27-03-2013

Foråret styrker dine spirituelle sanser Vist

Bedøm
(7 stemmer)
 
Mon ikke mange længes efter forårets lyse mildhed..?
Foråret bringer altid noget ganske særligt med sig:
Alting spirer i naturen, mange dyr vågner fra vintersøvn og mennesket søger udenfor.  I haverne, til parkerne og ud i skovene.
Bagved og i alt det synlige der vågner og spirer ved forårets komme, vokser også det spirituelle liv og åndelige bevidstheder der for de fleste menneskers vedkommende er usynlige. Om foråret er naturen omkring os, et kraftfuldt spirituelt center.
Det åndelige liv der rigt befolker naturens elementer, følger det vi kalder årets gang i naturen.
Det er muligt for os mennesker at kontakte det jeg kalder naturånder med bevidsthed og særligt om foråret er der store muligheder for at opfatte disse spirituelle væsner som synlige.
                                                           "Naturånder og kraftsteder"
Når naturområderne i foråret udfolder livets opståen for vores fysiske sanser, er der en lige så levende og aktiv verden på åndeligt plan. Om foråret har naturånderne travlt med hver deres opgaver i naturens opvågning fra vinterdvalen. Naturånder med form og bevidsthed, for eksempelvis Gnomer, har glædet sig til denne årstid hele den kolde og mørke vinter. De er fyldt med energi, der skal også bruges meget, men de har en sådant overskud og glæde i disse måneder, at vi med fordel kan opsøge og kontakte samfund af bevidste naturånder. Når vi opholder os i en skov om foråret er ingen i tvivl om at der virkelig sker noget overalt. Skovbunden kribler og krabler, træerne ændrer sig næsten for øjnene af os, og små blomster skyder op mellem visne blade, for at få et glimt af solens første milde stråler.
Gnomerne har meget travlt og de elsker det. I travlt og tæt samarbejde med elementenergier og højtudviklede naturånder udfører de deres opgaver i glæde og harmoni.
Rene naturenergier, ubevidste Elementaler, er mulige at se med det fysiske syn på denne årstid. De kan øjnes som lysende dansende partikler der svæver over naturområder. Udfordringen består i at skelne mellem optiske illusioner frembragt af dagslys der driller øjet og arbejdende/opbyggende energier med åndeligt ophav. Hvis vi kobler spirituel sensitivitet på, er det relativt let at forbinde sig til de energier der virkelig er der og udelukke de optisk frembragte.
 
Glæde, liv, aktivitet, kærlighed, fornyelse og mangfoldighed er nøgleord i disse måneder for naturens åndelige opbyggere. Når vi møder dem med samme værdier, vil de meget gerne kommunikere og vise deres arbejde frem. Foråret er begyndelsen til noget nyt og et godt tidspunkt at opsøge og kontakte naturens åndelige liv.
 
 
 
Sidst ændret den Tirsdag, 24 Juni 2014 11:54
Rene Sønderbæk

Rene Sønderbæk

Mennesket René, er aktivt, nysgerrigt, livs-nydende, skrivende, og lyttende...
Naturen er en stor del af mit liv og en aktiv del af min spirituelle udvikling.
 
Hjemmeside

Hjemmeside: https://www.saxo.com/dk/naturaander-kraftsteder_pdf_9788792782304 E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Senest fra Rene Sønderbæk

Tilbage til toppen