Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
03-07-2015

Din Sjæls alder Vist

Bedøm
(2 stemmer)

Sjælens Udviklingstrin

 
Oversat af John Jørgensen
 
Efterhånden som vi reinkarnerer fra livstid til livstid på vores sjæls lange rejse - hvor vi indsamler oplevelser og erfaringer, og opfylder vore aftaler - kommer der en udviklings proces til syne, og forløbet af denne udvikling kaldes Sjælens Alder.
 
Sjælens Alder refererer til hvor meget en person er vokset i erfaring på planeten, ikke så meget hvor mange liv han eller hun har levet. Ingen person er "foran" eller "bagefter" nogen anden, men optager simpelthen hver sin plads i en kontinuerlig cirkel der fører til og fra Tao.
 
Hver sjæls alder tilføjer et nyt perspektiv og en række lektioner, der tilbyder os ny erfaring, individuelle valg, og i sidste ende, muligheder for at lære nyt og udvikle sig.
 
I løbet af denne cyklus af inkarnationer, udvikler sjælen sig gennem fem sjælelige alderstrin på det fysiske plan. Hvert trin er et tegn på sjælens udvikling.
 
 
Sjælens alders trin
 
Spæde Sjæle beskæftiger sig med spørgsmålet om at overleve; de har endnu ikke grundlag for at fornemme hvad der er "derude" - de ved kun at det "ikke er mig". Spæde sjæle lever ofte på kanten af samfundet og deres livsoplevelse er enkel, jordnær, basal og mystisk. Hvis de ikke har ældre sjæle til at give dem en venlig vejledning i at kende forskel på rigtigt og forkert, kan spæde sjæle reagere voldeligt på alt hvad de opfatter som trusler.
 
Fokus: Overlevelse
Lande med mange spæde sjæle: Etiopien, Ny Guinea, Cambodja
 
 
 
Barne Sjæle (også kaldet baby sjæle) har behov for struktur og de har tendens til at leve strengt efter deres overbevisning som er baseret på dogmer, såsom religiøs fundamentalisme. Barne sjæle er fokuseret på at bringe folk sammen under civilisationens paraply, de opfatter andre som værende "ligesom mig." De kan blive forvirrede og kede af det når disse "andre mig'er" ikke opfører sig som forventet. Deres livsopfattelse er regelbaseret, stift, dogmatisk, familie-orienteret, og meget struktureret omkring overholdelse af de love og skikke der er i deres organisation eller kultur - tænk på det Amerikanske midtvesten med den samvittighedsfulde trang til at være en "ideal borger."
 
Fokus: Regler/Love
Lande med mange barne sjæle: Iran, Irak, Haiti, Irland, Libyen, Mellemøsten
 
 
 
Unge sjæle er succes orienterede og sætter høje standarder for personlig vinding. Unge sjæle lærer hvordan man påvirker verden, og de ser andre som "dig'er" de kan påvirke (til at følge deres opfattelse af tingene). Deres livsopfattelse er konkurrence orienteret, de er flittige, selvstændige, profit-skabende og har en vinder/taber mentalitet i jagten på alt der fører til velstand. De frygter at ældes med deres krops naturlige tilbagegang og de går meget langt for at bevare deres status og udseende. Unge sjæle kunne være den officielle sjæls alder for ansigts-løftninger, botox indsprøjtninger, og fedmeoperationer.
 
Fokus: Succes/Præstation
Lande med mange unge sjæle: USA, Kina, Israel, De Forenede Arabiske Emirater
 
 
 
Modne sjæle er relations orienteret og har tendens til at drages mod følelsesmæssige dramaer. Modne sjæle dykker ned i deres interne verden og udforsker deres forbundethed med andre, de fornemmer ivrigt andre menneskers "processer", og opfatter dem på samme måde som de opfatter deres egne. Dette kan skabe for meget emotionel intensitet der ofte foregår uden overblik. Deres oplevelse af livet er dramatisk, emotionelt, sæbe-opera-agtigt, indfølende, intimt, empatisk og selvbevidst.
 
Fokus: Relationer
Lande med mange modne sjæle: England, Østrig, Italien, Polen
 
 
 
Gamle sjæle søger det store perspektiv i livet og har mindre interesse i at deltage i det materialistiske ræs. De har tendens til at være mere ubundne og prøver at se sig selv og andre i en større sammenhæng. De lever efter devisen "lev og lad leve". Deres livsstil er tilbagelænet, afslappet og frigjort fra emotionelle dramaer. De er spirituelt-orienterede og nogle gange lidt dovne.
 
Fokus: Det store overblik, filosofisk perspektiv
Lande med mange gamle sjæle: Island, Holland, Finland, Tjekkoslovakiet
 
 
John

John

Jeg oversætter Pamela Kribbes verdenskendte Jeshua kanaliseringer til Dansk

Du kan følge gratis med i min oversættelse her:

http://livsalkymi.blogspot.dk/

Hjemmeside: livsalkymi.blogspot.dk/ E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Relaterede emner (med tag)

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer