Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
26-07-2013

At dele ferieminder Vist

Bedøm
(0 stemmer)

At dele ferieminder.

Hvor har jeg dog savnet at skrive… bare skrive fra hjertet i de 15 minutter, der engang var grunden til at jeg skabte 15 minutes diary som en del af min blog på annfredborg.dk

Så back to the roots….. tilbage til alt det der gør godt og giver mening.

I dag er jeg faldet over en lille detalje i mit liv, en detalje som mange gange nok er smuttet forbi mig uden mange tanker – i dag gav jeg den heldigvis plads, så derfor får den også pladsen i 15 min diary.

Jeg er skilt fra mine børns far, jeg føler jeg deler mine børn med verdens bedste far og det er trygt, givende og gør mig stolt og glad. Jeg deler nu mit liv med verdens bedste mand, min sjæleven, min livspartner og tilsammen har vi som så mange andre en storfamilie med dine og mine børn. Vores smukke familie tæller i alt 5 børn i alderen 9 til 17, som alle bor hos os i kortere og længere tid ad gangen og fylder huset med liv, musik, venner og hver deres historier.

Den detalje jeg bemærkede i dag omhandler lige nøjagtig de historier… i dette tilfælde de historier der handler om deres ferie, deres tid hos deres far.

Jeg modtog mine børn efter 3 uger i ferieland hos far med et stort varmt kærligt savn… nød deres duft og deres lyd og havde bare lyst til at gå i hule med dem…

De fortalte om deres ferie, med fagter, latter, masser af ord, indforståede handlinger, film, sjov mad og steder de havde været.

De fortalte og fortalte (faktisk er de her 5 dage efter ankomst til mig ikke færdige med at fortælle endnu!) og jeg opdagede pludseligt, hvor vigtigt jeg tror det er, at jeg virkelig spidser ørerne og åbner mit hjerte for deres oplevelser.

Jeg tror at jeg altid har gjort det, men i dag gik det op for mig, at de fortæller mig om deres liv. Om det, der er deres ferieminder.

Ja om 3 uger snakker de sikkert også om vores fælles oplevelser, men lige nu er det altså ferien hos far der fylder.

Jeg tror virkelig på, at vi som har valgt at leve som vi gør, lade vores børn køre den turnus vi nu bestemmer for dem, har en stor forpligtelse til at sætte os selv 100 % til side , sætte ALT til side i os, der skulle blive bare det mindste jaloux  på store eller små oplevelser, vi gerne selv ville have haft (yes! det var den fælde jeg selv røg i ) eller blive irriteret over, hvad den anden forælder gør eller kan.

Jeg tror virkelig vi må sætte os selv på pause og spidse ører og åbne hjerter for deres minder.

Ligegyldigt hvem de har delt dem med, der ikke er mig … så er det deres minder og jeg kan kun komme til at føle mig som en del af dem, hvis jeg gør en indsats for at være nærværende og åben, mens de deler.

Så ja, jeg tror jeg altid har lyttet, men jeg tænker også at jeg har været knapt så nærværende i perioder… for ærligt jeg havde travlt med at lytte færdig, så jeg kunne komme til at være en del af deres ferieminder.

Fra i dag lytter jeg ekstra nærværende, tager min forpligtelse til mig og sætter lytteriet på dagsordenen … lytter til deres liv, takker for den gave at jeg tidligt kan træne at de i morgen (arrhhhh ikke helt men næsten)flytter hjemmefra og jeg så nok kun hører noget om deres liv ind imellem og slet ikke med sikkerhed hver anden eller tredje uge <3

Så jeg ønsker jer den bedste deling af ferieminder, den bedste lyttetid om minderne med og uden hinanden.

Jeres Ann

 
Sidst ændret den Onsdag, 31 Juli 2013 11:05
Ann Fredborg

Ann Fredborg

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer