Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
Spirituelt
Spirituelt

Spirituelt (235)

Kære alle

I onsdags (d. 14. juli 2010) kom jeg hjem fra et mindblowing ET-kursus i Frankrig med Dr. Steven Greer (fotoet til højre) og 60 dedikerede stjernemennesker fra vestlige lande, flest fra Frankrig. Vi var 3 danske drenge. Vi fik en masse at vide om, hvad som sker bag forhænget i de vestlige regeringer vedr. offentliggørelsen af tilstedeværelsen på vores planet af vores søstre og brødre fra de omkringliggende planeter. Obama har fået alt materialet, men har – som alle nok ved – en hel del andet, som han også skal se til, såsom en tung amerikansk befolkning. Obama sidder med nogle meget varme kartofler, fordi offentliggørelsen rykker radikalt med magtbalancen for religionerne, militærindustrikomplekset og energiforsyningsindustrien.

Hver nat tog vi ud til en mark, hvor vi igennem meditation og teknisk udstyr kommunikerede med de omkringværende rumskibe. Jeg havde kamera med, men det fangede ikke noget brugbart (og jeg var også meget fokuseret på at opleve det frem for at ”dokumentere det”), men gruppen havde stillet diverse professionelle kameraer op, og de har sikkert fanget det meste. Der var rumskibs-opvisninger hver aften, selv aftenen før kurset, hvor vi var ankommet til vores campingplads, kom et lysende objekt hen over os. Det var mere lysende end Nordstjernen, og det fløj hurtigere end noget menneskeskabt fly og til sidst fløj det ud i rummet igen. Wow – det var lige noget for os 3 dedikerede stjernedrenge. Det sjove var, at Steven Greer, som befandt sig i en anden del af byen, også havde set det og startede kurset med at fortælle om det – hvortil vi var 3, som kunne sige, at det så vi også.

Jeg kunne skrive 10 lange artikler om alt det, som vi så og oplevede, men vil allerhelst blot anbefale andre at tage på et sådan kursus. Rumfolkene, anvendt i mangel på bedre ord for dem, var helt vildt kreative i deres udtryk om, at de tydeligvis var dybt interesserede i at komme i kontakt med os. Vi var 60 mennesker, som var ankommet i 10-12 biler og en gang fik rumfolkene det gule blink, som kommer når man låser en moderne bil, til at gå i gang på flere biler samtidigt, og de fik måleudstyr til at spille en bestemt melodi som stoppede igen præcist, da vi 1½ time senere afbrød aftenens seance.

De fløj hen over os på stjernehimlen ret tit, og dem som var clairvoyante kunne se, at der var flere racer, som landede deres rumskibe på forskellige tidspunkter – de var meget nysgerrige og de betragtede os hele tiden. På et tidspunkt slog alt gruppens måleudstyr ud på og Greer sagde, at et stort rumskib nu var meget tæt på. ”Er I klar til, at de lander?” Der gik et gys igennem hele gruppen, og jeg skal da også personligt sige, at jeg mærkede lidt frygt for det ukendte. Fordi der var frygt i gruppen, så valgte rumskibet ikke at lande, men var meget tæt på eterisk, hvilket de fleste mærkede.

Det, som jeg personligt synes, var mest fantastisk, var den sidste aften, hvor jeg blot sad og kiggede meditativt ud på nogle træer, som stod måske 100 meter væk. Jeg sad og dagdrømmede lidt og lige pludseligt materialiserede sig et kæmpe lysende objekt mellem de træer, hvor jeg kiggede hen, og mig / gruppen. To sekunder senere var det væk igen, og jeg råbte bare ”wow wow wow” og fandt at Steven Greer også råbte ”wow”. Steven kom senere hen til mig, og vi fik en god samtale om det, som vi havde set. Det gik ofte så hurtigt, at det langt fra var hele gruppen, som så en tilsynekomst.

Jeg er meget glad for Steven Greer, som fortalte om tidligere oplevelser, hvor han – helt fysisk – havde været ombord på et rumskib og andre episoder, hvor rumskibe havde landet og kunne ses helt fysisk af gruppen. Mange var blevet ”bange for det ukendte” og det havde gjort, at der stadig ikke var en officiel kontakt.

Greer fortalte om en gang, hvor der var kommet et rumskib til syne – helt fysisk. Han var gået frem mod det, men da han kom tæt på det, vendte det om lige før det skulle lande og forsvandt igen. Han forstod ikke hvorfor, ”det havde fortrudt”, men da han kiggede bagud, var en kvindelig psykolog gået i chock. Hun havde tidligere erklæret, at hun var helt klar til at møde dem og havde joket med at invitere dem til kaffe og få en go’ snak med dem.

Vi blev uddannet i at tage denne kontakt op, når vi kom hjem, og lade rumfolkene komme tættere og tættere på os - og jeg skal da gerne give essensen.
  1. Vælg et øde sted  - din nabo kan måske få et hjertestop, for der kan pludselig lande et rumskib i din have. Eller mediter og bed om et egnet sted.
  2. Vær ydmyg, forvent intet – kontakten kommer måske ikke første gang.
  3. Mediter og vær åben. Mærk om du har frygt for, at de lander. Arbejd med den frygt. Der er kun ét, som holder én tilbage, og det er én selv.
  4. Inde i dig selv, bed dem om at komme til syne, i et tempo, som du kan rumme. Det starter måske med en lille tilsynekomst. Hvis man kan rumme det, så kan man tillade, at de kommer tættere på.
  5. Når de så en dag lander, så lad være med at løbe hen til rumskibet, fordi det vil være en kæmpe energimæssig påvirkning på ens krop og energilegemer. Lad dem komme ud til dig og lad dem invitere dig ind. De ved, om du kan rumme det eller ej.
Greer fortalte om en mand, som havde – da et rumskib skulle til at lande - sprunget op og havde løbet direkte ind under det. Manden var så kollapset, og de havde taget ham op i rumskibet for at heale ham. Da han vågnede op i rumskibet, var han blevet forskrækket og havde angrebet de healere, som stod og healede ham, så de måtte fastspænde ham energimæssigt, indtil han slappede af. Da han slappede af, bød de ham hjerteligt velkommen ombord, og de gav ham en rundvisning. Som afslutning fik han lov til at styre rumskibet lidt rundt, hvilket havde været en kæmpe oplevelse for ham.

Vi lærte også, hvordan man skelner mellem militærets rumskibe og de rigtige rumskibe. Millitærets rumskibe er relativt ”klumpede” og hvis man kommer tæt på dem, så kan man se, at der er ”samlinger”, mens de ægte rumskibe er lavet af et stykke ekstremt let og fleksibelt materiale. Grundlæggende set, jo mere ”akrobatik” et rumskib kan lave, jo højere sandsyndlighed er der for, at det ikke er millitærets. Hvis rumskibet indhylder dig i hjertelig energi, så er det et ægte rumskib.

Dr. Green, som har forbindelse til mange af verdens regeringsledere, fortalte, at millitæret får et forklaringsproblem, når det senere bliver kendt, at de siden 2. verdenskrig har bygget rumskibe – primitive efterligninger efter nedstyrtede / nedskudte rumskibe. Alt imens menneskeheden har været imponeret af månelandingen, som ud over det var optaget i et studie på jorden, så har millitæret fløjet længere og længere ud i vores solsystem. Da millitæret forsøgte at springe over til de andre solsystemer, blev deres skibe afvist. De andre racer, som befolker vores univers, accepterer ikke, at vi kommer længere ud, før vi er kommet længere i vores udvikling.

Millitæret var blevet fornærmet over den afvisning og havde sat satellitter op, som var udstyret med strålevåben (betalt af skatteydernes penge). De satellitter var rettet ud i rummet og kunne skyde på rumskibe, som var uden for jorden. Disse satellitter var blevet koblet fra igen og igen, som et signal om, at vores krigsmentalitet ikke er acceptabel i det ydre rum.

Greer arbejder på højtryk på at uddanne grupper, så de er klar til at danne kontakt, først i det små og senere i det store.

Alle, som føler en dedikation til at gøre det, skal blot handle på det. Jo flere, som gør det, jo hurtigere går det med, at universet genåbner sig for menneskeheden.

Greer ser for sig, hvordan ”fri energi” og rumfolkenes tilsynekomst snart vil transformere hele vores planet på en måde, som vi ikke turde tro var muligt. Vi har allerede teknologiske løsninger, som løser vores nuværende energi-, finans- og forureningsproblemer. Teknologierne er blevet tilbageholdt og bruges ikke til menneskehedens bedste, men det er meget snart historie.

Personligt er jeg dybt beæret over at kunne være inkarneret på jorden i denne tid, hvor der sker en ufattelig transformation af vores smukke jord, og vi står over for en fantastisk gave af ”fri energi” og en genforening med glemte kosmiske familiemedlemmer.

Dr. Steven Greer står i midten og er ved at gøre klar til aftenens seance.


Michael i venstre top, mig i midten bag de andre, i venstre front en tysk mand, som vi blev gode venner med, men som jeg i skrivende stund ikke kan huske navnet på, til højre for ham er Peter og igen til højre er Ming, som også er tysker. Vi 5 var totalt ligesindede og udgjorde et powerfuldt lille ET-hold. Måske ser vi de 2 tyskere igen.

Ming fik under en meditation et symbol, som han fortalte gruppen omkring, og som vi efterfølgende telepatisk bad rumfolket om at skabe som en korncirkel et egnet sted på jorden. Symbolet er følgende.Hvis du ser symbolet blive skabt i en korncirkel i den næste tid, så skriv gerne til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Onsdag, 21 Juli 2010 22:32
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Jens Kirk
Læs mere…

Kanalisering for alle 09.06.10

Vind omsust, alene og overbevist!

Du føler, hvordan vinden suser i dit hår, du mærker beslutninger tage form i dit indre.

Du har trådt det første skridt ud på en ny og spændende rejse, som fører dig dybt ned i dit indre, og langt omkring i det ydre..

Denne vej er ikke beklædt med sylespidse sten, men med blødt mos, som skærmer dine trin.

Du vil blive vist hvert eneste skridt på din vej, og du vil ikke være i tvivl om det rette at gøre.

Dit indre bobler af glæde over endelig at have set og fundet den vej, som du føler, du har ledt efter hele dit liv.

Men du ved jo godt, at hvert eneste skridt mod denne dag, har været et skridt i den rigtige retning!

Vi glædes og fyldes med stolthed sammen med dig…

Onsdag, 09 Juni 2010 04:42
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Britt Wackerhausen
Læs mere…

Kanalisering for alle 30.04.10

We are all alike!

If you must, you must!

But do not think anyone else wants the same…

Sagt med andre ord, følg dit hjerte, men tilgiv at ingen andre føler trangen til at gå din vej!

Din vej er rigtig for dig!

Din vej fører dig ad stier, veje, motorveje, lettere, sværere, hurtigere, langsommere alle tilstande er mulige og umulige!

Du går din vej!

Ingen anden vej er mulig for dig!

Fredag, 30 April 2010 20:46
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Britt Wackerhausen
Læs mere…

På vej mod saligheden

„Jeg arbejder kun med mennesker, som har forpligtet sig til deres transcendens“

Hvorfor det er vigtigt at passe på sine energikroppe – et interview med Keith Sherwood

 

Indledning:

Mennesket består ikke kun af kød og blod – vores fysiske ”køretøj” ledsages af et stort antal ikke-fysiske energi- og bevidsthedskroppe. De fleste mennesker er dog blinde, hvad deres energihylstre angår – dette har alvorlige følger. Uforholdsmæssige følelser, tanker og handlinger indskrænker livsenergien (prana) på alle fysiske og ikke-fysiske niveauer i vort energisystem, så den ikke kan strømme frit. Længsler, tilknytninger og karmisk ballast fra fortiden og nutiden fører til yderligere blokader og deformationer. Det er indlysende at man i længden ikke kan leve ubesværet med sådanne forstyrrelser. Men hvordan kan man afhjælpe skaderne i energisystemet og genoprette dets oprindelige integritet?

Det er netop det det drejer sig om inden for det såkaldte energiarbejde. I seminarer og foredrag har Keith Sherwood i snart 30 år arbejdet utrætteligt for at oplyse om de universelle love, som styrer sammenspillet mellem bevidsthed, energi og krop. Han formidler metoder til at rense energikroppene, fjerne karmisk energi og opnå tilgang til guddommelig bevidsthed og transcendens. I Oktober 2006 talte han med det tyske tidsskrift ”Visionen” om aspekterne i energiarbejde og om karma og oplysning.

 

Artikel:

”I sin tid arbejdede du jo inden for spirituel healing, men tog siden afstand fra dette og forsker i mellem tiden i det menneskelige energisystems ’mekanik’ og dynamik. Hvordan ville du beskrive dit arbejde den dag i dag?”

 

Keith Sherwood: ”Mit arbejde er ikke et resultat af et eller andet energi-arbejdssystem, som jeg har lært. Fundamentet og det vokabular jeg bruger stammer fra yoga og vedanta, men følger ikke avaita-læren om ikke-dualitet. Inden for advaita ville man sige ’intet af alt dette finder sted; du eksisterer ikke, jeg taler kun med mig selv, der er kun et væsen til – guddommelig bevidsthed’. Hvis du derimod beskæftiger dig med det fænomenale univers og indtager en passende holdning, er du nødt til at sige ’alt eksisterer og jeg har kontakt med andre mennesker og levende væsner’. Dertil kommer den måde vi måler tiden på, nemlig som afstanden mellem begivenheder, f. eks. morgenmad – middagsmad – aftensmad, eller sund – syg – lægebesøg – behandling – helbredelse. Disse begivenheder finder sted og så snart man accepterer det, er man nødt til at forholde sig til det og tage ansvaret for disse begivenheder. Jeg kunne også forklare grundlaget for mit arbejde på følgende måde: Det drejer sig om at opnå intimitet med guddommelig bevidsthed og det kalder man også for oplysning. Men i hverdagen er vi også nødt til at kunne klare os i det feld, hvor de mellemmenneskelige transaktioner finder sted.

Jeg kendte allerede til enheden med guddommelig bevidsthed som barn. Dog indså jeg som voksen at livet på denne planet indebærer mange, mange problemer. Så længe man ikke er forankret i sin autentiske forstand, så længe man ikke har overvundet illusionen af maya og fjernet den karmisk bagage man slæber med sig, lige så længe vil man have problemer – problemer med at opnå ægte fortrolighed (intimitet) i et forhold, problemer med ens fysiske sundhed eller med at kunne vende ens sanseorganer indad og erfare glæden og lyksaligheden, som kommer fra enheden med den guddommelige bevidsthed. At deltage helt og fuldt i den fysiske verden er en del af evolutionsprocessen som i sidste ende fører til oplysning.

I dag består mit arbejde mestendels i at hjælpe mennesker med at opnå denne transcendente oplysningstilstand og forblive i denne tilstand ved egen hjælp. For at kunne det, er man nødt til at forblive centreret i den autentiske forstand, træffe passende beslutninger, ikke falde for forgængelige ting og ikke give efter for sit ego, men derimod helt og fuld hellige sig virkeliggørelsen af ens bevidsthed. Dette er det egentlige formål med vores tilværelse her på jorden, det er vores dharma”.

 

”Det vil sige formålet med et menneskeliv er at være forankret i den oplyste tilstand?”

 

”Nemlig, det drejer sig om at være forenet med guddommelig bevidsthed på det allerdybeste niveau og samtidig reagere fleksibelt og passende i hele det fænomenale univers. Det drejer sig om at erfare den oplyste tilstand i dagligdagen og også at kunne nyde denne tilstand. De virkelig store oplyste mestre kan deltage i alle dagligdags aktiviteter. De kan gå på cafe og drikke kaffe, sludre med folk eller tage i biografen og så sidde fordybet i salighed i en satsang. Vores billede af oplysning er præget af Hollywood-film som ”Ben Hur” eller film om Jesus, hvor han taler til menneskene med fuldstændig udtryksløst ansigt, uden humor og uden glæden ved at have med mennesker og verden at gøre. Derfor tror mange at den oplyste tilstand er en mærkelig og zombie-agtig tilstand. Det passer simpelthen ikke!”

 

”Hvorfor har du i dit arbejde flyttet fokus fra spirituel healing til energiarbejde?”

 

”Siden jeg var barn har jeg befundet mig i en tilstand af salighed og kan opfatte andre menneskers energier og bevæggrunde. I slutningen af 80erne efter at jeg i nogen tid havde forsøgt at lære mennesker, hvordan de omgås energi og havde skrevet flere bøger om det, måtte jeg indse at folk ikke kom videre, fordi der var noget der blokerede dem. Det egentlige problem var ikke manglende beredvillighed – de havde alle en autentisk længsel efter indsigt og transcendens, men de var så blokerede at de ikke var i stand til at forhøje energistrømmen i deres feld, virkelig lave energiarbejde og opleve rigtig fortrolighed og intimitet i forhold. Derfor trak jeg mig, efter mange år i Europa, tilbage til Alaskas vildmarker for at udforske mørke energiers virkemåde – det var en virkelig hård tid!

Jeg lærte hvor uigennemtrængelig karmisk energi (som jeg kalder det i dag) kan være og hvor stærkt den kan hæmme mennesker, når den først er trængt ind i deres energifelt. Jeg lærte, hvordan mennesker projicerer energier på hinanden, hvordan energien bliver hold fast i det menneskelige energifelt og her forstyrrer feltets funktioner og hindrer prana i at strømme frit, hvordan intimitet herved bliver umulig og disse energier afholder mennesker fra at vende opmærksomheden indad og erfare deres egen guddommelighed. Alt det der går galt har sin oprindelse netop her.

Jeg efterforskede alle disse fænomener på en metodisk-videnskabelig måde. Lag for lag, en dimension efter den anden og jeg indså, hvor nytteløst videre spirituel healing var. Nytteløs fordi healingen og behandlingen af en fysisk sygdom kun finder sted på det allersidste niveau i en meget kompleks tilstand. Efter at jeg havde lært at isolere og fjerne karmisk ballast i mit eget energifelt under mange forskellige betingelser, kunne jeg også gøre det for andre – forudsat jeg havde deres samtygge.”

 

”Så det er en slags karmisk kirurgi! (ler) Hvad motiverer dig? Drejer det sig for dig om at opnå videnskabelig indsigt om det menneskelige energisystem eller har du også et ønske om at hjælpe andre med at slippe af med deres karmisk ballast?”

 

”Eftersom jeg altid har befundet mig i en tilstand af enhed og lyksalighed, er der ikke noget ’jeg’ som udgangspunkt. Derfor har jeg heller ikke en virkelig personlig interesse i at hjælpe andre. Jeg betragter alt mere universelt. Mennesker er evige væsner og det er alle mennesker kollektive dharma at erfare guddommelig bevidsthed. Så hvis mennesker, som arbejder med mig og har forpligtet sig til deres oplysning, hindres i at erfare enheden med den guddommelige bevidsthed p.g.a. tæt karmisk energi, så er det passende for mig at gøre alt det der er nødvendigt for at fjerne deres blokader.”

 

”Hvorfor kommer folk til dig? Fordi de søger lindring, helbredelse eller vejledning, eller fordi de er bange for karmisk ulykke?”

 

”Angst er sikkert en af grundene, også karma – nogle mennesker vil bare helbredes. De fleste bliver ikke og tager del i arbejdet sammen med mig. De fornemmer, at det ikke er det rigtige for dem, fordi det er for krævende eller fordi de ikke vil opgive deres tilknytninger til verden. Men det er præcist disse tilknytninger, som afholder dem fra at erfare deres givne enhed med guddommelig bevidsthed. De som bliver, har en autentisk længsel efter enten sandhed, frihed eller guddommelig kærlighed. Disse længsler stammer direkte fra den guddommelige bevidsthed. Mennesker som har en af disse længsler i sig bliver og tager del i arbejdet sammen med mig, fordi de har et brændende ønske om at slippe ud af det personlige drama de er fanget i.

Gudinden Shakti (skabelsesenergien) har to opgaver: for det første holder hun alle mennesker fanget i maya-feltet – i en film. Til det formål bruger hun hele den karmiske bagage, forhold, behov og ønsker for at aflede vores opmærksomhed, bringe os på andre tanker eller for at give os indtrykket af at vi er meget, meget vigtige. Hvis hun så ikke længere kan holde os fast, forvandler hun sig til gudinden Kundalini og hjælper os til at stige op og opnå transcendens. Mennesker som arbejder med mig har et dybt behov for at bryde ud af den matrix som holder dem fanget.

 

”Er det ikke en forudsætning at man er i besiddelse af en vis karmisk modenhed og parathed for at gøre dette befrielsesarbejde hos dig?”

 

Rigtigt – offervilje er uomgængelig. Dem der arbejder sammen med mig er parat til at opgive ting, der holder dem fast, så de kan vokse ud over sig selv og opnå transcendens. For det meste drejer det sig om tilknytninger til andre mennesker, personlige overbevisninger, kulturelle omstændigheder, samfundsnormer osv. Mennesker, som vil arbejde sammen med mig har forstået at oplysning er en tilstand præget af isolering fra den manifesterede verden og der er noget i dem som bare vil opnå denne tilstand, uanset prisen.

Jeg har opgivet spirituel healing for at kunne hjælpe mennesker som har dette gåpåmod med at opnå en tilstand præget af salighed og autenticitet. Flere mennesker end nogen sinde bliver samtidig helbredt for fysiske lidelser, eftersom det karma som står i vejen for deres transcendens bliver fjernet. Det er et individuelt arbejde med individer – jeg fjerner karma i det transcendentes tjeneste og herved helbredes kroppen også.

 

I satsang minder advaita-lærerne os også om at vi mennesker er oplyste, fuldkomne og guddommelige væsner fulde af kærlighed. Men vores handlen er ofte alt andet end kærlig. Hvordan forholder du dig til denne uoverensstemmelse?”

 

Jeg taler meget sjældent om kærlighed. Men det er rigtigt at hvert menneske er et guddommeligt væsen og i stand til at dele guddommelig kærlighed. Men hvis du ser dig omkring, er det ikke svært at se at mennesker har store problemer netop her. Vi lever i Kali Yuga – tiden og det kollektive felt vi alle lever i er ekstremt tæt og øver et massivt pres på alle mennesker og ødelægger mellemmenneskelige forhold. Det er man nødt til at forholde sig til. Der findes bånd til ekspartnere, som ødelægger intimiteten med den nuværende partner, eller det findes mennesker som med vilje manipulerer andre mennesker ved at projicere energi ind i deres feld og således hindre den guddommelige bevidsthed inde i dem i at komme til syne.

Projektionen og karmiske bånd kan hindre pranaen (livsenergien) i at strømme frit. Guddommelig bevidsthed kan ikke træde rigtig frem i et menneske, hvis hans eller hendes energikroppe er blevet skubbet ud. Dette sker når man på traumatisk vis bliver blokeret. Et menneskes kroppe er ’fartøjer’ for guddommelig bevidsthed. Det er ikke kun den fysiske krop der hører hertil, men derimod også energi og bevidsthedskroppe. De er nødt til at være fri for karma og integreret rigtigt, dvs. de skal optage lige præcist den samme rum som den fysiske krop. Først da kan guddommelig bevidsthed manifestere sig og stråle. Hvis man er blokeret findes guddommelig bevidsthed stadig som et lille bitte lyspunkt, men den kommer ikke rigtigt til udtryk. Energiarbejde er praktisk anlagt og har til formål at bringe det menneskelige energisystem i en perfekt sundhedstilstand så enheden med guddommelig bevidsthed kan erfares – det er det allervigtigste!

 

Hr Sherwood, mange tak for denne samtale!

(Bragt med venlig tilladelse fra www.visionen.com)

 

 

”Vores billede af oplysning er præget af Hollywood-film som ”Ben Hur” eller film om Jesus, hvor han taler til menneskene med fuldstændig udtryksløst ansigt, uden humor og uden glæden ved at have med mennesker og verden at gøre. Derfor tror mange at den oplyste tilstand er en mærkelig og zombie-agtig tilstand. Det passer simpelthen ikke!”

 

”Mennesker er evige væsner og det er alle mennesker kollektive dharma at erfare guddommelig bevidsthed”.

 

”At deltage helt og fuldt i den fysiske verden er en del af evolutionsprocessen som i sidste ende fører til oplysning”.

 

 

Mandag, 29 Marts 2010 11:43
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Keith Sherwood
Læs mere…

Kanalisering til alle 30.03.10


 

 

Livet er kort og føles alligevel til tider uendeligt!

Livet er langt og føles alligevel til tider, som om det slutter, før vi rigtigt er kommet i gang!

Vi har en lang vej at gå i vore liv, vi har en mængde, vi skal lære!

Sjovt som alt føles og mærkes svært, indtil vi har set det åbenlyse!

Når vi åbner vort sind for løsningen, når vi kaster forståelsens lys over den lærdom, vi i dette vort liv skal modtage og forstå, så fatter vi ikke at løsningen nogensinde har været en gåde!

Tirsdag, 30 Marts 2010 12:29
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Britt Wackerhausen
Læs mere…

- Hvalpen Ina

- Dyrlæge Poul Hjorts udtalelse og Den livsfarlige galophest Allemagne

- Winnies tanker om healing og hendes evner

 

Vores hvalp havde ulidelige smerter

Healing reddede lille Inas liv.

Viva Sternsdorfs hvalp skreg konstant af smerte, og ingen kunne finde ud af, hvad der var galt. Men efter et enkelt besøg hos healeren Winnie Stubkjær holdt smerterne op.

På en hyggelig bondegård udenfor Odense sidder en glad og taknemlig familie. Glæden hos Viva Sternsdorf og hendes mand skyldes i høj grad, at de i dag har tre sunde og raske hunde.

- Vi elsker den gamle, danske hønsehunde-race, og for tre år siden skulle vi have en ny, lille hvalp, blandt andet så vores "gamle", fireårige Freja fik lidt selskab, fortæller 54-årige Viva.

Skønt lykken var stor, da den otte uger gamle Ina holdt sit indtog i huset, varede den desværre kort.

Få dage efter ankomsten til hjemmet havde den lille hvalp et drabeligt fald ned ad husets indendørs hønsestige.

- Ina var åbenbart løbet med mig op på førstesal uden, at jeg havde opdaget det, og pludselig hørte jeg bare et rabalder.

I første omgang var der tilsyneladende ikke sket nogen større skade på det lille dyr, men efter en uge – og en nødvendig parvovirus-vaccine hos dyrlægen – gik det helt galt.

- Ina begyndte at skyde ryg og kunne pludselig ikke hoppe ned fra det halve meter høje stenbed. Hun ville hverken lege med den gamle hund eller trække snor med os. Men det værste var næsten, at hun havde svært ved at spise. Når hun bøjede sig over sin madskål, stoppede hun brat op netop, før hun nåede maden, fordi det gjorde ondt. Familien var nødt til at håndfodre den lille hvalp, og efter nogle få dage indså de, at et dyrlægebesøg var påkrævet.

- Da vi løftede Ina op for at køre af sted, udstødte hun det mest hjerteskærende skrig, jeg nogen sinde har hørt, og hun holdt faktisk ikke op med at skrige igen.

Dyrlægen røntgenfotograferede hvalpen uden resultat. Der var intet brækket, og tarmene fungerede fint.

- Efter 3 dages indlæggelse vidste de simpelthen ikke, hvad de skulle stille op. De kunne ikke rigtig råde os til andet end at holde hende i ro og se, hvad der skete..

Det havde Viva og hendes mand ikke lyst eller nerver til.

- Vi forstod naturligvis godt, at dyrlægen stod lidt magtesløse, men vi følte, at vi måtte gøre noget. Nogle venner havde omtalt Winnie Stubkjær Laursen meget rosende, og jeg besluttede, at vi måtte kontakte denne healer for at bede om hjælp til vores lille hvalp.

Viva ringede til Winnie og fortalte, at hun havde en lille hvalp, der havde et problem.

- Det var det eneste, jeg sagde, og Winnie svarede straks, at problemet sad i nakken. Jeg blev virkelig forbløffet, da hun videre kunne fortælle, at Ina var faldet ned ad et meget stejlt tag eller lignende.

Viva fik besked på at proppe hunden i bilen og komme så hurtigt som muligt.

- Vi tog både Ina og vores anden hund, Freja, med, og da vi trådte ind i huset hos Winnie, var begge hunde meget nervøse og urolige. Det første, Winnie gjorde, var uden ord at tale til Freja. Hunden satte sig omgående og så opmærksomt på Winnie, og endnu engang blev jeg meget forundret.

Det næste Winnie gjorde, var at gå hen til den lille, urolige, rastløse Ina og lægge hånden på hendes ryg og hoved. Omgående lå hvalpen musestille.

Efter et stykke tid kunne familien tage af sted hjemad med to glade hunde.

- Da vi kom ud fra Winnie, var det første, hvalpen gjorde, at slikke sig bagi – og så strakte hun sig. Ingen af delene havde hun været i stand til, siden problemerne begyndte. Det var tydeligt at se, at der var sket en stor forandring

Men igen varede lykken kort, for efter en uge var den gal igen med lille Ina efter hun havde fået et kødben.

- Hun begyndte pludselig at skrige igen, og vi drønede til nærmeste dyrehospital, hvor de gav hende morfin. Herefter blev hun indlagt på Landbohøjskolen, hvor man ct-scannede hvalpen, og tog en masse prøver, men der var intet at se.

Efter en uges indlæggelse fik Viva og hendes mand så den barske besked, at hvis Ina ikke havde det bedre dagen efter, ville hun blive aflivet.

.- I vores fortvivlelse ringede vi igen til Winnie, som lovede os, at hun ville fjernheale Ina i løbet af natten.

Igen skete noget i retning af et mirakel, for næste morgen ringede dyrlægen og fortalte, at hvalpen havde det godt.

Dyrlægerne havde samme morgen givet Ina binyrebarkhormon, som hun tilsyneladende reagerede positivt på og det fik hun for en sikkerheds skyld et halvt års tid. Men vi er ikke i tvivl om, at Winnie havde en afgørende indflydelse på at Ina reddede livet.

Siden har jeg altid rådført mig med Winnie først, hvis jeg har problemer med dyrene. Vi er meget glade for vores dyrlæger, men jeg ville ønske, at de var åbne for samarbejde med Winnie i vanskelige tilfælde.

 

 

 

 

Alle havde opgivet Allemagne

Livsfarlig galophest faldt til ro.

Susanne Rosenlunds nye treårige galophest teede sig tosset og var til fare for alle. Dyrlæge, fysioterapeut og hestehvisker opgav, men så hørte Susanne om healeren Winnie Stubkjær Laursen

Den dag, Susannes 50 kilo store røde heste klaskede hendes veninde Bettina op ad staldmuren, vidste hun grænsen var nået.

40-årige Susanne Rosenlund havde ellers store forventninger til sin nyindkøbte galophoppe. Som sammen med alle hendes andre væddeløbere skulle bringe håb om både lidt økonomisk gevinst og især glæde ind i hendes liv.

- Allemagne har en spændende afstamning og lovede godt på alle måder, som på sin store gård på nordsjælland har sin veninde til at ride sine heste.

Bettina har mange års erfaring, og hun og Susanne gik straks i gang med Allemagne.

-Allemagne stod stort set aldrig på fire ben, når vi havde hende i longe på ridebanen. Hun stejlede og stejlede, og når Bettina forsøgte at ride hende nægtede hun at gå - hun bukkede og snurrede rundt og gjorde alt for at undgå opgaven.

- Vi fik to forskellige hestefysioterapeauter til at se på hende, men ingen af dem mente hun fejlede noget. Det samme kunne en hollandsk hestekiropraktor meddele.

Dyrlæge Poul Hjort, Charlottenlund Dyrehospital, har enorm erfaring med galopheste, og her blev Allemagne røntgenfotograferet fra nakke til halespids. Heller ikke han havde noget at udsætte på dyret.

Telefonhjælp

Men så var det at Susanne ved et tilfælde havde hørt om dyrehealeren Winnie Stubkjær som bor ved Auning.

- Jeg har altid haft respekt for alternative muligheder, så jeg ringede til Winnie, som desværre havde halvanden måneds ventetid. Det kunne jeg altså ikke vente på, og jeg klagede min nød til hende i røret.

- Winnie bad overraskende om navnet på hesten. Det fik hun, og efterfølgende var hun tavs i så lang tid, at jeg til sidst sagde: "Hallo! Er du der?" Det eneste hun sagde, var "Sssshhhh", og så gik der atter lang tid.

Susanne følte sig underligt til mode, men omsider begyndte Winnie at tale:

- Hun sagde ligeud, at hun følte jeg skulle få røntgenfotograferet hovsenebenet på Allemagnes højre forben. Og beskrev hvilken vinkel hun oplevede røntgen billedet skulle tages fra, for at skaden kunne ses. Det var noget af en konkret udmelding, så jeg turde ikke gøre andet end at følge rådet.

Det kom Susanne aldrig til at fortryde, skønt det tidligere røntgen billede hos dyrlægen få dage tidligere ikke havde vist noget.

Poul Hjort har dog erfaring for at hesteskoen kunne skjule en vinkel til hovsenebenet, så han tog et ekstra foto.

Da et brækket hovseneben tydeligt afslørede sig her, måtte dyrlægen sætte sig ned.

- Det er simpelthen imponerende! Husker Susanne at dyrlægen udbrød.

- Vi måbede ærligt talt alle sammen, og jeg var både glad og ked af det. Glad, fordi nu kendte vi problemet, og ked af det, fordi skaden ikke kunne afhjælpes.

Nu kunne Allemagne kun bruges til avlshoppe, og sådan to havde Susanne i forvejen.

Men heldigvis fik jeg kontakt til en dygtig dressusavler, Anne Kollberg ved Næstved, som nu ejer Allemagne.

Og Anne er sikker på, at hun kan trække mange superdejlige føl på hoppen, som resten af livet bare skal være mor og ellers nyde tilværelsen sammen med sine nye hestevenner.

Susanne er ikke i tvivl om hun fremover i visse situationer lige prøver at kontakte Winnie før dyrlægen.

-Det er smart, hvis vi kan vide lidt mere om hvad problemet er før dyrlægen sætter ind med sin del af en professionel behandling. Og vi har såmænd allerede aftalt, at Winnie kommer hjem til os og gennemgår alle 17 heste for en sikkerhedsskyld, slutter den glade galophesteejer.

 

Hestedyrlæge Poul Hjort, Charlottenlund dyrehospital:

68-årige Poul Hjort, Charlottenlund Dyrehospital, har arbejdet som dyrlæge siden 1965, og han husker tydeligt sagen om hesten Allemagne. (Artikel Familie Journalen, uge 07 år 2007),

"Det var slående, at den pågældende healer kunne konstatere at hesten havde brækket hovsenebenet i højre forben, og jeg har stor respekt for den evne, nogle mennesker har til at gøre noget andet, end vi uddannede dyrlæger kan. Min holdning til healing er, at vi dyrlæger må være åbne for andre muligheder end dem, vi kender i forvejen. Min erfaring siger mig, at hvis man selv må give op, så føler man sig frem og spørger sig selv: "Kan andre gøre noget?". – Som dyrlæge er jeg absolut ikke afvisende overfor healing."

Poul Hjort, Charlottenlund Dyrehospital, 2007

 

Winnie er dyrehealer

Jeg videregiver bare energi

Siden barndommen har Winnie Stubkjær haft særlige evner. Nu bruger hun al sin tid på at hjælpe dyrene.

Det lille landhus ligger langt ude ad en grusvej omkranset af høje træer og marker. Huset nyder den fordel at være yderst sparsomt møbleret, og rundt omkring i den hvidmalede stue står masser af stearinlys. På gulvet ligger et tykt lammeskindstæppe foran en samling af ikoner og flere tændte stearinlys. Fjernsynet glimrer ved sin fraværelse, og ikke engang et stereoanlæg er til at få øje på.

Midt i denne nærmest højtidelige stemning sidder husets beboer, den 33-årige healer Winnie Stubkjær og byder sine gæster på urtete og lækkert knas fra smukke porcelænsskåle.

- Jeg elsker at bo midt i naturen med mine heste Prins og Shinto, og være midt i den, for mig, livgivende energi naturen kan fylde mig med. fortæller Winnie, som stort set hele sit liv har boet forskellige steder på landet omkring Auning i Jylland, samt i Canada og Norge.

- I mit barndomshjem havde vi både hund, katte og heste, og jeg har altid følt, at dyrene har lært mig en masse. Det har altid været tydeligt for mig, hvordan dyr har det, om de trives, har problemer og den slags. Samtidig har jeg altid følt mig tryg sammen med dyr, fordi jeg har forvisning om, at jeg kan være sammen med dyrene uden at tænke over, om de nu holder af mig, nøjagtigt som jeg er og ser ud.

Winnie mener, at det rare og trygge samvær med dyr styrkede hendes formodentlig medfødte, clairvoyante evner og hendes kontakt til åndeverdenen.

- Jeg så mærkelige ting som barn. Jeg husker for eksempel jeg engang hørte en ko, gå forbi vores bondehusvinduer. Men der var ingen ko! Og når jeg var ude at køre med min familie, måtte jeg af og til simpelthen kigge den anden vej, når vi kørte forbi et hus, fordi jeg oplevede huset var så utrygt og sort, at jeg blev bange ved bare at se på det.

- Jeg husker især et hus, der var brændt ned og hvor beboerne var døde. Der gik flere år, før jeg overhovedet kunne skæve husets retning. Siden barndommen har jeg været hysterisk bange for de døde, fordi jeg altid har kunnet mærke, at der var noget uden at kunne finde ud af, hvad det var for noget.

Da Winnie var ca. 25år, foreslog hendes tante, at Winnie konsulterede en clairvoyant person.

- Det gjorde jeg, og da jeg kom ind i clairvoyantes rum, begyndte jeg bare at græde. Hun sagde til mig, at jeg kunne fuldstændig det samme som hende! Jeg havde clairvoyante evner, kunne kommunikere med dyrene og havde kontakt med de døde.

Tak skal du lige have, tænkte Winnie, og var ret chokeret.

- Hun skulle ikke komme og sige jeg kunne de her ting, som jeg jo var så bange for. Jeg var bange, fordi jeg vidste hele min verden ville ændre sig, hvis damen her virkeligt havde ret. Jeg vidste ikke at det bedste for mig i længden ville være at acceptere mine evner. Derfor var min første reaktion angst og voldsomme protester, smiler Winnie. Men clairvoyanten fastholdt, at jeg skulle se at komme i gang med det der healing, kommunikation med dyr og andet energi arbejde.

En blanding af angst og skepsis drev Winnie til endnu en clairvoyant person, som gav hende præcis samme besked.

- Så tog jeg det seriøst og meldte mig til et kursus i reiki-healing i Århus. Flere kurser fulgte, og efter endt healeruddannelse i 2000 begyndte jeg at arbejde som healer – hovedsagelig med dyr.

Fup eller fakta?

Winnie synes, at healing er et fantastisk redskab.

- Det er så enkelt! Jeg videregiver bare en energi, der eksisterer i forvejen, og det at lægge hænderne på et sted, er jo kun et redskab til at støtte kroppen og psyken i at komme tilbage til det oprindelige.

Winnie understreger, at hun ikke helbrede, men overføre en energi til modtageren, som så derfra selv kan rette sit system op, fysisk som psykisk og spirituelt.

Winnie ved også, at alle kan lære at heale og kommunikere med dyr og en anden verden. Derfor har hun i årenes løb med jævne mellemrum afholdt, og afholder, kurser Healing af mennesker og dyr og i Kommunikation med dyr, og Coaching af mennesker via dyr. Kurserne indeholder bla. også redskaber til at bevare den vigtige jordforbindelse, og skelne imellem opspind og fakta.

På kurserne oplever jeg, at rigtig mange mennesker tør åbne deres hjerter, især for dyrene. Blandt dyr findes der ingen jantelov, og når først dit hjerte er åbent, er det nemt at komme i gang med at healingen og kommunikationen. Healingen er et fantastisk redskab til at øge kontakten til dyrene.

Dybest set tror jeg, at den måde, vi er sammen med dyrene på afspejler, den vi i virkeligheden er inderst inde. Så kan vi vælge, bevidst eller ubevidst, at camouflere os i andre sammenhænge, men dyr kender og læser vores sande jeg.

Tålmodighed og et stille studie af dyr og mennesker kan lære os en masse. Mange læringer kan ikke drives frem ved hjælp af kontrol-genet, og alle vores følelser for andre er blot et spejl af noget i os selv, er Winnies oplevelse. Hvis en person, du sidder og taler med, har brug for at kigge væk et øjeblik, gabe eller gøre noget andet, så er vi straks i omdrejninger: Hej, kom nu! Hør mig. Tag lige at koncentrere dig. Prøv at stoppe op, accepter hvis du evt. provokeres og føler dig personligt afvist, Men vent, og oftest vil du få en gave, som er at efter få øjeblikke,- fordi du har taget presset af og bare ventet, sluppet kontrollen, -så har modparten haft tid til at oploade sin hjerne, og vender tilbage med fuld fokus på dig, og dit budskab. Giv tid og ha tillid til at alt kommer til dig, selvom det indimellem er svært at tro, smiler Winnie stille.

- Jeg ville ønske, at vi ikke bruger så megen energi i verden på, hvem der har ret, og hvem der har uret, men i stedet koncentrerede os om, hvad vi hver især kan bidrage med. Og hvordan vi kan hjælpe andre mest muligt. - Ingen ved alting om alting, men vi ved og kan alle sammen noget, der kan bruges! Og det som det, efter min oplevelse handler om, er jo ikke hvordan man hjælper, men at få hjulpet flest muligt mennesker og dyr Slettes: i stedet for at være bekymrede og utrygge.

Winnie kan kontaktes via hjemmesiden http://deklogedyr.dk/

 

Mandag, 05 Februar 2007 08:28
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Winnie Stubkjær Laursen
Læs mere…
KANALISERING, DEL 3                       www.christspirit.com
Interview med Birgit Elisabeth Friis Emdal om kanalisering. Fra programmet Dansk Spiritualitet på Radio Gladsaxe, sendt 13.5 2003. Interviewer: Thomas Halskov

Vi har før snakket om de forskellige mestre, som du kanaliserer.
De opstegne mestre især, som altså er Jesus-sananda, Maria og Kuthumi, som også er kendt som Johannes, en af Jesus disciple.
De er ca. 15 ialt ikke ?  Er der nogen forskel på de budskaber, som de forskellige mestre kommer med ?

Onsdag, 22 Oktober 2003 22:26
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Birgit Elisabeth Friis Emdal
Læs mere…

Kanalisering for alle 17.03.10


Hvorfor er vi her, hvorfor kommer vi igen og igen og igen…

Er det fordi vi er langsomt opfattende / eller bare ikke kan få nok af lidelse??

Når man ser på verden udefra, opfattes megen vrede, megen sorg, megen uro og megen usikkerhed!

I befinder Jer i en tid, hvor alle disse følelser frigives for fuldt tryk, alle undertrykte følelser kommer i udbrud, og det gælder både de negative og de positive!

Onsdag, 17 Marts 2010 22:43
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Britt Wackerhausen
Læs mere…

Kanalisering for alle 18.02.10 


Hvad er essensen?

Hvad er meningen med livet?

Hvorfor er vi på denne planet?

Af hvilken grund vælger vi gang på gang at vende tilbage…

Essensen er livet, kærligheden og samhørigheden!

Meningen er livet, kærligheden og samhørigheden!

Vi er her for at finde vejen, vi er her for at finde roen, vi er her for at tage imod forandringen!

Torsdag, 18 Februar 2010 15:49
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Britt Wackerhausen
Læs mere…

High-priestess-3-ca17cm-950kr

High Priestess kommer  med en majestætisk ophøjet ro,
hun kommer for at minde dig om din egen Guddommelige stråleglans,
og hun glædes over, at du igen med dit valg, nu vælger at åbne for denne del af dig,

frodig og favnende står hun ved din side, og går med dig,
når du ønsker det,
og hun vil når du beder om det,
også minde dig om dine egne Guddommelige stjernefrø,
de frø du selv har sået,
så du i dette liv kan høste og bruge af dem,
når du ønsker det

Hun borer sin magiske stav i Moder Jord
og hvis du ønsker det vil hun hviske i dit øre,
det du i virkeligheden godt ved,
men måske har ”glemt”,
at det er her på jord også du,
skal udfolde dine Guddommelige magiske evner og talenter
og med dem skabe og manifestere
at du skal huske
hvem du i virkeligheden er
for at være med til at skabe Himmel på Jord

Kære barn
du er kommet her for at give liv
for at give energi
for at give og formidle lys og kærlighed
for at formidle skønhed, harmoni
for at blomstre
for at stråle
således er det mit barn
således er det
og skulle du have glemt det
er jeg nu her for at minde dig om det

Tal kæreste barn Tal
med DIN stemme
med DINE hænder
med DIN krop
med DINE øjne
via DINE skridt
vid at alt du gør kære barn
SKABER

Tal kære barn Tal
dine ord
din glæde
din begejstring
din forundring
din gnist
er nøglerne til din sandhed
til miraklernes univers
de er sang fra dit hjerte
lyt og mærk
du ved det godt kære barn
du ved det godt:0)

Tal kære barn Tal
med DIN sandheds styrke
med hjertes klarhed
lethed og visdom
og du vil give håb
vil bringe tro
vil bringe lettelse og mod

Tal kære barn Tal
og se at i er mange sammen
og vid at endnu flere vil vækkes
at mange vil lytte
føle og huske
og igen høre deres hjertes stemme

Tal kære barn Tal
Når du taler dit hjertes sandhed
vid da at dine celler lytter
alt der er dig lytter
og højnes!

Tal kære barn Tal
og vid at når du taler dit hjertes sandhed
da svarer universet altid!
Du bliver hørt også her!
og vi bringer dig det du har brug for
for at fortsætte på dit hjertes vej
men det er DIG
der skal vælge den

Tal kære barn Tal
når du taler ren og klart fra dit hjerte
da vil illusioners slør falde
og en større virkelighed vil du se
når du tillader dit hjerte at stråle
og din stemmes kraft at fylde
da vil denne din sjæls troskab
klække dine næste visdoms frø
din frekvens vil med din stemmes sang højnes
og du vil mærke
din indre High Priestess/goddess
og den styrke du har
og du vil mærke dine rødder til moder jords hjerte
og du vil mærke
at du sådan
kan hente himlen
ned på jorden

Tal kære barn Tal
syng dine drømme ud
syng din kærlighed ud
syng din visdom ud
favn dig
og lev DIG

Tal kære barn tal
og se det mirakel du er

Tal kære barn tal
tal din sandhed
vis os det liv du ønsker at leve her

Vi ved hvorfor du er kommet
Vi husker hvad du aftalte med DIG
og vi takker
og hilser dig
med vores uendelige kærlighed
Vid at vi er med dig
altid
altid

I lys og kærlighed
Arielle

www.nielsen-universal.dk

Tirsdag, 09 Marts 2010 23:38
Publiceret i Spirituelt
Skrevet af Arielle Javanna Nielsen
Læs mere…

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer