Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
07-12-2014

Uden at vide det Vist

Bedøm
(0 stemmer)
 
 
”UDEN AT VIDE DET”
Ny ungdomsbog om livet, døden og livet efter døden.
 
 
 
Netop nu er forfatter og foredragsholder Irma Lauridsen aktuel med en ny ungdomsbog med titlen ”Uden at vide det”. Bogen kan dog lige så vel læses af voksne.
Bogen handler om livet og døden, og i dette tilfælde specielt livet efter døden – i hvert fald som forfatteren forestiller sig, det kan forekomme.
Men det er samtidigen bog om ubrydelige venskaber.
Det er en bog fyldt med spænding og gys, og alt ligner i starten et mareridt, hvor tingene efterhånden falder på plads i en slags forståelse for hovedpersonen.
Bogen kan også være til en slags eftertanke og samtale - for både unge og voksne.
 
Lidt om bogens handling, tekst fra bogens bagside:
Lige før jeg åbner øjnene, er jeg sikker på, jeg ligger i min seng. At det er morgen. Om lidt kommer min mor og rusker i mig, og siger: ’Leo, nu skal du op.’ Jeg flytter hånden for at skubbe dynen til side, men jeg kan ikke mærke nogen dyne. Og jeg ligger ikke i min seng.
 Lige nu aner jeg intet om det mareridt, der venter forude ...
 
Leo vågner op på en strand og ved ikke, hvorfor han ligger her. Hvorfor er han alene? Og hvorfor kan han ikke huske noget?
 Det viser sig, at intet er, som det plejer. Heller ikke da han kommer hjem, og han til sin skræk opdager, at nogle andre er flyttet ind i hans hus. Og Leo opdager, at han er fanget i et mareridt, hvor virkeligheden overgår hans værste fantasi.
 
Forlaget skriver om bogen:
 "UDEN AT VIDE DET er en thrillerfortælling om, hvad der sker, når ens virkelighed pludselig vendes på hovedet, og intet længere giver mening. Bogen er skrevet af den danske forfatter Irma Lauridsen, der har et særdeles omfattende forfatterskab bag sig, som blandt anden dækker over romaner, livsstilsbøger og noveller. 'Uden at vide det' er en medrivende og uforudsigelig fortælling om liv, død og brudte illusioner."
 
En ung mand – Jacob på 15 – sendte en mail til Irma efter læsning af bogen, der lød:
”Hold da op! Jeg fik foræret din bog UDEN AT VIDE DET og kunne slet ikke stoppe med at læse den. Efter første side var jeg bare nødt til at sluge det hele uden at lægge den fra mig (fik næsten ikke sovet den nat, og det er din skyld!)
Jeg fattede ikke, hvad der var galt, hvorfor alt det skete, som Leo først troede var en grim joke, nogen lavede med ham. Indtil han altså blev klogere. Først langt fremme i bogen begyndte jeg at forstå det, hvor jeg virkelig fik et chok! Og tænkte: Kan det virkelig ske? Men bagefter tænkte jeg: ja, hvorfor ikke? Jo, jeg tror godt, det kan være sådan. Og at der er noget godt til at tage sig af os, når den slags sker. Tak! Skriv mere af den slags!”
Bogen er på 123 sider. Den kan bestilles hos alle boghandlere, men købes billigst på nettet.
Kan også lånes på biblioteket.
Læs mere om forfatteren på www.irmalauridsen.dk
 
 
Sidst ændret den Mandag, 08 December 2014 22:30
Irma Lauridsen

Irma Lauridsen

Forfatter, foredragsholder og meget mere

Hjemmeside: www.irmalauridsen.dk/ E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer