mange år troede  jeg ikke, at der fandtes en Gud.
Da min onkel døde  for 25 år siden, fik jeg nogle Guddommelige oplevelser, der fik mig til at vende tilbage til Gud. Jeg oplevede, at min onkels sjæl forlod kroppen, da hans fysiske død indtraf. Da jeg var gået ind i kirken, inden jeg skulle møde præsten, oplevede jeg, at Jesus trådte ned fra korset, der hang i kirken. Han gik direkte ind i mit hjerte og fyldte mig med kraft og kærlighed. Nu startede min vej tilbage til mig selv og til Gud.
Bogen Gud Er
Nu har jeg genlæst en bog, der hedder Gud Er. Den er skrevet af Gary R. Renard i 2006. Han har fået kanaliseret viden om Gud af 2 mestre. Den bygger på Et Kursus i Mirakler, der er kanaliseret af Jesus. Den bog arbejder jeg også med igen.
Nu forstår jeg, hvorfor jeg lagde Et Kursus i Mirakler fra mig for 5 år siden. Jeg var ikke parat til at give slip på den sidste blokering og det lille ego, der hindrede mig i at være eet med Gud.  Det lille ego er ikke skabt af Gud, men af mig selv, for at overleve i verden. Opstigningen handler om, at vælge at overgive sig til Gud.  Der er ikke andre, der gør det for mig. Jeg må selv tage ansvar for, om jeg vil skabe fra det lille ego eller fra Gud. Jeg har valgt. Har du?
 
 
Sidst ændret den Fredag, 22 Februar 2013 17:47
Birgit Nielsen

Birgit Nielsen

Jeg er 63 år, og har en baggrund som sygeplejerske med uddannelse og erfaring i ledelse og administration, pædagogik og undervisning samt forskning. Siden 1988 har jeg arbejdet med selvudvikling og siden 1999 har jeg selv været behandler med healing, clairvoyance og regressionsterapi. Jeg er forfatter, eventyrfortæller og billedkunstner.
Efter opstigningen i 2012 har jeg skiftet kanal og tilbyder nu kristuskanaliseret healing og vejledning.

Hjemmeside: www.birgitten.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer