Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

Fejl
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 12812
A+ R A-
Spirituelt
Spirituelt

Spirituelt (235)


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
12 Manik, 15 Mac, 4 Eb (den 7. April 2009)

 


Selamat Jarin! Vi kommer med flere oplysninger til dig. Som du ved, er vores Jordallierede på randen af succes. Deres planer er at ændre din nuværende verden for mangel og begrænsning i en verden af overflod. Dette projekt omfatter et juridisk fundament, som giver dem mulighed for at ændre verden, som du kender nu. Alt dette passer fint ind i vores første kontakt planer til trods for at det er langt mere kompleks end noget, vi har kendt. Normalt vil en lang række forudsætninger gå forud og efterfølges af en række særlige forhandlinger i forbindelse med første kontakt. I dit tilfælde forhindrer, planetariske betingelser os i at iagttage de sædvanlige protokoller. Vi stoler i stedet på en særlig gruppe af godt rustete og velhavende enkeltpersoner til at nå vores foreløbige mål. Denne indledende fase, der normalt kaldes "opvågnen, 'er lidt trættende. Den omfatter det arbejde, som himlen gør for at returnere hver af jer til fuld bevidsthed. Det indebærer også det store arbejde der udføres af vores Jordallierede. For at støtte dem i det, tilbyder vi vores råd og mægling, når det er nødvendigt. Denne fase er det næste sidste skridt før dens tilkendegivelse i den offentlige arena.

 

     "Opvågnings" fase omfatter meddelelser om vores eksistens af overgangsregeringerne og andre tiltag, der er til for at forberede din verden for vores ankomst. Hvis denne sagsbehandling forløber uden problemer, kan de træde i stedet for de indledende kontakter som kræves af en normal kontakt operation. Vi opretter forbindelsesteams, der kan arbejde med de nye regeringer for at skabe programmer der belyser forskellige aspekter af første kontakt og til at indføre de teknologier der i øjeblikket tilbageholdes for dig. Til disse vil blive tilføjet noget af vores teknologi, som kan øge den nuværende kapacitet af dit udstyr. Det er vigtigt, at din nuværende ængstelse og bekymring om os bliver manet i jorden så positivt som muligt. Det kan yde et væsentligt bidrag til at lette dig fra din opvågningsfase i den næste, der består af den faktiske masse kontakt. Under Himlens vejledning, gør vi alt for at gøre denne første kontakt mission så fuldstændig som den normalt ville være. Dem der bistår os i en rådgivende funktion er Agarthanerne, jeres Indre Jord fætre. De er ivrige efter at blive genforenet med jer og omforme et planetarisk bredt galaktisk samfund.

 

    Den faktiske første kontakt operation består stadig af to muligheder: Den første består af en masse landing uden regerings meddelelser og dermed er du stadig uvidende om vores eksistens og hensigter. Men vi vil gøre vores egen serie af udsendelser til at bane vejen for vores skibe. Som I kan forestille jer, er denne mulighed mere vanskeligt. I årenes løb har vi opdaget en masse ting om jer, der understreger betydningen af forberedende meddelelser fra jeres regeringer. Der er også skumle elementer hos jeres mørke klike, der er unormalt bange for os. De ser os som emsige personer i deres store plan til at slå din verden ud fra en ver­den af tyranni og håbløshed, hvor de og deres årgange kan herske enevældigt. De vil bruge hvad som helst i deres beskidte trickspose for at stoppe os. Den anden mulighed er den, vi opdaterer for dig på hver uge. Den første er kun en nødsituations backup i tilfælde af, at den nuværende kurs ikke kan nås inden for den tids­plan, der er givet til os af Himlen.

 

     Vi har talt længe med vores jordiske allierede og Agarthanerne, og alle er enige om, at en række forelø­bige statslige bekendtgørelser er nødvendige. I dette forløb vil vores egne udsendelser fra den galaktiske føderation blive foretaget som en del af masselandingsoperationen. Vores jordiske allierede har antydet, at vi deltager i et par fælles projekter, og dette vil blive bekendtgjort af forretningsministeriet. Ideen er at jeres frygt skal blive lindret ved vores åbne samarbejde med jeres regeringer. Jeres science fiction litteratur og underholdnings programmer er fyldt med urigtige og skræmmende billeder af os. Disse skal imødegås ved hjælp af nogle godt udførte og positive episoder af gensidigt samarbejde med jer. Her kan vi nå langt med at fremme tillid og lægge op til vores masse ankomst. I løbet af denne tid har vi til hensigt at begynde at iværk­sætte nogle af vores teknologier, og dette kan blive mere udbredt efter masselandingerne.

 

Når i er forberedt på vores ankomst og forstår hvorfor vi er kommet, kan vi gå videre med masselandinger. Fra vores synspunkt, vil disse blive usædvanligt omfattende som følge af det enorme antal fartøjer der er involveret. Vi er nødt til at lande rådgivere, en for hvert menneske på planeten, og teknikere til at installerer en række enheder, såsom gentagelse af forsøg for hver husstand. I vil behøve instruktion om hvordan i skal bruge, kommunikere med, og vedligeholde denne teknologi. I det væsentlige er dets drift ganske enkel, men det er alligevel en meget kraftfuld, følende interaktiv enhed. Den gør hvad mange af jer vil betragte som et mirakel. Derfor kan i se at det er vigtigt for jer at deltage aktivt i de indledende møder mellem os. Her kan i nå langt med at forberede jer til de første oplysninger, vi skal give jer om jeres forvandling til fuldt bevidste galaktiske mennesker. Der er meget at dække på kort tid.

 

Landingsperioden skal vare omkring fire måneder, hvor i kan lære jeres tildelte vejleder at kende og lære at stole på ham. Denne person kender alt omkring jer: jeres historie og livsforløb, hvilket trin i befinder jer på, og hvem i vil blive når forvandlingsprocessen er afsluttet. Jeres forvandling tilbage til fuld bevidsthed indebærer mange komplekse, detaljerede ændringer i jeres mange energisystemer. Til dette formål vil hver person have et lys kammer, kalibreret til deres personlige behov. Det kan reparere og genoprette al den skade og "frakoblinger" der er gjort på jeres RNA/DNA i løbet af de sidste dage af Atlantis. Det vil rekonstru­ere og forene jeres 13 chakra system og bringe det online, og jeres tabte fysiske, psykiske og åndelige evner vil blive genoprettet. Himlens befaling om, at i bliver genetableret til fuld bevidsthed er helt enestående i an­nalerne i Føderationens historie! I vil virkelig blive meget specielle væsner af lyset!     

 

  Når du er fuldt fortrolig med alle aspekter af dit restaureringsproces, kan du få vist din specielle forberedte ophold i den Indre Jords Krystal By. Den vil være identisk med din nugældende overflade boligen. Placeret ved siden af det der er dit personlige Lys kammer som vil fuldføre dit skifte til et fuldt bevidst galaktisk menneske. Dit vejledningsteam og formålsbestemte mentor iagttager dig meget omhyggeligt under din tid i Lyskammeret. De vil overvåge dit energisystem, mens en kaskade af interdimensional Lys konverterer din RNA / DNA og din krops chakra system i 12-strenge genetik og de 13 chakras som karakterisere et galaktisk menneske. I løbet af denne tid gennemgår du mange tidligere liv og lærer hvad dit sande mål er for disse. Til sidst kan mysteriet om, hvem du virkelig er, afsløres!            

 

    Efter din forvandling i Lyskammeret vil du få brug for en periode med kulturforvandling som vi kalder fuld bevidsthed etikette. Du er nu et fuldt følende væsen, som besidder helt uvante beføjelser, der kræver en ny følelse af ansvar og omhyggelighed. I en vis forstand, skal du til at gå i 'skole' for at lære at kontrollere og bruge dine nye beføjelser, herunder telepati, clairvoyance, foryngelse og teleportation. For eksempel kan du nu 'høre' ikke kun alles tanker, men også universets sang! Du er nu bogstaveligt 'en' med alt, og du skal lære at finjustere dine evner for at undgå fysisk, psykisk og følelsesmæssig overbelastning. Du er nødt til at lære den kulturelle og sociale etikette, der vil tillade dig at passe ind i din galaktiske familie og til at kende den store indre glæde, som er din arv.

 

     I dag har vi talt om flere aspekter af det, der ligger lige foran dig. Vi har i udarbejdet en meget detaljeret plan for alle tilfældes skyld omkring første kontakt. Vi er overbeviste om, at tiden for alt dette er tæt på. Vær klar over, at noget storslået er lige rundt om hjørnet! Vi forlader jer nu. Vid i dit hjerte af hjerter, at tidsubegrænsede Forsyning og uendelig overflod fra Himlen virkelig er jeres! Velkommen Majon! Velkommen Kasitaram! Sirian for Rejoice! Og vær velsignet i Guddommelig Kærlighed og glæde.)

 

Oversat af:                                    

 

Lise Bille Rasmussen

 

Søren Bille Jensen                 Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

www.spiritnet.dk/bevidsthed

 


Planetary Activation Organization | Mailing Address: P. O. Box 4975, El Dorado Hills, California 95762 USA
Voicemail:  80... | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

 

Onsdag, 08 April 2009 02:00
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Søren Bille
Læs mere…

KRISTUS

Interview med Birgit Elisabeth Friis Emdal om Kristus. Fra programmet Dansk Spiritualitet på Gladsaxe lokalradio 16.9 2003  Interviewer : Thomas Halskov.

Birgit Elisabeth Friis Emdal arbejder med kanalisering og underviser også i kanalisering, og kanaliserer bl.a. De Opstegne Mestre og herunder Jesus, som vi også kalder, Sananda eller Kristus.
 
Hvor længe har du troet på Kristus ?
 
Det har jeg sådan set gjort altid !
 
Altid ? Men nu tænker jeg mere på den her omgang, i det her liv ?
 
Så længe jeg kan huske tilbage som barn har jeg haft en opfattelse af, at Gud fandtes og også den person, som man kaldte Jesus Kristus. Jeg kan huske at jeg så en lille hvid figur af ham som stod inde på mine bedsteforældres natbord. Så spurgte jeg "Hvem er han" og fik at vide "Det er jo Jesus". Og jeg tænkte "Nåh ja, det var det jo, han eksisterer et eller andet sted".
 
Er det noget du har haft med  eller noget du har fra dine forældre...?
 
Det er noget der kommer indefra mig selv simpelthen.
 
Du har jo en anden opfattelse af Kristus end de fleste kristne, det har jeg også selv. Og derfor vil jeg spørge om du opfatter dig selv som kristen ?
 
Ja, det gør jeg nok, men ikke i traditionel forstand. Jeg går videre end det. Jeg har det jeg vil kalde en universel livsforståelse, hvor jeg tror på den kosmiske Kristus, hvor Kristus er på alle planer og er med i alle religioner.
 
Og en af de ting, der adskiller din opfattelse af Kristus, og også min for den sags skyld, fra de fleste kristne, det er , at du jo tror på reinkarnation. Hvornår fandt du ud af, at man godt kunne tro både på Kristus og på reinkarnation ?
 
Det var faktisk også noget jeg fandt ud af inde i mig selv som barn.Der var en dag, jeg kan ikke huske hvor gammel jeg var, men jeg har ikke været særlig gammel, 7-8 år eller sådan noget, hvor jeg hørte en eller anden i min familie, der talte om reinkarnation og det var noget med, at man blev genfødt.Og jeg kan tydeligt huske, at det vakte genklang inde i mig, jeg havde en følelse af, at "Ja, det er rigtigt", og hvis nogen havde spurgt mig dengang :"Hvorfor tror du, at det er rigtigt"?, så ville jeg bare have sagt ligesom jeg vil sige i dag, at det ved jeg bare.Det er jo ikke noget jeg kan bevise som en realitet, men det kunne jeg mærke, at "det er rigtigt", at den var med, og jeg reflekterede overhovedet ikke over om den var med i den kristne lære, jeg kunne bare mærke, at der var noget, der var rigtigt, det vidste jeg noget om.
 
Og så har du naturligvis senere også fundet ud af, at der findes kristne, der også tror på reinkarnaion ?, fx teosofferne og antroposofferne, går jeg ud fra, at du senere har fåer kendskab til ?
 
Jo, og det har jo også stået i Bibelen oprindeligt, det er så blevet taget ud sidenhen, det er så en anden snak.Det står der stadigvæk, men man skal måske lede lidt efter det for at finde det.
 
Ja, og det står meget tydeligt i det man kalder Ur-evangeliet, som vi skal snakke om senere, som er et af de evangelier, som ikke kom med i Det Nye Testamente.
Men hvis reinkarnation er en realitet, betyder det så , at Kristus også selv reinkarnerer ?
 
Ja da !, for han er jo et forbillede for alle os andre, og han går vejen og går foran os andre.Det har han jo også selv sagt: "Jeg er vejen, sandheden og livet",så det gør han.
 
Ved du noget om hvem han så ellers har været, foruden Jesus ?
 
Ja, det har jeg jo ikke altid vidst, i min almindelige bevidsthed i hvert fald, men det ved jeg jo i dag.Og det er også noget viden, der kommer mere og mere frem, hvem han ellers har været. Skal du have nogle eksempler ?
 
Ja, det vil jeg gerne!
 
Den første, hvis vi går til Bibelen og kigger i den, det var jo Adam, så har han også været Moses, det kender vi også fra Det Gamle Testamente.Og de her ting det er noget jeg har fået kanaliseret og som jeg også har fået bekræftet via andre kanaler, som også er kanaler for lyset, og det skulle ikke undre mig om det også står beskrevet hist og pist i nogle forskellige bøger. Men jeg ved , at det er rigtigt, så fræk vil jeg tillade mig at være.
Så har han også haft en inkarnation som kejser Melkisadek i Lemurien og som ......i Atlantis. Han har også været White Eagle,som der er nogle der måske har hørt om, en indianerhøvding, som har levet på Jorden engang. Og der er også en, der hedder Apollonius af Tyanna, hvor han også har været inkarneret og hvor han var super-clairvoyant, for nu at bruge et sprog, som de fleste har hørt.
 
Lemurien, som du nævnte før det er en af de tidligere civilisationer, på samme måde som Atlantis, som man mener der har været i meget gammel tid og som de fleste ikke ved så meget om.
 
Ja, men i virkeligheden har han jo været med hele tiden, op igennem tiden, det jeg her nævner er jo bare nogle gaske få af de inkarnationer han har haft, eller af de legemer han har haft. Han har været her hele tiden. Og det har han også selv sagt, på et tidspunkt, bl.a. som Jesus for over 2000 år siden : "Jeg er den første og jeg er den sidste, jeg forlader jer aldrig".Så han har jo selv sagt det.
 
Som jeg sagde før så kalder vi Jeus for Sananda, det er det navn man bruger blandt dem, der kanaliserer, og der er der nok nogle kristne, der vil undre sig over. Hvordan kan det være, at han kalder sig Sananda, for det kalder han sig jo også selv ?
 
Ja, hvorfor gør han det?, det er fordi energierne er blevet højnet her på Jorden, kærlighedsfrekvensen er blevet højnet her på Jorden.Og der er så nogle mennesker, der hat fået at vide igennem deres kanal, at nu var det på tide, at man begyndte at kalde ham Sananda. Men det er jo et navn han har haft hele tiden, det er en del af hans åndelige navn, som betyder "Sandhedens lyksalighed", det er sanskrit og betyder det, så der er ikke noget nyt i det, men det kan være nyt for mange mennesker at han også hedder det. Jeg ved også, at der er mange, der slet ikke kan forlige sig med det, de synes, at han stadigvæk skal hedde Jesus, og det må de hjertens gerne kalde ham, han skal nok komme alligevel, uanset hvad man kalder ham, det er der ingen problemer i.
 
Sananda er også det,  man kalder sjælenavnet, Jesus sjælenavn ikke også ? Vi har allesamman et sjælenavn.
 
Det kan du godt sige, det er det jeg kalder hans åndelige navn.
 
Hvorimod Jesus var navnet på en bestemt fysisk inkarnation, som han havde.
 
Ja, den personlighed han havde, det er rigtigt.
 
Men det kan godt skabe lidt forvirring, for man kan jo også opfatte Kristus  som sjælenavnet ?
 
Ja, men kært barn har jo mange navne.Og det der forvirrer det er jo, at han har mange legemer, han har et legeme på alle planer i universet. Det er det, der forvirrer mange mennesker, fordi så bliver der sådan noget frygteligt teoretisk noget. Det er jo en helt anden tankegang man skal ind på.
 
Nu nænvte du før en række inkarnationer han har haft fra gammel tid, men tror du også, at han er her i øjeblikket, i fysisk
 skikkelse ?
 
Ja men det er ikke noget jeg tror, det er noget jeg ved, og jeg ved, at han har mange legemer på Jorden. Det er ikke kun EN personlighed eller legeme, som vi kan sige han er, han er splittet op i flere på Jorden som går rundt i en fysisk krop og som allesammen er en del af den samme guddommelige gnist kunne vi sige, de åndelige energier. Men så har de jo forskellige personligheder de legemer.
 
Ja, netop ikke ? Det er nemlig en ting, der interesserer mig meget, det der med forskellen på sjælen og personligheden.
 Men nu sidder jeg jo og brænder efter, og det tror jeg da også, at der er nogle lytter, der gør, at få nogle navne på, for hvem er det så han er i øjeblikket ?
 
Jeg har spurgt lidt til hvad jeg må sige om det her, for det er faktisk nogle ting, som jeg er begyndt at få noget at vide om her fornylig forinden vi skulle lave det her program, uden at jeg vidste hvad det var du ville spørge mig om, så begyndte jeg at få noget viden om det. Men et af hans legemer, som jeg godt kan sige, for det har jeg også skrevet i nogle artikler, der ligger åbent og tilgængeligt på internettet, det er Sai Baba. Han bærer Kristusenergien på Jorden, han er et af dem. Men der er altså flere.
 
Der er flere ? Men ikke flere, som du har lyst til at sige ?
 
Ikke på nuværende tidspunkt, men det kommer nok på et tidspunkt.
 
Vil du fortælle lidt om dit forhold til Sai Baba ? For jeg ved , at han betyder meget for dig ?
 
Ja, fordi han har hjulpet mig rigtig meget, han har vist sig for mig flere gange, hvor jeg har kunne se ham med mine fysiske øjne. Og mit forhold til Sai Baba det er kærlighed, det er hjerteenergi, simpelthen. Han har gerne vist sig for mig hver gang der skulle ske noget stort med mig i forhold til det jeg laver - med Stjernen som jo er mit center. Og der her han altid været inde og hjælpe mig og han svarer også altid på mine spørgsmål hvis der er noget jeg er i tvivl om. Hvis jeg har fået noget at vide gennem mine kanaliseringer, som jeg ikke lige kan spørge nogle andre om eller læse noget om, så spørger jeg gerne ham om det er rigtigt eller om han kan give mig et svar på det eller en forklaring på det eller et tegn på det, og han har altid svaret. Og iøvrigt vil jeg sige til dem der sidder og lytter nu, at det kan I også gøre, for der er jo ikke nogen, der har patent på at kunne snakke med Sai Baba eller Gud eller Jesus eller hvem det er, for det kan vi allesammen, og han vil altid svare jer, når I spørger. Men det svære er jo så, om man tror på det man modtager eller om man overhovedet opfatter, at man modtager svar, for det skal man ligesom være åben over for, man skal have et åbent hjerte, at man er opmærksom på når han så faktisk svarer en.
 
Nu er det jo ikke alle mennesker, der er lige begejstrede for Sai Baba, og der er også blevet fremsat nogle ret alvorlige beskyldninger mod ham indimellem. Hvad mener du om de der beskyldninger ?
 
Jeg mener, at folk må hver især selv danne sig deres eget forhold til ham, jeg mener, at man skal fokusere på alt det gode han har gjort, og det gør jeg. Jeg fokuserer på alt det gode han har gjort for mig og for andre og for verden. Og så har jeg også lyst til at sige at for den rene er alting rent. Jeg ved, at det man beskylder andre for eller det man kan se i andre, det er også noget man selv har et eller andet sted, eller har haft i nogle af sine bevidstheder eller i tidligere liv måske.
 
Men det leder mig så til et mere principielt spørgsmål, for der er jo tradition for, at dem der tilbeder Jesus de opfatter Jesus som fuldkommen. Og jeg fornemmer, at det er på samme måde med Sai Baba, at de fleste af dem , der er tilhængere af ham de opfatter også ham som fuldkommen. Og det er jo en tendens vi i det hele taget har til at opfatte vores åndelige vejledere som fuldkomne og ufejlbarlige. Mener du, at alle inkarnationer af Kristus de er fuldkomne mennesker ?
 
Nej, ikke nødvendigvis, og jeg har da også lyst til at sige, at det har Jesus iøvrigt heller aldrig påstået om sig selv. Vi skal lære af hinanden, det er det, der er meningen med det. Det er også det, der er meningen med, at han har forskellige legemer og forskellige personligheder, som så kan være mere eller mindre perfekte eller ufejlbarlige. Og der hvor man så kan sige, at der er da noget der, der ikke er helt som det skal være, der kan vi andre jo så gå ind og minde os selv om , at vi skal holde vores sti ren. Og jeg kan godt fortælle dig, at der er ikke noget tilfældigt i, at Sai Baba og andre af hans legemer iøvrigt får nogle atttack fra mennesker. Det er noget, der er tilrettelagt i forhold til den guddommelige plan. Og det vil han gerne fortælle lytterne her igennem mig, at "Gud er større end den, der er i verden",siger han, Gud er større end den, der er i verden. Men mennesker har jo travlt med at begrænse både sig selv og Gud, og der skal vi passe meget på med, fordi den menneskelige hjerne kan egentlig ikke forklare eller forstå Gud med hjernen, med vores hoved, med vores bevidsthed. Fordi det er hjerteenergi, det er noget vi skal kunne føle i hjertet.
 
Skal det forstås på den måde, at Gud også er større end Sai Baba ?
 
Ja
 
Jeg har selv et eksempel, som jeg er meget glad for og som jeg plejer at bruge, for ifølge min tro så var - det er noget jeg har læst fra en, der hedder Seth, som jeg er meget inspireret af, han er også en, der bliver kanaliseret - ifølge ham der var også Johannes Døberen og Paulus inkarnationer af Kristus, samtidig med Jesus, som du sagde før kan der godt være flere på samme tid. Og Paulus var jo en meget sammensat person, han kommer efter Jesus, og hans opgave det er faktisk at skabe den kristne kirke. Og der er vi altså nogle, der ikke er helt tilfredse med hvordan han løste den opgave, fordi der var nogle ting han misforstod.....
 
Ja, det er han heller ikke selv, skulle jeg hilse og sige.
 
Ja, men det ved jeg godt, og en ting som de fleste nok kan blive enige om, at han gjorde forkert, det er hans diskriminerende holdning til kvinder, og jeg ved godt, at han heller ikke selv er tilfreds med det. Men det er også derfor det er sådan en vigtig pointe for mig at bruge ham som eksempel på en som jeg tror var en inkarnation af Kristus, og som ikke var fuldkommen og som også godt ved det selv.
 
Ja, og han er, vil jeg godt lige sige til lytterne, han er også inkarneret på Jorden i dag i en fysisk krop og arbejder på sin måde på livet løs for at rette op på den skade eller vildledning han måtte have lavet dengang.
 
Ja, men det er jeg heller ikke i tvivl om.
 
Det næste jeg vil spørge om det er mht. Maria, for Maria er jo også en del af Kristusenergien. Og vi snakkede før om Kristus forskellige mandlige inkarnationer, men hvad med Maria, ved du noget om hvem hun så har været foruden Maria, Jesus mor ?
 
Ja, det er også ved at komme frem rundt omkring, og jeg har også set, at der står noget beskrevet om det forskellige steder. Og jeg ved også, at der vil komme mere og mere frem om det her i fremtiden, hvem hun har været. Og for nu at starte med begyndelsen, så var det hende, der var Eva og så har hun også været Lady Isis, som dem der har studeret lidt omkring de opstegne mestre kender, en Egyptisk gudinde. Og jeg ved, at hun også har været både på Atlantis og Lemurien, men jeg har ikke fået nogle navne ind på det endnu, men jeg er sikker på, at det med tiden vil komme via kanalisering. Via mig eller andre, der kanaliserer.
 
Og jeg vil også spørge ligesom jeg spurgte før, om hun er i en fysisk inkarnation op Jorden i øjeblikket ?
 
Ja, jeg vil godt først sige, at der er en anden, som jeg også har fået at vide, at hun har været tidligere, en der hed White Buffalo Calf Woman, hvor hun var inkarneret sammen med White Eagle, som jeg nævnte før, en af Jesus inkarnationer. Men du spørger, om hun har nogle legemer også i dag, og det har hun, for hun kører meget på lige med Jesus-Sanandas energi, så hun har også mange legemer og dermed mange personligheder i den fysiske verden her på Jorden.
 
Okay, men vi får ikke noget at vide om, hvem det er ?
 
Jo, jeg vil gerne nævne en, og det er Mother Meera, som holder til nede i Tyskland. Og det er også noget, som jeg selv har fået at vide, jeg har været meget skeptisk omkring det ligesom jeg er med så mange andre ting, jeg tror ikke på det første og det bedste. Men jeg har spurgt til det, jeg har både spurgt hende selv og Jesus-Sananda, og jeg har fået konkrete svar på det og ved derfor i dag , at hun er et af legemerne. Og hun er jo lidt sjov fordi, for lytternes skyld vil jeg fortælle, at hun er en der ikke siger så meget. Man kan godt komme ned og besøge hende og sidde overfor hende, men det er i stilhed det foregår. Så hun bruger ikke så mange ord.
 
Nu sidder jeg og tænker på, at Maria taler jo meget tit om stilhed, når man kanaliserer hende, så det passer jo meget godt.
 
Ja, det passer meget godt sammen, men så vil jeg da også godt afsløre, at nogle af de andre legemer hun har, fordi hun har flere, der har hun søreme også nogle legemer, hvor hun bruger en masse ord, hvor hun siger en masse ting. Mother Meera hun siger jo om sig selv, at hun er en fysisk inkarnation af den guddommelige moder. Men hun har også andre legemer, hvor hun taler meget og så videre, men hvor hun ikke siger hvem hun er. Og det er sådan, at de deler det op , for de forskellige personligheder har forskellige opgaver at gøre. Og der er virkelig mange mennesker der har brug for at vide, at der er en fysisk inkarnation der og for at de kan være sikre på det så skal hun sige det. Mens andre legemer måske ikke skal sige det, de har nogle andre opgaver hvor vægten ligger et andet sted. Og sådan er det.
 
Er de allesammen selv bevidste om at de er en inkarnation af Maria ? Tror du det ?
 
Det er jo et fantastisk godt spørgsmål, og det har jeg tænkt meget over selv !
Og dertil må jeg sige at jeg mener ikke , at alle de forskellige legemer eller personligheder er klar over det, hvad enten det er Maria vi taler om eller det er Jesus. Nogle af dem er, ja, men ikke alle, men jeg er også sikker på at nogle af dem som er det og som ikke ved det endnu, kommer til at vide det - når tiden er moden og når de selv er klar til det, når de kan rumme det. Men det er meget, meget interessant.
 
Hende der Mother Meera, hvor er hun fra oprindelig ?
 
Ja hvor er hun fra ?, hvis vi ser på et billede af hende så er hun jo en indisk kvinde. Det er jo meget sjovt for det er Sai Baba jo også.
 
Ja det tænkte jeg også på.
 
Så de er altså, for nu at slå det fast, en del af hinanden, af den guddommelige energi, Jesus-Maria.
 
Det næste vi skal snakke om det er Bibelen. Og jeg kunne godt tænke mig at sammenligne Bibelen med det jeg snakkede om før som hedder Urevangeliet som er et af de evangelier der altså ikke kom med i det Nye Testamente. Tror du, Birgit, at Bibelen fortæller hele sandheden om Jesus ?
 
Nej nej nej, slet ikke. For det der står i den er jo overleveringer. Mange af evangelierne er jo skrevet utrolig mange år efter at Jesus levede på Jorden, jeg tror helt op til 30 år efter og er derfor meget betonet af den kultur der var dengang, de normer der var dengang.
Så det er bestemt ikke den hele og fulde sandhed, men der er mange sandheder i den vil jeg også skynde mig at sige, vi kan hente meget i den, den dag idag. Det er helt sikkert, men det er ikke den hele og fulde sandhed. Og derfor er det jo dejligt, at Urevangeliet er dukket op ligesom Thomasevangeliet er dukket op. Og dødehavsrullerne er dukket op. Og det var jo noget Edgar Cayce, den sovende profet forudsagde inden man fandt dem. Og det har jeg også reflekteret meget over for sådan nogle ting de dukker jo op når folk er rede til at modtage de budskaber som står deri, og når vi begynder at reflekter over hvad sandheden egentlig er, for det er jo sandhedssøgning, vi arbejder med, i hvert fald dig og mig. Og jeg tror at alle mennesker på  et eller andet plan søger sandheden, søger Gud.
 
Så vil jeg også spørge omvendt - tror du at der står noget i Bibelen, som ikke er sandt ? Mht. Jesus altså ? For det er jo to forskellige ting, om der på den ene side er noget der mangler, og på den anden side om man hat skrevet noget om Jesus som ikke er sandt ?
 
Ja, helt sikkert.
 
En af de ting som står i Bibelen og som ifølge Bibelen var en del af Jesus budskab det er ideen om dommedag. Tror du på at Jesus var en dommedagsprofet ?
 
Nej, det tror jeg ikke. Jesus han kom til Jorden med kærlighedsbudskabet, at vi skal elske os selv og vi skal elske vores næste, men det som jeg er sikker på at han også mente, og jeg får at vide nu at det kan jeg godt sige, det er at der er ikke noget med dommedag og skærsild og helvede og alle de der ting, som mange indenfor kirkerne i den ene og den anden religion har harpet på. Jeg tror på at vi bliver allesammen tilgivet, punkt 1, men vi skal også allesammen stå til ansvar overfor de handlinger vi faktisk har gjort. Det bliver vi nødt til at tage til efterretning, så vi kan få rettet op på det og lære af det.Men der er jo ikke en eller anden dømmende Gud der står og skiller folk ad og siger "Du går den ene vej og du går den anden", sådan er det jo ikke. Men der er jo mange fra kirken der har gjort det til sådan noget.
 
Og det Nye Testamente er iøvrigt meget selvimodsigende på det punkt. Der er et eksempel jeg selv ynder at fremhæve og det er, at Jesus ud over nogle steder at tale om dommedag, så er der altså også et sted hvor han siger "Jeg er ikke kommet for at dømme, jeg er kommet for at frelse".
 
Ja, lige præcis.
 
-Så jeg vil bare gøre opmærksom på, at der er faktisk nogle selvimodsigelser på det punkt i det Nye Testamente.
 
Ja det er godt set og det er også et godt tegn på at der er altså noget her der ikke er helt rent i kanten. Og der skal vi virkelig ind og bruge vores skelneevne og selv mærke efter inde i hjertet. Hvordan kan man tro på en Jesusfigur, som både kan sige det ene og det andet, det ville han jo aldrig have gjort. Det bringer jo bare forvirring. Det der bringer forvirring og det der skaber frygt hos folk det kommer ikke fra lyset eller fra Gud, sådan vil jeg sige det, tværtimod.
 
Traditionelt forbinder man jo dommedag med Kristi genkomst, og derfor vil jeg spørge om du så tror på Kristi genkomst, når du nu ikke tror på dommedag ?
 
Ja men det gør jeg så til gengæld. Og det gør jeg fordi at det ved jeg, at han kommer igen, og der er jo så forskellige måder han kommer igen på.
 
Ja vi har jo på en måde været inde på det, for vi har jo lige snakket om at han har jo faktisk hele tiden været her og er her stadigvæk, så på en måde har vi allerede svaret på det. Men der vil jeg sige, at det jeg selv forestiller mig om Kristi genkomst, det er, og det er også noget, der er blevet kanaliseret, og som jeg tror på, at der vil komme en særlig højtstående inkarnation af Kristus, som virkelig vil gøre en forskel. Er det noget som du kan tilslutte dig ?
 
Ja det kan jeg godt, men jeg vil også sige som jeg sagde før, at han er her jo allerede. Og hvis vi kigger på Sai Baba, som jeg har nævnt, han har jo virkelig gjort en utrolig masse ting. Både med mirakler, at helbrede mennesker, som han jo også gjorde som Jesus, og han har undervist og det gør han stadigvæk og holder foredrag og fortæller om Gud og han samler alle religioner på Jorden. Og det er iøvrigt med i den guddommelige plan og det er det, der arbejdes på, at vi skal samle folket simpelthen og få en fælles religion og en fælles regering osv. Men når det er sagt, så vil der jo også med tiden komme flere legemer. Der er altså også flere som allerede er her, men som vi ikke helt er opmærksomme på endnu. Men jeg har lyst til at sige, at nogle af disse legemer, som også kommer med hans energi på Jorden, gør en masse for netop at heale mennesker og gøre mennesker glade og huske på det skønne og det sjove i livet. Og det er de forskellige legemer altså rigtig gode til. Og så kan I lytter jo selv sidde derhjemme og tænke over "Hvem kan det så mon også være" ? Men det er altid glædesbudskaber, og han er god til at få fat i rigtig mange mennesker på en gang og berøre menneskers hjerter. Og det er jo egentlig det, det handler om, og det har han også selv sagt da han gik på Jorden som Jesus, at det er den energi der skal ned i vores hjerter, det er vores egen sjælsenergi. Han er også et symbol på vores egen sjæl, vores egen guddommelighed. Så når vi taler om Kristi genkomst så er det ikke kun i nogle forskellige legemer som Sai Baba eller nogle andre, det er lige så meget at vi selv skal åbne vores egne hjerter og få kontakt med, lad os bare sige, Jesus inde i os selv, for vi er jo en del af ham, vi er en del af hinanden.
 
Det der synes jeg er utrolig interessant og det leder mig faktisk hen til det næste spørgsmål som har at gøre med, at Jesus jo ifølge Bibelen var Guds søn, forstået på den måde at han var Guds eneste søn og at vi andre ikke er Guds sønner eller døtre, og det harmonerer ikke rigtig med min egen opfattelse som er, at Kristus eller Jesus repræsenterer et menneskeligt potentiale som vi allesammen har. Og det hænger sammen med det du sagde før. Men hvad er din opfattelse af de ting ? Om han var Guds søn ?, eller den eneste ?
 
Ja han var Guds søn, men han var bestemt ikke den eneste og det har Jesus heller aldrig nogensinde sagt, det er igen nogle forvanskninger af det han har sagt. Tværtimod, vi kunne kalde ham kongernes konge, men hvad er vi andre så?, så er vi jo allesammen konger og dronninger. Og der har han sagt, han har hele tiden talt om "min far", men Jesus far er jo også vores andres far, det er Gud, vores far i universet. Så det har han aldrig nogensinde påstået, men det er mennesker, der har sat Jesus op på en piedestal og gjort ham til noget urørligt, som vi slet ikke kan forholde os til, og det har han aldrig ønsket, han ønsker at gå ved siden af os og tage os i hånden som vores ligeværdige, det er hans ønske. Det ligger ham meget på sinde at få det ud her i radioen.
 
Jeg vil lige følge op på det med, at der er nogen der gerne vil sætte Jesus op på en piedestal. Og jeg ved at du har et eksempel på at det brød han sig ikke selv om dengang han var Jesus...?
 
Det gjorde han ikke og det viste han faktisk fordi sådan var Jesus liv tilrettelagt, at han skulle vise ved at gå foran hvordan vi andre skulle se på tingene. Han gjorde det faktisk på den måde ved et eksempel som jeg tydeligt kan huske at han vaskede apostlenes fødder, de 12 apostle som han havde samlet, som skulle hjælpe ham med at bringe de gode nyheder om Gud videre. Og jeg ved også fra mange af mine kanaliseringshold, at der er nolge der har oplevet at han kommer til dem og de ser ham og hvor han knæler ned foran dem og hvor han om ikke vasker deres fødder, så i hvert fald er helt nede og bukke for dem. Og det er der mange der slet ikke har kunnet klare, for sådan ser de ikke Jesus, de ser ham oppe på en kæmpe piedestal. Så han har vist det sidenhen mange gange og det ligger ham virkelig meget på sinde at minde os om det, at vi er lige så meget som han er og det er det han så gerne vil, vil skal tænke stort, vi skal tænke som Gud og vi skal tænke kærligt om os selv, vi skal tro på os selv, vi er en del af ham og af Gud, og det er vi allesammen.
 
Jeg har endnu et eksempel på en forskel på Bibelen og Urevangeliet, nemlig at ifølge Urevangeliet var der ikke tale om en jomfrufødsel da Maria fødte Jesus, der var Josef den fysiske far til Jesus. Hvad mener du ?
 
Ja, Jesus havde en fysisk far. Det her med jomfrufødsel osv. det er igen nogle forvanskninger der har været fordi man gerne ville gøre tingene så specielle som muligt og så rent som muligt og så langt fra mennesket som muligt. Og Gud vil jo det stik modsatte, tæt på mennesket. Så hvis Gud vil sende en gesandt til Jorden som hans søn så vil han sevlfølgelig gøre det ad den traditionelle vej og det vil sige en ganske almindelig fødsel . Og det er også tilfældet med Maria. Jeg er ikke sikker på , at det lige var Josef der var hans far. De gik sammen og var sammen og han var med til at opdrage Jesus, det er fuldstændig rigtigt, men i mit univers der var det en anden der var far til Jesus og det var en ung romersk soldat som hun havde haft konkakt med.
 
Nåh, så han er altså ovenikøbet født udenfor ægteskab ? Nu kender jeg godt den historie, i følge den historie jeg har hørt var der tale om voldtægt. Har du en mening om det ?
 
Det var det ikke.
 
Det må jeg nok sige, det er endnu mere kontroversielt, at han ovenikøbet er født udenfor ægteskab. Den kendte jeg ikke !
 
Ja , men så vil Jesus på denne måde gerne sende noget kærlighed til alle de mennesker, alle de børn der er født udenfor ægteskab. Han siger her igennem mig, at der er ikke noget der er uægte børn, for alle børn er børn af Gud.
 
Endnu en sammenligning mellem Urevangeliet og Bibelen, for i Urevangeliet er Jesus vegetar og han viser en stor omsorg for dyr.Og der er mange situationer i Urevangeliet hvor han hjælper dyr. Det står der ikke noget om i det Nye Testamente, er det ikke noget der mangler ?
 
Jo det synes jeg også for Jesus han elsker jo dyr for dyrene er jo også en del af det guddommelige univers. Og et eller andet sted er det faktisk en skandale at der ikke rigtig står noget om det.Dyrene kommer jo efter os i udvikling og hjælper os rigtig meget på Jorden. Men jeg vil tro at dem der har skrevet den hellige bog ikke har fundet det så vigtigt. De har lagt vægt på mennesket og på den måde ophøjet mennesket i forhold til dyrene. Men på mange måder er dyrene jo renere end mennesker. Dyrene har jo ingen bagtanker med hinanden osv. som mennesker kan finde på. Så kan man jo på den led diskutere hvem der er nået længst. Jeg tror at vi kan lære utrolig meget af dyrene.
 
Jeg vil gerne komme med et eksempel her for som sagt er der mange historier i Urevangeliet hvor Jesus hjælper dyr, også imod mennesker som plager dyr. Fx er der en historie hvor der er nogle mænd der mishandler en kat og så kommer Jesus og siger at de skal stoppe. Det vil de så ikke umiddelbart. Så tager han et reb og jager dem væk, ligesom han gjorde i templet, og så flygter de. Men så er der en af de her mænd der er særlig streng og han kommer tilbage for at udfordre Jesus, altså for at overfalde ham, og hvor der så står at Jesus fik hans arm til at visne, og hvor folk bliver bange og siger at "det var da en frygtelig troldmand". Det ender så med, manden opgiver selvfølgelig sit forehavende, det ender så med at hans mor går i forbøn for ham og spørger om ikke Jesus vil gøre hans arm rask igen og det gør han så. Og manden bliver ifølge historien her discipel af Jesus.
Men det er jo en lidt barskere udgave af Jesus end den vi kender fra Bibelen, bort set selvfølgelig fra den der episode som vi kender fra templet, hvor han driver kræmmerne ud af templet...?
 
Ja, men det er det med at vi skal stå til ansvar for vores handlinger, jeg vil iøvrigt sige, at Maria kommer ind og siger nu, at hun går stadigvæk i forbøn for ham, og så griner hun ! Så kommer der et eksempel, nu har vi jo snakket meget om Sai Baba, som er et af hans legemer, der har jeg en lille historie vi lige kan have med : Det var en mand der var nede i Sai Babas ashram og der løber altså mange gamle og beskidte hunde rundt dernede for lud og koldt vand, og han var blevet irriteret på en af de hunde og hande derfor sparket til den. Og så kommer han ind i Sai Babas ashram og den dag kommer Sai Baba hen til ham og stiller sig lige foran ham, kigger ham ind i øjnene og siger "Hvorfor sparkede du til mig i går"? Og så bliver den her mand jo helt febrilsk og siger "Det kunne jeg de aldrig finde på, Sai Baba, det har jeg da ikke gjort"! Og så minder Sai Baba ham om den hund han har sparket til og siger "Kan du ikke huske det"? Jo det kunne han godt. Der sparkede du til mig, sagde han så. Sådan!
 
Det sidste eksempel jeg har hvor jeg gerne vil sammenligen med Urevangeliet det er, at i Urevangeliet der står at Jesus han rejste både til Egypten, Persien og Indien for at studere, før han startede sin egen forkyndelse. Tror du på det ?
 
Ja men det ved jeg at han gjorde og han rejste rundt netop med Josef som blev hans for, han overtog faderrollen selv om han ikke var biologisk far til ham og det var en del af Josefs opgave, det var en del af Josefs opgave at gå ind i den rolle, det var aftalt spil at det var sådan. Så det gjorde han og det lærte han meget af. Vi kan jo lære meget af at rejse ud i verden og se på andre kulturer og lære af hinanden, og det var vigtigt at han gjorde det.
 
Ja, og det er jo iøvrigt en af mine egne kæpheste, fordi jeg er personligt overbevist om, at Jesus var inspireret af buddhismen. Og der er jo oplagt hvis man tror på det, at når han har været på de her rejser har han naturligvis mødt buddhister. Det er jo også et lidt kontroversielt emne.
 
Så vil jeg snakke lidt om kirken og dens forhold til Kristus for som jeg sagde før så er både din og min opfattelse af Kristus på mange punkter anderledes end den man har i de kristne kirker. Hvordan har du det i dag med de kristne kirker ?
 
Jeg har det sådan at vi kan jo se allesammen at der kommer jo ikke så frygtelig mange i den traditionelle danske folkekirke i dag, og det er fordi energien er gået i stå. Der sker jo ikke så mange mirakler derhenne. Der er jo ikke sådan som Jesus har sagt det skulle være. Og hvis ikke man følger det som han har sagt, så fader energien ud og så gider folk jo ikke at komme. Der er ikke nogen der bryder sig om at komme og blive dømt henne i kirken og det er jo sket utallige gange. Og der er ikke så  meget liv som der kunne være. Og derfor opstår der også nye former for frikirker og andre initiativer hvor der kommer mange flere mennesker, det kan vi jo se.
 
Ja, der har vi jo så de her karismatiske kirker som har en stor opblomstring i øjeblikket, men der kan man jo også risikere at blive dømt vil jeg så sige. Der er jo nogle af de der nye kirker som kører meget på dommedagsprofetier og har en fundamentalistisk tilgang, vil jeg mene.
 
Ja, om man har synd eller om man ikke har synd osv. , Pinsekirken gør jo meget ud af at spille musik og have glæden med i det og der kommer mange mennesker ved jeg, og jeg har selv været henne og opleve det. Og det er jo fint nok, men der er stadigvæk noget der skal renses ud, noget der ikke er efter Jesus forskrifter.Og det er en proces som vil foregå over så og så lang tid, langsomt men sikkert går vi fremad. Og heldigvis er der da også mange folkekirkepræster der begynder at blive meget opmærksomme op det og begynder at nedbryde de gamle systemer. Og det er dejligt at se, og det er jo begyndt heldigvis, men det går bare lidt langsomt.
 
Der sker jo en masse ting i øjenblikket, også i vores egen folkekirke. Fx med ham der præsten der ikke troede på Gud ! Hvad mener du om en præst der ikke tror på Gud !?
 
Et eller andet sted synes jeg "hvad laver han så der" ?
 
Det synes jeg også, der synes jeg ligesom man er gået for vidt med tolerancen.
 
Jeg mener jo at det har været meningen lige fra tidernes morgen at hvis man er en form for præst i en kirke så skulle man være Guds repræsentant. Og hvis man ikke tror på den man repræsenterer, så er der jo et eller andet rivende galt. Jeg synes at det er fint at han har sagt det åbent, men jeg vil stille et stort spørgsmåltegn ved om det er okay at han så stadigvæk er der. Det er bare min mening.
 
Der er også min mening. Det synes jeg ikke er okay. Det synes jeg er en misforstået tolerance. Men tilhører du selv en kristen kirke i øjeblikket ?
 
Jeg er medlem af den danske folkekirke og jeg er da døbt og konfirmeret i den, men det er utrolig sjældent at jeg går der fordi jeg keder mig når jeg er der og der sker ikke rigtig noget. Så jeg har søgt hen andre steder og se hvordan det foregår. Jeg holder meget af de katolske messer fx, der er mange ritualer og det kan jeg egentlig godt lide. Og der sker derfor lidt mere. Jeg tror at kirken skal have liv ind og den skal have glæde ind og gøre at folk selv er mere med i processen, at man selv aktivt går med, at man går op måske og siger noget på prædikestolen og synger sammen og danser sammen, alle de ting som Jesus faktisk gjorde da han gik på Jorden. Til stor forargelse, også nogle gange for hans 12 apostle, som synes at nu var han da meget barnlig og "kunne man det"? Men jo det kan man fordi Kristus er jo glæde, Gud er jo glæde, det er jo ikke sådan noget dommedags-alvorligt et eller andet, hvor man sidder og trykker sig på stolen. Det har aldrig været Guds mening, aldrig nogensinde.
 
Jeg synes at det er interessant at sammenligne vores egen protestantiske kirke med den katolske kirke. En af de vigtigste forskelle, som jeg ser det, på den protestantiske kirke og den katolske kirke det er, at Maria spiller en meget stor rolle hos katolikkerne. Hun er næsten helt ude af billedet i vores protestantiske kirke. Det synes jeg er en skam !
 
Ja, det er rigtigt, billede og billede ?, der er jo mange billeder af hende også i de protestantiske kirker, men man lægger ikke så stor vægt på hende som katolikkerne gør. Og der kunne jeg da godt hælde lidt til katolikkerne fordi Maria var jo hende der rent fysisk fik det guddommelige ned på Jorden i kraft af Jesus Kristus og er derfor også mere menneskelig. Og Gud vil jo gerne blive menneskelig igennem alle os andre. Så der synes jeg de har fat i noget rigtigt, det må jeg indrømme, også fordi de gør det mere levende med deres ritualer, de bruger røgelse og mange af de ting som faktisk er kendt indenfor den alternative verden, hvor der også ligesom foregår lidt mere. Så det bliver spændende at være der og man kan selv mærke at der sker noget og får en god oplevelse i stedet for bare at sidde og høre et eller andet som man måske ikke forstår. Jeg tænker på at i gamle dage der stod præsterne saftsuseme og prædikede på latin. Der var jo ingen der forstod hvad han sagde.
 
Nej, og så vil jeg gerne tilføje, at jeg tror også at der er lidt flere præster i den katolske kirke som tror på Gud ! Jeg tror ikke at det var gået i den katolske kirke den der med ikke at tro på Gud !
 
Det er jo en påstand der vil noget, Thomas !
 
Det er så min personlige opfattelse.
 
Det kan godt være at det er rigtigt.
 
-Så dem har jeg stor sympati for.
 
Det næste jeg vil spørge om det er, for nu snakkede vi før om forskellige kirker, vores holdning til forskellige kirker - kan man forestille sig at vi engang får en slags kanaliserings-kirke, hvor mennesker med samme opfattelse af Kristus som os kan komme ?
 
Helt sikkert, og jeg mener sådan set også at det allerede er startet. Dem der kommer på mit sted fx, for der kanaliserer vi jo og vi taler om Gud, bringer de gode nyheder som Jesus også gjorde og det hænder også at der sker et par mirakler eller tre. Så energien er jo startet og jeg ved at det er noget der vil vokse, jeg har flere kolleger bl.a. der er interesserede i at gå ind i det. Og sjovt nok er jeg også selv blevet opfordret af flere der fx skulle giftes, de kunne godt tænke sig at jeg holdt en ceremoni for dem, frem for en præst. Fordi de selv tror på noget andet og noget større end det der ligger inden for den danske folkekirke.
 
Det får mig så til at tænke på, for nu snakkede vi om Bibelen før, du kender garanteret godt den der hedder "Guddommelige samtaler", hvor der faktisk er beskrevet et alternativt vielsesritual. Men en anden ting jeg tænker på det er, at det findes jo allerede i USA og jeg ved også at du har haft nogle overvejelser om at komme til at fungere som en slags præst, så du kan foretage vielser. Der er den der organisation der hedder "Universal Brotherhood", er det noget du stadigvæk har i tankerne ?
 
-Hvor de ordinerer præster. Ja, det har jeg overvejet nøje og har også lyst til det bl.a. fordi jeg er blevet mindet om det flere gange i løbet af mit liv. Men jeg har så undersøgt det og det er endnu ikke legalt i Danmark at gøre det, og det vil sige at der ligger noget forud-arbejde før man selv kan underskrive papirerne og sådan noget. Og det kan også godt være at jeg og nogle andre går ind i det på et tidspunkt, for der er ikke den store ide i at blive ordineret uden at det egentlig kan være officielt, at folk så alligevel skal hen på rådhuset eller et andet sted for at få det officielle i orden. Så det er noget der ligger og jeg ved at der er flere i Danmark som godt kunne tænke sig det, så det er et spørgsmål om tid inden jeg eller nogen andre får taget sig sammen, for det er et større arbejde at få undersøgt og få tilladelserne i orden.
 
Så vil jeg gerne snakke lidt om Jesus forhold til rumvæsener ! Det er jo også et lidt kontroversielt emne. Du sagde engang , kan jeg huske, at "Jesus måske var den største rummand". Hvad mente du egentlig med det ?
 
Jesus har jo selv sagt, da han gik på Jorden som Jesus "Jeg er ikke af denne verden". Og når vi snakker om rumfolk, hvor vi jo typisk opfatter dem som kommende udefra, fra andre galakser og stjerner og planeter, så må han jo sige at han er en af dem. Og så vil jeg mene, det er min egen personlige mening, at han er den største af dem, ham der er nået længst i sin bevidsthed.
 
Men jeg går ud fra du mener, som vi snakkede om før, at han er inkarneret fysisk som menneske, ikke ?, men at han så kunne have haft inkarnationer på andre planeter ?
 
Ja, for som jeg tror jeg sagde før i starten af programmet, han er simpelthen på alle planer i universet. Så samtidig med at han kan have indtil flere fysiske legemer på Jorden så kan han sagtens have en bevidsthed på Sirius fx og andre steder, Arcturus, i virkeligheden på dem allesammen, for han er overalt. Ligesom vi også siger om Gud. Gud er overalt, Gud er allestedsnærværende.
 
Og jeg ved jo også at Sananda han stadigvæk i dag samarbejder med rumvæsener og det vil jeg bede dig om at fortælle lidt om, om det samarbejde han har med rumvæsener...?
 
Ja det er sjovt du spørger mig om det, for nu har jeg jo selv startet både foredrag og nogle forløb om stjernemennesker og englemennesker. Og der er rigtig mange stjernemennesker inkarneret på Jorden, altså mennesker som kommer til Jorden med en viden fra andre universer. Og det er dem han samarbejder med, som han giver inspirationer i form af kanalisering eller en lys ide,  en god ide. Så der foregår et samarbejde der hele tiden, fra den guddommelige energi og til Jorden, til det fysiske plan eller andre stjernegalakser. Og det er altsammen noget der foregår i vores højere legemer, altså i vores højere bevidsthed, vores højere selv, vores sjælsenergi.
 
Og jeg ved også at Jesus -Sananda spiller en central rolle for de rumfolk som samarbejder med Jorden og besøger Jorden, fx Arcturianerne ved jeg at du selv kanaliserer indimellem. Er det ikke rigtigt at de opfatter også ham som deres leder og forbillede ?
 
Helt sikkert, det gør de nemlig. Så dem der har haft lidt travlt med at påkalde nogle rumvæsener - det skal man ikke sådan lige gøre, for det er jo ikke sikkert at det har noget formål. Men hvis man gør det og vil prøve at kanalisere nogle af dem, så kald på dem som arbejder under Kristus, for så er man på den sikre side. Og det bliver jeg nødt til at sige fordi der er jo både det gode og det mindre gode, både på Jorden og på alle mulige planer, det er lysets kamp imod mørket. Og derfor skal man være bevidst om disse ting.
 
En ting som jeg synes er interessant er, at det billede der tegner sig af Kristus i dag og som mange er begyndt at tro på, det er jo en meget mere samarbejdende Kristus. Hvis du ser på kirken, så har den jo tradition for at opfatte Kristus som den eneste man må have med at gøre og alt andet det hører Satan til. Rumvæsener det kan der ikke være tale om, og i det hele taget skal du passe meget på med at kontakte nogen andre åndelige kræfter. Men der har vi jo en helt anden opfattelse af Jesus. Synes du ikke det er interessant at billedet ændrer sig og vi i dag har et billede af en Kristus der samarbejder med en masse andre ?
 
Meget mere nuanceret, det er helt sikkert, men jeg ved også godt hvorfor det er opstået, det her med at der er nogen der er nogen der er bange for at blande andre ting ind i det. Jeg snakker også om Buddha i mit center og jeg snakker om shamanisme, The Great Spirit osv. og alt er det en del af Gud. Men det er for ikke at forvirre, og angsten for "hvordan hænger det egentlig sammen"? Nogen gange har mennesket brug for nogle små rigide systemer og lære at forholde sig til det først. Men energien er til nu, at nu vil de gerne fra åndelig side at vi skal se helheden i det og at Gud er i alt, og er en samarbejdende Gud, helt sikkert, for vi er allesammen en del af den energi. Og som jeg sagde før : "Gud er større end den der er i verden". Så det er menneskets egen begrænsning der kommer ind og menneskets frygt for energien når sådan noget opstår. Og frygten det er jo vores største fjende.
 
En ting som jeg personlig synes er utrolig interessant er at du kan faktisk knytte det her an til det der hedder paradigmeskift, som er noget der foregår indenfor videnskaben. Der foregår i øjeblikket en forandring, hvor man i det hele taget er begyndt at fokusere på samarbejde som det styrende princip i verden og ikke på konkurrence som det styrende princip.
Jeg har lige et spørgsmål til før vi slutter og det er noget, som er utrolig vigtigt, synes jeg, noget som du snakkede om forleden dag, nemlig at der er noget man kalder en adept, som after sigende skulle være en person der har nået et endnu højere niveau end Jesus og de opstegne mestre. Hvordan kan det lade sig gøre ?
 
Jamen det er også en lille drejning eller en misforståelse kan man sige. En adept er en mester, det er det man indenfor den esoteriske verden kalder en 5.indviet. Og den del af Kristus som hed Jesus han tog den indvielse da han gik på Jorden. Men det er jo ikke fordi at nogle af hans andre legemer ikke allerede havde flere indvielser. Men lige den personlighed der hed Jesus han blev 5.indviet på Jorden. Og de opstegne mestre de er 5.-6.indviede og derudaf allesammen, det er en mester når man er nået dertil. Og så kan man vælge om man vil inkarnere på Jorden i en fysisi krop eller om man bliver i nogle andre verdener. Men jeg kan da godt afsløre at alle mestrene de er på Jorden lige nu, for nu skal den løftes, nu skal den op i 5. dimension, nu skal den op og blive en lysende Kristusplanet. Og der er det der arbejdes på, at vi også skal blive mestre, vi skal gennemgå disse indvielser ligesom Jesus gjorde.
 
Den her 5.indvielse er det den højeste man kan tage eller findes der nogen der er endnu højere ?
 
Nej nej, der er nogen der er endnu højere.
 
Så det vil sige at det kan lade sig gøre at komme på et højere niveau end Jesus var ?
 
Ja end han var da han gik på Jorden. Men det er ikke ensbetydende med at han ikke i nogle af hans andre bevidstheder var højere, hvis du forstår hvad jeg mener.
 
Eller kan blive højere ?
 
Eller kan blive højere. Men der er jo en der er højere og det er Gud selv.
 
Ja, selvfølgelig, det er jeg enig i !

Sendt af Birgit Elisabeth Friis Emdal til selvet

Onsdag, 24 December 2003 01:00
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Birgit Elisabeth Friis Emdal
Læs mere…

Min Kontakt Med Engle
Af Arielle Javanna Nielsen


 I dag arbejder jeg bevidst med min englekontakt, sådan har det ikke altid været. Men så længe jeg kan huske tilbage har jeg altid haft en umiddelbar åbenhed overfor universet og deriblandt englene. Det har vist sig i mange oplevelser i løbet af mit liv, men har ikke været noget jeg sådan har gået og fortalt om:0) Men på et tidspunkt i mit liv, bliver det alligevel mere og mere påtrængende, jeg ser og føler at jeg har nogle evner og kvaliteter, som er så stor en del af hvem jeg i virkeligheden er, at jeg bliver nødt til at tage stilling til det, og dermed også tage stilling til, hvad det er jeg ønsker med mit liv. På det tidspunkt i mit liv er jeg blevet meget mere åben og sensitiv, og oplever derfor en hel del. "Tilfældigt" ser jeg at der kommer en Engle Reader til Danmark, som giver readings på Fyn, og jeg tænker, at der vil jeg tage over!

Det er en smuk og stor oplevelse for mig, og det giver mig blod på tanden, til at tage endnu et bevidst skridt ad den vej mit hjerte så stærkt brænder for. Konkret indebærer det for mig, at jeg bevidst vælger at bruge mine evner og kvaliteter som kanal for universet, som kanal for englene, det valg træffer jeg, og det valg melder jeg ud til universet, og jeg beder om, at  mennesker, som kan bruge lige præcis det jeg i samarbejde med englene kan formidle, må blive ledt til mig. Herefter laver jeg lidt materiale om det, og ligger det på min hjemmeside.

Og så er jeg i gang. Mennesker som lige præcist kan bruge det, jeg kan i samarbejde med englene, finder vej til mig. Dette er nu et par år siden, og jeg har lavet mange readinger siden da:0) Udfra mit valg om at stå til tjeneste med lige præcis det jeg kan formidle, får jeg også gang i min healing igen, den har da i en periode ligget lidt stille, men under en meditation, får jeg en meget smuk kanalisering, og tilbud om en solhealing, hvilket jeg takker ja til, og hvilken vidunderlig healing. Jeg får at vide, at også den vil jeg som den kanal og healer jeg er, kunne formidle, og jeg meddeler igen universet, at det vil jeg gerne.

EngleReading

Hvordan foregår det så når jeg arbejder. Når jeg får en henvendelse, er alt jeg har brug for og behøver vedkommendes fulde navn, alt andet er overflødigt. Jeg skal ikke vide andet. Når tid er, renser jeg de omgivelser, jeg sidder og arbejder i, jeg tænder lys, og så stiller jeg mig ellers til rådighed som den guddommelige kanal og formidler jeg er. Herefter fornemmer jeg klart hvilke sæt kort vi i dette tilfælde skal arbejde med. Og jeg har her flere muligheder, englekort, ærkeenglekort, gudindekort, fekort, enhjørningekort, nogle gange er det blot en slags, andre gange kommer flere sæt i gang, det er meget forskelligt:0)  Efter en bøn til englene blander jeg kortene, og beder om et tegn når jeg har de kort som herefter danner udgangspunktet for readingen. Når jeg siger udgangspunktet, er det fordi, kortene ligesom er den overordnede indfaldsvinkel, herefter får jeg også direkte fra englene ord til vedkommende.

Det er et meget smukt arbejde at stå til tjeneste, hvilket er hvad jeg gør, og det er meget smukt arbejde at formidle til dem som henvender sig, det er altid meget kærligt, men også bestemt. Englene kommer i kærlighed, vækker vores tro, vores håb, puster til vores mod, vækker styrken og kraften i os selv, viser os vej mod os selv, vores drømme, og de smukke talenter og evner, vi hver især rummer, som de unikke individer vi er, og havde vi glemt det, får vi en kærlig hilsen, der bringer erindringen tilbage til os igen.

Der er så megen hjælp og støtte at hente for os fra englene, og det er en stor glæde for mig, at kunne hjælpe til med at formidle netop dette.
Her kan du læse en reading som jeg på et tidspunkt har været så heldig at formidle til et meget smukt og lysende menneske og jeg har fået lov til at bruge den her som eksempel, med blot fornavn:0) Tak Vibeke

Reading Vibeke

Kæreste Vibeke, jeg har fået lov
Til at formidle en reading til dig, Tak.0)
Jeg var ikke i tvivl om hvilke kort jeg skulle bruge til lige præcis dig
Feerne meldte sig med det samme,
Og ligeledes gjorde de tre kort som de havde til dig.
Det første kort er dette:

Kæreste Vibeke, i et stykke tid er du ligesom begyndt at bryde bånd, bånd som har bundet dig
Du er begyndt at bryde ud af snærende og begrænsende bånd, båndene har for en tid tjent dig,
Men det er længe siden nu:0) Jeg ser at du er påbegyndt denne forvandling, jeg ser også at der
Er et stykke for dig endnu, men alt er som det skal og kan være:0) Vær sikker på det:0)
Se dig omkring i dit liv:0)
Se hvad du har været med til at skabe, fordi det til nu kun har kunnet være sådan,
Se på det og mærk efter, hvilke ændringer du måske yderligere kunne tænke dig,
Du er så smukt på din hel egen vej,
Og du skal vide, at alt du drømmer om, er muligt,
Derfor kære ven, se dig omkring
Og mærk efter og vær ærlig,
Hvad er det der endnu binder dig,
Hvad er det du endnu holder fast i,
Som ikke nærer dig,
Se dig omkring
Vid at du fortjener alt det bedste
Og at alt det bedste er muligt for dig
Og kære der er intet at være bange for, du vil være støttet på din vej,
Det er på tide, om du ønsker det at du igen anerkender din indre styrke og kraft
Den kraft hvormed du kan skabe, bryde og manifestere
Giv dig selv din frihed og dermed dig selv din kraft tilbage
Der står intet i vejen herfor!


 
Stå ved dig selv,
Kæreste ven
Af og til har du givet køb på dig selv
Og dit hjerte
Stå ved dine drømme, dit hjertes længsler, dine store og meget meget smukke kræfter!
Du ved godt hvad der er rigtig for dig kære,
Lad ingen andre fortælle dig andet,
Det er vigtigt du er tro imod dig selv!
Stå fast,
Når du taler og lever DIN sandhed
Da vil miraklerne ske omkring dig:0)
Stå fast og du vil se vejen blive banet,
Træf valg i respekt for dit hjertes stemme
Og dine drømmes magi
Og din verden vil blive som du ønsker den
Kæreste vibeke
Så stor og smuk en følsomhed du rummer:0)
Ikke alle kan se og rumme den selv:0)
Men du kan og store gaver ligger deri,
Gaver som du kan dele med verden
Udvælg i denne tid med omhu
De steder du færdes i
Og de mennesker du er omkring
Udsæt ikke dig selv for unødig
Støj og negativitet
Giv dig selv stor omsorg og næring
Mens du træffer dine valg


 
magi, næring, healing
er til dig i naturen
forbind dig ofte
og gerne daglig med moder jord
og læg her mærke til også feernes støtte og kærlighed til dig
det er vigtigt at du plejer din jordforbindelse,
du har valgt at komme herned
for at dele dine smukke gaver med os
det er her du er nu
brug naturens hjælp til dig
til at give dig den grounding og tryghed der her er til dig
i denne tryghed og healende energi
vil du også få ideer og informationer
som du kan bruge på din vej

og du vil også her opleve
at se og høre med stor stor klarhed!
Klarhed:0)
Du er klarhed
Så klar
At du må lære at passe på dig selv :0)
Og så ren:0)
I naturen får du det du har brug for
Her er ren energi:0)
Min gud du er så smuk og funklende:0)
Og du ser virkelig klart! Lær at beskytte dig, så du forbliver i din egen energi:0)
Tak for dig!!!:0) Jeg forstod ikke hvorfor jeg skulle bruge fekortene til dig Vibeke:0)
Men kære du er så smuk og fintfølende præcis som den ny tids børn, derfor er du også
I fin kontakt og har forståelse for deres oplevelser med bl.a. feerne:0) Og kan blive dem og smukke følsomme voksne en stor stor hjælper og formidler:0)

Dette arbejde er så smukt, og jeg får mange taknemmelige tilbagemeldinger fra de mennesker som vælger at modtage en reading.

Solhealing

Mit arbejde med solhealing er også meget meget smukt!
Solhealingens overordende proces er:
Renselse/forløsning
Energitisering/opfyldning/aktivering
Universet tager over
Solhealingen er en dybdegående men blid og nænsom healingsform. Den renser og forløser. Den energitiserer og aktiverer.

Jeg har prøvet andre behandlingsformer, hvor man hvis man forestiller sig et løg, ligesom tager et lag ad gangen ind mod kernen. Her er solhealingen helt helt anderledes.
 
Solhealingen finder vore tidligste blokeringer, chok, følelsesmæssigt som fysisk. Ofte er disse endda opstået i et eller flere tidligere liv. Når denne blokering løsnes og forvandles til lys, den som var kernen for og udgangspunktet for opfattelsen af efterfølgende oplevelser, i pågældende og senere liv, så forsvinder alle de lag der sad på denne kerne, hvilket giver umiddelbare virkninger i nuværende liv.  Mange oplever at livet bliver nemmere og smukkere, du føler dig yngre.
Solhealingen starter på den måde, at små roterende guldsole sættes ind i den fysiske krop, hvor "aftryk" af alle oplevelser, følelser, tanker mm. Ligger. Blidt finder disse smukke stærke og healende sole, de steder der ligenu kan løsnes. Og en forløselsesproces finder sted i hele kroppen og dine andre legemer.
Herefter fyldes kroppen op med ren "sol"-energi, som er meget levende, smuk og højtvibrerende. Det vækker dine oprindelige guddommelige koder til live helt ned på celleplan, så dine celler igen kan kommunikere optimalt med hinanden og derved give dig de bedste betingelser. Udover dine andre energilegemer, åbnes og aktiveres også dit lyslegeme og dit krystallegeme.

Alle disse trin er med til at højne din bevidsthed, dit energiniveau, dit velbefindende og styrke din sjælskontakt.
Når jeg starter solhealingen beder jeg de mestre og engle som på en eller anden vis på nuværende tidspunkt har noget til den der skal heales om at deltage i lys og kærlighed.  som den sidste del af healingen overtager disse engle og mestre, imens jeg beder om at se og eller at høre, det som jeg efterfølgende skal viderebringe til den der bliver healet. Det hænder at jeg her får vist noget fra tidligere liv, som på en eller anden måde er forbundet til det nuværende liv, og oftest får jeg beskeder som jeg så efterfølgende kan formidle.
Tina er et af de kære mennesker som jeg har fået lov til at formidle solhealing, jeg har også fået lov til at bruge hendes feedback herpå:

Hej igen Kære Arielle
 
HOLD DA OP EN HEALING!!!! Den var godt nok helt fantastisk og meget meget dyb!!!!!
 
Jeg har aldrig før modtaget en fjernehealing men det er klart IKKE den sidste solhealing jeg skal have .
 
Det var dog den mest fantastiske healing jeg nogensinde har modtaget.. Jeg gik godt nok inden healingen og var noget nervøs for om jeg kunne åbne mig op for jeg har en tendens til at lukke af når jeg får healing men jeg lavede en afspændingsøvelse til at begynde med og så gik det bare på skinner derefter. Jeg havde sat Johan Hjerts Laguna Dolphin Dreaming på og det gik bare rent ind.
 
Jeg var både ude og lege med definer og sov på meget meget blomstret sengetøj og var ude og flyve og så temmelig tit mig selv som en dejlig stor lysende solengel der bare stråler ud over det hele.... det var godt nok en super fantastisk oplevelse. Hele min fysiske krop vibrerer helt vildt og det har den gjort faktisk lige siden vi startede.
 
Jeg så også mig selv på et klippeudspring over en sø. På den klippe har jeg været før, og både dengang jeg først var der og nu, fik jeg besøg, om det var Sananda eller Sanat Kumara må jeg blive dig svar skyldig for jeg er ikke sikke på hvem af dem det var/er. Men denne gang fik jeg et knus af ham og han sagde til mig at vi er sammen igen.......HYL.......(jeg græder stadig ved tanken).
 
Og jeg var bare dyb dyb inde i healingen og det er aldrig sket for mig før at jeg sådan har, kunne slippe alt omkring mig så TUSIND TUSIND TAK FOR DEN MEST FANTASTISKE HEALINGSOPLEVELSE JEG I MIT LIV HAR HAFT!!!!!
 
Og tusind tusind Tak for dine dejlige ord i din mail!!!!! De kommer lige på rette tid for jeg er ved at bryde op/rydde op fra/i mit "gammel" liv og flytte til et helt andet sted LANGT LANGT  væk fra mit nuværende liv. I mit nuværende liv arbejde jeg som kontorasistent (og har det egentlig ok i dette job) og alt min familie bor her i Jylland men jeg har for ikke så længe siden valgt at jeg vil rykke mig selv op med rod og flytte til Vordingborg. Alene fordi jeg føler at jeg er færdig her spirituelt. Jeg føler at for at komme viderer med mig selv sprirtuelt skal jeg et helt andet sted hen og Vordingborg er så en mellemstation til jeg finder det helt rigtige sted. Men hvor er det bare svært at stå ved sig selv når alle spørg "hvad vil du dog derover, du har jo det hele her og alt går lige så godt"....... MEN JEG ER FULDSTÆNDIG SIKKER PÅ AT JEG GØR DET RIGTIGE FOR MIG OG SÅ MÅ JEG BARE STÅ FAST OG FØLGE VEJEN FREM SOM DU SÅ SMUK SKRIVER I DIN MAIL.

 
ENDNU ENGANG TUSIND TUSIND TAK FOR EN SUPER FANTASTISK OPLEVELSE!!!!!!!
 
DET ER SOM SAGT IKKE SIDST GANG, JEG VIL HELT SIKKERT VENDE TILBAGE PÅ ET TIDSPUNKT.
 
RIGTIG RIGTIG MANGE TUSIND TAK!!!
 
MANGE KÆRLIGE SOLKNUS FRA EN DYBT TAKNEMMELIG TINA

 
Solhealingen gives som fjernhealing, hvilket gør at du ikke skal bekymre dig om, hvordan du kommer til mig, uanset hvor i verden eller i Danmark:0) du befinder dig, kan du blive i dine egne trygge omgivelser, og så kommer jeg (i ånden) til dig.
Englekunst
Denne smukke kontakt jeg har i mit liv, og englenes smukke og healende energier, finder også udtryk i den kunst jeg skaber, bla. Begyndte jeg for 1-2 år siden at skabe engle i glas:0) Her har jeg fundet en unique mulighed for at gengive det lys, de farver og udtryk, jeg selv oplever i forbindelse med min kontakt til englene:0)

Dette er en smuk fredsengel skabt i håndlavet amerikansk bulleyesglas, efter at jeg for mit indre blik har set den, herefter tegnet den, og dernæst i dyb intens proces skåret den i glas, og modtaget den igen efter endelig brænding :0)Disse smukke engle bringer stor glæde og fred.

min kunst udstråler skønhed, harmoni, kærlighed, glæde og omsorg og healing. Og der er så meget af netop dette til os, om vi vil give os selv lov til at se og modtage det:0)

Mine skabelser er min måde at viderebringe og formidle det smukke healende kærlighedsfyldte og fantastiske jeg selv oplever, jeg skaber i lys og i kærlighed.

Et andet eksempel herpå, er at jeg en dag får stærk lyst til at sidde og tegne, og uden at vide, hvor dette bærer mig hen, begynder jeg og dette smukke billeder vokser og vokser,
Og da det er færdigt ved jeg at det er "Solens Datter"

Jeg er så glad og varm indeni, da denne smukke proces er overstået, der går et stykke tid, og en dag ved jeg at der er ord til dette smukke billede, ord til os alle, og jeg sætter mig ned, og stiller mig til tjeneste og begynder at skrive, og ordene er:

Af solen opstod jeg
Som den budbringer
Der kommer til dig
Solens barn er jeg
Solens gnist bærer jeg
I solens ild lever jeg
Jeg er RiaNi
Og du og jeg er ét
Derfor kommer jeg nu
Fordi i dig
Som i mig
Lever solen
Lever kraften
Lever styrken
Lever ilden
Vær ej bange
For din egen styrke
Vær ej bange
For det som brænder i dig
Det er gaver du har med
Gaver hvormed
Du kan skabe
Du kan forandre
Du kan gennemføre
Det er din power
Den power
Som giver dig styrke
Til at være dig
Til at bære din storhed
Du har den med dig
Den bor i dig
Om du vil kan vi vække den sammen
Uanset hvad som før er hændt
Når du har vist den
Så hav tillid til
At du nu er klar
Kære ildbarn
Jeg lever og ånder
Med solen
Jeg er solen
Således er også du
Du brænder ikke ud
Når du igen tænder din indre flamme
Du vokser
I lys
Visdom
Og i frihed
Til at være den du er
Tag din egen
Styrke
Kraft
Og frihed
Tilbage
Vær det
Lev det
Ær det
I guddommeligt lys
Vil du skabe
På denne jord

Sådan opstår flere malerier og dertil ord hos mig:0)

Skulle du nu selv have fået lyst til at få en engle reading, vil jeg indtil den 31. maj, tilbyde dig en reading til kr. 150,00, normalprisen er 300 kr. Så skriver du blot en mail til mig på: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

En Solhealing koster 500 kr.  og kan ligeledes bestilles på mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller tlf. 74855198

Kunnet du tænke dig at se min engle kunst, kan du efter aftale besøge mit Engle Galleri på Vimtrupvej 3, 6630 Rødding, hvor der er mulighed for at se malerier og glasengle og andet, og jeg vil da gerne være vært med the og kaffe og lidt mundgodt, for at aftale tidspunkt, kan du skrive på ovenstående mailadresse eller ringe til mig på: 74855198

AngelReader, Healer, kunstner og forfatter
Arielle Javanna Nielsen
Vimtrupvej 3
6630 Rødding
www.nielsen-universal.dk

Mandag, 12 Maj 2008 02:00
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Arielle Javanna Nielsen
Læs mere…

 

Skabelsens under, den kosmiske fødsel
©Af Joanna Tengvad

En regressionsoplevelse guidet af: Sussie Bentsen, oplevet og skrevet af: Joanna TengvadI lyset
Efter en behagelig afslappende musik, og en yderst effektiv afslapnings teknik, ja så befandt jeg mig, ved fuld bevidsthed, i denne helt vidunderlige tilstand hvor kroppen bare flyder, og sindet er let.
Lige før min guide førte mig tilbage, adspurgte jeg universets gode energier om at komme tilstede og hjælpe med svar på mit spørgsmål. Dernæst blev jeg guidet tilbage.

Det første jeg så var bare sort, helt sort, en kæmpe himmel hvælving helt, helt sort. Pludselig ændrede det mørke himmelrum sig, var oplyst af lysende cirkler, lysende punkter, næsten som stjerner, der havde formation som en hurtig cirklende lysspiral. 
En utrolig smuk og fascinerende energispiral helt hvidlysende, bevægede sig nedad og nærmere og nærmere. Det stod mig helt klart, jeg var ikke på Jorden, og ikke tilbage i et tidligere liv...

" Kig dig omkring... se på din krop" - min guides stemme trængte igennem til mig. Jeg havde absolut ingen fødder, ingen krop, jeg var ligesom et lysende lille energi-partikel, flydende i et univers så forunderligt - til min store overraskelse opfatter jeg at vi er mange, mange lysende partikler der flyder rundt i dette smukke univers, alt imens den lysende spiralcirkel bevæger sig i hurtigere og hurtigere cirkler nedad mod alle os små flydende lys partikler.
Jeg føler ingen angst, men en dyb kærlighed og ro, en følelse som jeg ikke er ene om, på en helt uforklarlig måde, deles denne følelse kollektivt af alle os lys partikler, vi står i forbindelse med hinanden, er ligesom forbundet som ét, i dyb kærlighed, forståelse og ro, med denne kæmpe energi der er på vej ned mod os.

Lyspartiklers liv
Jeg forsøger at finde ord der kan dække min oplevelse, som jeg kan meddele til min guide, som for mig befinder sig uendelig langt væk, selvom hun (og båndoptageren) befinder sig knapt en meter fra min fysiske krop.
Min guide spørger mig, i hvilken dimension befinder du dig i? Jeg føler stor lettelse hun kan godt følge mig. Jeg kan kun forklare at dimensionen har noget med krystal at gøre, krystal, krystal, dette ord kommer hele tiden til mig. Jeg fortæller min guide at alle vi lys partikler modtager information fra den lysende spiral cirkel, der nu roterer i ubeskrivelig fart over os, nærmest som en tornado, alt er hvidt, lysende hvidt. Vi bliver kodet med en viden, som vi alle er helt indforstået med, vi skal på en slags mission, vi føler kun glæde, kærlighed, og en dyb forståelse af informationen, som alle vi lys partikler opfatter på samme splitsekund, da vi er ét.

Vi skal udbrede at der findes ingen død, intet sted - alt er en cirkel. Vi ved også fra informationen i det hvide hvirvlende lys, at vi skal gøre det på forskellig måde, men at det overordnede budskab vi kodes med er det samme. Der findes ingen død, alt er en cirkel.
Pludselig eksploderer den hvirvlende lys-spiral, alt er et rødt flammende lys, et kæmpe ildhav. Jeg eller rettere sagt vi lys partikler (for vi er ét) - føler ingen angst, kun indforståelse og kærlig accept. Vi véd at vi skal rejse nu, at vi skal af sted. Dette fortæller jeg min guide, som spørger - hvor skal i rejse til? Det ved jeg (vi ) ikke, føler en slags sorg, men også accept af sorgen. Vi ved at vi skal tage afsked med dimensionen her, dette gøres med stor kærlighed, vi véd - at vi alle - hvor vi end skal rejse hen, for evigt vil være forbundne til hinanden og denne dimension.

Igen trænger min guides stemme igennem til mig, hun spørger - hvor længe siden det er, jeg opholdt mig i det hvide lys, var det lige før dit nuværende liv? Tiden eksistere ikke hvor jeg befinder mig lige nu, kun for min fysiske krop, som min guide kan se ligge med et fredfyldt udtryk i ansigtet. Jeg ved at det er uendeligt lang tid siden, dette hvide lys sendte sine informationer ned over os, dette var den første gang, og meget, længe siden.
Pludselig opløses det flammende ildhav, som ved et trylleslag, og den sorte himmel ses helt klart og stjerne tomt over os. En kæmpe hvid nærmest kileformet lysstråle kommer fejende henover den sorte himmel, hvor den kom fra, ved jeg ikke. Denne meget voldsomt lysende stråle kommer blæsende som en storm ned over os.

Rejsen ind i dimensionerneNu rejser vi, siger jeg til min guide... jeg falder og falder, det går så hurtigt, jeg ikke kan beskrive det, vi suser ned og ned gennem en slags tunnel, jeg når aldrig at se denne tunnel, mine øjne kan simpelt hen ikke nå at opfange synet, jeg fornemmede det var en slags tunnel. Men en ting véd jeg, nemlig at vi alle rejser sammen, og på samme "tid", hvad jeg meddeler min guide.
Så blev alt helt sort, jeg vidste vi var landet, vi var nede på denne Jord. Alt var bare sort. En stor følelse af tomhed, og en ubeskrivelig følelse af et savn lægger sig tungt i min fysiske krop. Og alt er bare sort i sort. Ser ingenting, er bare så underlig tung og sorgfuld. Jeg var absolut ikke længere et lille lysende energi "legeme" omsluttet af kærlighed og i "energi - sammenhørighed med andre "som mig." Det var helt sikkert!

Forvandlingen
Hvad ser du nu, kan du føle du er i en krop? lyder min guides stemme. Helt alene er jeg altså ikke, min guide sidder ved min fysiske krop. Jeg ser ingenting, er ligesom ingenting, alt er sort, jeg har ikke den mindste fornemmelse af krop, eller at jeg er levende. Lang tid går, atter hører jeg min guides stemme, mærk efter - er du i en krop? Næh, svarer jeg, jeg er ingenting, mærker ingenting - og dog ligger jeg pludselige og får nogle helt underlige fornemmelser, fornemmelser af tid, lang tid der henrinder, en celle, er jeg en slags celle? Et lille kim til et eller andet?... underlig fornemmelse... Så står det mig helt klart, der er noget jeg ikke er klar til at vide endnu, jeg er ikke rede, der er noget jeg "ikke må vide" - jeg er simpelthen ikke parat, derfor ser jeg ingenting!

Hvor er de andre der rejste sammen med dig? - hører jeg guiden spørge. Vi er spredt, svarer jeg straks. Vi blev spredt. Det ved jeg, helt sikkert! Hvordan har du det? spørger min omsorgsfulde guide. Det er svært at svare på - hvordan forklare at man føler sig som ingenting? som et kim der ligger i dvale, et temmelig ensomt kim.
Oceaner af tid går, syntes jeg, men sikkert kun et par minutter i målelig tid.

Pludselig fornemmer jeg en krop, jeg er nu i en krop, jeg er ligesom levende. Men "hvem" er jeg? Langsomt mærker jeg et strejf af en slags "bevidsthed" - og mærker kroppen som jeg er i. Min guide må have set eller fornemmet, en reaktion fra min fysiske krop (som jo ligger der på lejet) - er du i en krop nu? Tøvende svarer jeg hende, at jeg er meget meget langt tilbage, tror ikke der er nogen mennesker her, men jeg er "et eller andet" - jeg fik igen en underlig fornemmelse, nej det kan ikke passe.  Dybt chokeret og nervøst fnisende svarer jeg. Jo nu er jeg "noget" - jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal, jeg tror ikke, jeg tøver, ved ikke rigtigt om jeg tør sige det, men siger alligevel meget forsigtigt og hviskende, jeg er, nej det kan ikke være rigtigt, jeg er en abe, en abemand.

Joanna Tengvad, er uddannet regressionsterapeut, har praktiseret nogle år, og opbygget et kursus
der giver mennesker med lyst og nysgerrighed, en mulighed for at åbne op for deres
spirituelle sider, og bruge denne indsigt i deres dagligdag på en positiv og givende
måde. Jeg uddanner også mine kursister til regressions - guider, hvis evnerne og lysten er til stede.
Se mere på: www.regression.private.dk
Tirsdag, 04 Oktober 2005 02:00
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Joanna Tengvad
Læs mere…

 

BrobygningDer er blevet sagt mangt og meget om medicin og naturmedicin. Om de alternative behandlingsformer og de etablerede behandlingsformer - og ofte fornemmer jeg at jeg som borger skal vælge side. Eller hvis jeg er for naturmedicin er jeg per automatik imod medicin og omvendt Jeg vil så inderligt gerne slå et slag for brobygning mellem disse verdner. At disse to umiddelbare modsatrettede behandlingsformer kommer i øjenhøjde og samarbejder.

Jeg er uddannet, præst(inde), healer og ergoterapeut. Jeg har arbejdet både i det offentlige og som selvstændig erhvervsdrivende. Jeg har arbejdet/arbejder som frivillig, og jeg har arbejdet med alternative behandlingsformer som healing, healingmassage, naturmedicin mv. Jeg har med stor succes brugt og kombineret metoder fra både det etablerede system og det alternative system.

Det er min erfaring, og ikke kun min holdning, at begge verdner har store ressourcer men også store begrænsninger og at vi i begge verdner beskylder hinanden for at være snæversynede og enfoldige, og at disse udsagn er meget lig virkeligheden. Lidt karikeret kan det beskrives som følger:

Den etablerede verden holder fast i metoder som " bevægeapparatmodellen" hvor mennesket bliver "kogt ned til" lokal behandling dvs. det sted som gør ondt i krop eller psyke eller som har synlig sygdom behandles udelukkende med kirurgi eller medicin. Måske skal man også lave et par øvelser dagligt og ellers regne med at skulle tage smertestillende resten af livet, eller i hvert tilfælde periodisk. Sygdom er noget som er arveligt, et traume eller slidtage. Man få stillet en diagnose og så er det det farvel og tak!

Den alternative verden holder fast i at bare du kigger din psyke, dine tidligere liv "efter i sømmene" altså går i terapi, så har du vejen frem til bedre helbred og evig sundhed. Måske kombineret med lidt naturmedicin, løbende massage, zoneterapi eller healing. Den tillægger tankens kraft så stor en betydning, at den kan helbrede kræft og andre alvorlige sygdomme, hvorfor patienten må arbejde med at være positiv i tanke, følelse og handling. Lykkes dette ikke så er det bare ærgerligt. Sygdommen er dit ansvar!

Den første model tillægger behandleren et stort ansvar for helbredelse og fralægger patienten ansvar. Den mener at sygdom er noget der "rammer" mennesker, og vi kan lappe/dulme med kirurgi og medicin og måske helbrede. Den anden model tillægger patienten et stort ansvar og fralægger behandleren ansvar. Den mener at sygdom ikke er, er tilfældig. Den skal lære dig noget, du skal bare gætte længe nok og finde lige din behandlingsform, så er du helbredt. Den siger den er holistisk, men er tilsyneladende lige så enfoldig som bevægeapparatmodellen.

Jeg har mødt ældre mennesker som er blevet dybt spirituelle og fundet megen livskvalitet i alternativ levevis og behandling, men som f.eks. fortæller at deres hørelse er nedsat fordi der er noget de ikke vil høre, altså fra deres indre. Og når de engang finder ud af hvad det er så forsvinder deres høretab. Jeg har mødt mennesker som har fået konstateret stress og udbrændthed resulterende i en psykiatrisk diagnose og ordination af medicin. De besøger en healer, kostvejleder el. lign alternativ behandler, trapper sig ud af medicinen, får kigget på sit liv (også de tidligere) og genfinder håb. Ja ofte er de blevet dybere og klogere ovenpå den lange sygdom/krise. Jeg har mødt mennesker som virkelig har fundet lykken i lykkepiller efter årelange forgæves forsøg på at finde den via NLP-terapeuter, healere og andre alternative behandlere.

For mig handler det om at hver behandler både dem i det etablerede og alternative system ransager sig selv og sin behandlingsform, er selvkritiske og åbne overfor samarbejde og nytænkning. Hver især er de svage og ufuldstændige. De skriger nærmest på samarbejde! Og hvis de samarbejder får vi en smuk og mangfoldig behandling. Og som præst(inde) oplever jeg at Guddommen arbejder og helbreder gennem mange forskellige mennesker uanset hvor de har deres rødder og menneskesyn, og at den brorbygning som nu så småt er sat i gang, må være det naturlige næste skridt.

Linda S Pedersen, præst(inde), ergoterapeut og healer
Lørdag, 17 Juni 2006 02:00
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Linda skougaard Pedersen
Læs mere…

Omfattende Viden

Boganmeldelse
- af Karen WollesenMerete Gundersen  har igennem de sidste 12-13 år arbejdet som holistisk psykoterapeut, forfatter og underviser i spirituel intelligens. Jeg kan bl.a. anbefale at læse hendes bogserie "Det spirituelle menneske 1, 2, 3 og 4".Merete Gundersen beskriver i disse 4 bøger, hvordan og af hvad mennesket er skabt, og hvordan vi hele tiden videreudvikles - fysisk og spirituelt i det menneskelige lysunivers. Hun beskriver, hvad bevidstheden indeholder, og hvordan den og hjernen fungerer i samspil med mennesket mangfoldige lysspektre.
Menneskets sjæls- og åndsstruktur forklares. Der gives anvisninger til visualiseringer og meditationer og deres betydning for menneskets spirituelle udvikling. Herudover forklares også begreber som reinkarnation, aura, clairvoyance mm. 


Fire små bøger med utrolig stor viden om mennesket og dets spirituelle udvikling. Rigtig mange begreber forklares, og det kan anbefales at læse alle fire bøger for at få et samlet indtryk af den omfattende viden.

Læs mere på www.livskilden.dk, hvor bøgerne også kan bestilles.

Karen Wollesen, øjenlægesekretær.
www.karenwollesen.dk
Onsdag, 15 August 2007 02:00
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Merete Gundersen
Læs mere…

Både dyr og mennesker må følge reinkarnationsprincippet indenfor den snævre gruppe eller familie af individer det tilhører. Reinkarnation er til for at individet kan udvikle sig i takt med at det øger sin livserfaring. Det er en slags "skoling" eller forædling af individet.

<IMG SRC="/images/stories/magazine/natur_og_dyr/NN2002-12b-150.jpg" Border=1 Width=75 Height=100 Align="Left" Valign="Top"

På samme måde starter et barn i 1. klasse og lærer det der givne pensum. En enkelt elev kan ikke pludselig hoppe op i 5. klasse og fortsætte der. Det er det slet ikke udviklet til. Men en gang i mellem må det foretage et "kvantespring", hvor det sammen med de øvrige "elever" bliver hævet til næste niveau - 2. klasse. Dette baner samtidig vejen for en ny 1. klasse.

Imidlertid har "skolen" måske kun et begrænset antal klassetrin og nogle elever må forlade den pågældende "skole" og fortsætte sin uddannelse andetsteds.

Lad os se på, hvilken betydning det har for "jordskolens" elever.

Det kan være svært at hoppe ind i et evigt kredsløb og pille enkeltheder ud, uden at det går ud over helheden. Men lad os starte et sted og hoppe ind i dinosaurernes verden.

På trods af deres ofte enorme størrelse, var de nogle meget primitive organismer. De næste ca. 150 mil. år, levede og døde de i et stort reinkarnationsmønster - andet skete der stort set ikke.

Men de måtte vige, for at bane vej for et mere avanceret dyreliv. De små forskelle fra inkarnation til inkarnation, var ikke tilstrækkelige til at sikre et passende udviklingstempo i det lange løb. Der måtte et kvantespring til. Ellers ville vi stadigvæk have været dinosaurer.

De lærde er ikke helt enige om, hvad der forårsagede denne globale udryddelse, men mener det skyldes et meteornedslag. Det lyder sandsynligt. Trods deres størrelse og robusthed, var de meget sårbare overfor økologiske forandringer og udsving i fødekæden. Derfor var det yderst praktisk at ændre det med ét slag.

Efter at kloden havde sundet sig, bl.a. med en lille sympatisk istid, var den igen klar til at blive befolket med diverse skabninger.

Landmasserne havde delt sig og der opstod hav mellem kontinenterne. Dette gjorde det muligt for meget forskelligartede dyregrupper at eksistere på kloden samtidig, uden at blive konfronteret med hinanden. Og det tillod en meget forskelligartet udvikling.

Nogle primitive skabninger udviklede finere og finere strukturer og i dag kender vi dem fx som heste, køer, hunde og aber.

Gennem disse mil. af år, skete der små kvantespring hist og her. Nu var det ikke hensigtsmæssigt med en så stor global forandring længere, så racer uddøde i mindre flokke og nye og bedre tilpasningsdygtige kom til. Kontinenter og landmasser forsvandt i havet mens nye skød op. Men så, pludselig en dag, var der brug for et stort spring igen.

Nøjagtig hvad der skete er der endnu ingen der har fundet ud af. Der er et "sort hul" på ca. 10 mil. år, hvor der skete store omvæltninger. Ud af intetheden kom det opretgående menneske.......gående.

Uden spor af "the missing link"!

Ud kom et individ - ganske vist stadig et pattedyr - men med uanede muligheder. Og nu tager udviklingen fat. Takket være sin - efter forholdene - formidable hjerne, lagde mennesket stadig større og større afstand mellem sig og de øvrige skabninger.

Lad os spole båndet frem til i dag.
Vi er nemlig i fuld gang med endnu et kvantespring!

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at vi er på vej over i en anden "dimension".

Nogen kalder det den 5. dimension og det er da helt ok med mig. Men lad mig lige slå fast, at det altså ikke er mennesket eller menneskeheden som sådan, isoleret set, der skal "hæves".

Vi er beboere på et levende væsen vi kalder jordkloden og det er dette væsens bevidsthed der er på vej et trin op. Samlet set betyder dette, at alle jordklodevæsenets livsytringer, til hvilket mennesket, dyret og planterne hører, følger vores vært. Stort set.

Dinosaurerne måtte som race forlade jorden, fordi de stod i vejen for dens udvikling. De havde som sagt hygget sig med bare at æde, slås og formere sig i masser af år. Der kom ikke noget rumskib og hentede dem, så de måtte uddø.

Men som de individuelle væsener de var, tilhørte de også jordens livsytringer mens de var diskarnerede. De var også selvstændige individer lige som vi er i dag, men som fysisk inkarnerede, stod de i vejen. Derfor måtte deres fysiske kroppe fjernes på én gang og med dem alle samlet i diskarneret tilstand, kunne jordkloden hæve sit niveau.

Sammen med jordkloden, blev også "dinos" bevidsthed hævet og efter en tid hvor jordklodens fysiske struktur sundede sig, kunne væsenerne igen begynde at inkarnere fysisk - men nu på et højere udviklingstrin end som "dino".

Dyr må og skal kun reinkarnere indenfor deres eget udviklingsområde. Et dyr, uanset hvor højtstående vi så end måtte synes det er, kan ikke pludselig uden videre inkarnere som menneske. Og et primitivt dyr kan ikke pludselig springe køen over og blive et intelligent dyr.

Det må følge den evolution der er udstukket for dens bevidsthedsfelt eller niveau og inkarnere og diskarnere efter disse love.

Det samme må mennesket. Men modsat dyreriget, er vores forskelle lidt sværere at få øje på. Fysisk set ligner vi hinanden på en prik. De små nuancer med hud- og hårfarve, næser og øjne er så mikroskopiske, at de ikke er værd at nævne!

For menneskets vedkommende er det noget andet der tæller. En rå, hensynsløs, egoistisk, morderisk diktator, kan ikke pludselig inkarnere som en Florence Nightingale. En Florence Nightingale kan der imod godt inkarnere som det modsatte, hvis der er behov for det.

Vi er som sagt nået til et punkt, hvor hele klodens bevidsthed er ved at blive hævet. Det betyder, at alt levende, fra mennesket til den mest primitive encellede amøbe, får en tur med elevatoren. Det KAN betyde for rovdyret, at det måske om et par tusinde år begynder at udvikle en slags medfølelse. En medfølelse der får det til at overveje, om det virkelig kan nænne at dræbe og æde sit bytte.

Hvis det begynder at tænke sådan, vil det snart uddø, for dets organisme kræver det for at kunne overleve. Nå, men den tid, det kvantespring!

Med mennesket stiller sagen sig lidt anderledes. Vi er ikke mere dyr der handler udelukkende ud fra overlevelsesbehov. Vi er det eneste væsen der kan vælge.

Gud har adskilt os fra dyreriget ved at give os valgmuligheder. Vi kan vælge, om vi vil være dyriske eller menneskelige. Det skal nu tages med et gran salt, for vi kan ikke vælge noget vi ikke har udviklet os til.

Se eksemplet før med tyrannen og Florence Nightingale. Den primitivt udviklede, kan ikke vælge et højere niveau, som den slet ikke aner eksistensen af.

Det er her det bliver spændende, for den oplyste kan vælge, at være mere primitiv for egen vindings skyld. Ofte på bekostning af den åndelige udvikling.

For nemhedens skyld, vil jeg nøjes med to kategorier: De humane og de inhumane.

Mange tror de tilhører den ene gruppe, fordi de føøøøler sig "oooh så humane", mens de giver en halv timeløn til en velgørende organisation der tager sig af det praktiske. Når de altså lige har tjekket, at det nu ER fradragsberettiget på selvangivelsen.

Andre aner ikke hvor humane de er, fordi de, ofte i helt uselvisk tankegang, ikke kan forestille sig at "lille mig" har nogen som helst betydning, alt imens de deler deres sidste smøg med kammeraten.

Vi er i den fase nu, der vist nok i bibelen omtales som "skille fårene fra bukkene". Verden bliver mere sort-hvid. Det er som om gråzonerne imellem bliver visket ud. Ekstremerne bliver tydeligere. Megen karma skal høstes og indfries. Det er helt i orden. Det er en slags fødselsveer.

Imidlertid har jordklodevæsenet også sin begrænsning. Det betyder at den ene gruppe måske ikke har de fornødne muligheder for videreudvikling, men må søge en anden "skole". Efter endt reinkarnationscykler, må individet se sig om efter en anden planet, der netop indeholder de muligheder individet behøver.

Jeg har med vilje holdt fast ved "individet", for hvad skal jeg ellers kalde det. Måske må "individet" fortsætte på en anden type planet, med en helt anden livsform et helt andet sted i universet og hvor livsformen "menneske" er et ukendt begreb?

Heller ikke denne gang, kommer der en armada af rumskibe og henter os, sådan som mange går og forestiller sig. Hvorfor skulle de dog det?

Jorden bliver heller ikke ramt af en kæmpemeteor, der på én gang igen udrydder 95% af livet. Det ville da være en højst uhensigtsmæssig måde, når det ikke er den fysiske livsform - globalt - der skal ændres så radikalt.

Efterhånden som det enkelte væsen dør - altså aflægger det fysiske hylster - diskarnerer det og er klar til springet. Det følger en åndelig udvikling over relativt få reinkarnationer. De åndelige udviklingstrin, der hidtil har taget et par tusinde år, kan nu gennemføres på få generationer, eller på et par århundreder.

Det er altså ikke én stor global katastrofe der starter omsætningen, men derimod en masse mindre, som fx nogle jordskælv hist og her, oversvømmelser eller tørkeperioder, og hvad der ellers kan bydes på. Men vi vil nok se en stigning i mængde og intensitet i jordens forvandling over en periode. Og det kan da være skræmmende nok.

Lørdag, 31 Maj 2003 02:00
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af
Læs mere…
Avallon 


Underskøn er månens lys, og skøn er skoven hér.
Dog ikke så skøn som mit sted, dér hvorfra jeg kommer.
Hvorfor forlod jeg det, dette smukke land,
hvor døden kun er en skygge?
'Tårerne nu falder, så tåget stjernerne spreder deres lys, når døden, væk fra livet, langsom, om natten sniger sig frem'.

Jeg ser en himmel af frossen sne, hvor sorgens vind hersker, og solen skinner lavt.
Jeg mindes dig Avallon; du er mit hjem, hvor jeg ønsker at være.
På den grønne slette, står nu dit navn på den stående sten.
'Tårerne nu falder, så tåget stjernerne spreder deres lys, når døden, væk fra livet, langsom, om natten sniger sig frem'.

Ingen kærlighed bliver gammel uden minder.
Jeg hører den kalde, kærligheden, et sidste kald,
når døden, væk fra livet begynder; da skal dine arme igen være mit hjem.
'Tårerne nu falder, så tåget stjernerne spreder deres lys, når døden, væk fra livet, langsom, om natten sniger sig frem'.

Jeg hører dig kalde gennem skoven. Jeg hører en hvisken: "kom til os, kom med os".
En længsel vågner i mig, en længsel efter mit folk.
Min ånd er hos dem, mit hjerte er dér.
'Tårerne nu falder, så tåget stjernerne spreder deres lys, når døden, væk fra livet, langsom, om natten sniger sig frem'.

Jeg ved jeg må følge dem. En dag vil jeg komme,
Tilbage til vort hjem i det fjerne.
Avallon, jeg glemmer dig ej.
'Tårerne nu falder, så tåget stjernerne spreder deres lys, når døden, væk fra livet, langsom, om natten sniger sig frem'.

EmrysMaryons

Mandag, 13 September 2004 02:00
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af EmrysMaryons
Læs mere…

 

Kanaliseringer til alle 25.10.08
Skrevet af Britt W (Briwac)

Jagten på lykke er gået ind, hvordan finder man lykken, hvor er den henne ??

Er den i et par nye bukser - størrelsen mindre end sidst, en ny bluse i præcis i den rigtige farve, er den i et godt måltid mad - nydt med din elskede eller dine gode venner ??

Hvordan definerer vi lykke ??

Lykken er ......      ikke let at definere !!

Den kan være hver eneste af ovennævnte, men lykke er mest af alt at føle sig glad indeni, at føle man er god nok, at føle man er værd at elske, at vide man er værd at elske !

Du er nødt til, som et minimum, at føle du er et menneske, der er værd at samle på !

Du må som et minimum - om ikke andet - så glimtvis, kunne se det fine menneske, du er indeni !

Vi må alle, som et minimum, kunne se alle de fantastiske kvaliteter, vi hver især indeholder.

Det er derfor, det er så bydende nødvendigt, at vi begynder at rose os selv, at vi kvæler enhver negativ tanke i fødslen ! Det er ikke let ! Men med øvelse går det bedre og bedre !!

Har du prøvet at finde 3 gode ting, hændelser, følelser om dig selv hver aften, og takke for dem ?

Finder du det svært ?

Al begyndelse er svær !

Måske kan du i aften kun finde én, som du mener helt ind i dit hjerte - men led videre, der er flere, selv om du føler de er små og ubetydelige. Denne øvelse åbner op for jagten på lykke, den lærer dig at se de lyse og gode sider af tilværelsen. Den åbner dig op, så du bliver i stand til at modtage lyset, og ikke mindst, så du bliver i stand til at sende lyset videre.

Det er en altafgørende og skelsættende ny måde at møde livet på, det er en måde hvorpå du tager ansvar, ikke bare for dig selv men også for verden. Ikke bare for din egen lykke men også for verdens !!

Det at tage ansvar for dig selv, det at være ansvarlig for egen lykke, det kan være hårdt ! Det er hårdt pludselig at se, det er ikke manden/konen, arbejdet, børnene, vennerne, omstændighederne o.s.v. der er ansvarlige for lykken i dit liv, det er DIG !

DU HAR ANSVARET !

Tag det på dig, søg lykken - og gør det ved at sprede lykken og lyset, først i dig selv, siden til hele verden. Du har ret til lykke, du har ret til at elske, du har ret til at leve, ikke bare at være, du har ret til at mærke livet !!

Start NU, start med dig selv, tag dit liv alvorligt, du er værd at arbejde for, du er værd at arbejde med !

Du er som altid elsket, og vi støtter dig i din søgen efter lykke !!

Kærligst Britt            
www.Briwac.dk

Onsdag, 05 November 2008 01:00
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Britt Wackerhausen
Læs mere…

 

Kanaliseringer for alle 27.12.08

Et nyt år gryr, en ny dag gryr, en ganske ny måde at anskue livet på - gryr !!

Det fornøjer os at se den udvikling, som tager plads i jeres midte !!

Det er ikke småting som ændres !!

Overbevisninger så gamle som Metusalem tages op til overvejelse. Nogle vejes og findes for lette, andre overvejes nok en gang, og andre igen får lov at slutte deres gang her på jorden. Det er ikke altid let at slippe en gammel overbevisning, det er ikke let at slippe gamle mønstre eller gamle måder at reagere på.

Det er jo med dette, som med alt andet nyt - tag et skridt ad gangen !!
Se frem - se hvilke undere du kan opnå med dine nye overbevisninger, ønsk dig at disse undere er virkelige for dig, se dig selv i nye situationer oplevende disse undere. Al forandring starter med dig selv, al forandring starter med dit ønske om at opleve virkeligheden på en ny og anderledes måde. En ny måde at anskue verden på!

Denne ændring i dit liv, kan komme mange andre til gode !!

Hvad ønsker du af dit liv i dag?

Hvad ønsker du af verden i dag ?

Ønsker du fred, overbærenhed, medmenneskelighed, overskud både menneskeligt og økonomisk, ønsker du evnen til at se det gode i alle mennesker, eller ønsker du dig mere gods og guld ??

Hver ting til sin tid !

Det ene afholder dig ikke fra det andet !!

Ønsket om gods og guld - det har vi i mange år dyrket mere, end ønsket om at se det hele menneske, og måske er det derfor, vi i så høj grad har glemt at sætte pris på rigtige venskaber. Vi har så travlt i vores hverdag, vi arbejder hårdt både ude og hjemme, vi uddanner os, vi dyrker sport og vi dyrker vore kroppe. Men i al den hast vi har, glemmer vi at se mennesket, vi glemmer at rumme andre, det være sig både andre mennesker og andre livsformer, for slet ikke at tale om verdens velfærd!!

Vi ser, at I er ved at åbne jeres øjne, vi ser, at I begynder at rumme andet end jer selv og jeres ønsker for livet. Vi ser, at I starter med også at tænke på naboen, både den rent fysiske nabo, men også naboen i naturen. I tænker på livet for jer selv, men også livet for jeres efterkommere, og det er dejligt at se og mærke den forandring, der allerede er startet i energierne rundt om jorden.

Men...  det er slet ikke nok !!

I skal op på barriererne, I skal delagtiggøre andre i jeres tanker, I skal vise andre med jeres handlinger, at I har forandret jer, at I gider interessere jer for andre end jer selv, at I ser med alvor på den opgave der ligger foran jer og hele verden !!

I skal vise at I rummer alt levende, at I tager vare på naturen og efterlader en klode, som også for jeres efterkommere er værd at leve på !!

Vi ved det godt !!

I er på vej !!

Men for søren - del dog ud af jeres guldkorn, elsk hinanden, sørg for bæredygtighed i alt hvad i producerer og i alle tiltag, her tænker vi ikke økonomisk men økologisk !!

Tro på det Guddommelige i alle væsner, og tro på at I alle hører sammen, I er ikke fjender men venner !!
Vi elsker hver og en af jer!!

Vi tror på jer og vi ser fremgangen uanset hvor uanselig den er !!

Der findes i verden mange måder at arbejde for freden på, find din måde og begynd i dag !!!!!

Gud er med dig !!

ALTID !!

Kærligst Britt    www.briwac.dk

Onsdag, 31 December 2008 01:00
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Britt Wackerhausen
Læs mere…

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer