Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
Spirituelt
Spirituelt

Spirituelt (235)

 
Forord
 
Jeg har sat mig for at skrive mine erindringer om åndelige erfaringer. Da jeg fyldte 31 år havde jeg en åndelig fødsel, som ændrede mit liv.
Det var en helt ny oplevelse og jeg begyndte at søge i forskellige bøger for at få svar på de spørgsmål der opstod i den forbindelse.
Jeg havde fortalt om mine oplevelser til andre mennesker, men mennesker som jeg troede var oplyste, forstod ikke hvad jeg talte om.
Denne ”fødsel” ændrede mit liv på flere måder. Jeg følte at der var faldet ”skæl” fra mine øjne og jeg så alle mennesker helt klart. Jeg indså at det vi alle søger er Kærligheden. Jeg ønskede inderligt at alle mennesker måtte opleve det – for jeg havde den overbevisning, at så ville der blive fred på jorden.
Jeg indså også at kærnen i alle religioner er den samme – Kærligheden.
Der skete også det, at jeg fra den ene dag til den anden holdt op med at ryge. Mit hår fik glans – min hukommelse var blændende – jeg behøvede ikke at skrive noget ned på mit arbejde – jeg huskede det hele.
De triste tanker som jeg før kunne have, var fuldstændig forsvundet, jeg var lykkelig og glad. Små digte kom til mig fra en ukendt kilde.
 
Oktober 2011
Mandag, 09 Juli 2012 19:40
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Bess
Læs mere…

Denne inspiration er skrevet på engelsk for at bevare energien, som jeg har modtaget den. Ordene er ikke vigtige. Energien er vigtig.

 

Power games create fear. It's not about light and darkness. It's about unbalanced light without Heart manipulating with a lesser light. There can be balance in light and there can be balance in darkness, but unbalance and power games create fear.

 

If you are in perfect balance, you will be able to die with your full consciousness and take your life essence with you. 7 billion people on this planet are not ready to die with full consciousness and they create a "shell" filled with fear and unworthiness and things like that. Already Nostradamus could see, that we would reach a critical mass of subpressed fear around 2012. The planet raise it's level of energy and the pressure gets stronger and you could see that in the past.

 

The work need to be done and I AM 's are able to release pressure from the collective subconscious mind. That's why some of us die again and again these days.

 

That's the difference between Divine Will and Divine Love. Divine Will can uncreate fear in the subconscious mind and without that effort humanity would destroy itself. When we uncreate fear, there is an empty space and we can fill that space with Divine Love.

 

So be it.

 

MAHATMA I AM

Torsdag, 15 Marts 2012 12:56
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Uffe Bang
Læs mere…

Denne inspiration er skrevet på engelsk for at bevare energien, som jeg har modtaget den. Ordene er ikke vigtige. Energien er vigtig.

 

In the beginning there was light and there was more light than you could handle. Then you started to protect yourself from light (sunfactor 1 billion or something). Much, much later you created a physical body. Then you had already learned the art of lying. 

 

You told a little white lie and it worked. The next time you told a bigger lie and maybe it was a little grey. In the end it turned black and you probably got used to it. This blackness began to live its own life separate from God. 

 

After many experiences you felt the heaviness of darkness, but it was not easy to find your way back. There was teachers and they told you about the truth. Sometimes it was their truth and not your truth and you got stuck again. You found yourself so fucked up.

 

YOU CREATED THE LIES AND YOU HAVE TO UNCREATE THEM !

 

* I had an incarnation with Jesus.

* I also had an incarnation with Hitler.

* I have to uncreate both.

 

Wait a minute. Jesus is the good guy and Hitler is the bad guy. You are right, but 2,000 years ago I created pictures of Jesus and he became my guru. Now I need to move beyond even my sweet pictures of Jesus. Hitler is the opposite and together they create the pair of opposites. That's why I need to move beyond both of them.

 

Still, I have a choice. I can choose the good guy as my friend and in that process I give my soul a direction. Then I have to tell the truth and begin with myself. I have to mirror everything back to myself. I have to uncreate lies from the past.

 

MAHATMA I AM

 
Torsdag, 15 Marts 2012 12:50
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Uffe Bang
Læs mere…
Tirsdag, 21 Februar 2012 16:29
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Ruth Kirsten
Læs mere…
En sommerfugl folder sine smukke vinger ud, letter og flyver for første gang ud i sollyset. Inden den nåede dertil, havde den været igennem en dramatisk proces, som den sandsynligvis ikke har nogen erindring om.
 
Engang var den en larve, der kravlede rundt i en helt anden verden, en dimension forbundet med anstrengelse. Det var hårdt arbejde at være larve, der skulle kravles når den ville frem i verden og hele tiden var den på udkig efter blade til at spise. Efterhånden spiste den mere og mere, den blev en rigtig grovæder. Em proces blev igangsat i larvens krop. Nogle celler - med en iboende form for længsel - forvandlede sig. Når tilstrækkelig mange celler i et område var forvandlede slog de sig sammen i klynger og disse klynger samlede sig til endnu større klynger. I løbet af kort tid havde de længselsfulde celler overtaget store dele af larvens krop og tilsidst det hele. Larven havde forpuppet sig.
 
Puppen var som et stift ydre skelet. Som en beskyttelse af den proces der foregik inde i puppen. Opløsningen af larven. 
 
Da tiden var inde brød sommerfuglen ud af puppen og fløj ud i lyset.
 
Det der sker i det små, sker også i det store.
 
I menneskets verden ser jeg nøjagtig den samme proces ske lige nu. De længselsfulde er vækket af menneskehedens overforbrug. Længslen om en ny og bedre verden manifesterer sig, vågnende bevidstheder finder sammen i grupper, som slår sig sammen i globale netværk og snart vil disse længselsfulde have overtaget store dele af 'samfundslarven', så den kan forpuppe sig, gå i opløsning og kravle ud af puppens beskyttelse med en ny form for bevidsthed, transformeret.
Torsdag, 19 Januar 2012 23:25
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af vivi bruun jespersen
Læs mere…

En dag Lille ulv går hen til sin bror Ravnemageren. Fortæller denne: Jeg ville besøge byen, naturligvis rejste jeg som en ravn. Da jeg nærmede mig byen, så jeg et kraftigt uvejr, der var på vej lige imod mig. Jeg så til siderne og op, men det var ikke muligt at komme udenom dette voldsomme uvejr. Så hørte jeg broder Vind fortælle mig, at store forandringer var på vej i byerne. Uvejret var kun det synlige udtryk for at disse forandringer var på vej. Vinden fortalte at der var blevet anbragt noget i jordens indre. Jorden havde fået en gave af broder Vejrmager. Denne gave gjorde at moder jord nu var i stand til at frigive al den gamle energi, hun har båret på i mange, mange år. Moder jord var blevet så glad for denne gave og var så taknemmelig også fordi kraften i denne gave, gjorde at hun kunne accelerere det tempo, hvormed den gamle tunge energi blev skubbet op helt inde fra midten af hende. Nu var al denne gamle energi, som hun havde båret i så mange år. Den energibyrde som havde gjort hende både tung og træt. Den var nu på vej ud af hende. Åhr, havde hun sagt, selv om der først lige var kommet rigtig gang i denne energi, så kunne hun allerede mærke, hvordan det begyndte at løsne sig i alle dele af hendes krop. Moder jord var så glad, så det jeg troede var et uvejr, var broder vinds deltagelse i moder jords glædes dans. Naturligvis deltog jeg sammen med broder vind i denne glædes dans. Moder jord er vores alles moder, så vi har alle grund til at deltage i hendes glæde. Derfor Lille ulv, sluttede broder Ravnemager. Så lad os huske at de forandringer vi ser, ikke mere er hvad de plejer at være, den gave moder jord har fået gør, at alle ting er forandret. Det vi skal er at tage imod alle disse forandringer med glæde og glæde os sammen med moder jord, over at hun endelig bliver befriet for denne tunge byrde. Takket være broder vejrmagers gave.

 

 

 

En dag sendte Ravnemager bud efter Lille Ulv. Da Lille Ulv kom, fortalte Ravnemager, at han igen havde mødt broder Vind, som havde haft nyt at fortælle. Ravnemager syntes at det lød underligt, og ville gerne høre Lille Ulvs mening om det. Her er hvad broder Vind fortalte Ravnemager: Du kan huske, jeg fortalte dig, at broder Vindmager havde givet Moder Jord en gave. Som Moder Jord var meget, meget glad for. Sidst vi mødtes, kunne Moder Jord allerede mærke, at det løsnede sig i alle dele af hendes krop. Det er kun begyndelsen. Den fantastiske gave, som broder Vindmager har givet Moder Jord, er af en sådan art, at den ikke bare vil lette Moder Jords byrder. Alt det gamle og tunge som hun har båret på i utallige år. Det vil løsnes, og Moder Jord vil igen opleve en lethed og en frihed, hun ikke har haft i mange, mange år. Derfor er Moder Jord broder Vindmager så taknemmelig for denne gave. Alle de gamle rester, som har tynget Moder Jord og gjort hende gammel, er nu ved at løsnes. De bliver ikke bare løsnet, men de bliver fjernet. Denne fantastiske gave gør at de bliver fjernet helt fra Moder Jord. Ja ikke bare det gamle og tunge i Moder Jord vil blive fjernet, takket være denne fantastiske gave. Også alt hvad der tynger ovenpå Moder Jord vil blive fjernet. Hun siger, at det er ikke ting og sager, alt er energier, gamle tunge energier, rester fra længst forsvundne tider. Moder Jord har længe vidst, at deres tid var forbi. Men før hun fik broder Vindmagers gave, havde hun ingen mulighed for at løsne eller fjerne dem. Nu bliver de fjernet, mange af dem er allerede løsnet og på vej ud af Moder Jords krop. Det vil kunne ses og mærkes, af dem der ser og mærker, når de passerer ud af hendes krop. Nogle vil blive forvirret når det sker. Andre vil glæde sig med Moder Jord. Takke hende fordi hun har båret alt dette i så mange år. Ja deltage i hendes glædesdans over endelig at kunne slippe dette helt. Det vil jeg i hvert fald gøre. Var broder Vinds ord.

 

 

 

En dag Lille Ulv mødte Ravnemager. Fortalte denne at han havde mødt Broder Vind, der havde haft travlt, men taget sig tid til at fortælle: At Moder Jord havde bedt både Broder Vind, Broder Ild og Broder Vand hjælpe sig. De skulle hjælpe Moder Jord med at komme af med al den gamle og tunge energi, der netop nu nærmede sig Moder Jords overflade. Naturligvis havde de alle tre sagt ja, for de ville gerne hjælpe Moder Jord. Vores alle sammens Mor. Hun havde fortalt, at nu var tiden ved at være inde. Hvor alt det gamle og tunge der var blevet løsnet, var ved at nå ud til hendes yderside. Hun vidste, at det snart var løsnet, og at det stærkt nærmede sig overfladen. Fordi der var så meget i alle dele af hendes krop, så var det mere end hun selv kunne klare at få det fjernet. Derfor bad hun både Broder Vind, Broder Vand og Broder Ild om at hjælpe sig. Når alt det gamle og tunge nåede ud til hendes yderside. Så skulle de hjælpe hende med at få det fjernet. De havde alle tre med glæde sagt ja til at hjælpe hende. Så lige nu var de alle tre parate til at hjælpe hende, alle de steder hvor de kunne. Moder Jord var bare så usigelig lykkelig over Broder Vejrmagers gave, der gjorde, at hun nu endelig kunne slippe alt det gamle og tunge, hun havde båret på i så mange, mange år.

 

 

 

En dag fik Lille Ulv besøg af Ravnemager. Der fortalte, at han igen havde mødt Broder Vind. Som havde berettede om en samtale med White Eagle. Broder Vind havde haft travlt, da han mødte White Eagle, der ganske roligt svævede rundt. Forundret havde han spurgt; hvordan White Eagle kunne være så rolig. White Eagle havde svaret: Jo ser du, som du ved, så sker der nu en udstrømning fra Moder Jord. Den kan du mærke. Men Broder Vejrmager har ikke kun anbragt noget i Moder Jords indre. Han har også skabt den nye vind, den der nu blæser uden om Moder Jord. Det er en meget mild og kærlig vind. Det er derfor, jeg så roligt kan svæve, uanset om du har travlt eller ej. Jeg følger bare med denne nye og blide vind. Selvfølgelig passer jeg på, og holder mig til Moder Jord. Denne nye vind har jo den egenskab at den ikke alene blæser omkring vores Moder Jord. Den samler alt, hvad der stiger op fra Moder Jord, og bærer det i sin kærlige favn ud i det store Alt som Er. Det er en stor glæde for Moder Jord, at der på denne måde bliver taget hånd om alt, hvad der forlader hendes krop. Derfor er der ingen grund til at være bange. Selvfølgelig ved jeg, at både du Broder Vind, Broder Vand og Broder Ild, har travlt med at hjælpe Moder Jord, med at skaffe sig af med den gamle tunge energi, efterhånden som den når op til overfladen. Denne nye vind, som Broder Vejrmager også har givet Moder Jord gør, at alt det der forlader hende, det bliver blidt bragt hen, hvor det skal være. Så hvorfor være urolig og ængstelig? Se hvor roligt jeg svæver på denne nye og blide vind!

 

 

 

En dag blev Lille Ulv opsøgt af Ravnemager, der var meget oprevet. Forundret spurgte han; hvad der i den grad havde påvirket Ravnemager. Ravnemager svarede, det ville du også være, hvis det var dig Broder Vind havde opsøgt! Broder Vind havde opsøgt Ravnemager, for di der var noget væsentligt, der skulle fortælles. Her er hvad Broder Vind berettede: Ravnemager, du ved at hele Moder Jord er ved at rense ud. Du ved at Broder Vejrmager har anbragt noget i Moder Jords indre, som hjælper med denne udrensning. Der er nu sket det, at Den Store Fader har tilført en helt ny og ekstrem stærk energi til dette, der er i Moder Jords indre. Det betyder, at hele udrensningen accelerer. Jeg ved ikke, om du forstår, hvad det betyder. Men jeg kan sige dig, at flere og flere steder overalt på Moder Jord. Begynder der du at vælte gammel energi op. Ja, det lugter, som gamle grave der åbnes. Det er så stærkt, at selv en hel del af menneskene kan lugte det. Du kan nok forstå, at Når den Store Fader i den grad lader ekstrem energi blive tilført til Moder Jords indre, så er det ikke kun til det, der er tilført af Broder Vejrmager. Denne nye og ekstremt stærke energi, bliver nu tilført alle dele af den verden vi kender. Alt uden undtagelse vil blive påvirket af den. Så vidt jeg forstår vil udrensningen af alt det, der er Moder Jord fremmed. Alt det hun har båret på i umindelige tider. Hele denne udrensning, kan ikke undgå at accelerere. Du ved, at Den Store Fader ved hvad han gør. Den Store Fader må have en mening med at sende denne ekstrem stærke energi, til den verden vi kender og til Moder Jord lige nu. Jeg har talt med Broder Vand, Broder Ild. Vi er alle tre blevet orienteret om, at denne udrensning nu accelerer. At udrensningen nu er på vej ud af Moder Jords krop. Så vi går en travl tid i møde. Naturligvis vil vi med glæde hjælpe Moder Jord, vores alles mor. Det eneste jeg ved, er at der vil ske store forandringer både i selve Moder Jords ydre, og blandt de mennesker der lever på Moder Jord. Det er som om, hun vil skaffe sig af med alt hvad der er hende fremmed. Men Den Store Fader ved, hvad han lader ske. Og væk var Broder Vind.

 

fra www.metatron.dk

Disse tekster kom i 2002, men jeg oplever de stadig har meget at sige

Lørdag, 10 December 2011 09:29
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Else Mortensen
Læs mere…

 

(1) BALANCELEGEMET

 

Om overgangen fra kausallegemet til balancelegemet.
 
Vi lever på det, der kaldes en ikke-hellig planet og i 18 millioner år har vi haft et kausallegeme. I disse år bliver planeten og menneskeheden løftet i vibration og kausallegemet bliver i fremtiden erstattet af balancelegemet, som blandt andet Anni Sennov taler om i auratransformation. På en hellig planet har vi et balancelegeme og det har en større fleksibilitet end kausallegemet, fordi vi på denne planet bruger hierarkisk beskyttelse, der giver en stivhed.
 
* * *
 
Jeg har i lang tid udvekslet med Kathrine og Bina. Vi inspirerer hinanden. Derfor fik jeg den idé at tage til Århus, så Bina kunne give mig en auratransformation. Jeg havde behov for at forstå systemet indefra, så jeg bedre kunne udveksle. Jeg havde på fornemmelsen, at det ville blive en lidt alternativ oplevelse og det blev det også. Jeg mærkede i begyndelsen kun ganske lidt forandring. 
 
...Så gik jeg i tænkeboks. Bina sagde, at man ikke selv kan integrere balancelegemet. Det er sikkert rigtigt i de fleste tilfælde, men ingen regel uden undtagelse og nogen må jo have været de første. Jeg følte intuitivt, at min exkone Nuppu og jeg havde bygget en prototype til balancelegemet. Det går tilbage til den 8. oktober 1992 og det er en lang historie, som jeg gerne vil beskrive så udførligt som muligt. Jeg har længe vidst, at vi udførte et pionerarbejde, men først nu forstår jeg detaljerne omkring det. Man kan ofte kun se sig selv, når man spejler sig gennem andre og derfor var auratransformationen vigtig for mig, så jeg kunne studere ligheder og forskelle. 
 
En prototype er begyndelsen til noget nyt og den vil ofte være ret primitiv. Det klassiske eksempel er de første computere. Et tændt radiorør betød "1" og et slukket radiorør betød "0". Det kaldes en bit og 8 bit er lig med en byte, der for eksempel kan være et bogstav. Hvis jeg skal sende en SMS med den teknologi, så skal jeg bruge en hel lastbil fyldt med radiorør. Det er en vigtig indsigt, for vi må forstå, at udviklingen af balancelegemet har gennemløbet en lignende proces. 
 
Da Bina gav mig balancelegemet, fik jeg ordet "Manifestation". Det startede en associationsrække, der førte til en indsigt. Balancelegemet har egenskaber eller attributter. Pionerenergien er en attribut, der er knyttet til det astrologiske tegn Vædderen. Manifestation er en attribut, der er knyttet til det astrologiske tegn Tyren. Vi kan nu se, at vi har at gøre med to forskellige generationer af balancelegemet. Det minder om vore computere, hvor udviklingen også kan deles op i generationer af styresystemer. 
 
Vi kan fortsætte denne tankerække. Mange auratransformerede oplever kriser og frustration. Det er min oplevelse, at vi skal give mere opmærksomhed til at forstå hvilken generation af balancelegemet, vi har integreret.
 
Kærlig hilsen fra Uffe Bang
 
(2) BALANCELEGEMET
Om overgangen fra kausallegemet til balancelegemet.
 
Lad os forfølge ideen med, at balancelegemet udvikler sig i generationer. Den 1. generation kan sammenlignes med at forske og gå nye veje. Man nedbryder barrierer mellem dimensioner. Det er en energi som en rambuk, der vælter en mur. Hvis man skal brodere med nål og tråd, så skal man nok vælge en anden energi. På et tidspunkt er alle mure væltet og rambukenergien er obsolet (forældet). Der skal andre boller på suppen. Jeg kan nu se, at jeg afviklede dette 1. generations balancelegeme i august 2008. Det skete samtidig med at Nuppu og jeg gik fra hinanden. Vor mission var fuldført og vort fælles balancelegeme blev opløst. Jeg vidste, at jeg skulle skifte retning 180 grader, men da jeg var ved et lavpunkt og meget nedslidt, kunne jeg ikke foretage denne forandring uden hjælp udefra. I denne sammenhæng giver det mening at jeg skulle have en auratransformation og knytte mig ind i et nyt netværk. 
 
Bina viste mig denne 2. generation af balancelegemet og jeg oplevede det som, at min vibration blev sænket. Jeg skulle ikke længere koncentrere mig om at vælte mure, der allerede var væltet og derfor skulle min energi have et andet fokus. Det er min oplevelse, at auratransformationen altid tager udgangspunkt i denne 2. generation, der handler om manifestation.
 
Ved den 3. generation begynder klientens eget indre arbejde og her er vi alle nødt til at tage ansvar for det næste skridt. Astrologisk er det Tvillingen og det handler om venner. Denne generations attribut handler om at skabe netværk. Her giver internettet os muligheder på et energiplan, hvor vi kan tage begrebet healing til helt nye niveauer blot ved at være til stede og lægge vor egen energi ind i systemet. Vi kan bryde det gamle ned gennem vort nærvær og igen er det Vædderen, men nu ligger det som en ubevidst og integreret essens.
 
Den 4. generation er Krebsen og denne generations attribut er familie. Det handler om at genkende den åndelige familie og det er ikke helt det samme som at skabe et netværk. Hvis jeg er fra Andromeda, så kan jeg knytte netværk til individer fra Sirius og Plejaderne, men de er ikke min åndelige familie. Hvis jeg blander disse ting sammen, så bliver jeg frustreret.
 
Lad mig give et eksempel: Vor åndelige mission bliver ikke målt på, om vi har fysisk succes. For 20 år siden havde jeg et ønske om at undervise i spirituelle emner og arbejde med healing. Det var min personligheds ønske, fordi jeg så andre gøre det. I dag ved jeg, at det var min mission at arbejde med at udvikle en prototype og i den proces kunne jeg ikke være synlig og blive eksponeret. 
 
Vær opmærksom på, at 3. generations netværk og 4. generations åndelige familie kan repræsentere kræfter, der trækker i forskellig retning.
 
Kærlig hilsen fra Uffe Bang
 
(3) BALANCELEGEMET
Om overgangen fra kausallegemet til balancelegemet.
 
Den 5. generation af balancelegemet har attributter fra Løvens tegn. Man siger, at personligheden kulminerer i Løven. Det er Don Corleone - Godfather - der kommer fra en lille by på Sicilien, der faktisk har en hel del med virkelighedens mafia at gøre. Byen Corleone eksisterer i virkeligheden og navnet betyder "Løvehjerte". 
 
Der er en gammel esoterisk historie om kampen mellem løven og enhjørningen. Løven vinder og enhjørningen ligger såret tilbage på slagmarken. Hver gang har kampen det samme udfald. En dag skal de udkæmpe den endegyldige kamp. Løven kaster sig over enhjørningen, men enhjørningen knæler og dens horn gennemborer løvens hjerte. Enhjørningens renhed forvandler løvens begærkræfter og personligheden bliver løftet op til åndens plan. Det betyder, at løvens attributter bliver løftet fra det lavere til det højere og der sker en sammensmeltning med enhjørningens attributter. 
 
Enhjørningens horn symboliserer den guddommelige vilje, der er forenet med enhjørningens renhed. Den knælende enhjørning er et symbol på ydmyghed, men det viser også, at vi kun kan bruge den guddommelige vilje, når personligheden træder til side og giver afkald på at handle. Løven står for vitalitet og kreativitet og det bliver til en guddommelig ressource, når den lille personligheds små lege er forløst. 
 
Løven har også evnen til at beskytte sin familie og ser vi det i et større perspektiv, så inddrager det Vandbæreren, der er det modstående astrologiske tegn og ofte ses som verdenstjeneren, der bringer vand til tørstende sjæle. Enhjørningen fører os naturligt over til den 6. generation, der er Jomfruens tegn og hvor attributten er renselse. Vi har nu nået et niveau af transparens, hvor der ikke er grænser mellem individet og helheden, så det handler om renselse på et mere kosmisk plan. 
 
Vi har set med Løven, at vi kan inddrage det modstående tegn. Det kan man naturligvis gøre med alle tegnene. På dette niveau ophæver vi tid og rum og det giver ikke så meget mening at tale om rækkefølge af begivenheder, når vi oplever i energier. Alting vekselvirker og alting er samtidigt. 
 
Efter min opfattelse er der her tale om det fuldt udviklede Diamantlegeme, der kan operere ligeværdigt i alle dimensioner. Derfor er det også vigtigt, at vi udvikler et styresystem og en mekanisme, der kan oversætte mellem høje og lave dimensioner uden forvrængning. 
 
Kærlig hilsen fra Uffe Bang
 
(4) BALANCELEGEMET
Den ny tids indvielsesvej.
 
Når vi balancerer vore legemer, så begynder vi at vokse ud over solsystemet og planeterne, men zodiakken har stadig en betydelig indflydelse på det kosmiske plan. De 12 astrologiske tegn kan deles op i 4 triangler, der repræsenterer de 4 elementer. Vædder - Løve - Skytte er forskellige aspekter af ild og man taler om kardinal tegn, fast tegn og bevægeligt tegn. Det kardinale tegn sætter en impuls i gang, men hvis man kun arbejder med Vædderen, så brænder man sammen, fordi pionerenergien ikke kan stå alene. Derfor skal det faste og det bevægelige tegn med, så der kan skabes balance og flow i energien. Derfor giver det mening at tale om 12 generationer af balancelegemet. 
 
Vædderens igangsættende impuls udvikler sig videre gennem Løvens kreativitet og Skyttens højtflyvende tanker. Forholdet mellem disse 3 tegn er forudsætningen for flow i ildenergien.
 
Tyrens tegn er manifestation og kardinal tegn for jord. Jomfruens renselse videreudvikler dette aspekt og løfter jordenergien. Stenbukken fastholder resultatet. En stenbuk er god til at klatre i bjerge. Den har hovedet i himlen og fødderne solidt plantet på klippegrunden. Det er en groundende kvalitet, der adskiller sig fra Tyrens manifestation.
 
Tvillingen er kommunikation og kardinal tegn for luft. Vægtens balance videreudvikler dette aspekt og Vandbæreren tager kommunikationen til det kosmiske plan gennem udviklingen af følelser, der i den sidste ende bliver til empati, når vi mærker andre menneskers lidelser. Vandbæreren er luft, men bærer vand til tørstende sjæle, hvor vandet er følelser. Derfor skal vore følelser fortolkes ind på et kollektivt plan, hvor vi ikke hænger fast i personlige traumer og emotioner.
 
Krebsen er familie og kardinal tegn for vand. Skorpionen tager vandet og følelserne til det dybeste plan, der involverer terapi og forståelsen af, at mine følelser ikke kan adskilles fra dine følelser. Fiskene svømmer i vandet. De behersker elementet og vi oplever en opløsning og en ubegrænsethed. Alle retninger er mulige og lige vigtige og netop derfor er vi nødt til at vælge en retning, så vi ikke bliver knust af det ubegrænsede potentiale, der udtrykkes gennem Shivas dans.
 
Ubegrænsetheden fører os tilbage til Vædderen, der definerer en retning for vor mission. Shivas dans rummer både Fiskenes ubegrænsethed og Vædderens vilje til at vælge en retning. 
 
Zodiakken og hjertets 12 kronblade kan ses som en udstråling af det kosmiske hjertes kvaliteter. Vi lærer at forstå hjertets kvaliteter i stadig større dybde og på stadig mere subtile planer. Vi kan se det som en cirkel og når vi tilføjer evolution, så får cirklen en retning og bliver til en spiral. Vi har derfor de 12 stråler, der bliver gentaget på et højere niveau af spiralen. 
 
I stedet for at tale om en 13. stråle, vil jeg hellere tale om, at syntesens princip kan udtrykke sig gennem alle 12 stråler, når vi tilføjer en retning og får spiralbevægelsen med i vor udvikling. 
 
Når vi ikke vil lære af vore fejl, kører vi i ring. Enhver ubalanceret handling, følelse eller tanke skaber et mønster, som vi vil møde igen, fordi vi kører i ring. Spiralbevægelsen viser, at vi har forløst mønstret og er gået videre. Denne bevægelse involverer os på alle planer. 
 
Kærlig hilsen fra Uffe Bang
 
(5) BALANCELEGEMET
Den ny tids indvielsesvej.
 
Jeg har ofte refereret til Brian Grattan, Mahatma og Diamantlegemet. Nuppu og jeg mødtes telepatisk i august 1992, da jeg sang med i en Wagner opera i Århus. Vi mødtes fysisk 3 uger senere i Helsinki. Dagen før min hjemrejse går vi til en esoterisk boghandel og jeg bliver tiltrukket af en bog af Brian Grattan, der hedder 'Mahatma'. Da jeg kun har få penge tilbage, køber jeg den ikke. Jeg drømmer om bogen hele natten og den næste dag bruger jeg mine sidste penge til at købe den. 
 
Den 8. oktober 1992 besøger Nuppu mig i København og vi begynder at komme sammen. Vi oplever en meget stærk sammensmeltning den dag. Vi flytter sammen i december måned samme år. Brian dør i påsken 1995 og 9 måneder senere begynder vi at kanalisere denne inspirationsstrøm, der hos Alice Bailey kaldes Syntesens Avatar. 
 
Et par år senere udkommer Brian Grattans bog 'Mahatma I & II'. Heri fortæller han om den begivenhed, der fandt sted den 8. oktober 1992. Vi må huske på, at der ved 'Harmonic Convergence' i august 1987 er en kosmisk balance, som gør det muligt for Mahatma at begynde at inkarnere fysisk. 'Earth Link' i juni 1988 fortolker jeg som den første forankring af det højeste ned i det laveste. Brian siger, at den endelige forankring af Mahatma fandt sted den 26. januar 1991. Det betyder efter min opfattelse, at der er en feedback mellem det højeste og det laveste, hvor kommunikationen tidligere foregik oppefra og ned. Denne tovejs kommunikation er naturligvis årsagen til, at vi kan afvikle karma på en ny måde. Det hænger også sammen med, at ånd og stof kan kommunikere ligeværdigt i den ny tid. Derfor handler kundalini om ned og op, hvor man tidligere kun kunne fokusere på op.
 
Den 8. oktober 1992 bliver den 10. stråle forankret på planeten med hjælp af otte ærkeengle.
Vi har: Mahatma - Metatron - Ratziel - Khamael - Michael - Raphael - Auriel - Gabriel - Sandalphon - Jorden.
 
De højere stråler har været tilgængelige siden 1970'erne, men planeten skulle forberedes og være klar til at integrere strålerne. Den 10. stråle bygger det, jeg kalder Diamantlegemet og fører til det, Brian omtaler som den spirituelle opstandelse, der er den 12. indvielse i den 12. dimension. Den æteriske opstandelse er den 6. indvielse i den 5. dimension. 
 
Man skal være opmærksom på, at når vi taler om den 5. dimension i den ny tids energi, så har det intet at gøre med den 6. indvielse i den gamle tids energi, fordi sammensmeltningen mellem ånd og stof ikke var mulig tidligere. 
 
Når man taler om Jesus og andre opstegne mestre, så er der tale om den æteriske opstandelse. Det æteriske legeme blev adskilt fra det fysiske legeme og man steg op i det æteriske legeme. Brian sammenligner det med fission i atomet. Den spirituelle opstandelse sammenlignes med fusion og det fysiske legeme smelter sammen med det æteriske legeme. Man tager det fysiske legeme med sig, fordi det bliver løftet op til lysets frekvens og hinsides lysets frekvens og deraf kommer udtrykket Diamantlegemet, som Nuppu og jeg har fået det i vor indre undervisning. Det aktive element er den spirituelle microtron, der er ikke-stoflig, men med ærkeenglenes hjælp smelter sammen med stoffet. Efter min opfattelse er der en vanskelig overgang fra det ikke-stoflige i 13D til det stoflige i 12D og den spirituelle microtron formidler denne overgang. Den spirituelle microtron er efter min mening identisk med det, Alice Bailey omtaler som Syntesens Avatar og som Anni Sennov og andre omtaler som den 13. stråle. Den har nogle andre attributter end de 12 stråler.
 
Princippet med sammensmeltning er efter min mening nøje forbundet med balancelegemet, der erstatter kausallegemet ved planetens overgang fra ikke-hellig til hellig. Balancelegemet og kausallegemet er to forskellige aspekter af sjælen. 
 
Vi kan forestille os en vægt med to vægtskåle - ånd og stof. På en hellig planet er sjælen det samme som balancelegemet. På en ikke-hellig planet er energierne stivnede. Det svarer til, at man holder i den ene vægtskål. Derfor fungerer balancepunktet ikke og det er den indbyggede stivhed, der ligger i kausallegemet. Sanat Kumara skabte kausallegemet for 18 millioner år siden. Det har kun fungeret, fordi Hierarkiet og Shamballa har balanceret menneskehedens karma. 
 
* I den ny tid skal vi balancere vor karma selv.
* Det, der bliver balanceret, bliver opløst og forsvinder.
 
Kærlig hilsen fra Uffe Bang
 
(6) BALANCELEGEMET
Den ny tids indvielsesvej.
 
I gamle dage talte man om kundalinien, der steg op gennem den æteriske del af rygsøjlen. I den ny tid bevæger vor livsessens sig både op og ned som en puls. Det er en konsekvens af, at vi har integreret balancelegemet og at det højeste er forbundet med det laveste efter Harmonic Convergence i august 1987.
 
Samtidig oplever jeg en micro-puls, hvor vi bevæger os ind og ud af lyset mange gange i sekundet. Det er den spirituelle microtron, der væver ånd og stof sammen til en helhed, så vi er i stand til at opleve kommunikation på en ny måde på alle planer. Det er den proces, hvor vi konfigurerer Diamantlegemet.
 
Der er en interessant samtale mellem Vywamus og Brian Grattan, hvor Vywamus siger, at han omkring Harmonic Convergence observerede, at 10 universer blev trukket tilbage. Det er ofte sådan, at universer fungerer på de højere planer, men ikke på det fysiske plan. Derfor kan de ikke fuldende deres cyklus. Styrken ved vort univers er, at det fungerer fysisk. Vi får smidt vore ubalancer tilbage i hovedet og det kaldes karma. Det er den store læremester. 
 
Livsessensen fra disse 10 universer blev overført til vort univers, så deres cyklus kunne fuldendes gennem os. Da Mahatma forankrer sin bevidsthed på denne lille planet, så får vi livsessensen fra disse 10 universer. Det hænger sammen med den nedadstigende kundalini og derfor oplever mange af os, at vi er uforløste. 
 
Det er en illusion. Det er et tjenestearbejde på et meget højt niveau. På de åndelige planer er der et vist misbrug af energi og det skaber ubalancer. Disse ubalancer kan kun forløses, når de bliver magnetiseret og fastholdt gennem det fysiske plan. Det er selve ideen med karma, at vi bliver fastholdt i en ubalance. 
 
Det kan være frustrerende at forløse og forløse og så opdage, at der findes dybere lag og at der altid er mere, der skal forløses. Det bliver lettere at forstå, når man indser, at 10 universer skal forankres fysisk gennem dit og mit arbejde. Det fortæller noget om vores storhed. Det er den del, der er skjult for os, mens vi er i inkarnation.
 
Mønten har to sider, når vi har forløst vor egen karma. En del af vort tjenestearbejde handler om at forløse energier, der aldrig har oplevet fysisk inkarnation. Det minder om at konfigurere et program på en computer. Vi komprimerer høje kosmiske energier og i den proces er der en gevinst, idet vi samtidig konfigurerer Diamantlegemet, når vi går ind og ud af lyset.
 
Kærlig hilsen fra Uffe Bang
 
(7) BALANCELEGEMET
Den ny tids indvielsesvej.
 
Hvad er forskellen på:
* Kausallegemet,
* Sjælen
* ...og Balancelegemet?
 
Nogle af os har meget fart på og vi oplever, at livet ikke bliver nemmere efter at vi har fået opgraderet vor aura. Kausallegemet er en fikseret del af sjælen. Det er en stivnet tankeform, der hjalp os i den tid, hvor vi levede på en planet med en lav energi. Nu er planeten gået op i vibration og hos mange af os er kausallegemet erstattet af balancelegemet. Jeg bruger udtrykket 'Space Shuttle', fordi balancelegemet fungerer som et bevægeligt balancepunkt mellem ånd og stof. Den klassiske litteratur kan ikke hjælpe os, for den handler om, hvordan man tog en indvielse i den gamle tids energi. Vi er nødt til at prøve os selv af på godt og ondt.
 
* Vi skal udvikle kreativitet, selvstændighed og skelneevne.
* Derfor får vi ofte vejledning i form af meget spidsfindige antydninger.
* Hvis vejledningen bliver for tydelig, griber det ind i vor fri vilje.
 
Jeg har selv haft en del ubalancer at kæmpe med gennem årene. Den senere tid har jeg haft problemer med min opkobling til internettet. Det er et eksempel på en sådan spidsfindig antydning, fordi der er en synkronicitet mellem det fysiske og det ikke-fysiske. Jeg bor langt ude på landet, hvor der er en begrænset adgang til internettet. I december sidste år fik jeg den idé, at jeg ville have en IP-adresse til min telefon og afmelde mit gamle abonnement. Det viste sig, at det ikke kunne lade sig gøre, fordi den lokale server har en begrænset kapacitet. Jeg ville så bytte tilbage til min gamle telefon, men nu var telefonnummeret blokeret af den IP-adresse, jeg ikke kunne bruge. 
 
For at gøre det hele lidt mere kompliceret, så har jeg telefon hos Telia, men de kan ikke tilbyde internet, fordi der ikke er kapacitet på nettet. Jeg har internet hos Tyfon, men de kan ikke tilbyde mig fast telefon. De reklamerede med, at de kunne, men det viste sig, at det ikke fungerede i praksis. Nu er problemet, at Telia og Tyfon ikke taler så godt sammen. Man taler så meget om den fri konkurrence, men det er altid kunden, der kommer i klemme. Efter mange samtaler kom der en tekniker fra Telia. Jeg har et skab i baghaven og han tilsluttede telefonen, så den fungerede. Jeg opdagede med det samme, at det var på bekostning af internettet. Jeg beordrede teknikeren til at fjerne telefonstikket, så jeg kunne få mit internet tilbage. Det ville han ikke, for det stod ikke i hans papirer. Han sagde, at han ikke måtte røre ved indstillingerne fra Tyfon.
 
Efter 40 dage uden internet og en masse frustration, lykkedes det mig at få både telefon og internet tilbage. Tallet 40 refererer til karantæne (quarantaine på fransk) og jeg fik forbindelsen tilbage på min fars fødselsdag. Han ville være fyldt 99 år, men han døde af cancer 3 uger før Harmonic Convergence i 1987. Det var på det tidspunkt, jeg blev åbnet som kanal. 99 er et mestertal og 9 betyder afslutning af en cyklus.
 
Var der en lektie, jeg skulle lære?
 
Der er ingen tvivl om, at det handler om en energi, der sidder fast et eller andet sted i systemet. Jeg har analyseret de bagvedliggende årsager og det har givet mig nogle dybe indsigter, så der var også en gevinst i processen. Det handler om forholdet mellem det dynamiske og det receptive i mit system og det oplever jeg i form af en spejling gennem en ydre begivenhed.
 
Der er også en anden indsigt. 
Energier fra høje dimensioner kan ikke altid kommunikere med energier fra lave dimensioner. Ovennævnte eksempel hører hjemme i småtingsafdelingen. Jeg har gennem mange års kamp med retssystemet oplevet, at 'magt' vinder over 'indsigt'. Sådan vil det være i lang tid fremover, fordi vi lever i en overgangstid. 
 
Det siges, at alle børn i dag fødes med krystalaura. Vi må her tænke på, at vi fødes ind i et system. Hvis et barn fødes i for eksempel Nordkorea, Afghanistan eller Gaza, så er det svært at se, hvordan man skal kunne 'overrule' systemet i en overskuelig fremtid, fordi man bliver født ind i en 'lomme' af lav energi.
 
Derfor er vi nødt til at udvikle strategier på lidt længere sigt. Derfor blev jeg i 2008 koblet til en åbning i min næste inkarnation i år 2080 og jeg oplever, at der er et 'vandret ormehul' mellem de to årstal. Det er årsagen til, at jeg oplever et pres og en asymmetri i min aura, fordi en stor del af min livsessens identificerer sig med åbningen i år 2080. Min opgave er at grounde energien, dø med fuld bevidsthed og reinkarnere bevidst. Samtidig skal jeg prøve at leve et helt almindeligt liv her og nu.
 
Når vi arbejder med et åbent hjerte, så mærker vi de ubalancer, der er. Jeg blev i august 2008 vist, hvor jeg vil blive født i år 2052. Jeg blev også vist min opgave, da jeg blev opereret for nyresten i Bayreuth med udsigt til operaen. Nazisterne var tæt knyttet til Bayreuth og Richard Wagners musik og de udførte sort magi i Nürnberg. Efter operationen var jeg i Nürnberg, hvor jeg gik gennem en dyb forløsning ved at opleve og føle nazisternes mørke. Det var i en hule i Nürnberg, Hitler gemte 'Skæbnespydet', der i følge traditionen gennemborede Jesus. Spydet rummer både en positiv og en negativ kraft og er et stærkt symbol på dualitetens væsen. 
 
Vi må forstå, at mørket ikke forsvinder af sig selv på denne planet. Jeg behøver ikke at identificere mig med mørket, men hvis jeg skal reinkarnere med min fulde bevidsthed, så er jeg nødt til at mærke mørket i det område, hvor jeg skal arbejde og jeg skal gøre det uden at gå i chok. 
 
Mange af os oplever, at vi bliver trukket skæve i auraen, fordi vi bliver forberedt til en opgave, der ikke er her og nu. Der er et dybere formål. Der er stadig en lille mulighed for, at menneskeheden udsletter sig selv ved at gøre et eller andet vanvittigt. Når jeg forbinder mig med min livsessens i år 2080, så øger jeg chancerne for, at der eksisterer mennesker på denne planet på det tidspunkt. Det er en form for healing, som de færreste sikkert har tænkt på. Når vi bliver hævet i vibration, så bliver planeten som en klump gele. Der er brug for at stabilisere energien og det gør jeg ved at forpligte mig til at reinkarnere. Alternativet er, at planeten renser sig selv, men at menneskeheden ikke overlever.
 
Kærlig hilsen fra Uffe Bang
 
(8) BALANCELEGEMET
Den ny tids indvielsesvej.
 
I fremtiden vil vor aura og planetens aura være så transparent, at vi vil kunne mærke, hvis en person på den anden side af kloden har det dårligt. Vi er ikke der endnu, men vi bygger lysbroer, som knytter os ind i stadig større netværk.
 
Der var for nogen tid siden 2 terroraktioner i Oslo, hvor mange mennesker døde. Jeg vil bruge denne begivenhed som eksempel på, hvordan vi kan bruge Diamantlegemet til at heale i den ny tids energi.
 
Da vor aura endnu ikke er så transparent, som den vil være i fremtiden, så fungerer den telepatiske healing ikke optimalt. Derfor er vi ofte nødt til at etablere en fysisk kontakt for at få den højere energi ned i de lavere dimensioner.
 
I 1998 var jeg i Oslo med drengekoret fra Helsingør Domkirke. Vi medvirkede blandt andet ved en begivenhed i domkirken i Oslo, hvor der var repræsentanter fra alle de store religioner. Jeg fik et ildebefindende og blev taget ud af kroppen en time før gudstjenesten. Jeg vidste, at det handlede om, at jeg skulle forankre min energi fysisk på stedet. Jeg vidste, at der var en dybere mening, fordi Nobels fredspris hvert år bliver uddelt i Oslo. På den måde kunne jeg forbinde mig telepatisk med et globalt netværk.
 
Efter terroraktionen oplevede jeg, at dette blev taget til et nyt niveau. Om søndagen var der en gudstjeneste, som blev sendt på TV og via CNN og BBC nåede den ud til millioner af mennesker. Jeg genkendte kantoren, der sang og dirigerede koret. Jeg mødte ham i 1998 i Oslo og jeg mødte ham også i København, hvor han tog en uddannelse i direktion på konservatoriet. På grund af denne fysiske kontakt, havde jeg lettere ved at etablere en telepatisk kontakt.
 
Nu skete der noget interessant med mit balancelegeme.
I årene omkring 1988 til 1992 oplevede jeg ved flere tilfælde en form for balance, fordi min dynamiske energi blev balanceret af mine omgivelser, når jeg sang. Hvis jeg stod på en scene og sang for et par tusind mennesker, så var publikum den receptive pol i forhold til min dynamiske energi. Jeg oplevede, at jeg var i stand til at fokusere. Da jeg mødte Nuppu i 1992, blev hun min receptive pol og vi kunne i fællesskab integrere stadig højere dimensioner. Da vi gik fra hinanden i 2008, fik jeg det problem, at min dynamiske energi blev for stærk i forhold til det, jeg fik tilbage. Jeg manglede et fokuspunkt i mine omgivelser.
 
Der er mange tragiske og ubalancerede begivenheder i verden. Begivenheden i domkirken i Oslo udmærker sig ved, at mit energilegeme er fysisk knyttet til kirken og at der ved gudstjenesten var en global opmærksomhed. Der var en EMPATI, som jeg kunne fokusere på.
 
Lad os prøve at sætte det ind i et større perspektiv. Næsten 100 mennesker døde og det er tragisk, men set fra de indre planer var der god økonomi i denne begivenhed. Under den 2. verdenskrig døde der 55 millioner mennesker. Det er 30.000 hver dag i 5 år. Ved tragedien den 11. september 2001 døde der 3.000 mennesker og det skabte en bølge af empati, der løftede en masse mørke fra planeten. Siden har vi haft flere tsunamier og en katastrofe på et atomkraftværk. Kryon har skrevet om det og vi har brug for disse begivenheder for at skabe forandring.
 
Ovennævnte begivenhed i Oslo er speciel, fordi jeg oplever en fysisk reaktion i mit energilegeme. Når millioner af mennesker følger begivenheden på TV, skabes der en gral af empati. Jeg oplevede, at jeg kunne bruge denne receptive pol til at balancere min egen dynamiske energi. Effekten var, at jeg i løbet af et par dage kunne flytte mit fokus fra 20D til 24D. 
 
Jeg har gennem længere tid spekuleret på, hvad det betyder. Nu har jeg fået svaret. Jeg er i stand til at balancere den dynamiske energi uden at den brænder igennem den receptive energi og nedbryder mit system. Jeg kan arbejde i alle dimensioner fra 24D og ned. Hver gang jeg går en dimension opad, skal jeg gennem den samme proces, den samme afmagt og den samme angst nedad - men processen bliver smidigere for hver gang. Sammenbruddet af mit internet i 40 dage er en ringe pris at betale for at gå 4 dimensioner op. I dette tilfælde kunne jeg dele smerten med millioner af mennesker og det gav et løft og en hjælp, som jeg ikke har oplevet tidligere på dette niveau. Som regel står man alene, når man forløser det traumatiske stof. Her blev det gjort til en global begivenhed.
 
Der er også en anden interessant effekt.
Vywamus siger om Brian Grattan, at når han inkarnerer fra det højeste plan, så har han ofte haft svært ved at finde den fysiske dimension. Jeg kan nu stille min aura til rådighed, så væsner fra de højere dimensioner kan finde ned i den fysiske dimension gennem mig. Det er næsten som at være flyveleder i en lufthavn. Jeg ser Mahatma som en pilotstråle, når flyet slår over på automatpilot.
 
Kærlig hilsen fra Uffe Bang
 
(9) BALANCELEGEMET
Den ny tids indvielsesvej.
 
Jeg skrev i (2): 'Lad os forfølge ideen med, at balancelegemet udvikler sig i generationer. Den 1. generation kan sammenlignes med at forske og gå nye veje. Man nedbryder barrierer mellem dimensioner. Det er en energi som en rambuk, der vælter en mur. Hvis man skal brodere med nål og tråd, så skal man nok vælge en anden energi. På et tidspunkt er alle mure væltet og rambukenergien er obsolet (forældet). Der skal andre boller på suppen.'
 
Jeg har opdaget, at jeg har integreret denne rambuk-energi og en gang i mellem skal den tages frem og bruges. Det bliver fortalt, at planeten bliver løftet i frekvens og der nævnes 12 datoer - 01.01.01, 02.02.02 ... 11.11.11 og 12.12.12. Jeg har altid følt, at det var et fokuspunkt og at datoerne mere havde en symbolsk betydning. Nogle får den indre besked, at de skal rejse et bestemt sted hen og være til rådighed på ovennævnte datoer. Det er det, jeg kalder at arbejde med nål og tråd. Jeg arbejder stadig meget intensivt med denne rambuk-energi og derfor behøver jeg ikke at rejse. Jeg kan udføre det meste af mit arbejde hjemmefra. Undtagelsen var 08.08.08, hvor jeg blev opereret i Bayreuth.
 
Jeg skriver i (8) om min vision efter terroraktionen i Oslo, hvor jeg oplevede en gral af empati. Senere fik jeg en stærk impuls om, at jeg skulle arbejde med lyd og at det ville føre frem til 11.11.11. Jeg har gennem årene lavet flere hundrede koncerter og mange pladeindspilninger. Omkring 1992 begyndte jeg at blive trænet i at arbejde telepatisk med lyd. I 1999 stoppede jeg med at synge fysisk, men jeg fortsatte med den telepatiske træning. Efter Oslo fik jeg pludselig en meget stærk indre trang til at aktivere stemmen fysisk. Det skulle ikke være skønsang. 
 
Jeg lavede strubesang og overtonesang og det var mere gennemtrængende end smukt. Det var også meningen. Jeg lavede en plan. Jeg tog en bedekrans med 108 perler og så talte jeg. Jeg skulle lave 108.000 og jeg blev færdig den 14.10.11. Man kan sige, at jeg overpræsterede, fordi jeg blev færdig en måned før 11.11.11. Jeg sang nogle gange mere end 10 timer om dagen og det er let at overpræstere, når man arbejder med en rambuk-energi. Det var ikke så slemt, fordi jeg kunne læse, se film eller skrive på computer samtidig. Øhm - skrive med én hånd, fordi jeg jo skulle holde i bedekransen og tælle. 
 
Hvad skulle det bruges til?
 
Opgraderingen af planetens grid system hænger sammen med det, jeg kalder 'lodret' arbejde. Når jeg forbinder mig telepatisk med andre mennesker, så er det 'vandret' arbejde. Det lodrette kan vi kalde for Creator planet og det vandrette kan vi kalde for Co-creator planet. Jeg er medskaber i det guddommelige univers, når jeg vekselvirker med andre mennesker.
 
Jeg havde en følelse af, at jeg skulle skynde mig og det viste sig, at der var et sammenfald af to begivenheder den 15.10.11. 
 
Metropolitan i New York er begyndt at sende opera live i biografer verden over. Sæsonen begyndte på ovennævnte dato. De har gjort det i nogle år, men det ser ud til, at netop i år har det fået en større udbredelse. Det er første gang, det bliver vist i Moskva. Samtidig bliver forestillingen vist i Tokyo og San Francisco og altså også i min lille snoldede by langt ude på landet. Jeg havde allerede i flere dage oplevet en angst. Jeg vidste, at det ville blive tungt arbejde at løfte energien. Til slut tog jeg mod til mig og købte billet og det var en god beslutning.
 
Når jeg selv står på scenen, så oplever jeg, at jeg får energi fra publikum. Det er det, jeg kalder den opadgående kundalini. Her oplevede jeg, at der blev trukket på min energi. I pausen kunne jeg næsten ikke stå på benene. Det er det, jeg kalder den nedadgående kundalini. I teosofien kalder man det henholdsvis evolutionsvejen (op) og involutionsvejen (ned). Musikken var dejlig og derfor kunne jeg gå ind i denne nedadgående bevægelse uden at blive traumatiseret. Det er en ret vigtig pointe, fordi lys og lyd skal bringes ned på jorden. Jeg oplevede, at jeg blev forbundet med et globalt netværk af alle dem, der lyttede til den samme musik på samme tid. Det er en helt central del af min indre træning.
 
Så var der også en anden begivenhed samme dag og faktisk, så hører de to begivenheder sammen. For nogen tid siden var der nogle mennesker, der blev pissesure. De besluttede, at de ville demonstrere mod det, der foregår på Wall Street og det er nok ikke tilfældigt, at det også er i New York. Først blev de latterliggjort, men nu har protesterne bredt sig globalt til omkring 1.000 byer og dette var dagen, hvor man skulle markere, at kapitalismen er gået langt ud over grænsen.
 
* Jeg føler, at denne impuls handler om at sætte mennesket i centrum.
* Derfor skal magt og penge eksponeres, så der kan blive plads til os alle.
 
Nu kender vi jo alle historien fra Det Gamle Testamente, hvor de gik rundt om Jerichos mure og blæste i vædderhorn (rambuk-energi), indtil murene væltede. Wall Street handler jo også om mure, der skal væltes. Jeg følte en dyb symbolik og jeg følte, at der var en højere mening med mit 'uskyldige' arbejde. Når vi integrerer de højere dimensioner og manifesterer dem ned i det tunge fysisk stof, så er der mange mure, der vælter.
 
Kærlig hilsen fra Uffe Bang
 
(10) BALANCELEGEMET
Den ny tids indvielsesvej.
 
Vi oplever ofte, at naturvidenskaben og åndsvidenskaben ikke helt taler det samme sprog, men undertiden fanger naturvidenskaben en dyb indsigt. Man siger, at det meget tidlige univers var supersymmetrisk og her taler vi om en lillebitte brøkdel af et sekund. Min personlighed har et fokus og en retning. På det fysiske plan op til 12D har vi dualitet og derfor oplever jeg, at min personlighed har et højere fokus og et lavere fokus. Det er det, jeg har beskrevet som ellipsoiden, der har 2 centre og bliver fuldendt, når vi skaber Diamantlegemet.
 
Når vi går videre op, så har vi åndens egen evolution og der er et fokus, som jeg kalder 'Co-creator Council of 12', der styrer de 12 kosmiske stråler. Hvis vi er i stand til at forbinde os med vor allerinderste kerne, så får vi en oplevelse af supersymmetri. Der eksisterer ikke op eller ned. Der eksisterer ikke tid, så der er ikke noget før og efter. 
 
Det er vores REFERENCEPUNKT, men det giver os også et problem, når vi skal forbinde punktet med vor fysiske eksistens. Vi skal oversætte energi og i den proces skal vi bruge et styresystem på samme måde, som vi har et styresystem på vor computer. Dette system skal konfigureres og det sker i perioden fra 1987 til 2012, der har meget at gøre med planetens opstigen til hellig planet. I den samme proces stiger vi med op, hvis vi vil fortsætte med at inkarnere på denne planet. Det giver naturligvis en accellereret udvikling, som vi ikke har kendt tidligere.
 
Omkring planeten har vi det, man kalder et grid system. Det er et netværk af energi, der styrer vort DNA og vor bevidsthed. Først var der 12 år, hvor systemet blev opgraderet magnetisk. År 2000 var et mellemår og et balancepunkt. Derefter har vi 12 år, hvor systemet bliver opgraderet med en energi, som vort fysiske legeme oplever som elektrisk. Når det bliver balanceret med det magnetiske, så skaber vi en helhed og den proces fuldendes i år 2012.
 
Jeg oplever meget tydeligt, at vi skal se dette grid system som en membran. I teosofien taler man om 'ring-pass-not' og det refererer til det gamle system, der var hierarkisk. Det ny system er transparent og vi kan forbinde det højere med det lavere på en måde, som ikke var mulig tidligere. 
 
Der er det specielle med membranen, at trykket på undersiden skal være lig med trykket på oversiden. Det er svært at forstå. Man taler om, at lys kan være både bølge og partikel. Det hænger ikke sammen logisk, men Niels Bohr formulerede det i nogle filosofiske artikler om komplementaritet. Jeg har oversat det til, at sindet kan have partikel-natur eller bølge-natur. Det påvirker den måde, vor bevidsthed fortolker vor omverden. 

  

Når vi identificerer os med vor partikel-bevidsthed, så har vi en trang til at markere grænser. Vi vil slås og vi får en stivhed. Hvis vi ikke bearbejder denne stivhed, så fører det over i fanatisme og skaber karma. Når vi identificerer os med vor bølge-bevidsthed, så har vi en trang til at være ubegrænsede. Det fører let over i psykotiske tilstande. Måske oplever vi det som kærlighed, men vi kan ikke rumme det og vi kan ikke beskytte os selv. Energien er for stor og vi bliver sårbare. 
 
* Vi skal finde den gyldne middelvej mellem disse to tilstande.
 
Hvis vi studerer membranen nedefra, så er der en masse partikel-energi, der skaber et tryk. Det er den energi, vi ofte kalder karma. Mere præcist vil jeg sige, at denne energi søger nedad. Vi har derfor, at den nedadgående kundalini er sammentrækkende og giver os oplevelsen af begrebet 'partikel'.
 
Hvis vi studerer membranen oppefra, så er der en masse bølge-energi, der skaber et tryk. Det er den energi, vi ofte forbinder med det åndelige. Mere præcist vil jeg sige, at denne energi søger opad. Vi har derfor, at den opadgående kundalini er udvidende og giver os oplevelsen af begrebet 'bølge'.
 
Vor krise her og nu handler om, at både planeten og menneskeheden tager en indvielse og derfor er vi nødt til at koordinere vore anstrengelser. Hovedparten af menneskeheden er endnu ikke sensitive og kan endnu ikke bære byrden af deres karma. Derfor ligger der en stor opgave i at udligne trykket, så det er ens på begge sider af membranen. I den proces er det godt, at mit energilegeme har 2 fokuspunkter. Derfor kan jeg arbejde på begge sider af membranen samtidig. Jeg oplever, at jeg på den anden side af membranen skaber et bølgemønster og potenserer energien på samme måde som i homøopati. Det skaber en trykbølge, der kompenserer for alle dem, der ikke kan bære deres karma. Der skabes en portal, som udvider tiden og rummet, så overgangen bliver mere smidig. Vi bliver ikke konfronteret med dommedag i morgen. 
 
Når min opmærksomhed er i det ene fokus, så er der ingen opmærksomhed på det andet fokus. Jeg kan altså skifte fokus og det er essensen i komplementaritet. I Det Evige NU kan jeg opleve samtidighed, men i min fysiske eksistens er jeg nødt til at træffe et valg.
 
Mit referencepunkt er supersymmetrisk og det giver nogle interessante spejlinger, der ikke må forveksles med karma. Det er min omverden og andre menneskers uforløste karma, der spejles tilbage til det supersymmetriske referencepunkt. I den proces passerer det gennem min aura og jeg kan opleve denne ubalance som et ubehag. Det er derfor mange guruer siger, at den fysiske verden er en illusion. Det er ikke helt sandt. Den fysiske verden er meget virkelig, men oplevelsen af ubehag er en illusion. 
 
* Vi lærer og erkender gennem spejling.
* Når vi har forløst vor karma, så ser vi det uforvrængede spejlbillede.
 
Kærlig hilsen fra Uffe Bang
 
(11) BALANCELEGEMET
Den ny tids indvielsesvej.
 
Vi er nu gået gennem 11-11-11 og hvad betyder så det?
Jeg har i den senere tid fået udtrykket composite-kanalisering.
 
Når to personer er sammen, så danner de et fælles energifelt, som man i astrologien kalder et composite. Det er en ressource, hvor 1 + 1 er mere end 2 og vi plejer at kalde det kærlighed. Hvis vi tilføjer ingrediensen syntese, så får vi den supersymmetri, som jeg beskrev i (10). I denne tilstand er der hverken op eller ned, så vort sanseapparat reagerer ved, at vi bliver forvirrede. Hvis vore gamle programmeringer og vor gamle angst styrer os, så risikerer vi at sidde fast i en psykose. Hvis vi tager os gennem processen, så integrerer vi højere tilstande af bevidsthed, hvor vi i denne proces forbinder det højere med det lavere. 
 
Det lyder nemt. Det er det ikke. Når det højere belyser det lavere, så sætter vi lys på alle ubalancer i menneskeheden. Vi har opnået en grad af transparens, hvor vi belyser hele menneskeheden. Derfor er vi nødt til at lære at rumme et niveau af smerte, som vi ikke kendte til tidligere. Når vi lærer at rumme, så hjælper vi med til at forløse gamle mønstre, der har styret os og vore valg i mange inkarnationer.
 
Dette er arbejdet, men datoen 11-11-11 er ikke i sig selv vigtig. Lad os se på det kosmisk fysiske univers i 12 dimensioner. Hvis vi lever i 3D eller 4D, så projicerer vi os selv vandret ud og vekselvirker med omgivelserne. Sådan fungerer vor hverdag. Vi skaber projektioner i det vandrette lag og dem skal vi trække tilbage. Det kaldes terapi. Årsagen skal vi søge dybere, fordi der også eksisterer en lodret projektion mellem det højere åndelige selv og det lavere personlige selv. Disse projektioner bliver ofte belyst gennem dybe astrologiske aspekter. Den egentlige åndelige essens er hinsides 12D, men op til 12D undervises vi gennem dualitet i stadig finere nuancer. Dimension 12, 11 og 10 oplever jeg som et arketypisk billede af Faderen, Sønnen og Moderen (= Helligånden). Disse arketyper bliver spejlet ned i de laveste dimensioner, hvor de skal integreres gennem rensning.
 
Åbningen af portaler betyder, at planetens styresystem bliver opgraderet på samme måde, som vi opgraderer vor computer. Nogle vil reagere på energier i 4D, 5D, 6D, men potentialet går meget dybere. Fra 12D har vi "Regnbuebroen" til 13D og det er her, vi siger farvel til dualitet og begynder den højere evolution på det åndelige plan. På det trin har vi ikke længe universel karma. Det betyder, at vi kan forløse al vor universelle karma, mens vi er inkarneret i en fysisk krop på denne lille planet. 
 
Jeg oplevede, at jeg sammen med min daværende kone dannede et composite, hvor vi gik igennem 11-11-11 og 12-12-12 fra januar til juli 1996. Derfor oplever jeg det planetariske grid både oppefra og nedefra. Vi kender alle til, at energien stiger, når vi mediterer i en gruppe. Det er sådan, man skaber en composite, men de færreste større grupper kan holde energien i længere tid.
 
11-11-11 betyder, at potentialet fra en kosmisk portal er lagt over i det kollektive bevidsthedsfelt. Jeg plejer at tale om et "Bevidsthedsvindue" og jeg skelner mellem det overbevidste, det bevidste og det underbevidste. Kristus er for eksempel en arketype, der ligger i det overbevidste. Korset er et symbol, der ligger i det underbevidste. For 2000 år siden blev der åbnet en portal, hvor arketype og symbol blev forbundet. 
 
Det samme sker i dag. 11-11-11 betyder, at billeder fra arketypeplanet bliver lagt ind i symbolplanet, hvorfra de kan nå græsrødderne på en dybere måde. Man kan sige, at 10-10-10 er Moderen som arketype, 11-11-11 er Sønnen som arketype, 12-12-12 er Faderen som arketype. Når vi går hinsides 12D, så har vi ikke på samme måde behov for at dele tingene op, men der er vi ikke endnu.
 
Hvis 11-11-11 er Sønnen, så er det balancepunktet mellem Faderen og Moderen. Det er Horus' øje. Det er de 2 søjler, som vi ser i ægyptiske templer, i jødisk mystik og hos frimurerne. Det giver først mening, når vi forbinder arketype med symbol. 
 
I denne proces oplever vi smerte og fastlåsning, når det højere belyser det lavere. Vi mærker den maskuline kontrol og dominans på Wall Street og vi mærker den feminine smerte og afmagt i Mellemøsten og andre steder. Vi er nødt til at gå gennem smerten og balancere den. Det er summen af alle vore fortrængninger. Når der ikke længere findes fortrængninger, vil der heller ikke eksistere manipulation på denne planet. Vi kan begynde med at se på vore egne fortrængninger og i den proces vokser vi og bliver "resonante" i forhold til fortrængninger i det kollektive ubevidste.
 
Kærlig hilsen fra Uffe Bang
 
(12) BALANCELEGEMET
Den ny tids indvielsesvej.
 
Tallet 12 er altid meget specielt. Hjertet har 12 kronblade. Det kosmiske center kaldes 'Co-creator Council of 12'. Kryon skriver, at hvis vi vil forstå universet, så bør vi skifte fra 10-tal systemet til 12-tal systemet, fordi der er nogle matematiske begreber, vi endnu ikke har forstået.
 
Jeg har kæmpet med at forstå, hvordan det fungerer med dimensioner. Vywamus siger, at man kan dele dimensioner op på uendelig mange måder og han sammenligner det med stykker af en pizza. Personligt sammenligner jeg det med en radio, hvor man kan dele frekvensbåndet op efter smag og behag.
 
Jeg er nået frem til, at det giver mening at tale om 48D og det svarer til de 352 planer i denne kosmiske dag, som Mahatma taler om. Jeg kalder det "lodret perception" og vi kan med fordel dele det op i 4 x 12 dimensioner - jord, vand, luft, ild gange med hjertets 12 kvaliteter. 
 
Vi kan forestille os denne lodrette perception som en elevator. Vi kan så stå af på en bestemt etage og opleve "vandret perception". Jeg har gjort en iagttagelse. Folk, der er clairvoyante, vil ofte have deres fokus i en bestemt vandret dimension og så fortolke deres sanseindtryk ud fra dette potentiale. Det er der ikke noget forkert i, men det kan rumme en begrænsning, idet opgraderingen af hele vort system beror på, at vi kan gå ind i den lodrette perception og arbejde med at transcendere chokbølgerne mellem de forskellige lag. 
 
De 12 nederste dimensioner kalder jeg "jord" og de svarer til det kosmisk fysiske plan i teosofien, så det giver en masse mening. Når vi går op i de højere dimensioner, så er der mindre enighed mellem de forskellige spirituelle skoler. Det er ikke så vigtigt, så det glemmer vi.
 
Det vigtige er, at DIAMANTLEGEMET færdiggøres i 12D og at vort planetariske grid er ved at blive opgraderet til at give disse potentialer videre til alle, der i fremtiden inkarnerer på denne planet. Det er fuldendelsen af vor kosmiske personlighed og det vælter alle tidligere forestillinger om forholdet mellem ånd, sjæl og personlighed. Årsagen er, at vi i 18 millioner år har levet på en planet, hvor kausallegemet erstattede sjælen, fordi planeten havde for lav en vibration til, at sjælen kunne udfolde sig uden begrænsninger. I den gamle tids energi brændte kausallegemet op ved den 4. indvielse, men meget få tog denne indvielse. Mest kendt er, da Jesus døde på korset. I den ny tid bliver vi støttet af planetens højere vibration og derfor bliver kausallegemet erstattet af balancelegemet, som er sjælens legeme på alle planeter med en højere vibration - de såkaldt hellige planeter.
 
Vi kan forestille os auraen som et æg. Vi har altid givet megen opmærksomhed til de 7 chakraer. I den ny tid skal vi mere se dem som en søjle af lys. Toppunktet af auraen og et stykke over krone-chakraet kaldes "Sjælsstjernen". Nederste punkt i auraen og et stykke under fødderne kaldes "Jordstjernen". Når vi har renset ud i rod-chakraet er vi fri for vor personlige karma. Når vi åbner Sjælsstjernen og Jordstjernen, bliver vi i stand til at rense gruppekarma og menneskehedens karma. Det er vigtigt at udvikle skelneevne på et meget dybt niveau, så vi kan skelne mellem egne følelser og kollektive følelser, når vi renser ud på meget dybe planer. 
 
Forestil dig en orgelpipe. Tonen dannes af en stående bølge af luft mellem top og bund. På samme måde kan vi forestille os, at der dannes en bølge mellem top og bund i auraen. Jeg har tidligere benævnt det som den opadgående kundalini og den nedadgående kundalini. Den fungerer som en flaskerenser, men den går helt ind i det kollektive ubevidste. Sådan arbejder Diamantlegemet. 
 
Forestil dig, at der i hver dimension er en plus-zone, en minus-zone og en nul-zone. Fra Sjælsstjernen går du opad til nul-zonen i 12D og fra Jordstjernen går du nedad til nul-zonen i 0D og så visualiserer du, at disse punkter bliver forbundet. Dimension 12 betyder helhed og dimension 0 betyder helhed. Vi kan nu bruge denne helhed til at hæve vibrationen i de lavere legemer og da vi arbejder i det kollektive ubevidste, så får det virkninger på menneskeheden, på planeten og på universet. Det smitter også af på alle andre universer, så det er et afgørende gennembrud og det hænger sammen med 12-12-12 og det potentiale, der ligger og venter på os i fremtiden.
 
Processen kræver, at vi er uden beskyttelse, når vi går ind i nul-zonen, fordi vi ikke kan tage tyngde med os. Beskyttelsen i gamle dage var knyttet til kausallegemet og det havde en tyngde. I den ny tid vil vi altså opleve en langt større grad af nøgenhed og det vil føles sårbart og fremmed for os, men det er kun en overgang.
 
Når vi behersker denne lodrette puls, så kan vi begynde at tiltrække energi fra dimensioner højere end 12D og i den proces krystalliserer vi dimensionerne og forbinder dem nedad. Vi tiltrækker lysfrekvenser, som så begynder at "pulsere" ud i det vandrette lag, hvor det påvirker mennesker, vi møder. Man kan sige, at vi "går ind og ud af lyset" i den proces og derfor er det ikke længere meningsfuldt at fokusere på modsætningen mellem Kristus og Antikrist. 
 
* Det er en portal, men vi skal selv vælge at gå gennem den.
* Valget er, at vi indser, at alt er Gud.
 
Når vi kan stå i denne søjle af lys på trods af vor nøgenhed og sårbarhed, så er der ingen steder, de manipulerende og ubalancerede kræfter kan gemme sig. Så er vi healede som menneskehed og som planet.
 
Kærlig hilsen fra Uffe Bang
 
(13) BALANCELEGEMET
Den ny tids indvielsesvej.
 
Tallet 12 kan vi oversætte med "Hjerte" og "Helhed". Tallet 13 betragtes som et dårligt tal. Man bryder sig ikke om at være 13 til bords. Jeg vil gerne forbinde tallet 13 med følelsen "Mæthed". Karma handler om at blive mæt af oplevelser. Tænk på en kedel med vand. Når vandet begynder at koge, så bliver rummet fyldt med vanddamp. Til sidst er rummet mættet. Sådan fungerer det også med karma. 
 
Karma handler om ubalancer i vort energilegeme. Jeg skrev i (12), at man kan forbinde nul-zonen i 0D med nul-zonen i 12D og der er nogle pointer, som man let overser. I hver dimension er der en plus-zone og en minus-zone. Vi kan kalde det positive og negative følelser og tanker. Når vi får en inspiration af positiv energi, så havner vi ofte i en boble. Vi rider på energien og vi får ikke groundet den. Den energi vil på et tidspunkt slå over i sin modsætning som et pendul, der svinger. 
 
* Sindet deler følelser op i "det kan jeg lide" og "det kan jeg ikke lide".
* Denne ubevidste sorteringsmekanisme er årsag til alle vore problemer.
 
Buddha har skrevet om det. Det er nok den sværeste lektie. Vi skal give slip på både de negative og de positive oplevelser, inden vi lærer at bevæge os frit op og ned i dimension. Når vi er mætte, så kan vi gå i terapi og give slip på de negative skygger. Vi forsager ikke djævelen, men vi lader ubalancerne passere gennem vor aura. Den negative ladning bliver balanceret af den positive ladning og stiger op og ned gennem den neutrale kanal. Vi vokser, når vi kan rumme alle yderpunkterne i sindet og er i stand til at stilne vandene.
 
Det er lettere at identificere sig med det, man kan lide end med det, man ikke kan lide. Det første tiltrækker vi og det andet skubber vi fra os. Det forhindrer os i at observere og udvikle skelneevne og det forhindrer os i at vokse. Når vi er ved mætningspunktet, så er det lettere at give slip på de negative energier end på de positive energier. Derfor skal vi hilse disse energier velkommen. 
 
Når jeg går ind i det kollektive ubevidste og balancerer og healer, så kommer der flere negative end positive energier op. Årsagen er, at folk klamrer sig til de positive oplevelser og fortrænger de negative oplevelser til det ubevidste. Det er disse fortrængninger, der skaber vore problemer og ubalancerne i samfundet. Det er den energi, vi ikke vil se på og psykopater kan bruge energien og skabe en kollektiv psykose. Hitler var ret dygtig til den slags. Det, vi fortrænger, kommer tilbage til os fysisk og på den måde kan vi materialisere en verdenskrig. Vi vælger selv, hvordan vi vil have det. 
 
Når vi har groundet balancelegemet, så arbejder vi med at heale planeten og menneskeheden. Da denne planet er meget fysisk og meget stærkt polariseret, så vil vort arbejde have virkninger på hele universet og på alle andre universer.
 
Planetens energisystem bliver opgraderet i 12 omgange. Vi har datoerne 01.01.01, 02.02.02 ... 11.11.11 og 12.12.12. Der skrives meget om det og det virker helt sikkert ind på vort DNA og vore telepatiske evner. Vort DNA har altid kommunikeret telepatisk, men vor mentale struktur har lagt nogle meget effektive blokeringer ind og det hænger sammen med kausallegemet, som jeg har skrevet om i (12).
 
Der vil ske mange ting i de kommende år. Mit gæt er, at noget af det vigtigste er denne kommunikation på DNA niveau. Det vil skabe et globalt netværk, hvor det ikke i fremtiden vil være muligt at manipulere med energier. Alle ubalancer vil komme op til overfladen. Nationer og økonomier og religioner vil kollapse og det vil opleves som kaos, men det er et kreativt kaos med uendelige muligheder.
 
Kærlig hilsen fra Uffe Bang
 
(14) BALANCELEGEMET
Den ny tids indvielsesvej.
 
Jeg slutter artikel (13) med en spådom: 'Der vil ske mange ting i de kommende år. Mit gæt er, at noget af det vigtigste er denne kommunikation på DNA niveau. Det vil skabe et globalt netværk, hvor det ikke i fremtiden vil være muligt at manipulere med energier. Alle ubalancer vil komme op til overfladen. Nationer og økonomier og religioner vil kollapse og det vil opleves som kaos, men det er et kreativt kaos med uendelige muligheder.'
 
Det er svært at spå om fremtiden, så lad os i stedet se på nogle mønstre i fortiden. Begreber som Gud og Djævelen er meget abstrakte og ofte meget fantasifulde. Hvordan udtrykker de manipulerende og ubalancerede kræfter sig i det fysiske?
 
Lad os gå tilbage til 1914. Det var et skelsættende år. Det var begyndelsen på en verdenskrig og den periode sluttede først i 1945, fordi man egentlig ikke kan adskille de to verdenskrige. Før 1914 har vi en verden med kejsere og professionelle hære i flotte uniformer. Hærene var magtens symbol, men man forsøgte også at udtrykke sin position gennem den glamour, som hæren udstrålede. Det kunne minde lidt om påfuglens parringsdans. Det østrig-ungarske kejserrige var det mest åbenlyse eksempel. Man havde opbygget en status gennem århundreder, men da det kom til en konfrontation på slagmarken, faldt riget sammen som et korthus. Det samme skete med Rusland.
 
Kejserriger styrtede i grus og den første verdenskrig var første gang, man indførte almindelig værnepligt. Det var den første moderne krig. Man var ikke opmærksom på, at udviklingen var gået i retning af, at forsvarskrig var stærkere end angrebskrig, så det blev ikke rigtigt den lille hurtige krig, som man havde forventet.
 
Det hele låste sig og man kunne ikke stoppe det, man havde sat i gang. Det var en ny tid. Uniformerne lignede leverpostej og der var ikke noget glamourøst ved at ligge i en skyttegrav en kold vinternat.
 
Så skete der et mirakel!
 
På den ene side af skyttegravene lå de franske soldater og 50 meter fra dem lå de tyske soldater i deres skyttegrave. Juleaften 1914 begyndte man at synge julesange for at holde humøret oppe. Soldaterne kunne høre hinanden. De besluttede at stige op af skyttegravene og fejre julen sammen. De delte cigaretter med hinanden og der var intet fjendskab mellem de menige soldater. Det var en spontan impuls og krigen kunne have sluttet der, hvis denne impuls havde nået op til de høje herrer, der bestemte. 
 
Sådan gik det ikke. Soldaterne blev stillet for en krigsret og skudt. Krigen fortsatte i endnu 4 år. Lad os tænke det igennem. Soldaterne havde våbnene og de var i flertal. Generalerne sad i deres varme stuer på et slot og drak cognac til kaffen. Det er et klassisk eksempel på, hvordan magten overruler sandheden.
 
* Vort samfund styres af disse magtstrukturer.
* Vi er nødt til at gennemskue disse mønstre, inden vi kan transcendere dem.
* Vi er nødt til at integrere forståelsen af solidaritet helt ned på DNA niveau.
 
Når vi gør det, vil der opstå en bølge, der løfter os fra græsrødderne og op. Det er Moderen, der inkarnerer. Vi er nødt til at se på al den smerte, der er blevet fortrængt. Vi er nødt til at udvikle skelneevne. I begyndelsen af dette år var jeg på en skitur til Italien. På en skisafari overnattede jeg på toppen af et bjerg, hvor der havde været voldsomme kampe under den første verdenskrig. Jeg kom i kontakt med energien og jeg integrerede chok fra denne begivenhed. Det var så voldsomt, at jeg fik sår i fødderne og det tog mig en måned at fjerne disse sår. Eksemplet viser, at jeg integrerede disse chok helt ned på DNA niveau. Da den nederste del af auraen normalt vibrerer langsommere end den øverste del af auraen, fordi vi lever fysisk i et hierarkisk system, så fik jeg sår i fødderne. 
 
Når jeg siger, at energien skal stige op fra græsrødderne, så er det helt konkret. Det laveste punkt i auraen - "Jordstjernen" - skal løftes til samme frekvens, som det højeste punkt i auraen - "Sjælsstjernen". Når vi kan gøre det, så kan vi forbinde det højeste guddommelige plan med det laveste punkt inde i Jordens midte og så kan vi løfte tyngden fra planeten og fra menneskeheden. Det tager begrebet healing til et helt nyt niveau. Så kan vi begynde vor opstigen. Der vil komme en opdrift, som når en boble stiger op i vand. Processen vil ske helt af sig selv, men først skal vi forløse den dybeste tyngde.
 
Eksemplet ovenfor viser, at generalerne for 100 år siden havde mere magt end den menige soldat. Det skyldes, at magten kan arbejde gennem den livsessens, vi fortrænger. Det er disse fortrængninger, der skaber al tyngde. Opgraderingen af planetens grid frem til 12-12-12 betyder, at vi på DNA niveau bliver støttet på en måde, der ikke eksisterede for 100 år siden. 
 
Det betyder, at generalerne ikke længere har magten i fremtiden. Der er bare et problem: VI SKAL TRO PÅ DET, for hvis vi giver vor opmærksomhed og vor livsessens til tvivlen og angsten, så manifesterer vi tvivl og angst. Det er den store test i den ny tid.
 
* Når vi fortrænger vor livsessens, så bliver vi styret fra toppen.
* Vi skal ikke beskylde folk for magtmisbrug. Vi skal lave om på det.
* Det kaldes AT VIDNE FOR SIN TRO.
 
Når Sjælsstjernen og Jordstjernen har samme frekvens, så kan vi integrere livsessensen både oppefra og nedefra samtidig. Der opstår synkronicitet og vi kan manifestere den virkelighed, vi tror på. Det er her, planeten og menneskeheden går ind i en ny frekvens, hvor vi kan tale om, at vi lever på en hellig planet.
 
Vi når til et niveau af sansning, hvor vi har bygget Diamantlegemet og mærker en "lodret resonans" mellem Ånd og Stof, hvor vi på det åndelige plan er forenet med altet. Det kalder jeg SYNTESENS PRINCIP.  Samtidig har vi en "vandret resonans" på DNA niveau, hvor vi kan arbejde med kosmisk telepati med alle andre, der har bygget Diamantlegemet på samme niveau. Der opstår nu en "interferens" på det fysiske plan mellem de forskellige Diamantlegemer og her oplever man FRAGMENTERING, der er modpolen til syntesens princip. Det er dette tjenestearbejde, der løfter planeten og menneskeheden til højere dimensioner uden at de lavere dimensioner går tabt i processen.
 
Kærlig hilsen fra Uffe Bang
 
(15) BALANCELEGEMET
Den ny tids indvielsesvej.
 
Jeg har i mange år arbejdet på at finde logiske koblinger mellem naturvidenskaben og åndsvidenskaben. Jeg tror, at indsigter bliver givet til os, når vi er parate. Heraf følger, at naturvidenskaben og åndsvidenskaben vil begynde at nærme sig hinanden og det er et interessant studium.
 
Der tales om verdens undergang i år 2012, men hvad betyder det?
 
Åndsvidenskaben taler om en overgang fra den gamle tid til den ny tid, så det er bare det gamle, der dør. Da vi ofte identificerer os med det gamle, så vil noget af os dø bort. Vi kan endnu ikke se det ny, fordi vore sanser ikke er tunet ind til at opfatte det ny. Det er et spørgsmål om "perception" og der vil være en periode af tilvænning.
 
Jeg skrev i artikel (6), at Vywamus observerede, at 10 universer blev trukket tilbage omkring Harmonic Convergence i august 1987. Disse universer fungerede ikke på det fysiske plan, så deres livsessens blev overført til vort univers og gennem Mahatma forankret på vor lille planet. Det er denne begivenhed, der speeder vor evolution op.
 
Da der er tale om en overføring af livsessens til det fysiske plan, så må vi forvente, at vi vil finde fysiske tegn og her har jeg et par forslag, der for mig lyder sandsynlige.
 
For 450 år siden så Nostradamus nogle potentielle begivenheder, der siden er blevet fortolket som verdens undergang. Måske handlede det om noget helt andet. Hvis man studerer menneskeheden som en helhed, så kan man sige, at vi udgør en "biomasse". Når vi bliver ramt af en kosmisk impuls af energi, så vil noget af denne biomasse blive løftet, mens resten vil blive trykket længere ned som en slags rekyl. Det er disse bevægelser, vi oplever i dag. Det er sket tidligere og blandt andet Rudolf Steiner har skrevet om det.
 
I februar 1987 havde vi en supernova og mange mennesker blev vækket ved det tidspunkt. Denne supernova udsendte neutrinoer, der er neutrale partikler.
 
I den æteriske del af rygsøjlen har vi en energi, der kaldes kundalini. Der er en positiv energi, en negativ energi og en neutral søjle. Jeg oplever, at de neutrale neutrinoer stimulerer den neutrale søjle gennem "resonans" og det hænger sammen med to naturlove, som vi endnu ikke har opdaget. Kryon kalder disse to naturlove for den stærke og den svage dimensionskraft.
 
Supernovaen er 160.000 lysår fra os, men astronomerne siger, at der er en ny supernova på vej og den er kun 8.000 lysår borte. Hvis vi antager, at de to supernovaer er lige store, så vil bombardementet af neutrinoer blive 400 gange stærkere (20 i kvadrat). Det betyder, at flere mennesker vil blive overbelastede og gøre vanvittige ting.
 
Det kan sagtens hænge sammen med året 2012 og da det skete for 8.000 år siden, men er forsinket på grund af lysets hastighed, så forklarer det, hvorfor Nostradamus kunne se det. Tænk på en bølge. De enkelte partikler i bølgen bevæger sig i små cirkler op og ned, men bølgen bevæger sig fremad. På samme måde må vi skelne mellem lysets hastighed og begrebet "puls", der bevæger sig meget hurtigere. Det er denne puls, der skaber en "flaskehals", når vi begynder at arbejde med højere energier og endnu ikke har afviklet kausallegemet. 
 
Faktisk går problemet dybere. Jeg har personligt afviklet kausallegemet i 1992, men jeg mærker flaskehalsen fra 7 milliarder mennesker, der stadig arbejder gennem et kausallegeme. Efter 12-12-12 vil vi begynde at skabe en større åbning mellem det foroven og det forneden og så vil problemet mindskes lidt efter lidt.
 
Jeg har også en anden teori, der kan sættes ind i en videnskabelig sammenhæng og jeg er sikker på, at det hele hænger sammen og er en del af en større guddommelig plan. Når man regner på Einsteins relativitetsteori, så antager man, at der eksisterer gravitationsbølger i universet. Man leder efter dem, men man har aldrig fundet dem.
 
Mayaernes kalender og 2012 hænger efter min mening sammen med planetens krystal-puls og det påvirker vort DNA og dermed vor perception og vor måde at sortere indtryk. Derfor hænger det også sammen med de 12 opgraderinger af planetens grid. Denne krystal-puls er efter min mening styret af gravitationsbølger + noget højere, der udgår fra det galaktiske center og er forbundet opad med højere kosmiske planer.
 
Fysikerne siger, at de fysiske love blev skabt i en brøkdel af et sekund efter universet blev skabt. I dette lille tidsrum blev gravitationsbølgerne adskilt fra os. Universet voksede og man kan forestille sig en gravitationsbølge som en streng, der er spændt ud i hele universets længde. En sådan streng har en svingning, der danner en "cyklus" og det er et udtryk, der ofte bruges i kanaliseringer.
 
Hvis en sådan streng svinger gennem planetens aura i 2012, så bliver vi "nulstillet" i vor aura. Vi mister fornemmelsen af, hvad der er op og ned og vi er nødt til at lære at blive fokuseret i vor guddommelige essens. 
 
Fysikernes teori om, at vi er adskilt fra gravitationsbølgerne hænger sammen med, at de ikke tænker på, at universet har højere dimensioner. De ved, at vi bliver bombarderet af højfrekvente partikler og på partiklens niveau kan de godt tænke i dimensioner. Problemet er, at matematisk krøller de højere dimensioner sammen ned i mikrokosmos. Det er en konsekvens af, at vi ikke har opdaget de to naturlove, der vil få det hele til at hænge sammen.
 
Kvantemekanikken fungerer i mikrokosmos. Relativitetsteorien fungerer i makrokosmos. Kvanteubestemtheden er uden betydning i makrokosmos og rumtidens krumning er uden betydning i mikrokosmos. Man kan ikke få disse to teorier til at hænge sammen, fordi de hver beskriver halvdelen af virkeligheden. Kvantemekanikkens modeller arbejder med høje dimensioner, men det er teoretisk matematik og man kan ikke se, hvordan det hænger sammen med virkeligheden. Rumtidens krumning i relativitetsteorien har kun relevans i den 3. dimension og det har fysikerne endnu ikke forstået. 
 
Vi har opdaget 4 naturlove: Magnetisme, elektricitet, den svage kernekraft og den stærke kernekraft. Kryon fortæller os, at vi mangler at opdage den svage dimensionskraft og den stærke dimensionskraft. Martinus siger det samme med andre ord. Jeg er overbevist om, at vi vil finde en helhedsforståelse, når vi løser dette problem.
 
Jeg skriver i artikel (12), at hver dimension har en plus-zone, en minus-zone og en neutral-zone. Når vi mediterer, går vi ind i den neutrale zone, hvor vi bliver trænet i at skifte dimension op og ned. I denne proces vil der på et tidspunkt ske et kvalitetsskift, der vil manifestere sig fysisk og fysikerne vil opdage de manglende naturlove. Så vil det blive lettere at rense ud i de lavere dimensioner, så der ikke i fremtiden vil være plads til manipulation og mørke på denne planet.
 
Fra det guddommelige plan får vi værktøjer til denne proces. Opgraderingen af planetens magnetiske og elektriske system fra 1987 til 2012 er nok det vigtigste værktøj. Processen bliver så stimuleret af de to begivenheder, jeg har beskrevet ovenfor. Vi har valget at blive løftet i denne proces.
 
Kærlig hilsen fra Uffe Bang
 
(16) BALANCELEGEMET
Den ny tids indvielsesvej.
 
Jeg taler ofte om Kristus-vejen og Mahatma-vejen. I min verden er der stor forskel og det er nødvendigt at analysere og gøre rede for denne forskel. Vi kan tale om uendelig mange veje, men for at tydeliggøre min pointe, har jeg skåret det ned til denne problemstilling.
 
Jeg skrev i artikel (15) om "cyklusser" og der er en sammenhæng mellem cyklusser og åbningen af portaler. For 2000 år siden blev der åbnet en portal, da Jesus blev døbt i Jordan floden. Jesus blev genkendt og begrebet "genkendelse" er altid vigtigt, når man åbner en portal og forbinder det højeste med det laveste. Vi ser det i dag meget tydeligt hos tibetanske lamaer. 
 
Jesus døde på korset og det markerede lukningen af portalen, der var åben i 3 år. Vi kan sammenligne det med en byggeplads, hvor det tager 3 år at bygge huset. Under byggeprocessen er der et værre rod og det vil vi psykisk opleve som uklarhed. Denne uklarhed fører ofte til angst, hvor man føler, at man taber sig selv, fordi de gamle værdier ikke fungerer længere. Vi ser det meget tydeligt, da disciplene fornægter Jesus. Jeg var selv inkarneret som præst blandt essæerne og jeg mærkede en chokbølge, som jeg kæmpede med i de efterfølgende to inkarnationer.
 
Hvis vi studerer Rudolf Steiner og Martinus, så er det tydeligt, at de arbejder gennem denne portal. De har en klarhed i deres indre syner. Denne klarhed hænger sammen med, at portalen er bygget færdig. Lad os forestille os, at det bevidste sind er et "bevidsthedsvindue". Alle vore sanser arbejder med frekvenser på samme måde som syn og hørelse. Portalen åbner til det overbevidste og til det underbevidste og forbinder dem. Det overbevidste kan vi kalde arketypeplanet og det underbevidste kan vi kalde symbolplanet. 
 
Kristus er en arketype. Korset er et symbol. Når jeg oversætter det til et moderne sprog, så svarer det til forholdet mellem internettet og min harddisk. Mine sanser fanger indtryk på den psykiske parallel til internettet, men disse indtryk skal integreres i mig helt ned på DNA niveau uden at mit immunforsvar opfatter disse indtryk som noget fremmed. Det er her, det bliver svært. 
 
Jeg skrev i artikel (1) om, hvordan jeg har været med til at bygge en prototype til balancelegemet, der er en forudsætning for at bygge DIAMANTLEGEMET, som er fuldendelsen af personlighedens udvikling på det kosmiske plan. Dette har at gøre med Mahatma-vejen.
 
Ved Harmonic Convergence i august 1987 er der en balance, som gør det muligt at forbinde livsessensen fra de højeste guddommelige planer med de meget lave fysiske vibrationer på denne planet. Processen bliver fuldendt ved "Earth Link" i juni 1988 og vi har derfor en cyklus og en feedback mellem det højeste og det laveste. Der åbnes en kosmisk portal og det kan sammenlignes med dåben i Jordan. Denne portal er åben frem til april 2028.
 
Vi lever og ånder midt i en portal, der er åben i en periode på 40 år. Derfor adskiller Mahatma-vejen sig fra Kristus-vejen. Når man går Mahatma-vejen, befinder man sig midt på en byggeplads. Det er min fornemmelse, at der vil være en overlapning mellem de to veje og at Kristus-vejen vil være åben i en periode. Jesus har i en kanalisering fra Sedona antydet, at overgangen vil tage mellem 80 år og 400 år. Det afhænger af de valg, vi træffer. 
 
Mahatma er syntesens princip, der er det højeste aspekt af den guddommelige vilje. Det rummer begrebet kærlighed i en højere frekvens. Da vi befinder os på en byggeplads, så vil Mahatma først udtrykke sig i sit nedbrydende aspekt. Den gamle tids tankeformer skal brydes ned, fordi de ikke kan overleve i den ny tids frekvens. Den ny tids billeder og forestillinger er endnu ikke forankret. Dette arbejde er først færdigt, når portalen lukker. Derfor er det meget svært at gå Mahatma-vejen i denne indledende fase. 
 
Alice Bailey kalder denne vej for "Absolut sønneskab" og ærkeenglen Metatron kalder de 5 første indvielser for "realisationer", fordi disse indvielser kun eksisterer på en ikke-hellig planet. Hvis vi ser bagud, så lever vi på en ikke-hellig planet. Hvis vi ser fremad, så lever vi på en hellig planet. Hvis vi ser fremad, er vi nødt til at give slip på gamle forestillinger og det gælder også forestillinger om Kristus og Buddha. 
 
* Vi er nødt til at lære at stå i vort eget lys.
 
I teosofien taler man om Shamballa, Hierarkiet og Menneskeheden. Kristus-vejen forbinder Menneskeheden med Hierarkiet. Mahatma-vejen forbinder Menneskeheden med Shamballa og videre op. 
 
Hidtil har Hierarkiet båret Menneskehedens karma og derfor har der ikke været balance mellem de 3 punkter. I fremtiden skal Menneskeheden som gruppe bære tyngden af sin egen karma. Derfor er det nødvendigt, at energien flyder frit og at forbindelsen til Shamballa er lige så stærk som forbindelsen til Hierarkiet. 
 
Det er egentlig meget enkelt. Når vi kan bære denne energi, så åbner der sig et øje og en portal opad og det er Mahatma-vejen. Vi skal altså integrere nedad, inden vi kan vokse opad. I denne proces bliver byrderne lagt over på de få, der er parate og stiller sig til rådighed.
 
Kærlig hilsen fra Uffe Bang
 
Lørdag, 03 December 2011 03:29
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Bigbang
Læs mere…
 Kanalisering for alle 10.10.11
 
Tiden du i øjeblikket omgiver dig med, giver dig indblik i flere forskellige lag af din personlighed.
Du har i længere tid omgivet dig selv med energier, som indeholder vrede, og du har ikke været i stand til at stedfæste følelserne, som tilhørte denne vrede.
Vreden er ulmet op i dig, og dine omgivelser har måttet føle, hvorledes du indeni har lidt.
Tirsdag, 11 Oktober 2011 23:00
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Britt Wackerhausen
Læs mere…

 

Clairvoyance

Clairvoyance, som betyder ”klarsyn”, er et udtryk for særlig modtagelighed for de vibrationer, vi mennesker udsender. Vibrationer indeholder informationer om vort følelsesliv og kan opfanges af mennesker med særlige indfølingsevner. Disse mennesker kaldes clairvoyante og kan aflæse disse informationer og ligeledes kontakte vore guider og skytsengle, som er hos os gennem livet. Nogle clairvoyante kommunikerer med den åndelige verden via ”klarfølelse”, hvilket vil sige, at budskaber kommer via følelser, eller indføling, hvorved den clairvoyante kan hjælpe dig med at få indblik i dine egne følelser eller hvordan, mennesker i dit nærmeste liv føler. Andre kommunikerer via ”klarsyn”, hvor der kommunikeres i inde billeder, eller fx ”klarhørelse”, hvor der tales direkte til den clairvoyante. For mange clairvoyante er der tale om en kombination af disse kommunikations-midler.

Clairvoyante arbejder ikke ud fra specifikke metoder, men nogle anvender tarotkort, sten eller andre hjælpemidler, andre helt uden hjælpemidler. Vi bærer selv hele ansvaret for vort liv på jorden. Vi får konstant præsenteret muligheder, men vi træffer selv vore egne valg. Vi må så at sige selv stå til regnskab for vore egne handlinger.

 

Clairvoyance er en god måde at få råd og vejledning fra dine åndelige vejledere, guider og skytsengle og måske en hjælp til at få sat ord på, hvad du føler helt inderst inde. Vi kan altid selv kontakte vores vejledere og guider, men ind i mellem kan det være svært at tolke deres budskaber, og fx i personlige kriser og lignende kan vores evner til at lytte efter vores indre stemmer være forringede.

Den clairvoyante kan fortælle, hvilke valgmuligheder du har samt muligvis om konsekvenserne ved at vælge hver enkelt. Men han/hun kan ikke foretage valg for dig eller vælge, hvilke veje du bør gå. Det er vigtigt, at du selv har og erkender ansvaret for dit eget liv og de valg, du træffer. Når den clairvoyante fortæller dig, hvilke konsekvenser der kan være ved et givent valg, er dette ikke den endegyldige spådom om fremtiden. Det er et bud på, hvordan tingene kan forme sig. Hvert fald du træffer og hver handling, du udfører, påvirker ligeledes fremtiden, som derfor kan nå at ændre sig undervejs.

Så under alle omstændigheder er det vigtigt, at du benytter clairvoyancen som en støttemulighed og ikke som et måde, hvorpå du kan lægge ansvar fra dig eller forudse fremtiden.

 

 

Alle clairvoyancer (dvs. samtaler mellem dig og dine guider via den clairvoyante) er ganske personlige og bliver til i øjeblikket. Det vil sige, at den clairvoyante sjældent kan forberede hverken sig selv eller dig, før i begynder. Hvad der bliver sagt af den clairvoyante, afhænger af, hvad dine behov er samt hvor du er i dit liv. Budskaber til dig bliver givet nænsomt, hvis det er dét, du har behov for. Eller fx med bestemt tonefald, hvis du har mere behov for et vink med en vognstang. Alt sammen noget, som dine guider og vejledere er opmærksomme på. De er hos dig hver eneste dag og kender dine inderste behov, frygt og tanker. Derfor tilpasses clairvoyancen specielt til dig.

Ansvaret er dit, mulighederne bestemmer du selv via dine valg og handlinger.

 

Den clairvoyante er intet orakel men en budbringer mellem den jordiske og den åndelige verden.

 

 

 

Priser på clairvoyance eller sessioner, som de også kaldes, kan variere fra den ene clairvoyante til den anden. Men som ved mange andre typer af hjælp og behandling findes der også hér kvaksalvere, som giver udtryk for at kommunikerer mere med den åndelige verden end, hvad tilfældet er.

Problemet i dé situationer er, at de mennesker, som de prøver at hjælpe jo tror på, hvad der fortælles dem. Og hvis der gisnes og tolkes mere, end ved reelt clairvoyance, så er budskaberne også desto mindre pålidelige. Hvordan skiller man fårene fra bukken og undgår kvaksalvere? Nogle kan bruge deres egen intuition eller indre stemme, når de står for at skulle vælge i den skov af alternative behandlere og clairvoyante, der er at vælge i mellem. Et god råd er også, at de dygtige og reelle clairvoyanter ofte anbefales fra mund til mund. Derfor behøver de ofte ikke store, dyre reklamer i aviser, blade osv. Så forhør dig omkring, om nogle du kender, kender nogle, der har været til gode clairvoyanter.

 

Mandag, 07 November 2011 18:19
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Tove M
Læs mere…
 
     2012 Profetier fra Gamle skrifter, nedskrevet  af Seeren Almine
           Oversat fra Engelsk af Rie. 
 
 I de gamle Lemuriske tekster kendt som Hamagda, beskrives de
 forventede udfordringer omkring samfundets destruktureringer i 2012
 som en cyklisk og forudsigelig kosmisk sekvens. Den kosmiske bevægelse
 ligner en massiv Ring Torus, eller doughnut form, der drejer om sig
 selv. De Gamle kaldte det Guds indånding og udånding. Uforløste
 traumer sidder i mellemrummene mellem vejrtrækningerne, rebirthing
 teknikker (åndedrætsterapi) er designet til at rense dette.
 Et "2012 fænomen " opstår, når jorden kommer til den ydre eller indre
 kant af kugleringen og står ansigt til ansigt med alle uløste emner.
 Disse består af begivenheder som endnu ikke har åbenbaret deres
 indsigter og derved skabt karma.
 Med de mange katastrofale begivenheder der har fundet sted (i henhold
 til skrifterne, skete disse for 1 million år siden, 800.000 og 75.000
 år siden og 9.564 f.Kr.), har sjælene på Jorden ikke været i stand
 til, at komme sig over chokket. Racemæssig hukommelse har fastholdt de
 dybtliggende og uforløste smerter om, at Jorden tilsyneladende ikke er
 et sikkert hjem.
 Når oplevelser ikke giver deres indsigter, beder de om en afklaring
 ved at gentage sig selv. Denne mulighed lurer i 2012. Selvom disse
 dommedagsprofetier kunne opfattes som varsler for kommende
 katastrofale begivenheder, er der en passage, som tilbyder et stort
 håb og en uventet løsning.
 Den Lemuriske tekst fra Hamagda (uddrag)
 "Savavech mishpata surech anas hirustat.Vilesklatvi burach sarunat
 hilesta.Skrivava miseret bravachbi usanat selhetvi kla-uva. "
 (Oversættelse)
 Fra de få skal det begynde. Disse vil bringe stor forandring. De mange
 flyttes uden for fare.
 "Savahuch subrit aleskla hunavit serevasvi. Misuvach eleskla Huba-VICH
 selvesvi arunat. Stahubavil nusereret mishekle avach vavi hurestatvi. "
 Kun i denne virkelighed kan modsætninger eksistere. Polaritet bringer
 uundgåeligt modgang. Få skal leve hvor modsætningerne fusionerer og
 ikke længere eksisterer.
 "Kanus blavabit herek arnech selvahut.Aurs krevich preherenut savavi
 uklasvi brihurestat. Setu manash arsurat. "
 Enhed kommer til det hengivne liv. Det bibringer den ekstreme
 opmærksomheds henrykkelse. Denne virkelighed afværger katastrofer.
 En ny virkelighed
 Passagerne (ovenfor) forklarer at denne høje form for bevidsthed, som
 kan genkendes ved dens henrykkelse og følelse af at være forelsket i
 livet, vil skabe en ny virkelighed. Det begynder med blot nogle få,
 men spredes hurtigt til menneskeheden, og forandrer de profetiske
 forudsigelser for 2012.
 Den nye virkelighed vil kunne genkendes af en person som oplever
 følgende indikationer:
 
 * Lyset bliver mere gyldent.
 
 * En dyb, tilfreds henrykkelse kan mærkes i løbet af dagen.
 
 * Der er en vågen bevidsthedsfølelse når man sover og i den vågne
 tilstand har livet en drømmelignende kvalitet over sig.
 
 * Der udvikles en intens kærlighedsaffære med livet og alle oplevelser
 virker yderst intense.
 
 * Livet ses med et poetisk perspektiv.
 
 * Sanserne er skærpede.
 
 * Mirakler bliver mere almindelige
 
 * Tidløshed opleves, idet rum og tid mister deres greb.
 
 * Ens kære som er andetsteds, høres og opleves som om de er tilstede.
 
 * Intens sansning opleves samtidig med at bevidstheden observerer.
 
 * Selvom lyde høres er der en stilhed, der gennemtrænger kroppen og
 overdøver støj.
 
* Kropsfunktioner såsom indtag af mad og drikke samt udskillelse,
 sænkes betydeligt.
 
 * Kroppen kan omformes og genvinde sin ungdommelighed, da den mister
 den tæthed, der er blevet holdt fast af spændingen mellem
 modsætninger.
 Denne tilstand der er menneskets skæbne, kan opnås ved at overgive sig
 til livets flow i løbet af dagen, ved at leve livet som et poetisk
 kunstværk. Endvidere kan det opnås ved at åbenbare og elske Det
 Uendelige og ved at se det overalt i skabelsen.
 Ved at bruge flere små pauser i løbet af dagen til at forbinde sig med
 Det Uendelige gennem kærlighed, lovprisning og taknemmelighed, hjælpes
 vores handlinger til at blive til gaver af hengivenhed, og medvirker
 til at bevare en dyb anerkendende bevidsthed om livets guddommelighed.
 Tiden for denne overgang er nu.
 
 Bemærk: I løbet af den 24. september 2011, gik Almine fra denne
 virkelighed hvor modsat polaritet eksisterer og ind i den nye
 virkelighed uden modsætninger. Hun levede fra denne virkelighed,
 indtil hendes fysiske krop blev fast nok igen til at hun kunne
 undervise på et seminar i Toronto i slutningen af september i 3 dage.
 Nogle af hendes studerende har også oplevet denne overgang.
 
Læs mere på hjemmesiden;  Almine.nu 
 
Onsdag, 19 Oktober 2011 14:24
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Almine
Læs mere…

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer