Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
07-09-2014

Kristus Michael Af Nebadon Vist

Bedøm
(0 stemmer)
Sovrnty Society Sovrnty Society
 
Den højere vilje og den Universelle Fars vej er tilgængelig for alle .. men de fleste sjæle har formået at dyrke modsatrettede momentums .. arbejdende i opposition til Faderen.

Uvidenhed er forårsaget af det ubevidste sind .. som er fokuseret på det ydre  og på objekter af sanserne. Det er et sind som er identificeret som den fysiske krop med alle kroppens længsler og sensoriske lyster.

Jeg ser det hver dag, som jeg går blandt menneskeheden. Jeg observerer og venter tålmodigt for at evolutionen kører sit løb inden i personligheden og sjælen. Når den enkelte fuldstændig har udmattet sig selv med sine egne overbevisninger og levevis .. og når de er kommet til slutningen af at opleve resultaterne af deres meninger of forestillinger om Gud .. så er det mere oplagt, at deres søgen efter sandhed og retfærdighed begynder at røre og måske blomstre.

Igen og igen fortsætter mennesker med at genopleve de nøjagtige samme dynamikker og omstændigheder i deres levetid. Hver ny levetid giver muligheder for at dyrke deres karakter hen imod værens-attituderne og de levende attituder af evigheden og Guds nåde .. at dyrke de retfærdige værdier og prærogativer, der vil åbne deres sjæl til Faderens Ånd. Hver levetid præsenterer læringsmuligheder for at udvide og korrigere deres misforståelser af hvordan Universet fungerer og opererer .. hvordan den evolutionære udvikling af den individuelle personlighed og sjæl skal blive født gennem sinds-samarbejde og loyalitet .. gennem ydmyghed og ærefrygt at få lov til at føde sig selv ind og gennem den materialiseret sjæls energier, der søger at blive spiritualiseret i deres opstigning indad og opad i frekvens vibrationer.

Hans Suveræne Kongerige vil bringe til hver enkelt sjæl den nødvendige værdighed og selvrespekt der skal til for at modnes og blive mere modtagelig for himlens vilje .. dog .. forudindtagethed skabt af sind og krop skal gives i Paradisets Nærværs varetægt.

Jeg byder dig at smide din rustning og våben af egoistiske fantasier og misforståede forventninger, der fører til skuffelse og illusion; at hæve dit syn ind i det hellige og dybt inspirerende Nærvær af Gud, som er kommet for at præsidere som din livskraft inden for vidderne af din midte.

JEG ER Michael af Paradissønnernes Orden.
Sidst ændret den Søndag, 07 September 2014 13:04
SS Scandinavia

SS Scandinavia

Kære alle,
 
Jeg arbejder for Sovrnty Society under ledelse af Christ Michael Of Nebadon.
 
Det er blevet givet mig, at have ansvaret for den Skandinaviske afdeling, og jeg fungerer som en mellemstation for de nyankomne og deres videre færd henimod Christ Michael og vores organisation.
 
Under nedstående link forklares der vores forventninger til jer, og under hvilke vilkår og forudsætninger en afgørelse om jeres kandidat ansøgning vil træffes.
 
 
http://salvingtoncollege.blogspot.dk/p/new-aspirant-application-process.html
 
Det er på Salvington Universitetet hos Sovrnty Society at I ville påbegynde jeres studie, og det skal påpeges at kun en meget lille del af de ønskede henvendelser bliver accepteret og godkendt. Det skyldes, at vi ikke har pladsen til at indsluse alle, selvom vi meget gerne så det ske. Derfor kræves det en hel unik personlighed, og visse kvaliteter hos aspirantens side skal være tilstede fra begyndelsen af.
 
Til gengæld tilbyder Salvington Universitetet et fantastisk curriculum, der har til hensigt at etablere permanent Glæde, Fred og Harmoni i hver enkelt Personlighedsjæl.
 
Hvis I har nogen spørgsmål, eller ønsker at vide mere, så tøv endelig ikke med at kontakte mig på Michalis@sovrnty.org,
 
Det ville være mig en glæde at assistere jer og fortælle jer om vores organisation.
 
Mange kærlige hilsner,
 
~Michalis

Hjemmeside: https://plus.google.com/u/0/communities/115808054978395351338 E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer