Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

Fejl
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 12812
A+ R A-
Spirituelt
Spirituelt

Spirituelt (235)

Gudinde tilbedelse
Hindu Dharma"Hvis Gud kan være vores Fader, hvorfor kan Gud så ikke være vores Moder!  Hvis vi er børn af vores Fader i Himlen, hvorfor kan vi så ikke være børn af vores Moder i Himlen!"
Dette retoriske spørgsmål danner grundlag for, hvorfor Hinduer accepterer både maskuline og feminine aspekter i naturen og tilbeder den Højeste Virkelighed som Moderen, Faderen, Ven, Mester, Guru og Frelser. Således siger Lord Krishna i Bhagawad Gita:"Jeg er dette Univers Fader. Jeg er dette Univers Moder, og skaberen af alt. Jeg er den Højeste, den der renser, det hellige OM, og de tre Vedaer."Tilbedelsen af Gud som Moderen er et væsentlig kendetegn ved Hinduismen. Igennem tiderne er læreren om det moderlige Gudsaspekt blevet dybt grundfæstet. I dag tilbeder Hinduer den Guddommelige Moder i mange skikkelser som Durga, Kali, Lakshmi, Saraswati etc.Ved at tilbede Gud som Guddommelig Moder kan en Hindu lettere tillægge Herren moderlige egenskaber som f.eks. ømhed og tilgivelse. Den naturlige kærlighed mellem moder og barn er det bedste udtryk for Herrens ubetingede kærlighed til os som Guds børn. Hinduismen betragter universet som en manifestation af Brahmans skabende kraft (Shakti). Essensen er absolut væren, bevidsthed og lyksalighed (eller på Sanskrit, sat-chi t-ananda). Da alle skabte former udgår fra moderens skød, bliver Guds skabende kraft sammenlignet med det feminine princip eller naturens moderlige aspekt. Vi bliver omsluttet af Hende før vi manifesterer os og næret af Hende hele livet.For en Hindu er det moderlige Gudsaspekt i naturen fyldt med skønhed, nænsomhed, venlighed, og inderlighed. Når vi betragter alle de skønne og smukke ting i naturen og bliver fyldt med ømhed, føler vi Guds moderlige instinkt.Tilbedelsen af Gud som et Moderaspekt er enestående for det hinduistiske barn. Når en discipel tilbeder Gud som en guddommelig Moder appellerer hun eller han til hendes mildhed og betingelsesløse kærlighed. Den kærlighed forener disciplen med Gud som et barn med sin moder. Ligesom et barn føler sig beskyttet og sikker i moderens omgivelser, føler en discipel sig tryg og sikker i Den Guddommelige Moders nærværelse. Pararnaharnsa Sri Ramakrishna en af de største indiske vismænd i moderne tid tilbad Den Guddommelige Moder Kali gennem hele livet. Han etablerede et personligt forhold til Hende og var altid bevidst om hendes tilstedeværelse.I Hinduismen er den Guddommelige Moder den første manifestation af Guddommelig Energi. Således med tanken på den Guddommelige Moder opstår energi, intelligens og viden. Som et barn tror, at dets moder er i stand til at gøre alt for det, tror en discipel at den G.M. vil beskytte og guide ham.Tilbedelsen af Gud som Moder har haft en bemærkelsesværdig indflydelse på Hinduismen. Kvindens position er ophøjet fordi hver kvinde bliver betragtet som en manifestation af den G.M. Hinduer betragter mand og kvinde som en fugls to vinger. Således anses en mand som værende ufuldstændig uden en kvinde. "Det er ikke muligt for en fugl at flyve med en vinge". - Swami Vivekanada. Ved at tilbede Gud som et aspekt af Moderen tilbyder Hinduismen en enestående ærbødighed overfor kvindekønnet.
Birgitte Fich  5.09.2005 - www.birgittefich.dk - Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Lørdag, 17 September 2005 02:00
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Birgitte Fich
Læs mere…

Vore Sirianske Brødre

Ascension malet af Birgitte FichDette maleri blev malet i begyndelsen af 2005 ud fra en inspiration om, hvordan vi til stadighed modtager hjælp fra vore rumbrødre på Sirius.Ifølge inspirationen er der dannet en matrix omkring vores planet et geometrisk. krystallinsk kristus-bevidstheds-netværk, som har været aktivt siden tiden omkring Atlantis.På et tidspunkt opstod der en alvorlig krise i forbindelse med Jordens bevidst-
hedsudvikling.Ifølge beregningerne stod jorden foran et stort kvantespring.
Sirianerne, som er faderaspektet for Jorden kunne ifølge deres beregninger se, at vi ikke var i stand til at klare dette uden indgriben.Sirianerne gjorde et stort, bemandet rumskib og 8 små ubemandede fartøjer af typen "flyvende tallerkener" klar og forholdt sig afventende.


                                       
Stjerne tetraeder

Da situationen så allermest kritisk ud fik Sirianerne tilladelse fra det gallaktiske råd til at stationere det store rumskib lige uden for jordens bevidsthedsmembran.De 8 små fartøjer blev placeret på de 8 toppunkter på den stjerne tetraeder, som er indskrevet i jorden. En endnu større stjerne tetraeder omslutter jorden højt over overfladen. Punkterne repræsenterer vores planets chakrasystem.Fra det store rumskib udsendtes et gigantisk laserlys, som vi ikke kender her på jorden.Lyset gik ind i Nordpolen og ramte det fartøj, som var posteret her. Herfra gik lysstrålen, som var fyldt med information videre til de andre fartøjer, som til sidst viderebragte informationerne til det fartøj, som var posteret ved Sydpolen. Lyset gik ind i Jordens midte og blev fordelt ud over hele planeten.Dette universelle "lyssprog" indeholder koden til at transcendere den tredimen-sionelle tankeform gennem det højere selv. Disse geometriske symboler omslutter også vores fysiske krop som et lyslegeme (Merkaba) og kan benyttes til mange healende og bevidsthedsfremmende formål.Dette guddommelige blueprint vil gradvist føre os ind i en tidsalder, hvor Guds vilje er kendt.Birgitte Fich - Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. - www.birgittefich.dkNærum 20. September 2005

Torsdag, 08 December 2005 01:00
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Birgitte Fich
Læs mere…

Af forfatter Irma Lauridsen
www.irmalauridsen.dk

Varme i en kold tidLige nu er det meget koldt på mange måder i DK. Hvad sker der, og hvornår vender det?
Glæd dig! Du er ikke underlagt mere kulde end du selv ønsker.
Og du kan oven i købet være med til at vende det med en helt enkel metode.I Danmark er det koldt lige nu - på flere måder. Det er koldt udenfor med slud og blæst. Og en helt utrolig kulde trænger sig ind på os, når vi åbner avisen eller for fjernsynet.
Mennesker, vi møder på gaden, taler om det samme lige nu. Kulden, i alle dens afskygninger. Vreden, frygten, frustrationerne.
Men i dag fik jeg pludselig en varm tanke, som jeg gerne deler, nemlig:
Uanset hvad der sker omkring mig, bestemmer jeg - og ingen anden - hvordan temperaturen er inde i mig. Og hvad jeg vil tage ind af kolde informationer i det hele taget.
Det gælder selvfølgelig ikke kun for mig, det gælder for hvem som helst. I virkeligheden er der frit valg på alle hylder med hensyn til, hvad man vil lukke ind i sin bevidsthed, hvad man vil se, hvad man vil reagere på - ja, hvordan man vil have det indeni. Ret varm tanke i en tid, hvor alle føler sig bombarderet med kulde og måske slet ikke tænker på, at de har valgfrihed mht. at sige fra.

Livets store teatersalLivet er én stor teatersal, hvor vi alle sammen sidder. I salen er der helt mørkt. På scenen spilles mange forskellige teaterstykker, glade, som triste og voldelige. Vi har hver især en stor lygte, og med den kan vi vælge at lyse præcis på det teaterstykke, vi ønsker at se.
Egentlig en fantastisk tanke, ikke? Og en fantastisk valgfrihed i en tid, hvor mange måske helt glemmer, at vi reelt har denne valgfrihed.
Ingen bestemmer, hvad vi skal se i tv. Ingen bestemmer, hvad vi vil læse om i aviserne. Ingen bestemmer, hvordan vi vil have det indeni. Det gør vi kun selv.

Fordriv kuldenNogen ville måske indvende: Man kan ikke bare lukke sig til og være sig selv nok, for NOGEN er jo nødt til at tage sig af kulden. Sandt nok. Og alligevel ikke. For der kan nemlig være flere måder at fordrive kulden på, (selv om forskellige mennesker selvfølgelig har forskellige arbejdsmæssige opgaver i dette land). De måder, der ikke er så synlige lige her og nu, kan i virkeligheden være de allermest virksomme.
Mange spørger med trist stemme: "Jamen hvad kan jeg gøre?" Svar: Du kan gøre det hele! Den ypperste måde at fordrive kulden på er at udsende varme. Og ligger varmen ikke inde i os, kan vi skabe den, så den efterhånden tager fast ophold.
Hvordan lader det sig gøre? Det er meget enkelt: Ved at tænke varme, kærlige tanker - simpelthen om alt og alle. Også om det og dem, det måske umiddelbart kan synes svært at tænke varmt og venligt om.
Om det er let? Jamen det spørgsmål er ikke relevant, for fakta er, at det er MULIGT. Og hvis alt skal blive varmere og kærligere, er vi nødt til at starte med at vende noget inde i os selv. Det handler aldrig om, hvordan andre er overfor mig. Men kun om, at bestemmelsen om at udsende varme til alle nu er taget.
Her skal overhovedet ikke tales ét ord om, hvem der er skyldig i hvad. Det er helt udenfor dette nummer. Det her handler om, at enhver af os kan være med til at tø kulden op. Den indstilling smitter hvem som helst den kommer i berøring med.

Fast beslutning og bevidst arbejdeØvelse gør mester, og det gælder i høj grad her. Øver man sig i at ville tænke varme tanker om alle andre, bliver den følelse efterhånden en integreret del i sit menneske. Det sker gennem fast beslutning og bevidst arbejde, især ved, helt bevidst, at fjerne kolde, negative tanker, når de viser sig, og straks erstatte dem med varme - ligesom når man overskriver et forkert ord på computeren.
Det fantastiske er, at den form for varme kan ingen kulde bryde igennem! Den er også det eneste, der efterhånden kan fortrænge kulden udadtil. Intet andet middel er så virksomt. Netop denne vending har jeg skrevet om i min bog 'Få dig et liv', og det gav mig anledning til at tænke yderligere over det og prøve det af i praksis. Tro det eller ej: Denne indre varme er det eneste holdbare i livet. Den er gratis og fantastisk kraftfuld.
Såvel som kulde og vrede kan brede sig som ringe i vandet, kan varmen det også. Prøv det, og bliv forbavset over resultatet. Den, du viser varme overfor - uanset om det er i tanke, ord eller handling, og uanset om andre viser dig det samme - den person vil forandre sig, lidt eller meget, hurtigt eller langsomt. Sådan er det!

Se mere til forfatteren på www.irmalauridsen.dk

Fredag, 10 Februar 2006 01:00
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Irma Lauridsen
Læs mere…

 

Tjenestens Engel ViViLiaNa

Af Arielle Javanna Nielsen

 

Kæreste sjæl
Jeg har glædet mig
Til igen at hilse dig
I virkeligheden

Tirsdag, 17 Juli 2007 02:00
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Arielle Javanna Nielsen
Læs mere…

 

I lys og i Kærlighed

Torsdag den 26. juli syntes blot at være en ganske almindelig dag, men jeg tog fejl. Anni havde jeg afleveret hos hendes kæreste Emil, det var blevet aftalt at de skulle lege sammen den dag, jeg skulle først hente hende klokken to om eftermiddagen. Jeg tog hjem og hyggede mig med at lave glas, om morgenen den dag, havde jeg tegnet en skabelon til en ny og meget meget smuk engel, den måtte jeg bare lave. Jeg var meget fordybet i dette kreative og berigende arbejde den dag, og englen fik jeg lavet i stort format og i et mindre format, det virkede så vigtigt at lave netop denne engel! Jeg fik også lavet en del andre.
Så måtte jeg af sted og hente anni, bagefter tog hun og jeg ud til mormor og morfar, hvor vi hyggede os et godt stykke tid. Jeg havde slet ikke travlt med at komme hjem den dag.
Men sidst på eftermiddagen vendte vi dog snuden hjemad, hjem for at lave mad.
Som det før er sket for mig, fik jeg den indskydelse at køre en hel anden vej hjem. Vi kører på en grusvej og i stedet for at fortsætte, drejer vi til højre et sted hvor grusvejen deler sig. Jeg ved den ender ude ved hovedvejen, et andet sted end vi ellers ville være kommet ud hvis vi havde fulgt vejen ligeud og ikke var drejet til højre.
Ca 100 meter inden vejen ender, får jeg øje på en hest, jeg aldrig har set før, det er en stor smuk pinto, det vil sige en indianerbroget trefarvet hest, den går i en indhegning og græsser 100 meter borte lige på den anden side af hovedvejen hvortil grusvejen grænser op.
Da vi kører der, og der er ca. 100 meter til hesten og stedet hvor vejen stopper, løfter hesten hovedet, og kigger direkte på mig, og jeg kan virkelig mærke det, ryster med hovedet og vrinsker til mig, den løber helt hen til hegnet og står og venter på mig.
Aldrig har jeg oplevet noget lignende.
Mit hjerte banker, og jeg bliver grebet af en spænding jeg ikke kan forklare, da jeg når ud til hovedvejen, må jeg bare stoppe bilen, jeg siger til anni at jeg bare må snakke med den hest, om hun vil med, det vil hun ikke og hun bliver siddende og venter på mig i bilen.
Jeg venter på at de biler der kører på vejen kører forbi, så jeg kan løbe over, og imens løber hesten frem og tilbage i indhegningen og vrinsker til mig. Jeg kan næsten ikke vente med at komme derover.
Endelig er der fri bane, jeg løber over vejen, en dyb grøft med vand skiller mig og hesten, den vrinsker igen til mig, og dens blik borer sig klart og insisterende ind i mig.
Jeg løber hen for enden af indhegningen og kan her stå, og han kommer hen til mig, ser mig dybt i øjnene, nulrer mine hænder med sin mule, insisterende, jeg er forvirret, ved ikke hvad han vil, mit hjerte hamrer, jeg føler sørgmodighed, er det min egen sørgmodighed over at jeg ikke har mine heste mere, hmm, jeg savner det, men føler også en stor glæde over vores kontakt, og føler at der er noget vigtigt jeg skal, skal jeg have hest igen, er det det, nej, ikke, der sker en masse i mig, mens jeg står der med hesten.  Jeg kan ikke se det nu, men min opmærksomhed er vakt. Jeg takker ham, han hilser mig igen, og mens jeg går langs indhegningen følger han mig, og vrinsker indtrængende da jeg løber over vejen hen til bilen og anni, han følger os da vi kører forbi og hjem.
Jeg har ingen fred, jeg føler mig rastløs, og kan ikke slippe oplevelsen med hesten, men kan heller ikke finde ud af hvad det skal fortælle mig endnu.
Jeg går som rundt i en anden verden og er forvirret og rastløs. Det næste jeg husker er dagen efter, midt på formiddagen, min mand ringer hjem til mig, og fortæller at der er sket noget forfærdeligt, jeg går hvileløst rundt med telefonen i min hånd, Christina tog livet af sig selv i går siger han, åh mine ben vakler, mit hjerte hamrer, tårerne springer i mine øjne, og jeg forstår nu hesten kom fra christina, med besked om at jeg måtte lytte.
Jeg siger vi kan snakke når du kommer hjem.
Jeg går rundt i vores hjem, uro er i min krop, følelser vælter op, billeder kommer til mig, jeg kan slet ikke finde ro.
Min mand kommer hjem, vi omfavner hinanden, dybt rørte.
Lidt senere sker det, lidt senere sker det, jeg ikke kunne finde ud af, jeg forstår det ikke først, men jeg bliver så fortvivlet, så ulykkelig, tanker og billeder fylder mit hoved, og da går det op for mig, at jeg gennemlever Christinas sidste stund, inden hun fuldfører sin beslutning.
Det er hårdt for mig at opleve, hendes fortvivlelse hendes ulykkelige tilstand, hendes store desperation, og samtidig hendes store kærlighed til dem hun elsker i hendes liv, som hun ønsker virkelig at kunne blive hos, men ikke kan, og hendes sorg og smerte, det at hun slet ikke mere kan se anden vej, den pinsel hun så længe har følt i sit indre, den fred hun sådan længes efter, men ikke kan finde, og er så langt fra, den kærlighed hun nærer til sine elskede, som hun ikke kan se, hun kan blive hos her, hun kan ikke finde anden vej, og den rædsel hun samtidig føler ved at gøre det hun har planlagt, jeg mærker hendes angst, hendes frygt og samtidig hendes længsel efter fred, det kære væsen,  jeg mærker også hvordan hun er fyldt op af medicin, som påvirker hende dybt, det smerter mig dybt og inderligt, det river og flår i mig, som det rev og flåede i hende, jeg græder og gør ondt, jeg ser, føler og oplever, Christinas smerte.
Derfor er det, at jeg sender ord ud, med ønsket om at I hjælper,
Og jeg takker alle jer
Der gav jeres kærlighed og lys og tid
Tak
Men her
Da Christina fik ro
Afløstes dette af et stærkt ønske
Et meget insisterende ønske.
Et stort ønske for Christina, som hun ikke kunne gøre inden.
Et ønske om ord.
Ord til sin mand og til Nina.
Jeg får først fred, da jeg sætter mig ned og begynder at skrive Christinas ord.
Og det gør jeg så.
Intet andet er vigtigt, min familie vil sikkert sige, pyh jeg er godt nok en prøvelse at være sammen med, og ja jeg vil give dem ret, jeg har ikke været mig selv, og kan mærke at jeg ikke er færdig.
Jeg skrev Christinas ord ned, det der var så vigtigt for hende at sige for hun fik jo ikke sagt farvel, havde hun sagt det, kunne hun jo ikke gå ud og gøre det.
Det fylder meget for mig.
Jeg har ikke prøvet det har før, på den her måde.
Christina bliver rolig da jeg begynder at lytte og skrive
Jeg skrev, jeg lyttede
Jeg ringede til hendes mand
Sagde at jeg måtte tale med ham
Da han hørte hvad det handlede om
At jeg havde en besked fra christina
Ja forstår ham godt forstod han ingenting
Men sagde jeg kommer
Og han kom
Jeg måtte tage hans hånd
Og vi satte os på en bænk
Og jeg kunne sige mange ord fra christina for hun var lige der
Og han sagde til hende
Hvad der lå i hans hjerte
Og han fik det jeg havde skrevet ned
Fra christina
Det var svært for mig
Men jeg måtte
Og mens vi sad på bænken
Gik døren i garagen
Og det lød som om en bil kom og smækkede døren
Så jeg troede næsten min mand var kommet hjem
Men nej det var jo christina, som gik
I dag har jeg været til christinas begravelse
Det var smukt
Mens præsten stod ved christinas kiste
Så jeg hvordan engle kom ned
De stod i rundkreds omkring kisten
Og lavede en lysportal til Christina
Og så kom ærkeenglen Azrael
Og samtidig med præstens prædken som var smuk
Og indeholdt mange af christinas ord
Holdt han sin prædken
Og efter så jeg hvordan christina blev løftet op
Og blev et stykke tid oppe over sin kiste
Kiggede rundt
Mødte mig
Mødte mange som måske slet ikke ved det
Men hun så
Fredfyldt og i lys og i kærlighed
Og så
Som i en håndevending
Kan ikke beskrive det andet end
Kom der en lys hvivelvind
Som indhyllede hende
Og da den stoppede
Var hun der
Som den smukke lysengel hun er
Så smuk
Så stor
Så fantastisk
Jeg takker for at have set dette
Og hun har afleveret gaver
Til denne verden
Det er okay at hun sagde farvel
Og christina forlod kirken med englene
Som favner hende
I lys
Og i kærlighed
Jeg er glad
Og jeg er fredfyldt

Jeg takker jer der hjalp
I lys og kærlighed
Arielle Javanna

Onsdag, 15 August 2007 02:00
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Arielle Javanna Nielsen
Læs mere…

The Message of His Kingdom
Revelation of Joys & SorrowsArticle as is it originally appeared on the Bankindex.com web site on 21 June 2002:"THE SECRET COVENANT"Ed. Who can deny the truth in each and every sentence once we see through the illusion, think outside the box and join up the dots?
Those who still doubt need to read the Protocols of Zion - the blueprint for total enslavement of humanity written over 150 years ago.Here is the outworking of duality in these End Times and "it is as it is".  All that is needed is that full conscious awareness is brought to this aspect of "oneness"  in order to transmute and dispel it - not to judge it and be fearful of it! This dark agenda survives as a challenge precisely because the great majority of humanity has been deliberately kept unaware, while most "spiritually aspiring"
New Agers are in denial of the shadow. With spiritual maturity,
we become detached observers of the play of life(not entangled with it emotionally!) and fearlessly expose the hidden to the light.An illusion it will be, so large, so vast it will escape their perception.Those who will see it will be thought of as insane.We will create separate fronts to prevent them from seeing the connection between us.We will behave as if we are not connected to keep the illusion alive.
Our goal will be accomplished one drop at a time so as to never bring suspicion upon ourselves. This will also prevent them from seeing the changes as they occur.We will always stand above the relative field of their experience for we know the secrets of the absolute.We will work together always and will remain bound by blood and secrecy. Death will come to he who speaks.We will keep their lifespan short and their minds weak while pretending to do the opposite.We will use our knowledge of science and technology in subtle ways so they will never see what is happening.We will use soft metals, aging accelerators and sedatives in food and water, also in the air.They will be blanketed by poisons everywhere they turn.The soft metals will cause them to lose their minds. We will promise to find a cure from our many fronts, yet we will feed them more poison.The poisons will be absorbed trough their skin and mouths,they will destroy their minds and reproductive systems.From all this, their children will be born dead, and we will conceal this information.The poisons will be hidden in everything that surrounds them, in what they drink, eat, breathe and wear.We must be ingenious in dispensing the poisons for they can see far.We will teach them that the poisons are good, with fun images and musical tones.Those they look up to will help. We will enlist them to push our poisons.They will see our products being used in film and will grow accustomed to them and will never know their true effect.When they give birth we will inject poisons into the blood of their children and convince them its for their help.We will start early on, when their minds are young, we will target their children with what children love most, sweet things.When their teeth decay we will fill them with metals that will kill their mind and steal their future.When their ability to learn has been affected,
we will create medicine that will make them sicker and cause other diseases for which we will create yet more medicine.We will render them docile and weak before us by our power.They will grow depressed, slow and obese, and when they come to us for help, we will give them more poison.We will focus their attention toward money and material goods so they many never connect with their inner self. We will distract them with fornication, external pleasures and games so they may never be one with the oneness of it all.Their minds will belong to us and they will do as we say.
If they refuse we shall find ways to implement mind-altering technology into their lives. We will use fear as our weapon.We will establish their governments and establish opposites within.
We will own both sides.We will always hide our objective but carry out our plan.They will perform the labor for us and we shall prosper from their toil.Our families will never mix with theirs. Our blood must be pure always, for it is the way.We will make them kill each other when it suits us.We will keep them separated from the oneness by dogma and religion.We will control all aspects of their lives and tell them what to think and how.We will guide them kindly and gently letting them think they are guiding themselves.We will foment animosity between them through our factions.When a light shall shine among them, we shall extinguish it by ridicule, or death, whichever suits us best.We will make them rip each other's hearts apart and kill their own children.We will accomplish this by using hate as our ally, anger as our friend.The hate will blind them totally, and never shall they see that from their conflicts we emerge as their rulers. They will be busy killing each other.They will bathe in their own blood and kill their neighbors for as long as we see fit.We will benefit greatly from this, for they will not see us, for they cannot see us.We will continue to prosper from their wars and their deaths.We shall repeat this over and over until our ultimate goal is
accomplished.We will continue to make them live in fear and anger though images and sounds.We will use all the tools we have to accomplish this.The tools will be provided by their labor.We will make them hate themselves and their neighbors.We will always hide the divine truth from them, that we are all one. This they must never know!They must never know that color is an illusion, they must always think they are not equal.Drop by drop, drop by drop we will advance our goal.We will take over their land, resources and wealth to exercise total control over them.We will deceive them into accepting laws that will steal the little freedom they will have.We will establish a money system that will imprison them forever, keeping them and their children in debt.When they shall ban together, we shall accuse them of crimes and present a different story to the world for we shall own all the media.We will use our media to control the flow of information and their sentiment in our favor.When they shall rise up against us we will crush them like insects, for they are less than that.They will be helpless to do anything for they will have no weapons.We will recruit some of their own to carry out our plans, we will promise them eternal life, but eternal life they will never have for they are not of us.The recruits will be called "initiates" and will be indoctrinated to believe false rites of passage to higher realms. Members of these groups will think they are one with us never knowing the truth.
They must never learn this truth for they will turn against us.For their work they will be rewarded with earthly things and great titles, but never will they become immortal and join us, never will they receive the light and travel the stars.They will never reach the higher realms, for the killing of their own kind will prevent passage to the realm of enlightenment. This they will never know.The truth will be hidden in their face, so close they will not be able to focus on it until its too late.Oh yes, so grand the illusion of freedom will be, that they will never know they are our slaves.When all is in place, the reality we will have created for them will own them.This reality will be their prison. They will live in self-delusion.When our goal is accomplished a new era of domination will begin.Their minds will be bound by their beliefs, the beliefs we have established from time immemorial.But if they ever find out they are our equal, we shall perish then. THIS THEY MUST NEVER KNOW.If they ever find out that together they can vanquish us, they will take action.They must never, ever find out what we have done, for if they do, we shall have no place to run, for it will be easy to see who we are once the veil has fallen. Our actions will have revealed who we are and they will hunt us down and no person shall give us shelter.This is the secret covenant by which we shall live the rest of our present and future lives, for this reality will transcend many generations and life spans.This covenant is sealed by blood, our blood. We, the ones who from heaven to earth came.This covenant must NEVER, EVER be known to exist. It must NEVER, EVER be written or spoken of for if it is, the consciousness it will spawn will release the fury of the PRIME CREATOR upon us and we shall be cast to the depths from whence we came and remain there until the end time of infinity itself.The Bankindex editorial staff thanks you for all your e-mails regarding this piece, but we do NOT know who he or she is. The piece came in through one of our forms and the Author left an unusable e-mail address. Thank you.Written by UNKNOWN Author has submitted second version, Posted 6/21/2002

Onsdag, 15 August 2007 02:00
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af
Læs mere…


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
3 Ben, 6 Uo, 3 Manik

 


Selamat Jarin! Vi kommer, kære Hjerter, for at diskutere meget med jer! De begivenheder der hvirvler af sted omkring skabelsen af jeres nye virkelighed fortsætter med at bevæge sig fremad. Vores Jord allierede har travlt med at udarbejde de sidste lovlige detaljer der vedrører den kommende tilbagetrækning af det nuværende U.S. regime. Tilligemed er nedlæggelsen af den Føderale Reserve Bank og præsentationen af det nye, globale banksystem ligeledes tæt på at nå sit endelige stadie. På grund af den vitale betydning af "U.S. Federal Reserve" i disse forhold, er et system til at forandre det nuværende finansielle system til det nye, blevet meget afgørende. Dette nye system vil blive introduceret i 3 trin: det første vil blive en del af gældseftergivelsesprocessen. Fordi kernen af denne gæld involverer en indirekte og kompleks procedure, i sidste instans baseret på brugen af U.S. Federal Reserve obligationer, synes alle parter at det bedste var at afskaffe disse værktøjer i takt med tilbagetrækningen af verdens gæld. Siden er scenen sat for introduktionen af den Amerikanske Værdi Bank (American Treasure Bank) og det nye globale banksystem.

  

Det nye banksystem kommer på linie med den formelle annoncering af et globalt valutaeftersyn, der kendetegner gen-præsentationen af hård valuta. En stor opsamling af længe skjulte guldreserver, såvel som nogle nye guldbarrer, suppleret af den Galaktiske Føderation, gør det muligt at fjerne jeres banksystem fra det stærkt oppustede "ordre-penge" (jeg vil tro det skal betyde noget i retning af markedsøkonomi?) fundament. Derefter følger en kontrolleret, massiv sænkning af priser og andre relaterede områder til før-inflations niveau. Når engang disse forskellige pris justeringer er fuldført, kan et nyt, mere akkurat prissystem erstatte det gamle. Disse forandringer vil blive mildnet ved leveringen af de mange velstands programmer. Fordelingen af disse enorme summer kan tillade Jordens mange samfund med at overleve denne "udsalgsbevægelse?" fra en monetær orden til en anden. Når dette er gjort, er den endelige del af trin 2 at forklare hvordan dette bank system opererer og at annoncere at det er tilgængeligt for alle. Dette globale system vil kaste et kraftigt lys over hoved valutaerne i Asien, Europa og Amerika. Naturligvis vil dette føre til genudstedelse af verdens valutaer.

  

Det sidste af de tre trin er at frigive nye, stramme retningslinier for brugen af kredit. Fordi universel overflod skal gå hånd i hånd med opsætningen af det nye monetære og bank system, forventes det, at udstedelsen af kreditter vil blive stærkt beskåret. Dette indebærer at omfattende målinger vil blive oprettet for at forsikre at denne overflod både bliver vedligeholdt og globalt opretholdt. Konceptet omkring kredit skal vende tilbage til dets tidligere mening. Den umådelige ekspansion af kredit, specielt i den sidste halvdel af jeres tyvende århundrede, skal forhindres i at genopstå ved direktiver formuleret af en global komite af gamle "banking hands?" = bankhænder? Hvis hensigt det er at fortidens synder ikke bliver tilladt at forurene fremtiden. Banker skal være husholdere(?) for velstand og deres magt begrænset af stramme og detaljerede forskrifter. Disse regler vil begrænse banker til en del præcise servicer. Penge vil ikke længere være et middel til at adskille menneskeheden; virkelig, global overflod vil være en bestemmende faktor i at skabe fremtidens verden af global enhed.

  

Rigdommen, som det bogstavelig talt har taget århundrede at samle, er fundamentet for hvad vores Jordiske allierede har i sinde at bygge. Eftersom penge, til dato, overvejende er blevet brugt til at opnå og opretholde magt, vil det første trin af meningsfulde ændringer slutte den store monetære ulighed der karakteriserer jeres samfund. Endvidere kræver denne jævning af sportspladsen retningslinier: Det er ikke en simpel sag om at fordele store summer blandt de fattige; med andre ord, til dem der har et meget idealistisk begreb om hvad det indebærer at være umådelig rig. Udfordringen er at opsætte en distributions plan der flytter rigdom på en praktisk måde fra dets tidligere ejer til dem som er helt uvidende om hvilke ansvar mange penge giver. For at takle dette blev et "distributions træ" sat op og udvejen for at bevare stabiliteten i dette distributions apparat sat på plads. En ledsagende omstændighed er skabelsen af programmer til at uddanne de første modtagere af disse enorme midler.

  

Denne kritiske proces er afhængig af de nye overgangs regeringer, som går ind for at etablerer dette velstands-bevarende system. Dette system vil også blive dybt medvirkende til at slutte den vejspærring der var sat op for at forhindre nye teknologier i at komme frem. Det vil blive ansvarlig for at støtte opfindsomhed i alle egne og støtte en eksplosion af informationer på alle felter indenfor videnskabelig stræben. Den statiske tilstand i jeres nuværende verden vil blive bøjet ind i et dynamisk miljø der hurtigt gør op med tabt tid (se tidligere meddelelse). Naturligvis omfatter dette system fremgangsmåder skræddersyet til at opretholde frihed, ansvarlighed, og den individuelle suverænitet. Selskaber vil blive omstøbt langs med linierne for "socialt ansvarligt partnerskab" og de forskellige lov kodekser der skaber dem bliver ugyldige. Jeres nuværende brudte samfund vil blive forandret af regerings forordninger, personlig ansvarlighed, og en ny dynamisk gruppe til et globalt samfund der er motiveret til at blive en direkte deltager i regering og fast besluttet på at sikre den generelle velfærd og velsignelsen af frihed for alle.

  

Forvandlingen af jeres globale samfund er et vigtigt aspekt af hvad første kontakt handler om. Vores ankomst er passende delvis for jeres store medfødte udviklingsmulighed og delvis for bestemmelserne fra den guddommelige plan. Indeni jeres celle kerne er en genetisk struktur der for det meste ligger passiv. Først i de sidste få årtier er disse strukturer begyndt at blive aktiveret, først langsomt, men nu med stigende fart. Disse indre ændringer skal nu reflekteres i jeres ydre globale virkelighed, og det er her vi kommer ind: Vores del i dette er at hjælpe vores Jordiske allierede med at sikre at disse forandringer sker i henhold til den guddommelige bestemmelse. Meget er planlagt og nærmer sig hurtigt tidspunktet for manifestation. Vi er her for at fortælle jer at disse gode gerninger er tæt på at ske.

  

Første kontakt er nået til et meget spændende punkt. Vi omtalte i sidste meddelelse hvor omhyggeligt vores mandskab forbereder sig til denne velsignede begivenhed. I virkeligheden, har mangfoldige skarer af Opstegne Mestre som har ledsaget os har genoptaget en meget hellig række af kirkes sang (messesang). "Hensigts" - udstrømningen signalerer nærheden af vores ankomst på Jeres elskede kyster. Disse vedvarende ritualer vil højne vores voksende begejstring over vores kommende masse-møde med Jer. Den hurtige fremkomst af disse ting, betyder at jeres mange Englekroppe og åndelige beskyttere træder frem og sætter fart i jeres multi-planet kropændringer. Det medicinske teams arbejde med jer, informerer os daglig om de stigende fordringer der stilles til dem af Himlen.

 

Himlen elsker jer højt og ønsker at jeres nuværende verden vil blive forandret ved guddommelig handling. Den åndelige indgriben ansporer begivenheder til at ske. Vi overvåger alt dette og bruger vores viden til at forberede vores personale på det der ligger forude. Din rolle er at tillade dig selv at undergå en enorm integration (fuldstændiggørelse) af dine fysiske og åndelige kroppe. Det forbereder dig for vores ankomst.  Vi ser os selv som ledere og mentorer og frem for alt som familie. Jeres forvandling er ligesom at forvandle jeres galakse. Vi bevæger os stille, fredfyldt og glade ind i det mest storslåede aspekt i den galaktiske historie. Jeres nuværende historie er en lilleverden (microcosmos) af denne, og selv om den ikke er munter som vores, er det ikke desto mindre en periode der bebuder store forandringer. Frem for alt, er det det ærefulde øjeblik hvor du er bestemt til at gå fra planetarisk til Galaktisk Væsen.    

 

I dag har vi drøftet de mange forandringer der venter dig. Disse kommende forandringer er en forløber til første kontakt. Glæd dig og vær klar over at du er tæt på tiden hvor virkelige store ting sker. Vær modtagelig og optimistisk på vej hen imod disse afsluttende øjeblikke hvor du forbereder dig på at lade dine kærlige hensigter vise sig. Vi trækker os nu tilbage. Velsignelser, kære Eneste. Vid I jeres Hjerte af Hjerter at endeløse forsyninger og uendelig Overflod fra Himlen virkelig er Jeres! Selamat Gajun! Selamat Kasijaram! (Sirian for Be One! and Be Blessed in Love and Joy!)

 

Oversat af:

 

Tove Gotfredsen

 

Lise Bille Rasmussen

 

Søren Bille Jensen 

  

Planetary Activation Organization | Mailing Address: 204 East 2nd Avenue #408, San Mateo, CA 94401 U.S.A.
Voicemail: 808-573-3110 | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

  

Onsdag, 22 August 2007 02:00
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Søren Bille
Læs mere…

 

Dyrene beriger mit liv

Billedet har jeg fundet, er ikke hesten, men godt .0)

Denne vågnede jeg klokken halv fem ved at englene
Rørte ved mig og sagde (Anni og jeg sov I mit healerrum)
Arielle du og Anni må op nu, I skal af sted,
Jeg sprang ud og op, helt forvirret :0)
Så gik jeg ud og tisse og tænke
Og ind til Anni igen og puttede og faldt I søvn
Klokken halv seks
Vækkede Hans mig og sagde du må op nu og hjælpe
To af hestene nede på marken overfor løber ude på vejen
Igen sprang jeg op,
det er ikke vores heste
men jeg nyder dem :0)
Jeg tog tøj på tog Brød og gulerødder med
Det ER unge hingste der går på marken
Og gik derned,
De havde ingen grimer på så jeg
hvad gør jeg
jeg har ingenting, men jeg har mig
Så jeg gik til dem med min stemme og med min kærlighed
Den første dreng fulgte mig efter 10 minutter
Tak dreng :0)
Den næste tog det mig og ham næsten en time :0)
Mens solen stod op,
Han havde sin egen vilje
Uha som jeg :0)
Dejlig ER han
Til sidst gik han med mig :0)
Jeg ringede til en af dem der har de smukke hingste gående
Og fortalte
Han sagde så ville de hente dem
For nu gad han ikke bøvle med det hegn mere
Så kom de I aften
Han bankede på min dør og fortalte de var begyndt at læsse
Om de måtte bruge vores plads bagved
Ja det må I DA, må jeg komme ud og være med spurgte jeg
Ja øh ok
DA var de ved at skulle læsse ham
Som det tog mig en time at få tilbage I indhegningen
Den dejlige dreng
Han gad det DA slet ikke
Vi snakkede sammen
Han gad ikke
Vi snakkede sammen
De så ikke
Vi snakkede sammen
Nej det kan være lige meget
alt sammen i billeder
Og ja han havde Jo ret,
De så ikke, de mærkede ikke, de følte ikke
Han ER så stolt
og alligevel så følsom
en rebel
en anderledes
som jeg
Ih jeg ER vild med ham
ikke for det
jeg ønskede faktisk han ville gå op
for jeg ønskede ikke det andet

De fik ham ikke op I traileren
De gav ham noget der skulle bedøve ham
Og så gik de bortset fra ham der ejede ham
Så skulle de ned og læsse de Andre,
Jeg blev ved ham og hesten
Og så dejlig en hest han ER
Og det fortalte jeg ham
Og ham der stod der
som ejede ham
og som ikke kunne forstå
at jeg bare gik hen til hingsten
blid og blød og lyttende
og at han accepterede mig
De Andre kom tilbage efter 20 minutter
Så nu skulle han op
Han spejdede efter mig
Og et sted igen ville jeg ønske at han gik op
Fordi jeg ikke ønskede de gjorde ham ondt
Men det betød ikke noget for ham
kender du det?
kender du det
at nu ved du
nu må du
nu gør du det
viser dig
uanset
det gjorde han
selvom de ikke så det
så universet det
jeg så det
det er vigtigt at
hvad er vigtigt
jeg ved ikke hvad der er vigtigt
for dig
men for ham
var det vigtigt
at være at blive set og respekteret
og lyttet til
som den han er
og da det ikke skete
valgte han
ikke at lytte
Jeg blev derude
Og endelig siger ham der ejer den
Som havde Stået sammen med mig mens jeg snakkede
Med hesten at han ville trække den hjem
De Andre syntes det var en dum ide
Men nej den ER god
Og de gik
De får nogle super Lange kilometer sammen
Ja det gør de der rummer en hel masse :0)
jeg ved ikke mere
men wauh
sådan en hest
:0)
velsignet
er jeg for at få denne oplevelse
velsignet er vi
for de dyr som vælger
at være i blandt os

i lys og kærlighed
Arielle Javanna
www.nielsen-universal.dk

Onsdag, 15 August 2007 02:00
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Arielle Javanna Nielsen
Læs mere…

 

Sindsro
Til børn og voksne
            Hvis du har en diagnose som psykisk syg, er mentalt forvirret eller har meget uro i dit sind, kan du komme og få sindsro-behandling gratis. Børn med diagnose ADHD og DAMP eller andet er også velkomne.

Sindsro er en unik behandling, der er udviklet specielt til kraftige psykiske ubalancer. Uanset hvilken diagnose du har, og hvilken medicin du tager, kan du modtage sindsro. Der er ikke tale om en mirakelbehandling, men sindsro er mirakuløs på den måde, at den ved gentagende behandlinger etablerer en naturlig kontakt med en dyb ro i balance.
Sindsro giver mulighed for igen at tage ansvar for ens liv, da hjernen, som er redskab for bevidstheden, bliver positivt påvirket til at genetablere balance og ro i sindet.

Sted: Avalon, Linnésgade 14, 1 1361 København K
Hver onsdag fra kl. 10.00 - 15.00
(Tryk på knappen Avalon, åbn døren og gå op på 1. sal)
Bemærk:
* I tidsrummet klokken 10.00 - 12.30 kan voksne komme.
* I tidsrummet klokken 13.30 - 15.00 kan forældre komme med deres barn.
* Du skal regne med, at en behandling tager mellem 15 og 30 minutter.
* Jo før du kommer i behandling, jo hurtigere vil du komme tilbage til dit liv igen.

Pris: Frivillig donation.

Erfaring:
Jeg har arbejdet med psykisk syge, siden jeg udviklede teknikken sindsro i 1998. Jeg har i over 20 år arbejdet med at hjælpe mennesker og uddannet over 1000 healere i Danmark. Jeg arbejder på at skabe et hospital for psykisk syge i Danmark, hvor behandlingen sindsro vil være den primære behandling.
Du kan læse mere om undertegnede på www.steenkofoed.dk

Behandlere:
Jeg er selv til stede hver onsdag, og derudover vil nogle af mine studerende, som har lært sindsro-teknikken, være der.

Steen Kofoed
Torsdag, 06 September 2007 02:00
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Steen Kofoed
Læs mere…


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
6 Men, 8 Tzotz, 3 Manik (den 2. oktober 2007)

 


Selamat Jarin! Vi kommer til jer endnu engang for at informere jer omkring jeres verden. Det endelige slag mellem mørkets sidste tilhængere og vores Jordallierede raser fortsat. Det åbenlyse bedrag, griskheden og arrogancen hos disse skyggeskikkelser er nu meget nemme at se. Deres strategi for sejr indeholder stadig frøet til deres uundgåelige nederlag. Det flådepersonale der er anvist at overvåge dem, har noteret tiltagende forsigtighed og mistænksomhed blandt dem i de sidste par dage, men deres aktioner fortsætter med at bekræfte at hvad de har til hensigt, hvad det så om muligt betyder, er at sluge maddingen og dens, som indtil nu, uafslørede dødsfælde. Imidlertid har deres naturlige forsigtighed holdt dem fra fuldstændigt at kaste sig over deres påtænkte "bytte." Så, spillet er stadig i gang og vi tror at det øjeblik vi venter på nærmer sig.

 

Lige i øjeblikket er vores Jordallierede midt i nogle diskrete forhandlinger med denne mørke klike for at udglatte alle tilbageværende vanskeligheder. På en anden front sætter et andet sæt samtaler fokus på en mere kraftfuld gennemførelse af aftalen af 1998.

  

De umådelige rigdomme som de mørke besidder er deres mest kraftfulde våben; en anden fordel er det jernnæve kvælergreb om alle store finansielle transaktioner som det nuværende US regime giver dem. Deres bankierer og finansielle allierede gør det vanskeligt at flytte store monetære ressourcer omkring medmindre man hører til deres privilegerede cirkler. Disse betingelser har både positive og negative aspekter til dem. Det er væsentligt at forstå dette punkt, og at bruge ens opnåede indflydelse for at forsikre at nødvendige fonde bliver afsendt i næsten samme tidsramme som planlagt. Vores Jordallierede slipper nu alle bremserne, for at sætte vores forenede slutspil i position til at lykkes. Mørkets vagtsomhed forsinker kun tidstabellen og sætter ikke operationen i stå, og efterretningerne der er samlet af vores flåde gennem det samme tidsrum bekræfter dette. Derfor er de mange våben i denne operation ved at nærme sig statskuppet. Fælden er klar til at klappe, og dem der er bestemt for dens kæber kommer tættere og tættere på dag for dag.

  

Dette katten efter musen spil er virkelig forbløffende: vi har ikke set den størrelse af bedrag og forsigtighed siden dagene for de nu-afdøde galaktiske krige. Selv vores tidligere modstandere er meget forvirrede over hvad der foregår. Ifølge dem er mørkets opførsel et typisk modus operandi (jeg vil tro at det skal oversættes som "måde at operere på") som i det drakoniske imperium, en tidligere fremtrædende bestanddel af den tidligere Anchara Alliance. Og det er dette åbenlyse slægtskab der gør dem sikre på, at den bundløse grådighed hos klikemedlemmerne vil slække på deres nuværende forsigtighed. De mængder af guld, naturlige ressourcer, og territorier der er involveret er for fristende for dem at lade gå fra sig. Udsigten til at forøge deres magt og rigdom i den grad udgør den perfekte madding, hvilken deres arrogance vil få dem til at tage. Når engang fælden er klappet, vil de mange nye foretagender, skabt til at erstatte mørkets institutionaliserede kontrolstruktur fra de sidste fem århundrede, kunne blive koblet til. Den hurtige gendistribution af velstand og magt mellem Jordens befolkning kan bygge en sikker grund under jeres globale demokratier.

  

Dette fremtidige forbund af globale demokratier er en grundlæggende nødvendighed for de mange aktiviteter der kræves af jer fra det Guddommelige. Globalt samarbejde og forenet politisk vilje kan sætte jer i stand til at løse jeres forureningskrise og mangel på vand og energi. Frigivelse af teknologier der i øjeblikket er undertrykt eller skjult for jer kan gøre en forskel, men deres anvendelse afhænger af en uhørt grad af internationalt samarbejde. Teknologi overførsler, finansielle transaktioner og regeringspagter må finde sted hurtigt, uden hindring. Af lignende betydning er temaet om forberedelse af jeres verden for første kontakt: en serie af formelle annonceringer, som slutter UFO tilsløringen og afslører vores menneskekærlige tilstedeværelse, kræves fra massemediernes side og de regerings agenturer der i øjeblikket bruger fiktion og insinuation til at bibringe den kollektive bevidsthed et effektivt virvar af fornægtelse og en forestilling om "uhyrer fra det ydre rum"! At vaske tavlen ren i denne sag forbereder grundlaget for vores egne første kontakt annonceringer og tillader os at få bugt med de nuværende fordomme om hvem vi er.

  

Medens al dette finder sted, kan vi bevæge den indledende fase af uverdslig teknologi overførsler gennem de vigtigste regeringer på jeres planet. På denne måde kan vi forblive anonyme og bruge vores specielle position til at forsikre det Guddommelige om at Himlens hensigter bliver udført i jeres verden. Himlen ønsker kun jeres succes. De har gjort meget i løbet af de sidste 13 årtusinder for at få jer hen hvor i er nu, og vores rolle har været at tage bestemte bevidstheds mønstre i brug der, i det sidste årti, har lettet jeres bevægelse hen imod jeres fremtidige mål. Vi pakker disse procedurer væk nu og forbereder jer for den aktuelle første kontakt begivenhed. Denne udvikling hen imod første kontakt er ligeså meget en bevidstheds handling som en fysiks en. Vi har gjort det muligt for jer som et folk at foretage et kollektivt spring imod fuld bevidsthed. Som vi har nævnt før, involverer dette et spring på adskillige århundrede af udvikling og er overdraget af det Guddommelige.

  

Hvad dette vil betyde er jeres genforening med deres spirituelle Selv. I vil blive fuldt bevidste væsner bestemt til at udfører mange hellige gerninger. Disse gerninger kan tillade det guddommelige plan at afsløre de næste dele af denne skabelse. Derfor er jeres udvikling i bevidsthed ifølge sin natur nødvendig. Denne guddommelige styrke sendte os herhen for lidt over et årti siden. Vi svarede dette fanfarekald og samlede første kontakt flåden der nu er anbragt i hele jeres sol system. Skønt vi har holdt de fleste af vores skibe skjult har vi afsløret nok af vores flåde for jeres mørke klike så de kan se at vi ikke har i sinde at forsvinde før første kontakt og dets medfølgende mål er fuldt effektueret. Og nu til det nærværende, og de emner vi drøfter med jer. Det er tid, kæreste, for mange mirakuløse ting at ske!

 

Du er her ikke for at fortsætte nedad på denne barske og forbudte sti; du er her for at skabe en ny verden gennemtrængt af lys, som fuldfører den guddommelige plan. Det anses for givet at et antal af grundlæggende betingelser, starter med en hjørnesten af umådelig fysisk, mental og spirituel overflod for alle. I en sådan sammenhæng, vil snigende manipulationer simpelthen svinde bort, sammen med grådigheden, bedømmelsen, uvidenheden og striden. I deres sted vil komme universel velstand, en følelse af forbundethed, visdom, og frem for alt, en åbenlys ærbødighed for al Skabelse og specielt for Skaberen! I en storslået forvandling, bliver du indviet I de hemmelige sandheder fra Himlen og Skabelsen. Du bliver en fysisk Engel, skabt til at udbrede de mange undere som udgør det guddommelige plan.

 

Det rige som vi beskriver for jer er lukket. Masser af ligesindede væsner deltager sammen med os i at betragte begivenhedernes fremskridt i jeres verden. Vi ser alle skiftet i jeres virkelighed som hurtigt bringer jer hen imod jeres guddommelige skæbne. Opløsningen af jeres nuværende globale samfundsorden er den normale måde for en virkelighed at forandre sig selv til en ny en. Medens det sker, kan dens beboere erfare alt fra kun frustration til stor lidelse. Selvom vi står udenfor de ofte overvældende tilstande i jeres verden forstår vi præcis hvad i gennemgår. Vi ønsker dybt at sikre jer at den tilsyneladende endeløse operation finder en afslutning og at vidunderlige ting er i gang med at vise sig. Sammen vil vi sejre  

 

I dag fortsætter vi vores drøftelse om hvad der sker rundt om jer. Som sædvanlig beder vi dig om at huske at der sker meget bagved scenerne, som gør sig klar til at vise sig for dig. Vær tålmodig, centreret, og glædelig fokuseret på dine dybtfølte ønskede mål. De største undere er næsten hos dig. Vi trækker os nu tilbage. Velsignelser, kære Eneste. Vid I jeres Hjerte af Hjerter at endeløse forsyninger og uendelig Overflod fra Himlen virkelig er Jeres! Selamat Gajun! Selamat Kasijaram! (Sirian for Be One! and Be Blessed in Love and Joy!)

 

Oversat af:

 

Tove Gotfredsen

 

Lise Bille Rasmussen

 

Søren Bille Jensen  ( Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. )

 


Planetary Activation Organization | Mailing Address:

204 East 2nd Avenue #408, San Mateo, CA 94401 U.S.A.

Voicemail: 808-573-3110 | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

  

Torsdag, 04 Oktober 2007 02:00
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Søren Bille
Læs mere…

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer