09-02-2014

Lyt med hjertet.... Vist

Bedøm
(1 Stem)
En kanalisering:
En kanalisering: ”Lyt nu til Mig. Ikke med intellektet, men med hjertet. I tusinder af år har I lyttet med intellektet, ikke bare til jer selv, men også til hellige mænd, profeter, nonner, præster og sandsigersker. Ingen af dem har vist jer vejen. Og forstå så! De viste jer vejen, men I forstod den ikke. Vil I går vejen, må I bruge hjertet. Det er et sanseinstrument på lige fod med øjnene, næsen og ørene. Indtil nu har mange af jer kun ville se det, I selv ville se, lugtet det, I ville lugte og høre det, I ville høre. Imidlertid bruger I hjertet, vil I se noget helt andet, lugte noget andet og høre noget andet end det, I gør nu. I kan ikke læse jer til Mig, I kan ikke lytte til prædiken og nå Mig. Det kan I kun gøre med hjertet, ved at udvikle kærlighed og tro. Uden disse to når I ingen vegne.” S Clairvoyant og forfatter Julien C. H. Andersen www.Life-adventure.dk
Sidst ændret den Søndag, 09 Februar 2014 23:48
Julien Andersen

Julien Andersen

 

Kort om Julien:
Mit navn er Julien C. H. Andersen. Jeg føler, at jeg er et meget privilegeret menneske, ved at mine interesser, det åndelige og mit professionelle liv flyder sammen. I det daglige dyrker jeg meditation, det åndelige og sund levevis.
Jeg elsker at rejse - gerne alene eller at rejse sammen med andre og gerne til hellige steder.

I det daglige arbejder jeg med mennesker, som clairvoyant og er forfatter til bøger som Guddommelige profetier 2. bog og Profetens dagbog 1. bog.

 

 

Hjemmeside: www.life-adventure.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Senest fra Julien Andersen

Tilbage til toppen