Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

Fejl
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 14985
A+ R A-
Spirituelt
Spirituelt

Spirituelt (235)

Hvorfor bliver vi ved med at vælge frygt?
 
Du er et menneske - og du ønsker blot at hæve din menneskelige side som din identitet. Det er blot en betinget reaktion, affødt af megen investering i at være menneske. Denne betingede opfattelse har også medført, hvad der er kendt som ubevidst skyld. Skyld er den indgroede tro på at vi ikke er gode nok, at vi mangler noget. Denne opfattelse (skyld) er så forankret i os, at med mindre vi er opmærksomme, hænger vi fast i selvmedlidenhed eller i behovet for at være i kontrol, såsom vrede.
 
Disse udtryk for frygt, er i sig selv paradoksalt nok et desperat behov for kærlighed, men uden bevidstheden til at kende det. Dette betyder ikke at du ikke er menneske, det betyder at du er meget, meget mere - du er Kærligheden selv!
 
 
Fastholdelse af frygten
 
Hver gang du oplever frygt, er det fordi du gør modstand. Du oplever frygten - som ikke er andet end hukommelsen som genafspilles og derfor giver følelserne inden i dig sig til at gøre modstand. Denne modstand er noget du skal af med. Det gør du bedst ved at forstå, at frygt er lageret hukommelse, dernæst ved at se den som fragmenter. 
 
Når vi holder fast i vores frygt, for det er det vi gør – vil den vokse sig større og ende med at blive helt uoverskuelig. Frygt er ikke virkelig - og har intet udspring i virkeligheden (Nuet).
 
Vi ønsker os en øjeblikkelig kurering af vores sygdomme, men holder dog fast i den frygt som i første omgang tiltrak sygdom. Når du lærer at give slip i frygten, vil du opleve at du ikke mere tiltrækker og fastholder sådan noget som f.eks. bakterier, men også alt hvad der holder dig fastlåst på dit niveau.
 
Vi forsøger som regel at finde en såkaldt logisk forklaring på ting, således at vores ego tilfredsstilles, men at føle og forstå at frygt kun er baseret på vores hukommelse fra fortiden kræver mod, mod til at lade frygten passerer gennem dig.
 
Note: Frygt er ikke logisk, og kan ikke forstås med intellektet.
 
Vi kan alle lære at håndtere og fjerne frygt, det vil dog kræve udholdenhed og mod. (Psykologisk forstået) Ikke øjeblikkelig instinktiv frygt, som f.eks. hvis en løve skal til at flå dig.
 
 
Hvorfor fastholder vi frygten
 
Du er hvad bevidstheden oplever, ikke din bevidsthed, men bevidstheden. Oplevelser og bevidsthed kan ikke separeres, men er et. Det er denne bevidsthed, der har oplevet din udvikling fra barn til teenager, og senere til voksen. Din bevidsthed ER - den er stillestående og kun derved oplever du din udvikling. Sagt på en anden måde, essensen af dig er nødt til at være stillestående, for at kunne opleve udviklingen. Vær opmærksom på det jeg siger her, for hjernen kan have svært ved at forstå det. Ville du kunne opleve din egen udvikling, hvis essensen af dig også udviklede sig?
 
Vi har svært ved at håndtere Væren, for vi har investeret så megen energi i at opbygge vores såkaldte identitet såsom uddannelse og besiddelser - at de fleste ikke tør give slip og nyde Væren. Mange har den forestilling, at ved at opgive sit såkaldte ”jeg”, forsvinder alt det man er. Men intet forsvinder - du bliver bare meget mere. Jeg hører mennesker tale om, og søge efter at blive “oplyst”, men virkeligheden er, at du altid har været “oplyst”, du har blot overdøvet det med dine ideer om hvad du er.
 
Det paradoksale er, at frygt frygter frygt. Vi bruger ubevidst frygten til at forsøge at være sikre - langt de fleste mennesker opdager aldrig, at de lever i konstant frygt, men oplever denne tilstand som normal.
 
 
Hvad er det der sker inden i dig
 
Næste gang du læser eller hører om en, der gør noget du selv gerne ville gøre, hvordan føles det så inden i dig. Mærk efter næste gang du åbner en mail, en hjemmeside, ser fjernsyn, eller ser en der afholder netop det kursus eller det foredrag, du godt kunne tænke at dele med dine kolleger - eller med hele verden.  
 
Hvordan er følelsen, ja, for det er frygt du føler - din tilsidesættelse af det jeg skriver, er netop der hvor du ikke ønsker at se frygten i øjnene, men fornægter den, slår den hen med at det ikke er rigtigt. Jo, frygt - frygter frygten!
 
 
Konklusion
 
Du har ikke brug for flere selvudviklingskurser, power kurser, eller selvudviklings bøger - det du har brug for er at praktisere det du allerede har læst og hørt - ikke bare én gang, men så mange gange at det bliver implementeret i dit liv.
 
Vi hører mange sige - sæt dig nogle mål, stræb efter det du ønsker, men når du lærer at slappe af og lytte til dit indre jeg, vil kærligheden tage over og du vil lære at leve og arbejde med det du virkelig ønsker.   
 
Når du “ser” frygten som fragmenter, skal du bevæge du dig ind i disse, ikke støde dem væk. Gør du det, vil du opleve at der intet er at frygte - frygten opløses. Min podcast Din frygt for at elske den du er! (kontrollen), giver en anden vinkel på Kærlighed / Frygt.
 
Den bedste måde at håndtere frygt på når den opstår, er at føle den, respekterer den, og give den plads.
 
Du skal lære at elske og accepterer dig selv, ikke som den du var - men som den du er netop nu. Jeg understreger, at frygt skal behandles på en blid og forstående måde, for at vriste jerngrebet fra det følelsesmæssige sind.
 
 
Tirsdag, 08 Oktober 2013 07:01
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Søren Egstrup
Læs mere…

Hvem er Sri V.V. Brahmam?

 
Han er en far, bedstefar og meget aktivt involveret i hans lokalsamfund. Han er stifter og leder af en Ramana Maharshi-ashram, som for ca. 30 år siden blev startet som et lille beskedent hus i staten Andhra Pradesh i den sydlige Indien.
 
Ashrammet er i dag et blomstrende og voksende sted for fordybelse og hengivenhed. Det er et simpelt sted, hvor spirituelt søgende vesterlændinge kan bo i kortere eller længere perioder og et sted, hvor de lokale kommer for at få råd eller at nyde stilheden og skyggen under træerne.
 
Nogle lokale kommer for at meditere i meditationshallen eller for at dyrke Siva omkring den 10 meter høje Siva-statue. Desuden er der er et åndeligt alderdomshjem med 30 mænd og kvinder - og længere ude på landet drives to skoler for 65 forældreløse børn, der har sponsorer i Vesten.
 
Og han er oplyst. Selvrealiseret. Det betyder, at alle aktiviteterne sker igennem ham helt uden egoets bindinger. Denne tilstand af guddommelig fred og lykke og hvilen i Selvet, har været en konstant tilstand for ham i 35 år. Lad mig introducere Sri V.V. Brahmam.
 

Baggrund


Sri Brahmam blev født i 1944. Siden barndommen stillede han spørgsmålstegn ved formålet med livet, vel vidende, at alle i sidste ende vil dø. Da han var omkring seks år gammel, opstod mantraet "Om Namah Sivaya" naturligt i ham og blev ved med at gentage sig spontant og uafbrudt i hans indre.

Som ung mand så han et fotografi af Ramana Maharishi. Han blev stærkt tiltrukket og rejste straks til Tiruvannamalai i staten Tamil Nadu til Sri Ramana Maharshi Ashram, som ligger ved foden af det hellige bjerg, ​​Arunachala.

 

Hidtil havde han ikke læst nogen bøger om spiritualitet og havde ikke mødt nogen åndelig lærer eller guru. Han var en meget ren ung mand. På ashrammet, sad han foran Ramana Maharishis foto. I sit hjerte overgav han sig fuldt til Ramana. Efter et stykke tid kom tankerne tilbage, men indeni var der ingen identifikation med dem. Denne tilstand var ny for den unge skolelærer og hans liv blev fuldstændigt forvandlet. I den følgende periode blev de resterende tendenser, ønsker og bindinger fjernet af nåde, den Højeste magt.

 

Kun Selvet var tilbage. Kun Selvet er evigt, er essensen af Ramanas budskab.


I ca. 10 år har Sri V.V. Brahmam stillet sig til rådighed for åndeligt søgende. Mange af de mennesker, som møder ham oplever dyb indre stilhed, fred og lyksalighed, som ikke kan forklares med ord. Manges liv forandres efter mødet.

 
INTERVIEW - Spørgsmål og svar

"Sri Brahmam, der er så mange spirituelle retninger, lærere og metoder, at man nemt kan blive forvirret. I Vesten kan vi opleve nærmest et åndeligt supermarked, som vi kan shoppe rundt i på jagt efter flere og flere oplevelser. Hvad er særligt ved din undervisning? Hvad er det karakteristiske for dit og Ramana Maharshis budskab? "

Brahmam: "Du oplever alting kun gennem sindet. Selvrealisering er kun mulig uden sindet. For eksempel er der ingen verden, ingen krop, ingen oplevelser i dyb søvn. Vi er i den tilstand naturligt, uden bevidsthed, uden anstrengelse. I din meditationspraksis, bevar din vågne bevidsthed helt ubesværet. Dette gør det muligt at nå målet nemt. At ikke miste bevidst opmærksomhed er din praksis. Fred, opmærksomhed, tilfredshed og lyksalighed er alle i den årvågne bevidsthed. Det er meditation."

"Mange mennesker i Vesten lever et meget stressende liv fuld af aktiviteter og materiel rigdom uden at have det godt. Hvad ville du sige til dem? "

Brahmam: "Alle mennesker søger lykken - men gennem sindet. Det er umuligt at finde lykken gennem sindet, fordi sindet er fuld af begær og bindinger - uendeligt. Sindet kender ingen lyksalighed eller sand lykke. Den Højeste magt derimod har ingen tilknytning til oplevelser og aktiviteter. Ligesom biograflærredet er altid rent, uafhængigt af filmens billeder, er Selvet urørt."

"Til hvem er det givende at gå til dine satsangs? Nogle mennesker tror, ​​at selvrealisering kun er muligt for munke og nonner, som har vendt ryggen til verden. "

Brahmam: "Det er godt til mennesker, der spørger "Hvem er disse problemer til?" når de oplever udfordringer i livet.  Derefter er selvrealisering muligt. Og selvrealisering er muligt for alle. Det er et land uden en vej, uden metoder, uden kvalifikationer og krav. Selvrealisering er muligt for alle mennesker gennem Guds nåde."

KORTE SPØRGSMÅL OG SVAR fra Sri Brahmam:
 
"Hvad er selvrealisering?"
"Der er ingen mørke i lyset. Det betyder, at der ikke er sind i Selvet."

"Hvad er Selvet?"
"Selvet er aldrig afhængig af andre ting."

"Hvad er sindet?"
"Alle tanker og følelser lagt sammen."

"Hvad er Gud?"
"Gud er ikke sindet."

"Hvad er formålet med og arbejdet af en guru?"
"Guru betyder blot energi. Energien går ind i dit hjerte og inspirerer til opvågning. Det er ikke fysisk. Hjertet, ikke det fysiske hjerte, er Gud, den Højeste magt."

"Har du en guru?"
"Ja, jeg har en guru. Guru kan være med eller uden en krop. Min guru er Ramana Maharshi. Da jeg var 27 år gammel fik jeg hans nåde."

"Hvad er hovedpointen i det, du underviser?"
"Vær altid i fred. Og undersøg "Hvem er jeg?" Dette er den direkte vej til at fjerne egoet."

"Hvordan, hvornår og til hvem er denne vej passende?"
"Denne vej er passende, når du ikke har nogen tendenser. Den passer til fredelige mennesker."

"Hvorfor er en spirituel vej nødvendig?"
"For at altid have fred."

"Er det ikke nok at bare være et godt menneske efter generelt accepterede regler?"
"Hvad er godt, er skabt af egoet. Kun Gud ved det gode."
 
"Hvorfor er mennesket ikke mere perfekt direkte? Hvorfor må han lide så meget?"
"På grund af tendenser og begær."
 
"Føler du nogensinde sorg eller vrede? Hvis ja, hvad gør du da?"
"Sorg og vrede er kun til sindet. Indeni er der ingen binding. Hvis nogen har binding til de følelser, skal de spørge med det samme ”Til hvem er disse følelser?”
 
"Hvad er meningen med et menneskeliv?"
"Selvrealisation, i andre ord, at altid være i fred."
 
"Hvad er religion ifølge dig?"
"Religion er kun til sindet, men sindet er ikke religion."
 
"Hvad er egentlig meditation? Mange mennesker siger, at de mediterer, men det gør de måske ikke. Måske dagdrømmer de eller prøver at opnå noget?"
"Egentlig meditation er at alle tanker forsvinder."
 
"Anbefaler du en bestemt stilling for meditation?"
"En nem stilling."
 
"Hvor lang tid burde man meditere dagligt?"
"Indtil man har fred."
 
"Hvorfor er vi bange for døden?"
"På grund af vores identifikation med kroppen."
 
"Hvad er døden?"
"Døden er kun en tanke."
 
 
 
Denne artikel er en kombination af et interview lavet i Indien i januar 2013  og af et tidligere interview, der er blevet offentliggjort i hæftet "Awakening".
 
 
Sri V.V. Brahmam giver satsangs, både i Indien og i Europa hver sommer. Han har været i Danmark to gange - og vil for første gang komme til København den 9.-11. august 2013.
 
Satsangs kommer til at foregå centralt i Kbh og er gratis og åbne for alle.
 
For mere info om satsangs i København, og hvis du ønsker at bidrage til arrangementet, enten praktisk eller økonomisk, kontakt venligst: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

For mere info om Sri V.V. Brahmam, hans ashram og dets projekter, læs på: www.brahmam.net

 
Mandag, 17 Juni 2013 11:17
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af neti simonsen
Læs mere…
Kærlighed kan man ikke tænke sig til. Kærlighed skal føles. Det er en værens-tilstand. Når du er i kærligheden er du ét med alting, som er. Når du elsker dig selv, elsker du din næste. Det lyder såre enkelt. Hvordan kan det så være så svært.
 
Mange mennesker er opdraget til at være en anden, end den de er. De har skullet leve op til familiens og samfundets forventninger, for at eksistere. De har skullet ”sluge mange kameler” (læs gemme sig selv) for at kunne være i fornuften, og leve op til de vilkår, de har fået udstukket.
 
Det hedder at være i dualiteten, på den frekvens, der også kaldes 3. Dimension.
 
Vi er nu gået ind i en ny tidsalder, hvor alle får rusket op i det ubevidste plan for at få mulighed for at hæve sig over dualiteten, til det der hedder 5. Dimension. Netop nu har vi muligheden for at lave et dobbelt bevidsthedsløft.
 
Du er født ind i  3. dimension for at gennemleve nogle svære betingelser. Måske er Du en af dem, der har valgt at hjælpe med, at bringe kærligheden tilbage til jorden. Det er her, tilgivelse kan blive hjælpen.
Men tilgivelse er noget andet, end det Jeg lærte i Kristendomskundskab, hvor præsten ofte var et mellemled til Gud for at kunne velsigne mennesket og tilgive dets synder. Siden i selvudviklings kurser, lærte jeg at lire sætningen af: Jeg tilgiver dig eller Jeg tilgiver mig selv.
 
Meget tidligt i mit selvudviklingsforløb stiftede jeg bekendtskab med et lille skrift af Edith Stauffer, Ubetinget Kærlighed,  om essæernes tilgivelseskunst på Jesus tid. Han blev opdraget til at benytte den intellektuelle tilgivelsesform, men det var ikke den tilgivelse han demonstrerede omkring sig.
 
Jesus var forud for sin tid. Han var født ind i dualitetens verden, og forstod menneskets kors. Men han var ikke dualitet, han var i sin bevidsthed ét med kærligheden, ét med Gud. Så mange af de ting man har tillagt ham i efterfølgende skrifter er ikke sandheden, men menneskets trang til at trække hans liv ned på 3. Dimension.
 
Han er nu vendt tilbage med sit budskab på ny, og med sandhedens korrektioner om kærlighedens fylde til det sind, som vil modtage budskabet. Han er ikke tilbage i fysisk form, men til stede i vores hjerter (det psyko/spirituelle hjerte, hjertechakraet.)
 
I 1990érne kanaliserede han bogen: Et Kursus i Mirakler, der blev udgivet i en dansk oversættelse i 2001, til Helen Schucman. Den er et samlet bind med 3 bøger: Tekstbog, arbejdsbog for studerende og håndbog for lærere. Den er tænkt som et selvstudie.
 
Jeg  fik for nylig en meget speciel oplevelse, da jeg deltog i et møde, ud i tilgivelsens kunst.
Jeg blev til mødet angrebet af en af deltagerne. Jeg reagerede prompte meget voldsomt for at sætte en grænse. Bagefter sad jeg stille og brugte min terapeutiske viden. Jeg sad og formulerede ordløst: Hun bruger mig som et spejl, det er hendes eget. Jeg bad Jesus (Helligånden/mit højere selv) om at hjælpe mig med at tilgive. Efter mødet havde vi en god snak, hende og jeg. Jeg syntes vi nu var kommet videre, så jeg tog glad hjem.
 
Et par dage senere åbnede jeg en mail fra hende sendt til hele gruppen, hvor hun skrev om mig. Jeg fik et chok og blev meget ked af det. Igen var mit lille ego på spil og forlangte at jeg skulle skrive og korrigere hende. Det gjorde jeg ikke. I tekstbogen (Et Kursus i Mirakler) står der et godt afsnit: Korrektion af fejltagelser, som jeg havde glæde af at nærlæse. Det handler om det lille ego og dets overlevelsesstrategi.
 
Jeg fik efterfølgende ondt i ryggen (også et ego problem). Uanset hvad jeg gjorde og sagde, forsvandt smerterne ikke. Så fandt jeg en sætning: Du er ånd – hel og uskyldig – alt bliver tilgivet og udfriet. Den sætning begyndte jeg at bruge, når mine selvdestruktive tanker satte ind. Det hjalp til en vis grad.
Først da jeg med Kurset i hånden pludselig på et dybt plan forstod, sagde jeg: Hun er jo ikke virkelig, hun eksisterer ikke efterfulgt af sætningen: Hun er ånd – hel og uskyldig – alt bliver tilgivet og udfriet. Mine rygsmerter forsvandt omgående.
 
At hun ikke eksisterer skal forstås, at hendes ego angreb ikke eksisterer på et åndeligt plan. Egoet er dualitetens kors, som vi skal hæve os op over i 5. dimension .
Der er ikke noget der foregår uden for mig selv. Det ser tilsyneladende bare sådan ud. Øvelsen består for mig i at blive i énheden, I Gud, i Helligånden (Mit Højere Selv), selvom jeg er i en illusorisk krop lige nu. Mine grænser skal fremover sættes i samarbejde med Helligånden.
 
I dag kan jeg se gaven i den lille oplevelse. Og jeg kan se at tilgivelse er en proces, hvor jeg med Kurset i hånden lærer at ændre min tankegang, så jeg kan hæve mig op på 5. dimension
Fredag, 19 April 2013 11:17
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Birgit Nielsen
Læs mere…
 
Mon ikke mange længes efter forårets lyse mildhed..?
Foråret bringer altid noget ganske særligt med sig:
Alting spirer i naturen, mange dyr vågner fra vintersøvn og mennesket søger udenfor.  I haverne, til parkerne og ud i skovene.
Bagved og i alt det synlige der vågner og spirer ved forårets komme, vokser også det spirituelle liv og åndelige bevidstheder der for de fleste menneskers vedkommende er usynlige. Om foråret er naturen omkring os, et kraftfuldt spirituelt center.
Det åndelige liv der rigt befolker naturens elementer, følger det vi kalder årets gang i naturen.
Det er muligt for os mennesker at kontakte det jeg kalder naturånder med bevidsthed og særligt om foråret er der store muligheder for at opfatte disse spirituelle væsner som synlige.
Når naturområderne i foråret udfolder livets opståen for vores fysiske sanser, er der en lige så levende og aktiv verden på åndeligt plan. Om foråret har naturånderne travlt med hver deres opgaver i naturens opvågning fra vinterdvalen. Naturånder med form og bevidsthed, for eksempelvis Gnomer, har glædet sig til denne årstid hele den kolde og mørke vinter. De er fyldt med energi, der skal også bruges meget, men de har en sådant overskud og glæde i disse måneder, at vi med fordel kan opsøge og kontakte samfund af bevidste naturånder. Når vi opholder os i en skov om foråret er ingen i tvivl om at der virkelig sker noget overalt. Skovbunden kribler og krabler, træerne ændrer sig næsten for øjnene af os, og små blomster skyder op mellem visne blade, for at få et glimt af solens første milde stråler.
Gnomerne har meget travlt og de elsker det. I travlt og tæt samarbejde med elementenergier og højtudviklede naturånder udfører de deres opgaver i glæde og harmoni.
Rene naturenergier, ubevidste Elementaler, er mulige at se med det fysiske syn på denne årstid. De kan øjnes som lysende dansende partikler der svæver over naturområder. Udfordringen består i at skelne mellem optiske illusioner frembragt af dagslys der driller øjet og arbejdende/opbyggende energier med åndeligt ophav. Hvis vi kobler spirituel sensitivitet på, er det relativt let at forbinde sig til de energier der virkelig er der og udelukke de optisk frembragte.
 
Glæde, liv, aktivitet, kærlighed, fornyelse og mangfoldighed er nøgleord i disse måneder for naturens åndelige opbyggere. Når vi møder dem med samme værdier, vil de meget gerne kommunikere og vise deres arbejde frem. Foråret er begyndelsen til noget nyt og et godt tidspunkt at opsøge og kontakte naturens åndelige liv.
 
 
 
Onsdag, 27 Marts 2013 10:15
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Rene Sønderbæk
Læs mere…
Det er så dejligt, når tingene bare flyder for  én. Så er man i flow. Alt lykkes, alt er såre godt.
Men så sker der noget uventet. Måske har du bare sovet dårligt om natten, måske har du fået et traumatisk budskab. Din verden kan pludselig ikke hænge sammen, og så er der ikke noget der lykkes særlig godt.
 
Det var menneskets vilkår i den gamle verden, i den gamle energi, der var bundet til dualiteten, til det lille EGO i 3. dimension.
 
D. 21/12 2012 gik vi officielt ind i en ny tidsalder. Solstorme havde de sidste 20 – 25 år renset planeten for negativ energi. De steder, hvor energien var tæt og tung og mørk af menneskeskabt lidelse, skete der naturkatastrofer, således at store områder på jorden fik frigivet den mørke energi, der var lagret i jorden. Det medførte kaotiske tilstande for de mennesker, der var involveret. 
 
Andre steder blev mennesket renset i deres ubevidste individuelle eller kollektive bevidsthed. Det medførte sygdom og krise af forskellig art. Når en gammel smerte bliver aktiveret giver den mulighed for vækst. Rigtig mange har gennemgået dybe selvudviklingsforløb ved egen eller andres hjælp. En del af dem hjælper nu andre på vej.
 
 
Nu er vi i 2013. Tilsyneladende er der stadig lige meget kaos omkring os. Ja, og det vil der være de næste 20 år. Men forskellen er nu, at vi bæres af energien som en hjælp til opstigningen i den nye tidsalder, der er Det Højere Selvs, enhedens  og lysets tidsalder. Al det mørke vi stadig bærer på, både vores eget og andres skal der gives slip på. Det får vi hjælp til fra den anden side, der er befolket med engle, mestre og lysvæsner.
 
Jeg har selv arbejdet som clairvoyant og healer i mange år, og også oplevet at det flød for mig. Det gjorde det lige pludselig ikke mere. Efter en fantastisk opstigningsfest, hvor jeg kanaliserede Kristusenergien, ”faldt” jeg. Mit virke gik i stå, og jeg måtte ind og finde mig selv på en ny måde, der passer til den nye dimension, vi befinder os i.
 
De første 3 måneder efter opstigningen d. 21/12 kan meget vel være de værste for os, der har sagt ja til at følge med jordens opstigning til 5. Dimension, har jeg fået at vide fra hjælperne på den anden side.         
 
Vi er nogle, der skal give slip på vores sædvanlige måde at gøre tingene på, selv om vi stadig skal arbejde med det vi er i gang med. Andre skal måske foretage et skift, for at følge meningen med deres liv. det vi har besluttet sammen med vores vejledere inden vi inkarnerede.  Vi har nu det frie valg, at følge med eller gøre modstand. Du kan simpelt hen vælge at se det som en gave, selv om der er kaos omkring dig. Så vil du opleve flow. Du kan vælge at skifte perspektiv, både i forhold til dig selv og dine omgivelser, men også i forhold til det der sker i verden.
 
Hvis du bliver fanget i bekymring, så tag en dyb indånding, fyld dig med lys og lethed. Sig f.eks. ”Det skal nok gå” eller en anden foretrukken bekræftelse. Ånd så bekymringen ud, og vær åben for det nye, der skal ske.
 
Du vil så et lille frø. Men som kornet på marken tager det tid, inden det er fuldbårent. Så rust dig med tålmodighed. Vi er mange. Det skal nok bære frugt. Vi lægger kimene til en helt ny tilværelse, hvor vi er i fred og harmoni med hinanden.
Selv om verden synker ned i grus
Så bevares freden i mit hus
Jeg mærker kærligheden gror
Den kærlighed der gør fri uden ord.
 
                             Fra min digtsamling Livets Fylde. Den koster 130 kr. inkl. forsendelse.
 
Torsdag, 21 Marts 2013 10:03
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Birgit Nielsen
Læs mere…
Hvordan ligger landet med hensyn til fakta, når vi snakker spiritualitet, healing, livsopfattelse osv? Skal vi have fakta at holde os til? Hvis det udelukkende er tro, er det så religiøsitet? Og er det så ikke bare noget der foregår i vores fantasi? Og hvad med visualisering - er det ikke bare en livlig fantasi?
 
Hmm tja jeg ser sådan her på det: hvis det føles / mærkes rigtigt for dig – ja så ER det rigtigt!
 
Jamen, jamen, jamen det bliver det jo ikke rigtigt rigtigt af!! JO for dig! Og er det så vigtigt, hvad andre synes om det? Er det ikke irrelevant hvordan andre ser på livet, på healing, på spiritualitet?
 
Det er min helt ærlige mening! At andres mening ikke er vigtig, for hvad jeg mærker.
 
MEN det er selvfølgelig andres meninger og udtalelser, der kan være med til at udvikle mig, med til at udvide min horisont, med til at skabe ny forståelse for andre – og for mig selv!
 
Med dette siger jeg jo også, at din fornemste og første opgave helt klart er at finde frem til, hvem du er, hvor du er, hvordan du er! UDEN skelen til andre – kun mærke i dig!
 
I hjerterumshealing er et af målene at lære sig selv at kende. Jeg har været med til at afsløre utallige klienters indre – uden påvirkning udefra. Det er utroligt smukt at være med mens et andet menneskes indre smukke folder sig ud. Jeg er dybt taknemmelig hver gang!
 
Så mit råd til dig, der synes det er svært at argumentere for din overbevisning og dine følelser, er; lad vær! Du skal ikke redde dem – selvom vi rigtigt gerne vil, så er det min erfaring, at dem der gerne vil vide mere, de spørger med åbent hjerte – resten har ikke lyst til at høre mere. Og jeg har ikke brug for at overbevise nogen, jeg er selv overbevist, og det er nok.
Jeg har i mange år forsøgt at overbevise mange, fordi jeg synes, det er så fantastisk, men det duer ikke. Vi skal være klar før vi kan lytte. Og vi skal være samme sted for at synes det samme er fantastisk – og vi er alle unikke og heldigvis for det!
 
Mange kærlige hilsner
Sana Sofia
Fredag, 08 Marts 2013 13:23
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Sana Sofia Hjort
Læs mere…
Det er så vigtigt, at vi elsker os selv. 
Vi er så vigtige, i vores eget liv. Gør noget for dig selv, istedet for altid at fokuserer på, hvad alle andre har brug for. 
Du er helt perfekt som du er. Englene og universet ønsker dig det bedste og de ønsker, at du elsker dig selv. Hvis du ikke elsker dig selv, er du utro mod dig selv.
Jeg håber i alle vil huske dette, og give jer selv tid og rum til, at gøre noget for dig, kun dig. 
Det er en af det bedste måder, at pleje din sjæl på. 
 
Torsdag, 21 Februar 2013 09:53
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af
Læs mere…
GUD ER
I dag går jeg og varmer mig med at Gud er i alting omkrig mig. Og at Gud er i mig selv, for ellers ville jeg jo ikke kunne spejle at Gud er i alting omkring mig.
Gud er lys og kærlighed og ikke andet. Al mørket er menneskeskabt. Da mennesket adskilte sig fra Gud, fordi det selv ville skabe, begyndte mørket og dermed frygten at opstå. Det er kun i eenhed med Gud at mennesket kan skabe glæde og kærlighed, fordi Gud er kærlighed.  
En åbenbaring
Jeg har ikke haft en nem barndom. Men så fik jeg hjælp fra Gud.  Som 3.årig fik jeg min første åbenbaring. Jeg var for første gang ved havet med min far og mor. Jeg stod betaget og kikkede ud over havet. Så var det som om alt omkring mig opløstes og jeg var eet med havet, himlen og al ting omkring mig. Det varede kun et øjeblik, så var jeg tilbage igen, men fyldt med glæde og kærlighed.
Den oplevelse overlevede jeg på. Da jeg blev ældre, glemte jeg den faktisk, men jeg vidste, at der var noget andet og bedre, end det jeg var født ind i. Når man bliver født og dermed nedsænket i materien, glemmer man ofte, hvem man er, og hvor man kommer fra. Det ligger som en dyne over jorden og styrer os mennesker fra det kollektive ubevidste.
Skabelsen af det kollektive ubevidste
Det kollektive ubevidste er ikke skabt af Gud, for han er jo kun kærlighed. Mennesket har gennem tiden skabt det, for at have magt over andre og for at styre andre mennesker. Derved er religioner opstået. Så skal man bruge præsten som mellemmand  for at komme i kontakt med Gud. Præsten skal her forstås som institution, for der findes mange vidende og kærlige præster.
Da jeg var ca. 6 år, havde jeg en veninde, der var katolik. Hun måtte gerne synde, som hun kaldte det, for hun gik bare op til præsten hver uge og fik syndsforladelse. Det forstod jeg slet ikke. Jeg gik jo og talte med Gud og englene inden i mig selv hver dag. Jeg havde lært at holde mund med det, da jeg fik at vide af mine omgivelser, at det ikke var rigtigt. Jeg lærte derfor, at klare mig selv.
Fraværet af Gud
Da jeg blev voksen, lukkede jeg helt af for min kontakt, for at kunne begå mig i verden. I mange år troede  jeg ikke, at der fandtes en Gud.
Da min onkel døde  for 25 år siden, fik jeg nogle Guddommelige oplevelser, der fik mig til at vende tilbage til Gud. Jeg oplevede, at min onkels sjæl forlod kroppen, da hans fysiske død indtraf. Da jeg var gået ind i kirken, inden jeg skulle møde præsten, oplevede jeg, at Jesus trådte ned fra korset, der hang i kirken. Han gik direkte ind i mit hjerte og fyldte mig med kraft og kærlighed. Nu startede min vej tilbage til mig selv og til Gud.
Bogen Gud Er
Nu har jeg genlæst en bog, der hedder Gud Er. Den er skrevet af Gary R. Renard i 2006. Han har fået kanaliseret viden om Gud af 2 mestre. Den bygger på Et Kursus i Mirakler, der er kanaliseret af Jesus. Den bog arbejder jeg også med igen.
Nu forstår jeg, hvorfor jeg lagde Et Kursus i Mirakler fra mig for 5 år siden. Jeg var ikke parat til at give slip på den sidste blokering og det lille ego, der hindrede mig i at være eet med Gud.  Det lille ego er ikke skabt af Gud, men af mig selv, for at overleve i verden. Opstigningen handler om, at vælge at overgive sig til Gud.  Der er ikke andre, der gør det for mig. Jeg må selv tage ansvar for, om jeg vil skabe fra det lille ego eller fra Gud. Jeg har valgt. Har du?
 
 
Torsdag, 14 Februar 2013 15:48
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Birgit Nielsen
Læs mere…

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer