Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
08-03-2013

Hvad nu med fakta? Vist

Bedøm
(0 stemmer)
Hvordan ligger landet med hensyn til fakta, når vi snakker spiritualitet, healing, livsopfattelse osv? Skal vi have fakta at holde os til? Hvis det udelukkende er tro, er det så religiøsitet? Og er det så ikke bare noget der foregår i vores fantasi? Og hvad med visualisering - er det ikke bare en livlig fantasi?
 
Hmm tja jeg ser sådan her på det: hvis det føles / mærkes rigtigt for dig – ja så ER det rigtigt!
 
Jamen, jamen, jamen det bliver det jo ikke rigtigt rigtigt af!! JO for dig! Og er det så vigtigt, hvad andre synes om det? Er det ikke irrelevant hvordan andre ser på livet, på healing, på spiritualitet?
 
Det er min helt ærlige mening! At andres mening ikke er vigtig, for hvad jeg mærker.
 
MEN det er selvfølgelig andres meninger og udtalelser, der kan være med til at udvikle mig, med til at udvide min horisont, med til at skabe ny forståelse for andre – og for mig selv!
 
Med dette siger jeg jo også, at din fornemste og første opgave helt klart er at finde frem til, hvem du er, hvor du er, hvordan du er! UDEN skelen til andre – kun mærke i dig!
 
I hjerterumshealing er et af målene at lære sig selv at kende. Jeg har været med til at afsløre utallige klienters indre – uden påvirkning udefra. Det er utroligt smukt at være med mens et andet menneskes indre smukke folder sig ud. Jeg er dybt taknemmelig hver gang!
 
Så mit råd til dig, der synes det er svært at argumentere for din overbevisning og dine følelser, er; lad vær! Du skal ikke redde dem – selvom vi rigtigt gerne vil, så er det min erfaring, at dem der gerne vil vide mere, de spørger med åbent hjerte – resten har ikke lyst til at høre mere. Og jeg har ikke brug for at overbevise nogen, jeg er selv overbevist, og det er nok.
Jeg har i mange år forsøgt at overbevise mange, fordi jeg synes, det er så fantastisk, men det duer ikke. Vi skal være klar før vi kan lytte. Og vi skal være samme sted for at synes det samme er fantastisk – og vi er alle unikke og heldigvis for det!
 
Mange kærlige hilsner
Sana Sofia
Sidst ændret den Lørdag, 16 Marts 2013 18:05
Sana Sofia Hjort

Sana Sofia Hjort

Jeg hedder Sana Sofia Hjort.

 

Jeg arbejder som mentor, healer og spirituel vejleder – sammen med dig

.

Jeg er mor til 3 og gift med min dejlige mand.

 

I sommer 2012 har jeg afsluttet min tredie barsel, og denne barsel har også udviklet og hjulpet mig til vækst. Jeg er springfyldt med jordbunden energi.

 

Jeg har brugt tid på de sidste år at finde lige præcis min måde, lige præcis dét unikke som jeg kan tilbyde dig! Og jeg har udviklet formen Nementoring ©.

 

Jeg har en stor viden og erfaring med hjerterumshealing og mentoring. Hjerterumshealing er en blanding af spirituel vejledning, healing med mine hænder og mine penduler, regressionsterapi og hypnose. Her har jeg fået masser af erfaring med mange slags ubalancer og deres årsag på et højt plan.

Hjemmeside: www.sanasofia.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Senest fra Sana Sofia Hjort

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer