Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
05-04-2014

At heale sit ego Vist

Bedøm
(1 Stem)
 
Et klip fra:
livsalkymi.blogspot.dk
 
 
Når egoet er dit væsens centrum, befinder din bevidsthed og dit emotionelle liv sig i en tilstand af krampe. Du krymper dig i frygt og fra denne tilstand, er du konstant i defensiven. Når du er i ego stadiet, vil du altid opleve mangler, og have et konstant behov for mere. Grundlaget for dine tanker, følelser og handlinger er et sort hul, et tomrum, som aldrig kan fyldes helt, og fordi du holder din bevidsthed væk fra det, er det et sted der er dækket af mørke, et hul af frygt. I mørket, er der et tomrum, som du svagt er klar over, men du ønsker ikke at se på det.
 
I denne tilstand, er dit forhold til Gud eller Alt-Der-Er præget af en følelse af separation. Dybt inde i  føler du dig ene og forladt. Du føler dig afskåret, et meningsløst fragment uden noget formål. Og når du skjuler din frygt for dette, oplever du det kun indirekte som en skygge.
 
Folk er rædselsslagende for at kikke direkte ind i det indvendige tomrum med fuld bevidsthed. De er bange for at møde deres indre mørke lige på og undersøge det. Men hvis du ikke ser på det, er det der stadig, og så vil du tvinges til at udvikle "håndteringsstrategier" over for det, for at gøre dit liv udholdeligt. Egoets strategi er altid at beskæftige sig med problemet i periferien, i stedet for i problemets rod. Egoet søger at løse problemet ved at rette din bevidsthed udad. Den forsøger at lindre din indre lidelse ved at fodre dig med ydre energier. Energierne egoet er særlig glad for, er anerkendelse, beundring, magt, opmærksomhed osv. På denne måde skaber egoet tilsyneladende et svar på sjælens dybe længsel efter enhed, sikkerhed og kærlighed.
 
 
http://livsalkymi.blogspot.dk/2013/09/fra-ego-til-hjerte-i.html
Sidst ændret den Lørdag, 05 April 2014 10:17
John

John

Jeg oversætter Pamela Kribbes verdenskendte Jeshua kanaliseringer til Dansk

Du kan følge gratis med i min oversættelse her:

http://livsalkymi.blogspot.dk/

Hjemmeside: livsalkymi.blogspot.dk/ E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer