Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
21-03-2013

Kaos eller flow Vist

Bedøm
(0 stemmer)
Det er så dejligt, når tingene bare flyder for  én. Så er man i flow. Alt lykkes, alt er såre godt.
Men så sker der noget uventet. Måske har du bare sovet dårligt om natten, måske har du fået et traumatisk budskab. Din verden kan pludselig ikke hænge sammen, og så er der ikke noget der lykkes særlig godt.
 
Det var menneskets vilkår i den gamle verden, i den gamle energi, der var bundet til dualiteten, til det lille EGO i 3. dimension.
 
D. 21/12 2012 gik vi officielt ind i en ny tidsalder. Solstorme havde de sidste 20 – 25 år renset planeten for negativ energi. De steder, hvor energien var tæt og tung og mørk af menneskeskabt lidelse, skete der naturkatastrofer, således at store områder på jorden fik frigivet den mørke energi, der var lagret i jorden. Det medførte kaotiske tilstande for de mennesker, der var involveret. 
 
Andre steder blev mennesket renset i deres ubevidste individuelle eller kollektive bevidsthed. Det medførte sygdom og krise af forskellig art. Når en gammel smerte bliver aktiveret giver den mulighed for vækst. Rigtig mange har gennemgået dybe selvudviklingsforløb ved egen eller andres hjælp. En del af dem hjælper nu andre på vej.
 
 
Nu er vi i 2013. Tilsyneladende er der stadig lige meget kaos omkring os. Ja, og det vil der være de næste 20 år. Men forskellen er nu, at vi bæres af energien som en hjælp til opstigningen i den nye tidsalder, der er Det Højere Selvs, enhedens  og lysets tidsalder. Al det mørke vi stadig bærer på, både vores eget og andres skal der gives slip på. Det får vi hjælp til fra den anden side, der er befolket med engle, mestre og lysvæsner.
 
Jeg har selv arbejdet som clairvoyant og healer i mange år, og også oplevet at det flød for mig. Det gjorde det lige pludselig ikke mere. Efter en fantastisk opstigningsfest, hvor jeg kanaliserede Kristusenergien, ”faldt” jeg. Mit virke gik i stå, og jeg måtte ind og finde mig selv på en ny måde, der passer til den nye dimension, vi befinder os i.
 
De første 3 måneder efter opstigningen d. 21/12 kan meget vel være de værste for os, der har sagt ja til at følge med jordens opstigning til 5. Dimension, har jeg fået at vide fra hjælperne på den anden side.         
 
Vi er nogle, der skal give slip på vores sædvanlige måde at gøre tingene på, selv om vi stadig skal arbejde med det vi er i gang med. Andre skal måske foretage et skift, for at følge meningen med deres liv. det vi har besluttet sammen med vores vejledere inden vi inkarnerede.  Vi har nu det frie valg, at følge med eller gøre modstand. Du kan simpelt hen vælge at se det som en gave, selv om der er kaos omkring dig. Så vil du opleve flow. Du kan vælge at skifte perspektiv, både i forhold til dig selv og dine omgivelser, men også i forhold til det der sker i verden.
 
Hvis du bliver fanget i bekymring, så tag en dyb indånding, fyld dig med lys og lethed. Sig f.eks. ”Det skal nok gå” eller en anden foretrukken bekræftelse. Ånd så bekymringen ud, og vær åben for det nye, der skal ske.
 
Du vil så et lille frø. Men som kornet på marken tager det tid, inden det er fuldbårent. Så rust dig med tålmodighed. Vi er mange. Det skal nok bære frugt. Vi lægger kimene til en helt ny tilværelse, hvor vi er i fred og harmoni med hinanden.
Selv om verden synker ned i grus
Så bevares freden i mit hus
Jeg mærker kærligheden gror
Den kærlighed der gør fri uden ord.
 
                             Fra min digtsamling Livets Fylde. Den koster 130 kr. inkl. forsendelse.
 
Sidst ændret den Mandag, 25 Marts 2013 18:28
Birgit Nielsen

Birgit Nielsen

Jeg er 63 år, og har en baggrund som sygeplejerske med uddannelse og erfaring i ledelse og administration, pædagogik og undervisning samt forskning. Siden 1988 har jeg arbejdet med selvudvikling og siden 1999 har jeg selv været behandler med healing, clairvoyance og regressionsterapi. Jeg er forfatter, eventyrfortæller og billedkunstner.
Efter opstigningen i 2012 har jeg skiftet kanal og tilbyder nu kristuskanaliseret healing og vejledning.

Hjemmeside: www.birgitten.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer