12-01-2014

Tro, håb og kærlighed. Vist

Bedøm
(0 stemmer)
En kanalisering: ”Hør Mig nu! I har hørt på Mig i årtusinder. Der er skrevet og læst meget om Mig. Endnu er det kun de få af jer, der har forstået budskaberne.
  Og lyt så til Mine ord! Lyt med hjertet, ikke med sanserne eller med intellektet. Lytter du med sanserne eller intellektet, skal alt, hvad Jeg fortæller dig være som en lukket bog. For hvordan skal én, der ikke elsker, forstå én der elsker? Det er umuligt. Kærligheden, hjertets kærlighed er et sprog, som kun kan forstås med kærlighedens briller. Nok om det.
  Lad os tale om troen. Den er som et bjerg. Bjerget er højt, meget høj. Det når helt op til himlen og alle dets sale.
  Og forstå så! I Min bolig er der mange rum og sale. Hvert enkelt land er et hus, hver enkelt bolig et rum for Min kærlighed, hvis du tror. Men mangler du tro, vil du også mangle at se Mig. Vid at det er enkelt. Uden tro vil du aldrig komme til at se Mig.
  Og hør så også! Uden kærlighed vil du heller aldrig komme til at se Mig. Tro og kærlighed hører sammen, ligesom håb er en del af troen og kærligheden. Det er en treenighed, ligesom Faderen, Sønnen og Helligånden, for nu at blive i den kristne mytologi.
  Og hør så! Jeg bruger ordet mytologi, fordi det er der nogle af jer der vælger at kalde troen.
  Men forstå også, at tro flytter bjerge. Uden troen kan I ikke klatre op ad bjerget. Det var hvad Mohammed gjorde, ligesom Jesus og mange andre profeter, hellige mænd og nonner, munke og seer. Uden tro kommer I ingen vegne. Lad Mig give jer et eksempel: Hver dag står de fleste af jer op til en ny dag. Mange af jeres dage ligner hinanden, men I står alligevel hver dag op med den tro på, at dagen bringer jer noget godt; at I bliver lykkelige og at jeres ønsker bliver opfyldt.
  Forstå så! Det er tro. Ligeledes skal I tro på Mig. Uden tro ville I ikke stå op og gå på arbejde og slide som små heste, for at tjene nogle penge for at opfylde jeres behov og ønsker.  
  Vid så, at slider I med samme iver for at nå Mig, som I gør for at få fyldt jeres pengepung og jeres behov, så ville I nå Mig. Det eneste det kræver, er kærlighed og tro. Det er ikke meget. Alligevel går I ofte fejl, og bliver stående ved foden af bjerget. Men enhver af jer må på et eller andet tidspunkt uanset tro og religion påbegynde rejsen op ad bjerget. Ikke en af jer slipper for sådan har Jeg skabt jer. Alle er I udgået fra Mig og alle må I vende hjem igen. Slut.” S
  Clairvoyant og forfatter Julien C. H. Andersen www.Life-adventure.dk
 
Julien Andersen

Julien Andersen

 

Kort om Julien:
Mit navn er Julien C. H. Andersen. Jeg føler, at jeg er et meget privilegeret menneske, ved at mine interesser, det åndelige og mit professionelle liv flyder sammen. I det daglige dyrker jeg meditation, det åndelige og sund levevis.
Jeg elsker at rejse - gerne alene eller at rejse sammen med andre og gerne til hellige steder.

I det daglige arbejder jeg med mennesker, som clairvoyant og er forfatter til bøger som Guddommelige profetier 2. bog og Profetens dagbog 1. bog.

 

 

Hjemmeside: www.life-adventure.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Senest fra Julien Andersen

Tilbage til toppen