Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
14-07-2015

Fremmede energier Vist

Bedøm
(0 stemmer)
Forskellige former for besættelse!
 
Her et indspark med mine erfaringer og tanker.
 
Den menneskelige hjerne er nok det kraftigste stykke værktøj vi er udstyret med.
Det er i hjernen vi har den største koncentration af bevidsthed. Derudover er der bevidsthed i hver en celle i kroppen samt bevidsthed i vores aura. Ikke at glemme den bevidsthed vi kan have med ”Spirit” eller hvad man nu måtte benævne dette plan.
Vi har ALTID muligheden for selv at bestemme, hvad vi vil tro på. Ingen ANDRE kan bestemme hvad/hvilke overbevisninger, vi ønsker at have. Dette betyder dog ikke at vores miljø IKKE kan have indflydelse på hvad vi tror og tænker.
Jeg ved at der findes mange forskellige energier som kan påvirke os. Det kan være ”spøgelser” dæmoner, nisser samt mange andre former for energier i vores miljø.
Nogle mennesker kan opleve det jeg vil kalde en klæbeånd. En energiform som klæber sig på et menneske. Denne ”ånd” kan påvirke et menneske således at personen i perioder ikke er i stand til at tænke egne tanker, samt gør ting der ikke er normalt for personen. Nogle er ikke klar over dette fænomen og det bliver en form for hverdag. Personen når måske ikke de mål i hverdagen som kunne være ønskeligt.
 
 En ”besættelse” kan blive kunstigt skabt i hjernen og være så stærk/kraftig. At clairvoyante kan læse på personens tanker og bekræfte dennes besættelse. Det er disse besættelser, som ”systemet” vil kalde indbildning eller høre stemmer. Den ”besatte” kan via tankens/hjernens kraft frembringe ”skader/symptomer” på egen krop samt have oplevelser af energier inden i og ude på kroppen. Dette er selvfølgelig problematisk, hvad enten der er tale om indbildning eller en reel besættelse. Den reelle besættelse er for mig nemmere at komme af med. Det har jeg ”værktøjer” til. Hvorimod den ”indbildte” kan være sværere at slippe af med. Det er dog ikke lige til at forklare den indbildte person at der ikke er ”noget”.
Fakta er at personen har en oplevelse der er ”   RIGTIG” ligesom overgreb mod personen også er rigtig. Det er muligt ved tankens kraft/overbevisning selv at dræne sin egen krop for energi. Dette kan resultere med skade på kroppen. Fuldstændig det samme der sker, når man selv opbygger kroppen mentalt med energiarbejde. Det andet er bare med omvendt fortegn. Det der kan ske i denne proces er at sjælen mere eller mindre tjekker ud i korte eller længere perioder. Sjælen befinder sig ikke godt i den krop som er i gang med at dræne sig selv fra fysisk overskud. Det er naturligt at når kroppen begynder at bruge energien fra indre organer mm. Så er ”templet” sjælens bosted ikke noget rart sted at befinde sig. Derfor vælger sjælen i perioder eller næsten permanent at forlade kroppen. Dette er naturligvis ikke optimalt for sjælen. Der er et ordsprog som siger ”Kroppen er mit tempel for sjælen”
Det er derfor vigtigt at kroppen er i god fysisk form. Dette for at tjene sjælens udvikling bedst muligt. Når sjælen ikke er i kroppen har denne også svært ved at genere energi og erfaringer. Denne energi opbygges normalt ved at kroppen og sjælen trives i foreneligt samarbejde.  Personer der ”vælger” at være i denne tilstand (indbildt besatte) er ofte meget kontrollerende og har ikke tillid til at eksperter kan hjælpe. Dette selv om der bliver bedt om hjælp. I nogle tilfælde kan personens oplevelse/overbevisning være så kraftig at hjælp er meget svær. Det handler om at være særdeles meget kontrollerende i sin ”besættelse” og trække energi via ”offerrollen”.
Det at clairvoyante kan ”se” forskellige energiformer betyder nødvendigvis ikke at den clairvoyante har bevidstheden/evnen til at kunne håndtere disse situationer. Dette uanset om der er tale om ”spøgelser/ånder/poltergejst” som er rigtige enten i tankeform, eller som er fra den virkelige ”usynlige” verden.
 
Hvordan optræder disse?
Der er forskellige former for besættelse(r)
Der kan være tale om energier i form af dæmoner, poltergejst som nok hører til den slemme ende. Disse kan vælge at være i huse, lejligheder hvor mennesker bor. Deres formål er at skabe frygt og angst hos de mennesker der er i huset/lejligheden
Det er dog ikke noget problem at fjerne disse energier. Det kan mange energiarbejdere gøre.
 
Derudover findes der ”fredelige” spøgelser. Disse er nødvendigvis ikke ubehagelige, men deres tilstedeværelse kan have flere formål. Bl.a. at fortælle de levende at der findes mere mellem himmel og jord.
En anden energiform der findes er det man kan kalde ”jordbundne” ånder. Mennesker som er, døde, men disse ved ikke de er døde. Disse befinder sig i en form for ”GRÅ-ZONE” en slags ”Ingenmands-land”.  Nogle af disse kan være i dette mellemstadie i lange perioder mange måske hudrede år. Lige indtil de får bevidsthed til at vende ”hjem”. Denne viden kan formidles gennem clairvoyante eller andre der kan kommunikere med de ”jordbundne” ånder.              
 
 
 
Claus Levin Nielsen
Sidst ændret den Tirsdag, 14 Juli 2015 21:13
Claus Levin Nielsen

Claus Levin Nielsen

 
 Jeg hedder Claus Levin Nielsen jeg er healer/energiarbejder, arbejder som mentor, healer,
katalysator, underviser: manifestationstekniker (hvordan du skaber dit liv) og healing.

Hjemmeside: blueprintdna.dk/ E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Senest fra Claus Levin Nielsen

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer