Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
19-04-2013

Tilivelsens svære kunst Vist

Bedøm
(3 stemmer)
Kærlighed kan man ikke tænke sig til. Kærlighed skal føles. Det er en værens-tilstand. Når du er i kærligheden er du ét med alting, som er. Når du elsker dig selv, elsker du din næste. Det lyder såre enkelt. Hvordan kan det så være så svært.
 
Mange mennesker er opdraget til at være en anden, end den de er. De har skullet leve op til familiens og samfundets forventninger, for at eksistere. De har skullet ”sluge mange kameler” (læs gemme sig selv) for at kunne være i fornuften, og leve op til de vilkår, de har fået udstukket.
 
Det hedder at være i dualiteten, på den frekvens, der også kaldes 3. Dimension.
 
Vi er nu gået ind i en ny tidsalder, hvor alle får rusket op i det ubevidste plan for at få mulighed for at hæve sig over dualiteten, til det der hedder 5. Dimension. Netop nu har vi muligheden for at lave et dobbelt bevidsthedsløft.
 
Du er født ind i  3. dimension for at gennemleve nogle svære betingelser. Måske er Du en af dem, der har valgt at hjælpe med, at bringe kærligheden tilbage til jorden. Det er her, tilgivelse kan blive hjælpen.
Men tilgivelse er noget andet, end det Jeg lærte i Kristendomskundskab, hvor præsten ofte var et mellemled til Gud for at kunne velsigne mennesket og tilgive dets synder. Siden i selvudviklings kurser, lærte jeg at lire sætningen af: Jeg tilgiver dig eller Jeg tilgiver mig selv.
 
Meget tidligt i mit selvudviklingsforløb stiftede jeg bekendtskab med et lille skrift af Edith Stauffer, Ubetinget Kærlighed,  om essæernes tilgivelseskunst på Jesus tid. Han blev opdraget til at benytte den intellektuelle tilgivelsesform, men det var ikke den tilgivelse han demonstrerede omkring sig.
 
Jesus var forud for sin tid. Han var født ind i dualitetens verden, og forstod menneskets kors. Men han var ikke dualitet, han var i sin bevidsthed ét med kærligheden, ét med Gud. Så mange af de ting man har tillagt ham i efterfølgende skrifter er ikke sandheden, men menneskets trang til at trække hans liv ned på 3. Dimension.
 
Han er nu vendt tilbage med sit budskab på ny, og med sandhedens korrektioner om kærlighedens fylde til det sind, som vil modtage budskabet. Han er ikke tilbage i fysisk form, men til stede i vores hjerter (det psyko/spirituelle hjerte, hjertechakraet.)
 
I 1990érne kanaliserede han bogen: Et Kursus i Mirakler, der blev udgivet i en dansk oversættelse i 2001, til Helen Schucman. Den er et samlet bind med 3 bøger: Tekstbog, arbejdsbog for studerende og håndbog for lærere. Den er tænkt som et selvstudie.
 
Jeg  fik for nylig en meget speciel oplevelse, da jeg deltog i et møde, ud i tilgivelsens kunst.
Jeg blev til mødet angrebet af en af deltagerne. Jeg reagerede prompte meget voldsomt for at sætte en grænse. Bagefter sad jeg stille og brugte min terapeutiske viden. Jeg sad og formulerede ordløst: Hun bruger mig som et spejl, det er hendes eget. Jeg bad Jesus (Helligånden/mit højere selv) om at hjælpe mig med at tilgive. Efter mødet havde vi en god snak, hende og jeg. Jeg syntes vi nu var kommet videre, så jeg tog glad hjem.
 
Et par dage senere åbnede jeg en mail fra hende sendt til hele gruppen, hvor hun skrev om mig. Jeg fik et chok og blev meget ked af det. Igen var mit lille ego på spil og forlangte at jeg skulle skrive og korrigere hende. Det gjorde jeg ikke. I tekstbogen (Et Kursus i Mirakler) står der et godt afsnit: Korrektion af fejltagelser, som jeg havde glæde af at nærlæse. Det handler om det lille ego og dets overlevelsesstrategi.
 
Jeg fik efterfølgende ondt i ryggen (også et ego problem). Uanset hvad jeg gjorde og sagde, forsvandt smerterne ikke. Så fandt jeg en sætning: Du er ånd – hel og uskyldig – alt bliver tilgivet og udfriet. Den sætning begyndte jeg at bruge, når mine selvdestruktive tanker satte ind. Det hjalp til en vis grad.
Først da jeg med Kurset i hånden pludselig på et dybt plan forstod, sagde jeg: Hun er jo ikke virkelig, hun eksisterer ikke efterfulgt af sætningen: Hun er ånd – hel og uskyldig – alt bliver tilgivet og udfriet. Mine rygsmerter forsvandt omgående.
 
At hun ikke eksisterer skal forstås, at hendes ego angreb ikke eksisterer på et åndeligt plan. Egoet er dualitetens kors, som vi skal hæve os op over i 5. dimension .
Der er ikke noget der foregår uden for mig selv. Det ser tilsyneladende bare sådan ud. Øvelsen består for mig i at blive i énheden, I Gud, i Helligånden (Mit Højere Selv), selvom jeg er i en illusorisk krop lige nu. Mine grænser skal fremover sættes i samarbejde med Helligånden.
 
I dag kan jeg se gaven i den lille oplevelse. Og jeg kan se at tilgivelse er en proces, hvor jeg med Kurset i hånden lærer at ændre min tankegang, så jeg kan hæve mig op på 5. dimension
Sidst ændret den Mandag, 22 April 2013 17:46
Birgit Nielsen

Birgit Nielsen

Jeg er 63 år, og har en baggrund som sygeplejerske med uddannelse og erfaring i ledelse og administration, pædagogik og undervisning samt forskning. Siden 1988 har jeg arbejdet med selvudvikling og siden 1999 har jeg selv været behandler med healing, clairvoyance og regressionsterapi. Jeg er forfatter, eventyrfortæller og billedkunstner.
Efter opstigningen i 2012 har jeg skiftet kanal og tilbyder nu kristuskanaliseret healing og vejledning.

Hjemmeside: www.birgitten.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Senest fra Birgit Nielsen

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer