Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
13-09-2013

Mød dit livs kærlighed! Vist

Bedøm
(0 stemmer)
Mød dit livs kærlighed!
 
Søs Magda Oppermann er en helt almindelig kvinde, som gennem nogle bevidste valg i sit liv søger at finde ind til kærligheden til sig selv – og dermed til livet. Hun har både prøvet at leve livet i overhalingsbanen omgivet af luksus i Schweiz og været ganske almindelig familiemor i Danmark med hus, mand og børn. Hele tiden har hun dog søgt kærligheden til sig selv, kærligheden i livet og kærligheden til livet, og nu hvor hun har fundet den, deler hun sine oplevelser i bogen Ny kærlighed.
 
Søs Magda Oppermann har et ønske. Hun vil gerne inspirere, motivere og sprede masser af kærlighed. Og hun vil gerne fortælle om sin egen personlige rejse mod kærligheden – en rejse, hun beskriver i sin nye bog Ny kærlighed, der udkommer på Skriveforlaget den 8. oktober.
”Jeg har skrevet min kærlig­hedshistorie med et ønske og en appel om, at vi sammen må gå ud i verden med kærligheden. Det er tid til forandring og tid til fordybelse. Ny viden, ny energi – noget nyt er på vej. Vi slider, kon­sumerer og forbruger som aldrig før. Og i al vores grådighed kan vi ikke få nok og bliver dagligt kon­fronteret med vores forbrug og vores behov for ’mere’. Vi tappes. Og langsomt drænes vi for energi, livskraft og kærligheden til os selv og kærligheden til hinanden, og derfor håber jeg, at vi med ind­sigt og næstekærlighed kan løfte og støtte hinanden i budskabet om en kærligere verden,” fortæller Søs Magda Oppermann, der er uddannet terapeutisk healer, og tilføjer, at bogen er relevant for alle, mand som kvinde, som er løbet surt i et monotont hverdagsliv, i arbejdslivet eller i partnerskabet. Eller måske i alle tre ting på én gang!
 
Fra ydre luksus til indre lykke
Som ung blev Søs Magda Oppermann forelsket i en italiensk mand. De giftede sig, og hun levede et liv i luksus blandt de smukke og rige i Schweiz. Kærligheden til sig selv manglede Søs dog, så hun drog hjem til Danmark, forelskede sig igen og stiftede en kernefamilie med hus, job og børn. Men … kærligheden til sig selv var stadig ikke altomfavnende.
”Det kørte stærkt for os, og tiden og årene gik. Vi havde begge travlt, meget travlt. Min mand med sin karriere, og jeg med karriere, hjem, børn, madlavning, rengøring, indkøb, institutioner, mellemørebetændelser, opkast, snotnæser og
.. underskud. Og med tiden blev jeg mere og mere bevidst om, at mit liv måtte have en større resonans og dimension og rumme en dybere mening. Jeg begyndte at stille større, eksistentielle spørgsmål til mig selv og søge deres svar,” siger Søs Magda Oppermann, der endnu engang brød op de rammer, hun var i. Processen mod ægte kærlighed til sig selv og til livet var i gang, men det var en lang rejse, der tog 14 år, inden hun nåede dertil, hvor hun er i dag. Og inden hun var klar til at dele sine livserfaringer, så andre kan lade sig inspirere af hendes budskab.
 
Ud over at arbejde som healer, holder Søs Magda Oppermann også foredrag med udgangspunkt i bogen Ny kærlighed.
 
Skrevet af
Mikael Strøm Eriksen
Skriveforlaget
Sidst ændret den Lørdag, 21 September 2013 15:30

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer