Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
Spirituelt
Spirituelt

Spirituelt (235)

 

Tillykke!!!

Tillykke til os alle!
Obamas indtrædelse i USA's præsidentembede i dag er en stor gave
En gave til hele verden!
Jeg havde ikke forestillet mig at jeg ville blive så rørt:0)
Jeg har tænkt at åh det bliver en god dag:0)
Men det er meget mere end en god dag for verden!
Det er en fantastisk dag!
Og det berører mig dybt!
Jeg hilser det af hjertet velkomment!
Og jeg glædes på hele verdens vegne
På mine vegne
På dine vegne
Han har modet
Han har troen
Han har håbet
Han har kærligheden
Han har friheden hvormed han vælger
Hvad værdier han handler udfra
Det samme har vi
Derfor tror jeg det berører mig så dybt
Tro, håb, kærlighed
Frihed til at være
Frihed til at vælge
Frihed til at handle
Det er hvad verden har brug for
Og medmenneskelighed
Og respekt og forståelse
Du har det
Jeg har det
Vælg det:0)
Jeg vil stå ved hans side
Og vælge det i min verden:0)
Jeg vil hylde det smukke
der er muligt for os alle
jeg vil hylde den ny tid
Den ny tid der rummer mulighederne for alle!
Bærer kærligheden, troen og håbet, lyset, forandringen, mulighederne
Jeg hilser den velkommen i glæde
Og jeg vælger at stå til tjeneste i denne gyldne tid
Med alt hvad det indebærer
Jeg er
Som du er
Sammen kan vi bære den nye tid ind
Dette er en smuk og gylden dag
I lys og kærlighed
Arielle

Fredag, 23 Januar 2009 01:00
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Arielle Javanna Nielsen
Læs mere…


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation

 

6 Ix, 2 Kank'in, 4 Eb (14. April 2009)

 


Selamat Jarin! Vi kommer, til dig med mere at tale om. Efterhånden som din verden bevæger sig gennem det igangværende økonomiske kaos, dukker der tegn op her og der, om at en stille revolution er ved at bide sig fast i håb og hjerter i denne verden. Lige nu, skrider dit bevidsthedsniveau for det åndelige godt frem. Som et resultat heraf stiller folk i stigende grad krav til den sidste mørke klike og dette er begyndt at spille kaos med klikens kontrol med det offentlige område. Populistiske protester sætter vind i sejlene mod disse skyggeagtig, der udøver den reelle kontrol med dit globale samfunds velstand og magt, og tvinger dem til at optrappe deres hemmelige operationer for at berige deres greb om magten. Men den kendsgerning, at deres hastigt svindende formue underminerer dårlig succes med disse hemmelige aktiviteter. For deres vedkommende, spiller vore Jordallierede en enkel ventende rolle. På det rigtige tidspunkt i den allernærmeste fremtid, kan Lyset slå et afgørende slag mod mørket. Så kan verden ændre sig hurtigt til det bedre. Indtil da er strategien at vente og slå endeligt til på det optimale tidspunkt!           

 

     I mellemtiden opsporer vores Jordallierede de seneste forsøg på at justere mørkets udsættelse af det uundgåelige. Den overdrevne byzantinske måde af deres operationer undrer os! Faktisk synes størrelsen af hemmelighed og bedrageri at stige i forhold til de skyhøje niveauer af bestyrtelse blandt klikens lederskab. Denne usikkerhed forsinker leverancer og skaber nogle frustrationer blandt vores leveringsteams. Men tvivl ikke når det øjeblik endelig ankommer, den første fase af vores Jordallierede er planen at blive udført med lynets hastighed! Også i venteposition er der planer om at erstatte en række store regeringer på planeten med vicevært regimer. Disse henvises til denne særlige opgave der føler tillid til at de er klar til at gå, når engang leverancerne er afsluttet. Indtil da, står teams klar fra top-Echelon til at overtage kabinet poster og besætte administrative stillinger i disse nye regimer. Ingen af disse personer bliver afsløret, før tiden kommer når denne masse-aktions forandring sker.

 

      Alle er nu klar. Det eneste, arbejde der klæber, er bagtroppens aktiviteter for den resterende reaktionære klike. Alle vores kombinerede personale, der deltager i denne endelige push arbejder alle ud for at få denne sidste del gjort. Vi er begrænset til drift med stor varsomhed, da klikemedlemmer ligger på lur for at uddybe enhver handling fra vores side, som de anser for 'direkte', og vi har været nødt til at komme med en under-radar tilgang for at øge tempoet i vores Jordallieredes aktionsteam. På en anden front, indskuddene i de nyligt udskrevne globale valutaer og deres guld og sølv opbakning vokse dag for dag og er allerede på et niveau, hvor det nye globale monetære system er klar til at blive gennemført. Igen er det den fortsatte forsinkelse, der gør det vanskeligt at gå videre med vores fælles planer. I mellemtiden, balancerer jeres verden på kanten af en yderligere uddybning af den finansielle krise, med den næste bølge af "problemer", der kommer til syne i slutningen af foråret. Men vær sikker på, vi har gjort meget for at mindske udfaldet af denne. Vi fokuserer på at have den første del af vores planer klar inden da. Vide, at vi føler dybt for den byrde, du bærer på dette tidspunkt!

 

Efter vores opfattelse er det uheldigt, at denne første kontakt har taget så lang tid til at ske. Jeres besværligheder er legendariske blandt os. For det første er i midt i en udfordrende forandring i alle jeres energi systemer, og at undergå disse ændringer under sådanne vanskelige globale omstændigheder er heller ikke almindeligt under første kontakt. For vores vedkommende, at sidde på sidelinien og overvåge er ikke en normal rolle for os. Himlen fortæller os, og vi er helt enige, at i er specielle. For længe siden skete der mange ting der efterlod jer meget reduceret i sind og krop, og sat ude af forbindelse med ånden. Dette tidspunkt handler om at returnerer jer til jeres tidligere tilstand, og vores formål er at bruge denne første kontakt til at fuldføre denne operation. Til dette formål har vi samlet en meget stor flåde, fyldt med væsner, der skal vejlede og uddanne jer, når øjeblikket kommer. Indtil da vil vi hjælpe vores jordiske allierede og rådgive dem om hvad de har brug for, for at forberede sig, da ændringerne vil ske i en rivende hurtig rækkefølge der kræver de korrekte reaktioner.

 

For at sikre at alt dette sker uden problemer, var det nødvendigt at øve svarene på alle mulige uforudsete tilfælde indtil de blev næst naturlige. Vi kastede os ind i denne forberedelse med oplagthed og har nu en flåde der er mere end klar til at reagere hurtigt på enhver situation der bliver pålagt os. Vi har også foretaget øvelser med en række særlige jordflytningsmaskinenheder. Endvidere checker vores lægehold op på hver enkelt af jer og sikre at jeres medicinske opdateringer sker løbende. Vores primære fokus er at få jer alle forberedt til begivenhederne i første kontakt. Vi laver også arrangementer med Agatha (indre jord) for at udvide størrelsen af vores vigtigste base der og for at klargøre alle jeres individuelle Lys (forvandlings) rum. De særlige krystalbyer er nu klar og venter på jeres ankomst. Denne begivenhed er ikke langt væk!

 

Det i ser udspille sig omkring jer er de mørke klikers slutspil. De har spillet det godt, men på trods af at de har sat alle sejl, ved de at det nu er slut for dem. Imens de pisker rundt som fisk på krogen på et skibs dæk, trodser de vedvarende virkeligheden af det nederlag der nidstirrer dem. De er skæbnebestemt til at forsvinde under postyr, og vi ser til imens hvert døende flikflak bliver svagere. Efterhånden som kontrollen går ud af deres greb, begynder kendsgerningerne om deres sande frygtindgydende agenda for globalt herredømme at komme frem. Deres onde gerninger og planer er nødt til at se dagens lys for at blive healet, og så blive lagt bag jer. Jeres verdens befolkning ønsker at omdanne sit globale samfund til noget meget anderledes end hvad de mørke har smedet. Faktisk beskriver længslen efter sandhed og retfærdighed hos jeres fæller passende hvad der venter i kulissen. En ny og retfærdig virkelighed er tæt på at blive gennemført.

 

     I denne virkelighed møder du dine Indre Jord fætre og begynder en stor genforening med dem, der udgør kernen i din nye stjerne nation. Når vi kommer, bringer vi med os viden om mange ting, bl.a. en historie om din verden der er meget ukendt for dig. Disse nye historiedetaljer er en helt anden oprindelse for menneskeheden, som udpeger dig som udenjordiske, dine genforskere ved det udmærket. Du kan beskrives som unik og "unormale" Jord primaters! Du passer simpelthen ikke ind. Genetisk, er du tættere på hvaler end chimpanser og orangutanger. Når du ved mere om din oprindelse, vil alt dette give en god mening for dig. Indtil da skal du være tålmodig. Men det er da godt at forberede sig til en række af jeres centrale læring som kommer buldrende ned omkring jeres ører!      

 

     Din nye virkelighed er ved at blive født i en storm af angst og panik udløst af jeres mørke mestre. Disse kolde og hjerteløse mænd og kvinder der ikke at blive set op til, men de er mere korrekt blevet betragtet som de tåbelige, vildledte efterkommere af de første jordiske håndlangere fra Anunnaki. De håber stadig, at deres daværende førere fra verden udenfor vil komme og redde dem, men sådan bliver det ikke. Det der skal ske, er deres uværdige overgivelse og din jublende sejr. Disse »menneskefangere« er selv blevet fanget, og nu er deres skæbne forseglet. Du er bestemt til at være vidne til mirakler og undrer dig efterhånden som tiden for tilbagevenden af din fulde evner kommer nærmere. Dine åndelige og rum familier er klar til at modtage dig og byde dig velkommen tilbage til fuld deltagelse i galaksens anliggender!

 

     I dag har vi talt om spørgsmål omkring første kontakt og din tilbagevenden til fuld bevidsthed. Vær fokuseret og brug jeres energi med hensigt til at bidrage til at gøre det rigtige. Vi gør ligeledes, vores intentioner om at give os alle og gøre klar til dagen for første kontakt.. Vi forlader jer nu. Vid i dit hjerte af hjerter, at tidsubegrænsede Forsyning og uendelig overflod fra Himlen virkelig er jeres! Velkommen Majon! Velkommen Kasitaram! Sirian for Rejoice! Og vær velsignet i Guddommelig Kærlighed og glæde.)

 

Oversat af:                                   

 

Lise Bille Rasmussen

 

Søren Bille Jensen                Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

www.spiritnet.dk/bevidsthed

 

 

 


Planetary Activation Organization | Mailing Address: P. O. Box 4975, El Dorado Hills, California 95762 USA
Voicemail:  80... | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

 

Torsdag, 16 April 2009 02:00
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Søren Bille
Læs mere…

Amma og naturen

Uddrag af "Fra Ammas hjerte"
.Spørgsmål: Amma, hvad er dit forhold til naturen?Amma: Ammas forbindelse med naturen er ikke et forhold, det er en total énhed. Et menneske, der elsker Gud, elsker også naturen, fordi Gud og naturen ikke er to forskellige ting. Når man først har nået den oplyste tilstand, bliver man forbundet med hele universet. I Ammas forhold til naturen er der ingen elsker og ingen elsket - kun kærligheden ER. Der er ikke to, der er kun én, der er kun kærlighed.
I almindelige forhold er der som regel ingen sand kærlighed. I almindelige kærlighedsforhold er der to - eller man kunne sige tre - elskeren, den elskede, og kærligheden. Men i sand kærlighed forsvinder elskeren og den elskede, og tilbage er kun den fuldkomne oplevelse af ren, betingelsesløs kærlighed.Spørgsmål: Hvad betyder naturen for os mennesker?Amma: For os mennesker betyder naturen livet selv. Den er uadskillelig fra vores eksistens. Det er et gensidigt forhold, som foregår hvert øjeblik og på alle niveauer. Ikke alene er vi helt afhængige af naturen, men vi påvirker den og den påvirker os. Og når vi virkelig elsker naturen, så svarer den kærligt og åbner sine uendelige ressourcer for os. Og lige som når vi virkelig elsker et andet menneske, bør vi i vor kærlighed til naturen være uendelig trofaste, tålmodige og medfølende.Spørgsmål: Er dette forhold en udveksling eller er det gensidig støtte?Amma: Det er både og mere end det. Men naturen vil bestå uden mennesker, den ved godt, hvordan den skal tage vare på sig selv. Men vi mennesker har brug for naturens støtte for at eksistere.Spørgsmål: Hvad sker der, når udvekslingen mellem natur og menneske bliver fuldkommen?Amma: Så vil den holde op med at skjule noget for os. Den vil åbne sine uudtømmelige kister af naturlige skatte og give os lov til at nyde dem. Hun vil beskytte os, pleje og nære os som en moder.I et fuldkomment forhold mellem menneskeheden og naturen skabes der et cirkulært energifelt, hvor de begynder at smelte sammen. Eller med andre ord: Når vi mennesker begynder at blive forelsket i naturen, vil den begynde at forelske sig i os.Spørgsmål: Hvad er det, der får os mennesker til at være så grusomme mod naturen? Er det egoisme eller uvidenhed?Amma: Det er både og. Det er faktisk mangel på forståelse, der manifesterer sig som egoistiske handlinger. Dybest set er det uvidenhed. Og på grund af denne uvidenhed tror mennesker, at naturen blot er et sted, som de kan blive ved med at tage fra uden at give noget tilbage. De fleste mennesker kender kun udnyttelsens sprog. På grund af deres totale egoisme er de ude af stand til at tage hensyn til deres medskabninger. I verden af i dag er vores forhold til naturen blot en forlængelse af den egoisme, vi føler i os selv.Spørgsmål: Amma, hvad mener du med at tage hensyn til andre?Amma: Hvad Amma mener, er at have en medfølende holdning til sine medskabninger. For at kunne tage hensyn til sine medskabninger - naturen eller mennesker - er den vigtigste egenskab vi skal udvikle, en dyb indre forbundenhed, en forbundenhed med vor egen samvittighed. Samvittighed i egentlig forstand er evnen til at se andre som sig selv. Lige som vi ser vort eget billede i et spejl, ser vi andre som os selv. Men genspejler andre, deres følelser, både lykke og sorg. Vi bliver nødt til at udvikle denne evne i vort forhold til naturen.Spørgsmål: De oprindelige beboere i dette land var indianerne. De tilbad naturen og var dybt forbundne med den. Skulle vi efter din mening også gøre det?Amma: Hvad hver enkelt bør gøre, afhænger af deres psykologiske beskaffenhed. Men naturen er en del af livet, en del af et hele. Naturen er virkelig Gud selv. At ære naturen er det samme som at ære Gud. Ved at hylde bjerget Govardhana lærte Krishna os en vigtig ting: At gøre tilbedelsen af naturen til en daglig foreteelse. Han bad sine folk om at tilbede bjerget Govardhana, fordi det beskyttede dem. Ligesom også Kong Rama* gjorde tre dages hårde bodsøvelser for at formilde havet, inden han byggede broen over havet. Selv Mahatmaer viser naturen så megen respekt og hensyn og søger dens velsignelse, før de påbegynder en handling. I Indien er der templer for fugle, dyr, træer, og endog firben og giftige slanger. Dette siger jeg for at understrege betydningen af den dybe forbindelse mellem menneske og natur.Spørgsmål: Amma, hvad råder du til at gøre for at genoprette forholdet mellem mennesker og natur?Amma: Lad os være medfølende og hensynsfulde, så vi fra naturen kun tager, hvad vi virkelig har brug for, og så prøve at give det tilbage i en vis udstrækning. For kun ved at give får vi. En velsignelse er noget, der vender tilbage til os som svar på vores måde at gribe noget an på. Hvis vi nærmer os naturen med kærlighed, og ser den som livet selv, som Gud, som en del af vores eksistens, så vil den tjene os som vores bedste ven, en ven vi altid kan stole på, en ven der aldrig vil svigte os.Men hvis vores holdning til naturen er forkert, svarer naturen ikke igen med en velsignelse, men tværtimod med en negativ reaktion. Naturen vil vende sig mod menneskeheden, hvis ikke vi værner om vores forhold til den. Og konsekvenserne kan blive katastrofale.
Mange af Guds smukke skabninger er allerede gået tabt på grund af menneskers hensynsløse adfærd og totale mangel på respekt for naturen. Hvis vi fortsætter på den måde, så vil vi blot bane vej for tragedien.Uddrag fra bogen "Fra Ammas hjerte", nu i dansk oversættelse. Bogen vil kunne købes på stand 68 på messen "Mystikkens Univers" i KB Hallen i Kbh. fra den 28.-30. oktober. Desuden på "Bogforum" fra den 18.-20. november 2005.Se i øvrigt www.ammachi.dk

Tirsdag, 18 Oktober 2005 02:00
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Amma-Danmark
Læs mere…

 

Mayakalenderen og vores tidsopfattelse
af Mikkel ZwungFor at tale om kalendere må man starte med den kalender vi alle bruger idag og spørge, hvad den simpelthen er et udtryk for. Hvilket for den gregorianske kalender er objekters bevægelser i tid og rum, altså et fysisk fænomen.
Det eneste vi kan bruge den gregorianske kalender til er, at finde ud af hvad klokken er på et bestemt tidspunkt og vide at alle andre, som bruger den samme kalender har det samme klokkeslet på dette bestemte tidspunkt.

Hvis vi forestiller os at den tidsopfattelse er et udtryk for en ensretning af vores fælles tidsopfattelse, så vi kan blive mere produktive, da er det ikke svært at lade tankerne kredse om muligheden for at der kunne findes andre tidsopfattelser end den gregorianske kalender giver os indtryk af.

Mayakalenderen er en ældgammel måde at tælle dagene på, hvor man har haft den opfattelse at hver dag har dets egen energi, som udtryk for en intention fra noget højeres vilje. Denne højere vilje var deres måde at forklare og forstå hvordan man kunne leve sit liv på bedst mulig vis, i.f.t. at ens egen udvikling kunne være i forbindelse med dette højeres vilje og intention med hele skabelsen.

Det er mit ønske med denne henvendelse at gøre opmærksom på den mulighed vi igennem Mayakalenderen har til at forbinde os med en anden tidsopfattelse, der er tiltænkt os fra de højerestående væsner (Guderne), som en hjælp til at vende blikket indad og opad og søge deres vejledning.
Mayakalenderen holder jeg foredrag om og laver workshops om den personlige integrering af Mayakalenderen udfra mine studier af Carl Johan Callemans bøger og Ian Xel Lundgolds Foredrag, som kan rekvireres på nettet via min hjemmeside: http://zwung.dk/mayakalenderen.

Under foredraget om Mayakalenderen vil man desuden erfare at denne gamle visdom rækker langt udover hvad de gamle Mayaindianere kunne forestille sig, ift. at denne visdom kan bruges på resten af planetens kendte historie. Både den nedskrevne såvel som den naturen har skrevet ned til os og som videnskaben har tydet for os. Mayakalenderen viser nemlig helt tilbage til big bang, hvor dette univers øjensynligt blev til, og ved hjælp af en, for deres tid, højt udviklet matematik passer videnskabens antydninger om evolutionen ind i denne matematik. Det fantastiske ved dette er at det er en skildring af en skabelsesplan, som er igang nu og her og som vi alle er en del af. Det er udviklingen af vores bevidsthed evolutionen drejer sig om og vores rejse igennem materien er snart ved at komme til sin afslutning, for Mayakalenderen slutter nemlig i år 2011.

Mange taler idag om året 2012 som et specielt år hvor der kommer til at ske noget stort. Det gør der sikkert også, men Mayakalenderen kommer til sin afslutning den 28. oktober 2011 og hvad der derefter sker kan vi komme til at få en bedre fornemmelse af med en større indsigt i den spirituelle tidsfornemmelse samt en bedre forbindelse til hinanden og vores Galaktiske og Universelle Guds-søstre og brødre og -fædre og mødre. For det er faktisk meningen med skabelsen at vi skal finde ud af at vi er medskabere af skabelsen, udfra de oplysninger som jeg har fået. Dette er jo allerede gået op for mange mennesker; men der er samtidig også kræfter på spil som ønsker at hive i den anden retning, altså forsøger at fastholde os i en bestemt tidsopfattelse som holder vores bevidsthed fastlåst i et bestemt paradigme.

MZ

Mikkel Tønner Nielsen

mob: +45 40529534
Links:
http://zwung.dk
http://swung.mymusic.dk
http://www.myspace.com/zwungband

For bevidstheds- og samfundsændrende synsvinkler tjek også:
http://snipurl.com/breakthrough
http://www.mayan-calendar-code.com/tzolkin-calendar.html
http://www.threeworldwars.com/dload/ebooks/psrm.pdf
Mandag, 02 April 2007 02:00
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Mikkel Tønner Nielsen
Læs mere…

Stress, samfund og åndelig udviklingAktuel kommentar ved Asger Lorentsen  maj 2007
I de senere år har det danske samfund fulgt tendensen i Europa og i mange andre samfund til at effektivisere produktionslivet og - især de sidste år - også hospitalsvæsen, uddannelsesinstitutioner og øvrig offentlig service. Denne tendens er nu så udpræget, at bl.a. åndeligt indstillede mennesker finder at det går den forkerte vej i forhold til de værdier om trivsel, livskvalitet og indre liv, som mange af os troede var ved at vinde indpas i samfundet. Lad os prøve at gå lidt dybere i problemstillingen, så vi bedre kan vurdere fordele og ulemper ved effektivisering, og så vi kan lokalisere flere muligheder for at leve et liv uden stress.Fordele og ulemper ved at effektivisere samfundet
Lad os se på fordele og ulemper for samfundet og menneskeheden som helhed her i begyndelsen af det 21. århundrede:1. Effektivisering og et hurtigere tempo hører naturligt til i en fase af menneskehedens udvikling, hvor der er fokus på solar plexus og på mental stimulering. Denne fase blev sat i gang i Vesten ved industrialiseringens, arbejderbevægelsens og det moderne skolevæsens udvikling, og den griber om sig overalt på Jorden i disse årtier.2. De vestlige lande bliver nødt til at udbygge en høj effektivisering af arbejdskraften for at bevare konkurrenceevnen, således at velfærdssamfundet kan bevares. Den vigtigste ressource er her ikke at løbe hurtigere, men at anvende den kreative intelligens og samarbejdsevnen kombineret med innovativ teknologi.3. Kreativ intelligens kan fremmes ved en stimulering af konkurrenceånd, idealisme og teamwork, men den mindskes, hvis stress-symptomer underminerer livsglæden.4. Den offentlige service må effektiviseres i en tid med flere ældre, hvis velfærdssamfundet skal beholdes i sin nuværende form uden at skatterne skal stige. Men hvis det indebærer stress og mangel på livskvalitet og trivsel på f.eks. sygehuse og skoler, vil effektiviserings-gevinsten forsvinde på grund af sygefravær, nedslidning og skift af arbejdsområde.5. Når en befolkning begynder at præges af hjerteudvikling, vil der flyttes fokus til trivsel og livskvalitet. Dette fokus vil for de fleste bygge oven på en evne til at være fokuseret og mentalt kreativ. Hvis den aktive kreativitet beholdes, kan samfundets fornyelse ske gennem øget kreativitet og livskvalitet uden mere pres på arbejdspladsen.6. Det bedste for samfundet vil være, hvis der både er plads til de hurtige og de langsomme på arbejdsmarkedet, for hvis tempoet stiger i alle opgaveområder, vil 10 - 20 % af den voksne befolkning være uden opgaver og må leve af overførselsindkomst. I et harmonisk samfund skal alle være ligeværdige bidragydere.7. Konklusionen på 1-6 er at et højere tempo er kommet for at blive, men at tempoet skal tilpasses den enkeltes muligheder for at være skabende og givende uden at presses af stres og mangel på livskvalitet. På de enkelte arbejdspladser må der komme responser til ledelse og lovgivere, så ulemper ikke opvejer fordele. Hvis ledelsen måler for meget i kvantitet i forhold til kvalitet, må der afventes undersøgelser, der påviser den negative virkning af den maskuline intelligens's måde at effektivisere på.Tempo, skaberkraft og det mentale legeme
Lad os se på om vi er på vej mod en intelligensens eller hjertets udvikling - eller begge dele:1. Når befolkningen i Danmark spørges om livskvalitet, svarer flertallet, at de har mere livskvalitet på arbejdspladsen end i hjemmet ! Spørgeundersøgelser viser, at jo mere kreativt, udfordrende og selvstændigt jobbet er, jo større er muligheden for at jobbet giver mere trivsel end hjemmet. Dette gælder også selv om der er en høj grad af effektivitet og tempo på arbejdspladsen.2. Når det mentale legeme udvikles, stiger glæden ved at udfordre den skabende intelligens både i nye opgaver og i tempo.3. Menneskehedens primære funktion er på længere sigt at fungere som guddommens aktive intelligens her på planeten. Denne intelligens skal være balanceret med hjertebevidstheden og evnen til at overføre lys til de andre fysiske riger. Det ligger således i Den Store Plan, at mentallegemet skal stimuleres ved udfordringer, hvoraf et højere tempo kan være en vigtig ingrediens.4. Ifølge A.A. Bailey er en af de vigtigste ingredienser i menneskets udvikling, at vi lever i "a point of tension". Dette friktionspunkt kan være mellem personlighedens og sjælens værdier og perspektiver, men det kan også være mellem det astrale legemes ønske om fred og det mentale legemes ønske om aktivitet og udfordringer.5. Når det lavere mentale legeme er ved at være færdigbygget tæt på den 3. indvielse, er det typisk fuld af hurtig aktivitet, stærkt lysende og meget kreativt. Dette svarer til at det er i stand til at fungere i et højt gear med hurtig kørsel, som fordrer at vi hurtigt kan vurdere, beslutte og handle. Derfor fordrer udviklingen af os, at vi skifter til et højere gear, hver gang vi er ved at få det for nemt i det gear, som vi har trænet i tidligere.6. Hvor højt et gear, vi kan køre i uden at blive stressede og uden at miste evnen til at være i hjertet, er dels afhængig af vor strålesammensætning i en bestemt inkarnation, dels af om der er vægt på udvikling af hjerte eller strubecenter, og dels af om vi er i en udfoldelses- eller tilbagetrækningsfase.7. Konklusionen af 1 - 7 er at vi alle trænes i et højere niveau af aktivitet kombineret med hurtighed og præcision. Men samtidigt kan vi i en bestemt inkarnation have en strålesammensætning (især 2., 4. og 6.) eller udviklingsfase, hvor et sådant skifte i fokuseringsevne og hurtighed ikke er naturlig.Kreativitet, pres og hjertets sensitivitet
Hvis hurtigere tempo er en del af udviklingen, hvordan kan den enkelte af os så forholde os til eventuelt at skulle op i et højere gear:1. Vi kan i princippet tage positivt mod udfordringer, der fordrer at vi skifter gear, at vi bliver mere fokuserede, og at vi anvender vor aktive intelligens mere.2. Vi kan søge at glædes over øget hurtighed, skaberevne og fokusering. Glæde og fornyet vitalitet hører med, når mentallegemet bliver hurtigere, hvis - og kun hvis - vi samtidigt tager det som en positiv udfordring og ikke giver efter for indre friktion og modstand.3. Vi kan være opmærksomme på, hvor grænsen er for at arbejdsglæden svinder og stressen sætter ind. I de situationer lønner det sig bedst at skifte til et lavere gear, hvis forsøg i punkt 1 og 2 ikke lykkes.4. Vi kan gå på opdagelse i, hvad præcist der giver os stress: Er det friktionen og modstanden i os selv?  Er det fordi hjertet ikke kan være med? Er det fordi vi bekymrer os? Er det fordi vi ikke kan tåle kaos og for mange løse ender? Er det fordi vi ikke kan prioritere mellem væsentligt og uvæsentligt? Eller er det fordi vi har påtaget os en opgave, som vi ikke har forudsætninger for at klare?  Afhængigt af svaret kan vi sætte ind med ændringer eller træninger.5. Vi kan søge at opdage, om vort ønske om fred og afslapning skyldes en træghed i det astrale legeme, eller om det skyldes at der skal mere fokus på hjertets sensitivitet, på evnen til at hvile i hjertets væren og på indre arbejde eller integration. I første tilfælde kan vi vælge at bryde denne træghed. I sidste tilfælde skal vi lytte til hjertets og sjælens ønsker.6. Vi kan øve os i at hvile i hjertet uanset hvad vi laver. Hvis vi har glæde i hjertet, så tåler vi mere pres, og så har vi nemmere ved at se udfordringerne som leg. Hvis vi har ret sans for proportioner, så vi ikke tager manglende resultater eller perfektion for højtideligt, så fjerner vi megen risiko for stress.7. Konklusionen af 1 - 6 er at vi skal have vor indre bevidsthed og livsglæde med os, når vi skifter gear. Hvis vi træner både glæde ved mental aktivitet og glæde i hjertet, kan vi klare et højere tempo som led i åndelighed i hverdagen. Men hvis der i en bestemt fase er vægt på hjertets væren, indre liv eller indre arbejde, må vi eventuelt sætte tempoet ned for at klare vor hverdag. I disse tilfælde må vi vente med det højere gear til en fase med højere aktivitet stimuleres indefra.

Søndag, 20 Maj 2007 02:00
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Asger Lorentsen
Læs mere…

Af forfatter Irma Lauridsen
www.irmalauridsen.dk

Fokuserer vi på værdiløse ting?Forleden mødte jeg en mand i lufthavnen. Han var på vej til en helt anden civilisation. Han mente, vi her i landet fokuserer på totalt værdiløse ting. "Jeg vil leve med stort L og ikke fjumre rundt i småproblemer som hvad vi skal spise, hvad der kommer i fjernsynet, hvad den nye mode er, eller om vi lever op til andres forventninger. Jeg vil være fri og finde mit liv," sagde han.Jeg blev pludselig mundlam. Skulle det virkelig være nødvendigt at flytte langt væk for at finde en anden måde at leve på? Manden sluttede med ordene: "Livet er jo ikke let at forandre, når man lever sammen med andre."Bagefter tænkte jeg: Stof til eftertanke! Men kun værdifuldt hvis man efterfølgende foretager de evt. ændringer, man føler er nødvendige. Hvor tit hører man ikke ordene: "Jeg ville VIRKELIG gerne gøre en forandring..." og så fortsætter man ellers som man plejer. Eller, som manden sagde: Livet er ikke let at forandre. Jamen ... ikke let? Hvad er "let"? Betyder det ord det samme som "umuligt"?Ingen er ens, og vi har forskellige ønsker mht. til livsform. Måske er det et must for nogen at flytte sig rent fysisk. Men frihed er en indre følelse. Forandring kan ske, uanset hvor man opholder sig. Den skabes nemlig på det indre plan og føres derpå ud i livet. Det handler ikke om, om man lever sammen med andre eller ej. Selvfølgelig kan man være tæt på så negative mennesker, at man konstant føler sig trukket ned. Så kan man selvfølgelig overveje, om det er tiden at flytte sig.Men alle kan til enhver tid leve som de vil. Livet er DIT. Du har ret til at sige til eller fra i dit eget liv. Uden samtidig at påtvinge andre din livsform. Hvis andre alligevel brokker sig over din måde at leve på, er det deres sag. Se det ikke som et problem, for ser du det sådan, har du alene med den følelse SKABT et problem - en begrænsning.Dine tanker er nemlig drivkraften for alt, negativt som positivt. Det, du tænker, SKABER du. Tænker du: Jeg er dum, grim, kedelig og uduelig, smitter det af på hver celle i din krop. Du integrerer det i dig selv. Men samtidig sender du det ud, så det afspejles i andres øjne. Og der ser du så, at du minsandten har ret. Du er jo dum, grim, kedelig og uduelig. Det har du nemlig selv SKABT - og VIST - og derfor er det sådan.Tænker du derimod: Jeg er smuk, dejlig og dygtig, sætter det sig i dig, også rent fysisk. Og da vil dét afspejles i andres øjne, sendes retur til din egen bevidsthed, og du vil mærke (og tro på) at du er smuk, dejlig og dygtig. Det er bare et lille eksempel, men en meget spændende lektie at lære! Jeg ser det på folks reaktion efter mine foredrag. De kan være helt forandrede bare ved at have tænke tanken om, at det er muligt at ændre sig ved at starte forandringen i tankerne. De har fået færten af, at det er det samme som at så et lille frø, man derpå kan se vokse og blive en voksen plante.Mens jeg skrev bogen 'Få dig et liv', tænkte jeg: Lever vi i det hele taget, eller tror vi bare, at vi gør det? Når vi nogensinde helt ind til vores inderste ønsker? Eller er vores livsform bare en slags imitation af andres tanker og måde at leve på? Ligger der til stadighed noget uforløst i de fleste af os, noget, vi måske slet ikke kender, men alligevel længes imod?Og spørg så, hvad det virkelige liv er. Det kan besvares kort: Det er det liv, du dybest set har det godt med. Det sted i dig selv, hvor du føler: Her er mit HJEM. Det er der, hvor du ikke føler dig hæmmet i at udfolde dine evner, sanser og følelser. Der, hvor du føler dig tryg.Det er muligt at skabe sig et gladere og mere inspirerende liv. Hvis man tror på, det lader sig gøre - og satser på det, bliver det sådan. Kraften til glæden ligger i hver eneste af os. Den skal bare tages frem, støves lidt af, og bruges.Se mere på www.irmalauridsen.dk

Lørdag, 16 Juni 2007 02:00
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Irma Lauridsen
Læs mere…

 

Viljens Engel Ismea

 af Arielle Javanna Nielsen

Vær hilset kære sjæl
Vær hilset kære barn af universet
Jeg hilser og møder dig
I lys og med kærlighed

Søndag, 01 Juli 2007 02:00
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Arielle Javanna Nielsen
Læs mere…


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
12 Oc, 3 Mac, 3 Manik (den 25. marts 2008)

 


Selamat Jarin! Vi kommer tilbage på denne heldige dag med mere at fortælle jer! Overalt i jeres verden begynder tegnene på en stor forandring at afsløre sig selv. Jeres dyrebare planet er fanget i en gåde. Hun ønsker at transformere sin virkelighed, og jeres samfund er kun langsomt ved at forberede denne forandring. Dette tvinger hende til at sætte farten op på de fysiske aspekter af disse fænomener der hjælper hende med at håndtere denne forskel. Derfor har en mængde af havskælv, undersøiske vulkanudbrud, og en generel spaltning af Stillehavets, det indiske oceans og Atlanterhavets havbunde taget til i det sidste år. Disse underordnede foretagender kan ikke fortsætte meget længere uden et meget stort, landbaseret jordskælv. Derfor har Moder Jords Spirituelle Hierarki bedt om, at de nuværende vanskeligheder i jeres samfund bliver hurtigere løst og at forudsætningerne for første kontakt bliver sat på et guddommeligt inspireret "hurtigt spor".

 

Virkeliggørelsen af disse foretagender kan hjælpe Moder Jord til at bevæge sine egne transformerende begivenheder. Denne bøn har fået Lord Surea til at udstede et dekret om der guddommeligt skubber jer hen imod jeres storslåede skæbne.

  

Denne guddommeligt voksende drivkraft assisterer vores Jord allierede med at skubbe de mest genstridige medlemmer af den mørke klike af vejen. Den nuværende økonomiske krise er et resultat af en global strid mellem dem der ønsker at opretholde det nuværende ulige og røveriske monetære system, og dem der ønsker at erstatte det med et meget mere retfærdigt system; et der baner vejen for en verdensomspændende velstand. Mørkets vedholdenhed med at proppe den gamle facon ned i halsen på verden er ved at nå et punkt hvorfra der ikke er nogen vej tilbage. Hver eneste dag er flere og flere vigtige, indflydelsesrige økonomiske institutioner tvunget til at indrømme det uundgåelige. De eneste virkeligt mørke tilhængere er det nuværende US regime og deres mange tilknyttede "kammesjukker". Disse institutioner står ansigt til ansigt med en alvorlig knibe efterhånden som deres pengeforsyninger tørrer ud og deres bestræbelser på refinansiering svinder ind. Den resulterende krise har berørt mange af verdens økonomier, og sat dem i en mere villig tilstand til at overgive sig til indførelsen af et nyere monetært system. Denne voksende række af gunstige muligheder har sat den mørke klike helt ud på kanten af kollaps.

  

På trods af disse betydelige vanskeligheder forbliver mørket lige så udfordrende som altid. US regimet prøver endda på at ignorere alvorligheden af denne krise, og opfører sig som om de på en eller anden måde kan trække sig igennem. Denne ønskedrøm kan ikke vare meget længere. Den skrumpende værdi af deres hoved-aktiver står i stærk kontrast til det stadig voksende potentiale af det velfunderede guldbaserede system. Disse ting skubber i periferien af mørkets kraftcentrum, og forårsager yderligere frafald hen mod Lyset. I tilgift bliver mange af de mere utiltalende planer af klikens mest magtfulde medlemmer sat under lup. Disse vedholdende undersøgelser har afsløret komplotter, hvilke derefter enten er blevet knust eller alvorlige hæmmet af vores Jord allierede. Disse tilbageslag undergraver yderligere klikens evne til at ride stormen af og sender krusninger af fortvivlelse gennem de hemmelige planlægnings møder i denne mørke klike. Mørkets evne til at opretholde disse anstrengelser svinder hastigt, og vores Jord allierede føler at den definitive sejr over mørket er meget tæt på.

  

Denne situation har indirekte bidraget til den voksende usikkerhed fremkaldt af mørket. Disse økonomiske fødselsveer er resultatet af mange hemmelige handlinger søsat af mørket for at få fat i den enorme mængde penge der behøves for at udfører deres mange samvittighedsløse planer. Disse bliver nu forstyrret af hvad der sker med mørkets kapitalkilde; de planer der i øjeblikket er på vej fortsætter selvom fremtidige bidrag er i fare. Et antal afgørende mulige fonde er stadig åbne. Eftersom disse hurtigt svinder ind, vil kliken nå et punkt hvor denne irrationelle retning falder sammen, og forårsage den sørgelige kendsgerning at de er gået i gang med at overtage dem. På det tidspunkt kan vores jordiske allierede udfører en manøvre der afklæder disse desperate mænd og kvinder deres uretmæssigt erhvervede penge og skaber en situation som slutter de mørkes alt for længe 13 årtusinde herredømme. Så endeligt kan den midlertidige regering sætte scenen for første kontakt.

  

Eftersom i alle er meget opmærksomme, er første kontakt blevet holdt på afstand fra at ske, med os engageret i nye måder at udfører den guddommelige plan på. Dette betyder at vi dagligt bliver mere og mere engageret i hvordan disse nye regeringer vil handle. Det originale koncept for os var kun at handle som "skjulte" håndhævere, og sikre at de mål der var sat af himlen og de jordiske allierede hurtigt blev fuldført. Nu bliver vi draget ind i de første handlinger af disse nye taktikker. Vi laver planer for mere åbenlyse demonstrationer på jeres himmel og bliver "super-vejledere" for jeres nye midlertidige administrationer.  I virkeligheden flytter himlen os i større udstrækning ud af skyggen og ind i en mere åben rolle med at forberede jer, nu på en ret anderledes måde, for første kontakt. Den originale version af første kontakt begivenheden vil nu blive den tredje eller fjerde tilsynekomst snarere end den første.

  

Den fuldstændige målbevidsthed hos den mørke klike om at opretholde deres magtbase forsinker den originale version af første kontakt. Som noteret i løbet af disse meddelelser sætter disse forsinkelser os i større udstrækning i tæt forbindelse med vores jordiske allierede. Denne forening mellem ånd, vores jordiske allierede, og første kontakt holdet, skaber en række specielle grupper hvis effektivitet modnedes i det forløbne år. Vi er selvopofrende til at tage ærlige, åbne tilbagemeldinger og bruge disse til at forbedre vores forhold til jer. I øjeblikket er dette begrænset til mest at have omgang med vores jordiske allierede og sammenligne de data der bringes til os af vores medicinske hold. Dette har give os den erfaring vi behøver for at have direkte forbindelse med jer, og dataene foreslår en større rolle end den vi tilsluttede os til at begynde med. Dette leder os til at omdefinere første kontakt som en serie af begivenheder der fører til den endelige, omfattende første kontakt. 

 

Disse foreslåede begivenheder er i udviklingsstadiet, og vi ser et antal mulige scenarier, som vi i øjeblikket studerer og prioriterer. Derefter forventer vi at gøre nogle usædvanlige ting i henhold til bestemmelsen om hvordan vi kommer rundt om alt dette på sikker og velovervejet måde. Formålet bag ved første kontakt er at bevæge jer så hurtigt som det er guddommelig muligt til kanten af fuld bevidsthed. Gennem den proces kan frygten for guddommelig skabelse forsvinde. Denne størrelse kaldet det fysiske, er et vidunderligt sted, som i endnu ikke er begyndt at udforske! Utallige galakser rundt om jer inviterer jer til at besøge dem og opdage deres unikke mirakler. Jeres nuværende samfund er begrænset af ophobet frygt og begrænset bevidsthed. Vi er her for at vise jer hvordan i hæver jer og bliver et med al Skabelse. 

 

Øjeblikket tile norm forandring I hvem du er og i hvordan i opfatter jeres virkelig komme nærmere. Første kontakt er køretøjet der transporterer jer til det mest magiske og guddommelige rige. Skibene fra disse flåder har en overraskende effekt på hvordan jeres videnskab ser universet. Hensigten er at fører jer til et meget helligt sted, et sted der hedder fuld bevidsthed, eller "Sha Ba Da Na" I Sirian, Det betyder: "Stedet hvor jeres Sjæls eksistens og fysik sammenflettes." Denne hellige og sande guddommelige oplevelse kan ikke beskrives med flere ord; det er nødvendigt selv at erfare det. Først da kan vi det vi forsøger at forklare jer, begynde at give mening. Dette magiske rige er jeres hellige skæbne. Første kontakt er at tager jer derhen og, i processen, byde jer velkommen til den mangefarvede humane regnbuefamilie.

 

I dag har vi fortsat vores drøftelse om første kontakt og de facts som er en uadskillelig del af det eventyrlige bevidsthedsskift som jeres virkelighed gennemgår. Vi kommer som budbringere og medbringer stigningen af en ny dag fyldt med Kærlighed, Lys og fremgang. Vi trækker os nu tilbage. Forstå i jeres hjerter at evige forsyninger og uendelig overflod fra Himlen virkelig er jeres! Selamat Kasitaram! (Sirian for glæde og vær velsignet i Himmelsk ro)

  

Oversat af:

 

Tove Gotfredsen

 

Lise Bille Rasmussen

 

Søren Bille Jensen - Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.      

  


Planetary Activation Organization | Mailing Address: P. O. Box 4975, El Dorado Hills, California 95762 USA
Voicemail: 808-573-3110 | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

 

Torsdag, 27 Marts 2008 01:00
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Søren Bille
Læs mere…


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
1 Etznab, 11 Kank'in, 3 Manik (den 22. April 2008)

 


Selamat Jarin! Meget sker i de hemmelige undergrundsverdener af Finans og magt. De to kliker der er involveret i denne strid er ved at nå et udløsningspunkt, hvor det bliver muligt at positivt at overvinde de uforsonlige fra mørket. Som vi nævnte for nylig tillader Himlen os at intervenere mere aktivt på vores Jordallieredes side, og vi udnytter denne forhøjede medvirken ved at supplere vores Jordallieredes råd med detaljerede efterretningsrapporter, designet til formålet og overvælde nøglemedlemmerne af kliken der er ansvarlige for mange af de pågående forsinkelser. At transformer disse mørke og komplekse afledningsangrebs taktikker til fordele for Lyset, er et af vores primære mål. Indtil dette afsluttes har vi instrueret vores Jordallierede og deres sikkerhedsstyrker i at lægge stort pres på bestemte store private og offentlige finansielle institutioner. Disse bevægelser, samlet med lovlige procedurer der nu er undervejs, skaffer midlerne til at afslutte det nuværende globale dødvande. Disse udviklinger kan så afslutte de betingelser der forsinker den legale fordrivelse af mange mørke regimer.

  

Disse strategier former den fortsatte interaktion mellem vores Jordallierede og os gennem de sidste 5 år. Forskellen, i dag, ligger i omfanget af disse udvekslinger: Himlen tillader os nu at være mere specifikke og endda deltage i disse aktioner når det er passende. Ved at bruge denne opmuntrende, udvidede grad af engagement, har vi kreeret specielle grupper der skal fokusere på at opløse og få disse dødpunkts situationer fra hånden. De mørke, der reagerer på deres prekære situation, har bogstaveligt udrullet en hel serie af nye sikkerhedsdirektiver, der forsinker fremskridtet for vores Jordallierede betydeligt. Vores nye indbyrdes system af efterretninger giver vores Jordallierede midlerne til at opsætte modtræk overfor disse, meget strenge, sikkerhedsmål. Yderligere afslører vores overvågning af disse pålægninger, at et andet sæt af mørke direktiver venter i kulissen for at blive brugt imod ligegyldigt hvad de allierede kommer op med. Lykkeligvis kan vores udvidede engagement tillade os at rådgive vores Jordallierede om de mest effektive taktiske "skaktræk" der kan gøres.

  

Sideløbende er vi engageret i specielle operationer for at hjælpe dem der lovligt arbejder på at fjerne forskellige mørke regimer fra magten, hvoraf det vigtigste er US regimet. Denne fløj af den sidste mørke klike har næsten totalt ødelagt magten og respekten for USA siden slutningen af 2. verdenskrig. De har også næsten fuldendt ophævelsen af den Amerikanske forfatning der blev startet af deres forfædre i det 19. århundrede. Disse aktiviteter er nødt til at blive afskaffet og forfatningen genskabt til sin tidligere status. Mange af de mænd og kvinder der er involveret i disse store sager kender betydningen af dette tapre mål: denne svampeagtige, verdensomspændende gæld kan afsluttes, og fred, frihed og personlig suverænitet indsættes. For øjeblikket burger mørket denne ulovlige US regering som et anker i et globalt forsøg på at opretholde magten, hvilket betyder at afsættelsen af dette regime frarøver kliken dens mest vitale tandhjul. Det gør også dens tilintetgørelse uundgåelig. Derfor har vi opsat en mængde af overraskelser designet til at forsikre dette resultat.

  

Himlens opgave med at flytte jer ind i fuld bevidsthed er yderligere speedet op. Den mest berørte side af jeres krop er jeres nervesystem. Det er forbundet med en omfattende anstrengelser at få forbindelse med mere end 200 led der hidtil har været passive eller lidt brugt. Dette forårsager store smerter i jeres hals, midt i kroppen, bækken og ben. I har måske erfaret stigende smerter i det nederste af ryggen også, efter som dette er forbundet med en åbning af nye elektriske kredsløb rundt om jeres rygrad. Mange af de store nervebundter begynder nu at blive reaktiveret forbundet her med jeres rygrad. Formålet er at udvide de måder hvorpå nervesystemet forbinder jeres hjerne med det nye chakra. Denne proces er skabt til at indføre og integrerer jeres højere mentale, følelsesmæssige og spirituelle kroppe. Alt dette er en forløber for fuld bevidsthed. Det lyser jeres fysiske krop op, gør det muligt for et antal af højere evner at komme i funktion, som planlagt, i den allernærmeste fremtid.

  

Processen med i høje grad at forøge evnerne i jeres fysiske krop er nødvendig for at tillade en vidunderlige og den nu-næsten-slumrende evne i jeres sanselige system i at komme til live. Fuldt bevidste væsner er levende forbundet med deres omgivelser. Alle lyde, lugte og aktiviteter er registreret og integreret ind i et hele, der er erfaret. Denne helhed reaktion ændrer på hvordan i "sanser" jeres omgivelser. Den introducerer jer til en verden omfattende en hel del i flerdimensional: I ser, hører, lugter og føler alting som et forenet hele og dette giver jer mange forøgede evner til at påvirke gensidigt med jeres omgivelser. Begrænset bevidsthed opløser jeres oplevelse ved at aflukker jeres sanser. Som et fuldt bevidst væsen kan i tænke og handle på en fuldstændig måde. Dette tillader jer at blive hovmester i denne virkelighed og en budbringer fra en anden. Kort sagt, i bliver sande fysiske engle, og fuldstændige formidlere mellem himlen og det fysiske.

  

Når først i bevæger jer ud af en verden med separate sanselige erfaringer ind i en, i hvilken al sanse aktivitet er integreret, lyde vil have farver og farver vil have smag. Jeres verden bliver en sammensmeltet mangestemmig polyfon af alle sanser. Jeres omgivelser er i høj grad beriget og hver del bærer en overflod af budskaber. Jeres handlinger fuldender de mønstre der er fornemmet, og på denne måde fremmer i harmoni og balance i jeres omgivelser. I er et med det og i fred, og ubesværet i strømmen af virkelighedens naturlige rytmer. I forbliver glædebringende i det mønster der er sat af det guddommelige og i stand til at bevare det mønster som det guddommelige bruger som en del af en virkeligheds altid skiftende strøm. Denne multidimensionale evne vil om kort tid blive jeres. Det er den i mistede for længe siden, og det er den i nu bliver forberedt på at genvinde.  

 

Himlens gerninger sætter faserne for vores arbejde. Fuld bevidsthed kræver en helt anderledes virkelighed end den ene i bor i. Den fornødne forandring er i det store og hele vores del af puslespillet, og drejer sig på den måde om første kontakt. Første kontakt er årsag til at verden, som i kender den, begynder en dybtgående og indefra virkende forandring. Det vil føre til en forandring af jeres religioners trossætning og andre beslægtede overbevisninger. Det er for at udvide hen imod hvad regeringen er og hvordan man skal passe ind i den. Det efterfølgende forstærkede demokrati udvikler sig hurtigt til det vi kalder galaktisk samfund. Galaktisk samfund er grundlagt på evner fra individuelle og støttende grupper som kreativt løser alle mulige problemer. Under al dette ligger kraften fra Kærlighed og Lys, som tillader alle at udføre deres livsmission på en succesfuld måde. Det omfatter tilladelse for alle samfund at udføre denne guddommelige mission der er givet af Himlen.

 

Disse øjeblikke i jeres historie er utrolig vigtige. Toppen i dette forløb er første kontakt. Alt det som sker nu er indledning til første kontakt, og det er nødvendigt at se alle vore handlinger i det lys. Jeres verden kæmper med et betydeligt dilemma: Mørket holder sig ikke tilbage, og dog er det nødvendig at det forsvinder og forsvinder hurtigt. Det er Jeres folks seriøse behov der kræver at tyranniet ophører og at Jeres jordiske tro skal ændres. I er ikke planetariske væsner, men galaktiske, på kanten af at genfinde jeres tilsyneladende tabte arv. Den Galaktiske Føderations arbejde er at vise jer den vej og vejlede jer tilbage til fuld bevidsthed. Endvidere er vi nu nødt til at afvæbne mørkets kontrolapparat; det er for, med jeres assistance, at udføre en stille revolution, som vil sætte de indledende betingelser for første kontakt i gang. Vær klar over at "overraskelsen" for mørket er klat til at smælde.  

 

I dag har vi gennem gået hvad der er sket I jeres verden. Vi beder jer om at være rolig og fattet, netop nu hvor alt er tæt på at ske. Vi er stolte af jer og det i udretter. Den nuværende virkelighed er kollapset og derfor forandret til noget helt anderledes og umåleligt smukt. Vi forlader jer nu! Forstå i jeres hjerter at evige forsyninger og uendelig overflod fra Himlen virkelig er jeres! Selamat Kasitaram! (Sirian for glæde og vær velsignet i Himmelsk ro).      

 

Oversat af:

 

Tove Gotfredsen

 

Lise Bille Rasmussen

 

Søren Bille Jensen - Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

 

 


Planetary Activation Organization | Mailing Address: P. O. Box 4975, El Dorado Hills, California 95762 USA
Voicemail: 808-573-3110 | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

 

Fredag, 25 April 2008 02:00
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Søren Bille
Læs mere…

Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
2 Eb, 5 Moan, 3 Manik (den 6. maj 2008)

 


Selamat Jarin! Vi vender tilbage med mere at drøfte med jer. Lige nu er den endelige indsamling af klikens ansatte "hænder", soldater og mordere ved at være komplet og vores Jord's allierede sikkerhedsforcer holder de få sidste virkelige mørke konspiratører nede. Alt dette er blevet udført med vores velsignelse og vores fulde støtte. Disse operationer er blandt de sidste forudsætninger før overgivelsen af jeres fremgang formelt kan begynde. Desuden er den lovlige præcedens udført som sikrer fjernelsen af det ulovlige US regime. Hver dag bliver der gjort store fremskridt med at retfærdiggøre vores fortrolighed i Lysets succes. Dette tillader os at fremrykke nogle af vore sene sommerplaner til at træde i kræft indenfor de kommende måneder. Vi er forsikret om at nogle længe ventede procedurer endelig er nær. Processen af den langsomme bevægelse fremad er nu nået et punkt hvor nogle betydningsfulde gennembrud er blevet mulige. Samstemmende med denne udvikling er Himlens stærke ønsker om yderligere at accelerere jeres march hen imod fuld bevidsthed. 

 

Himlen ønsker at stille jeres mange nye chakrasystemer på linie så hurtigt som muligt. Så de har bestemt at sætte fart i aktiveringen og fuldstændiggørelsen af over 200 mindre punkter og starter med at binde dem til jeres opståede 13-chackra-system af fuld bevidsthed. Denne proces kan forårsage noget ubehag, som jeres mange kropsbeskyttere og engle beskæftiger sig med på jer, på en måde så jeres kroppe kan tilpasse sig. Husk at en forbløffende indviklet opvågning og integration er undervejs. I må indimellem opleve skarpe stik af ubehag i jeres nakke, ryg og øvre ben. I vil også have fremmede følelser i jeres arme, specielt i jeres hænder, fingre og vriste. Det er nogle nu-hvilende punkter som bliver genaktiveret. Efterhånden som de kommer på linie, har hjernen behov for at åbne nye nerve baner for at have plads til disse forandringer, og jeres hjerne vil lejlighedsvis gøre ondt og jeres øjne vil forekomme at brænde. Det er simpelthen den omdirigerende operation som besværligt påvirker både visuelt og intellektuelt (hjernebarken).

 

Geninstallationen af jeres nervesystem fungerer som en grøn lygte for at forbedre åbenbaringen af jeres i øjeblikket hvilende chakra. Det forhøjede niveau af legemlige forandringer er årsag til at forandringen af jeres DNA fremskyndes. Forbindelsen mellem jeres "junk" DNA og jeres aktive cellulære DNA er blevet stimuleret og styrket, på grund af at mere og mere af jeres DNA materiale genintegreres med hinanden. Nye muligheder for jer til at opleve er tæt på at bevæge sig fra hvilende til aktiv stade. Det betyder at under jeres hud er en ny krop ved at tage form. Det er en uimodståelig grund for jer til at vågne til muligheder som det meste af jeres befolkning har valgt at afslå. I virkeligheden tilskynder det mange af jer til at sætte spørgsmål ved de konventionelle opfattelser og til at søge et nyt paradigme som sammenhængende kan forklare hvad der sker for dig. Et specielt morphogenetisk felt, opretholdt af jeres krystalbørn, Himlen og os, er at hjælpe jer med at søge efter et nyt paradigme. Den gamle læring kan ikke længere forklare hvad der sker nu; i er faktisk skiftet til en ny virkelighed.

 

Denne nye virkelighed handler om kærlighed, velstand og helhed; og frygt, had og adskillelse hører til en hurtigt smuldrende gammel samfundsorden. Jeres nye virkelighed tager form som Lys og mørket kæmper for denne verden. Det guddommelige har bestemt at denne virkelighed nu tilhører lyset. For at garanterer dette, har lyset sammenkaldt os og proklameret denne første kontakt mission. Vores opgave i dette forehavende har været stødt stigende, indtil vi nu står lige på grænsen til at hjælpe jer med at foretage den mest dybtgående forandring i jeres nedskrevne historie! Aldrig før i jeres skrevne historie har i - de undertrykte - været i stand til at gøre opstand på sådan en måde som at ændre det dominante paradigme som i lever jeres liv med. Nu er kræfter til at drive dette vældige skift kommet jer til hjælp, både på jorden og fra denne galakse. Sammen kan vi fuldende denne storslåede mission og sammen med himlen skabe den mest vidunderlige virkelighed: en virkelighed i hvilken jeres forandring til fuldt bevidste væsner af lyset kan blive opnået. Så kommer virkeliggørelsen af jeres storslåede guddommelige skæbne!

  

Den nuværende situation bevæger sig af sted nu i en vedvarende hastighed. Mens den gør det er den i stand til at forøge sin indre styrke, og dette er reflekteret i en stadig stigende ydre hastighed. Dette voksende pres tvinger de mørke til at omgrupperer igen og igen, men disse arrangerede taktikker hindrer kun ubetydeligt lysets fremdrift. Nu har lysets uundgåelige fremdrift magten over mørket, hvis sidste kneb slår fejl og ikke vinder nogen nye fordele. Dette skråplan med nederlag rammer dem, leder til panik og til stedse meget strenge mål. Mørkets forsinkelses taktik varer kortere og kortere perioder, og vi beder dem dagligt om "at lægge våbnene" og trække sig tilbage fra deres positioner. Deres mangel på tillid til os fastholder dem i deres vildfarelse om at de stadig kan vinde. Her tager de fejl. Deres tilintetgørelse er det eneste resultat.

  

Mens alt dette udspilles er det vigtigt at indse at essensen af mørkets forsinkelses strategi blot er en kort venteperiode for os. Det er snarere som at være i en lufthavns ventesal, ventende på at gå ombord i flyet, som vil tage jer med på en ferie for livstid. I kan se flyet og bording personalet er til stede. I forventer at vente, og sommetider tager denne venteperiode længere tid en i ønsker, men jeres behagelige spænding opvejer jeres irritation efter som i fokuserer på de eventyr der ligger forude. Og sådan er det for os alle i den nuværende vente situation: I, vores jordiske allierede, og vi kender udfaldet, og sammen kan vi hjælpe hinanden med at få tiden til at gå og dulme vores frustrationer. Vi ved alle at øjeblikket hvor de annoncerer vores fly kommer og at vores eventyr vil være ventetiden værd, og mere til. Så lad os fokuserer på vores mål og forestille os det glædebringende eventyr der er i sigte.

 

I mellemtiden, opretholder vores medarbejde det høje grundlag som vore jordallierede har opnået. Som vi sagde, at vinde er kun et spørgsmål om tid. Dem som længe har nydt rigdom og privilegier af de øverste echelons fra mørkets minoriteter overgiver sig ikke let. Endvidere, drejer arbejdet sig nu om jeres kollektive bevidsthed, om at realisere at en stor forandring er undervejs. Den hårde del for mange er at acceptere at i er udvalgte sejrherrer. Den nuværende økonomi, politik og sociale systemer er kollapset. Deres anvendelighed er stoppet. Dette faktum er ikke trængt ind. Med hvert nyt krak synker sandheden dybere ind og mørket har en hård tid med vildledende forklaringer overfor en virkelighed med systemisk kollaps som den ikke kan kontrollere. Kun panik overvælder mørket, sejren er jeres!

 

Det overvældende stade af panik er helt lukket. Vore jordiske allierede rydder op i et antal løse ender og vi revurderer første kontakt som er vores virkelige lidenskab. Vi elsker hvem i er og specielt det i bliver. Jeres enorme muligheder kræver at det bliver hurtigt udført. Vores plan er at bruge jeres tid med os 100 %. Der er meget der er nødt til at blive lært af jer før jeres endelige forvandling, og vores personale er ivrige efter at begynde. Hver dag opdager vi noget nyt om jer som gør os selv mere optaget efter at starte vores gensidige virke med jer. Himlen forsikrer os at en guddommelig tidsplan er klar og at vi er tæt på det store forventede øjeblik og vores kommende gensidige festlighed.

 

I dag har vi fortsat vores drøftelse om dagens udvikling. Vi informerer jer om den voldsomme gensammensætning af jeres fysiske kroppe som er i gang med at blive speedet meget op, medens mørket samtidig bliver hjulpet til at blive sat guddommeligt til side af Lyset. Alt dette betyder at øjeblikket for første kontakt kommer endnu nærmere! Vi forlader jer nu! Forstå i jeres hjerter at evige forsyninger og uendelig overflod fra Himlen virkelig er jeres! Selamat Kasitaram! (Sirian for glæde og vær velsignet i Himmelsk ro).      

 

Oversat af:

 

Lise Bille Rasmussen

 

Søren Bille Jensen - Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 


Planetary Activation Organization | Mailing Address: P. O. Box 4975, El Dorado Hills, California 95762 USA
Voicemail: 808-573-3110 | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

 

Torsdag, 08 Maj 2008 02:00
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Søren Bille
Læs mere…

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer