Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
Selvudvikling
Selvudvikling

Selvudvikling (136)

Aktuel kommentar ved Asger Lorentsen d. 28.7.06

Krigen mellem Israel og Hisbolla i Libanon går nu ind i sin 3. uge. Alle parter er bevidste om, at der ikke kommer nogen sejrherre, og alligevel vil de ikke stoppe krigshandlingerne. Hvad venter de da på ?

1.      De venter på, at den friktions-ild af aggression, fanatisme, modsatrettehed og stolthed som er opbygget mellem parterne over flere år, brænder så meget ud, at den afløses af realisme over lidelserne.

2.      De venter på at karma for at skabe mørke i området udløses så meget, at den får gjort sit arbejde

3.      De venter på, at der efterhånden er akkumuleret så megen lidelse hos parterne, at ønsket om "aldrig mere krig" vejer tungere end alt andet. (I tilsvarende situationer skulle Danmark -Sverige igennem 6 krige over 300 år før vi var mætte, og Tyskland-Frankrig skulle igennem 4 voldsomme krige over 150 år, før de var mætte.)

4.      De venter på, at USA og Iran har afprøvet deres kræfter og positioner så meget, at de indser at de ikke kan svække den anden parts indflydelse i Mellemøsten.

5.      De venter på, at Israel og Syrien finder en løsning på tilbagegivelse af Golanhøjderne, som Israel erobrede fra Syrien i 1967: Hvis Israel kan tilbagegive højderne mod stærke internationale garantier for at højdedragene over Genesareth Sø ikke kan anvendes til militær opbygning vendt mod Israel, så mister Syrien sin interesse i at støtte Hisbolla, og så er Hisbolla mere interesseret i forhandling.

6.      De venter på at Vedenssamfundet griber ind og skaber en mere omfattende fredsløsning, som tvinger Israel til hurtigt at afgive Vestbredden til det palæstinensiske selvstyre mod en forstærket international forpligtelse, der involverer NATO, til at sikre Israels grænser mod nord. USA vil blive mere og mere interesseret i at presse Israel til en sådan løsning, fordi denne tager luften ud af Irans ambitioner om at blive regionens stormagt og atommagt: Uden Israel som fjendebillede i Mellemøsten, er der ingen støtte til Irans stormagtsdrømme.

Hvad kan vi som lysarbejdere da gøre i denne situation ? 

Paradoksalt nok kan vi ikke gøre ret meget i denne fase. Friktionens ild og lidelserne bliver lige nu anvendt til at skabe modning, realisme og forhandlingsvilje hos alle involverede parter.

Jo mere lidelse og realisme på begge sider, desto mere vil løsningerne forskubbe sig nedad til punkt 5 og 6, hvor løsningerne ligger for mere permanente fredsordninger. Jo hurtigere de stopper, desto længere ud i fremtiden fortoner løsning 5 og 6 sig.  Dette er en paradoksal situation for fredselskende mennesker at erkende, men modningsprocesserne og massepsykologien i menneskehedens nyere historie viser denne sammenhæng.

Alligevel er der noget vi kan gøre som lysarbejdere:

·        Vi kan holde visionen om broder-søsterskab for regionens folk.

·        De af os, der har ekspertise til at forvandle friktionsenergier, kan samarbejde med eksperter i engleriget om denne forvandling, så friktionens ild dør hurtigere ud.

·        Vi kan samarbejde med engleriget om trøst, omsorg og indre liv til civilbefolkningen.

·        Vi kan på menneskehedens vegne ønske eller påkalde guddommelig indgriben til at afslutte konflikten hurtigst muligt i overensstemmelse med folkenes karma og Guds vilje.

Torsdag, 03 August 2006 02:00
Publiceret i Selvudvikling
Skrevet af Asger Lorentsen
Læs mere…

Af forfatter Irma Lauridsen
www.irmalauridsen.dk

Syg - nej tak!For tiden snakkes der meget om sygdom, og at vi bør være forberedt på den. Det gør mange mennesker bange. Desværre er det sådan, at frygt i sig selv svækker immunsystemet.
Konstant fokus på sygdom får mange til at tro, at de er underlagt et eller andet frygteligt udefra (smitte), som en dag vil invadere deres krop, uden at de selv kan gøre noget for at forhindre det.
Men det gode er, at vi selv kan gøre rigtig meget for at holde sygdomme væk, både de alvorlige og de lettere - ja, så lidt som en helt almindelig forkølelse. Så vores krop i langt højere grad kan modstå smitte, ved at vi simpelthen gør os selv stærkere, gennem kosten og måden at leve på.Noget så enkelt som citronen er et vidundermiddel, intet mindre! Citron kan bruges for og imod nærmest alt. Både ældre og nyere bøger fortæller om citronens forebyggende og helbredende egenskaber, og prøver man det af, bliver man glædeligt overrasket gang på gang.
Citron har et højt indhold af c-vitaminer og meget andet godt. Den renser, hvor den kommer frem, udvortes og indvortes. Den kan være værdifuld i behandling af infektionssygdomme og hjælpe mod forkølelse, feber og dårlig mave. Citron styrker kredsløb og immunforsvar - og hvem har ikke brug for det, hvis vi skal modstå smitte og sygdom?
Drik saften fra en økologisk citron dagligt. Gør det til en vane. Skyl munden i vand bagefter for at beskytte tandemaljen.Noget andet fantastisk, som er fyldt med antioxidanter og en god beskyttelse mod sygdomme, er krydderurter. Spis en masse af dem, og så mange slags som muligt. Dét, den ene slags ikke har af gode sager - har den anden. Dyrk dem i din vindueskarm. Klip krydderurter over nærmest alt, hvad du spiser. Persille, salvie, mynte, purløg, hvad som helst. Spis hakkede blade af rå grønkål. Husk også at spise hvidløg.
Spis masser af økologiske grønsager og frugter. Lad det være basis i din kost, og undgå så vidt muligt sukker og hvidt brød, for meget kaffe og alkohol. Nej, det er ikke kedeligt, det kan blive en god og dejlig vane - og en beskyttelse for helbredet i langt højere grad en vi gør os klart.
Husk, du er, hvad du spiser!
Drik vand! Det er vigtigt for alt i din krop. Sundhed kommer ikke bare flyvende af sig selv. Den skal du selv skabe gennem bevidste valg.Sørg for motion hver eneste dag, noget, der også styrker både blodomløb og immunforsvar men samtidig gør dig glad og let i sindet. En gå- eller cykeltur gør underværker. Motion er godt mod vinterdepression.
Et glad sind, glade tanker og smukke billeder i sine tanker er en af de bedste måder at bevare sundheden på. Fordi du også er, hvad du tænker. Og netop sindets tilstand betyder meget for din fysiske sundhed.
Tankerne er koden til det, der senere føres ud i vores fysiske liv. Du kan gøre store forandringer, fysisk, med dine tanker. Bogen 'Tænk dig til det hele. Visualisering - guide og ideer' viser, hvor let det er at begynde at tænke sundhedstanker i stedet for sygdomstanker. Noget, der ret hurtigt vil give bonus og vise, at du kan gøre de mest fantastiske forandringer - og give dig selv beskyttelse med dine tanker. Og når du så samtidig hjælper din krop ved at spise sundt og motionere, er du nået et langt stykke hen ad vejen mod dét at beskytte dig selv mod sygdom. Eller at blive hurtigere rask, hvis du allerede er syg.Læs mere om sundhed på www.irmalauridsen.dk

Tirsdag, 24 November 2009 01:00
Publiceret i Selvudvikling
Skrevet af Irma Lauridsen
Læs mere…

Af forfatter Irma Lauridsen
www.irmalauridsen.dk

Skab glæde

Fjern tristhed og vrede med smukke indre billederLivet kan være noget så trist, så ondt, hårdt og frygteligt, mener en del. Ja, det kan det. Men du skal vide at hvis du siger eller tænker den samme ting tit nok, ser de samme billeder for dit indre blik igen og igen, begynder din hjerne at acceptere det, du tænker eller udtaler, som sandt - og sørger for at det efterfølgende bliver din virkelighed. Til alvorlig eftertanke, ikke ... Men det kan vendes.
Livet er ikke bare hvad det er. Det er hvad du gør det til. Det er hvordan du skaber det. Altså har selve din livsoplevelse utrolig meget med din glæde (eller det modsatte) - og dermed din sundhed - at gøre. For glæde skaber sundhed og giver indre og ydre styrke og overskud. At skabe forandringer i livet er du allerede blevet dygtig til hvis du har øvet dig i at visualisere.Du kan ændre en trist oplevelse af livet til glæde, nysgerrighed, åbenhed og forventning til hver ny dag gennem mere bevidsthed og større opmærksomhed. Også selv om din oplevelse af livet indtil nu mest har handlet om nedtrykthed. At du var ved at give op ved tanken om at det aldrig ville blive bedre. Nej, det BLIVER ikke bedre. Men du kan GØRE det bedre. Der er forskel. Tingene sker ikke af sig selv. Glæden er et valg!
Jo, det er sandt at der kan ske alle mulige forfærdelige ting i dit liv, men det er måden du vælger at tage det på der er udslagsgivende for hvordan du har det.
Har du indtil nu følt dit liv som trist og gråt, så vend det. Det gør du meget enkelt, nemlig ved at tage beslutningen om at ville ændre det til det bedre. Ja, ikke bare til det bedre, hvorfor nøjes med det? Hvorfor ikke tage skridtet fuldt ud og bestemme at du nu vil skabe et liv der er intet mindre end dejligt, varmt, sprudlende og positivt udviklende. Den beslutning er den bærende aksel i dit projekt GLÆDE.
Ordsproget 'øvelse gør mester' er dybt kloge ord. Når du gennem visualisering øver dig i at tænke lykkelige tanker, bliver det efterhånden en vane, hvorefter der bliver mindre plads til negative tanker. Gevinsten er lykkeligere følelser.
Den slags visualiseringer kan ændre hjernens kemi til det bedre, så du som resultat føler større glæde i dit liv. Ikke bare få øjeblikke, men som en grundtilstand. Selvfølgelig kan alle ind imellem blive ulykkelige, men er basis i orden, skal der meget til før din livsglæde rystes ud af balance når den er godt trænet.
Udvid denne visualisering ved at vende den udad. Se for dig at du er ukritisk venlig overfor andre. Gå så ud og praktiser det fysisk, og du vil få utrolig megen venlighed tilbage. Det, du skaber, først i visualiseringer, senere i fysisk form, vil blive din virkelighed. Samtidig vil du også mærke den positive forandring ved at du får et stærkere immunforsvar. Lykkefølelse er basis for alt godt, også for den fysiske sundhed. Det hele hænger sammen.Begynd at ændre de indre billeder af dine oplevelser. Af verden. Af dig selv, andre, og de situationer du oplever negativt. Du kan måske ikke på et kort øjeblik forandre hele din oplevelsesverden fra minus til plus, men du kan gøre det stykke for stykke, og det kan lykkes! Husk at du kan overskrive de negative tanker og billeder, som når du overskriver et forkert ord på din computer. På den måde kan du erstatte dem med smukke, glædelige billeder. Efterhånden vil du mærke at det er dig der har magten over dig, og at det ikke er tilfældige flagrende tanker og følelser der styrer dig.
Dine tanker, dine indre billeder, den måde du præger din bevidsthed på - din psyke og din krop vil følge efter, som om vejskilte bliver vist frem. Fordi dine tanker styrer både din psykiske og din fysiske tilstand.
 
Søg intenst efter alt hvad der er glædeligt, smukt, varmt og kærligt. Led efter det hver eneste dag i alle sammenhænge. Næsten uanset hvad vi kommer ud for, kan situationen vendes så der i det mindste også er noget smukt hvis vi lærer at spejde efter det smukke og ikke det modsatte. Sig altid til dig selv når du oplever noget der ikke er så let: Hurtig bearbejdning af det her, og så væk med det, så det ikke sætter spor. Find derefter noget smukt at fokusere på. Det er det der skal blive hængende, så det kan forgrene sig i dig og danne grundlag for din glæde og sundhed.Begynd i din indre verden hvis det er for stor en mundfuld at starte i din fysiske hverdag. Start din gode forandring med at visualisere smukke billeder. Og her begynder din visualisering så.
Slap af, fald helt til ro og led, bag dine øjne, efter de smukke billeder du kan finde.
Hvis du vil systematisere det lidt, kan du jo begynde ved din barndom. Der må være mange skønne minder.Se dit barndomshjem. Find frem til alt på det sted og i omgivelserne du holdt af, og de ting og situationer du fandt smukke.
Det kan godt være du også kan finde billeder og stemninger der er mindre skønne, men det er ikke dem du leder efter nu, så her er det vigtigt at holde sig til emnet: Skønhed. Søg. Zoom ind. Brug lang tid på at komme ind i følelsen. En dejlig søndag eftermiddag. Dig der sidder på græsplænen og plukker små hvide bellis. En lille kat der stryger sig op ad dine ben. Du må have masser af smukke, varme billeder i dit hoved. Musik. Din mor der synger for dig. Dig der synger. Solskinsdage, kys og holden i hånd. Se det i din visualisering og mærk en dejlig varme i krop og sind over det.Fra din nutid vil du også kunne finde smukke visualiseringer frem. Når du slapper af, vil de dukke op når de er dit hovedtema og du gør dig klart at det er skønhed du leder efter.
En fantastisk maleriudstilling hvor du blev meget inspireret. Smukke steder du har set, en vidunderlig koncert hvor du glemte dig selv og fandt ind i andre verdener, en dag ved havet med den friske luft, en skøn solnedgang, vidunderlige dufte fra roser og liljer, knus og kærlighed fra mennesker der elsker dig, en dag hvor du nåede et mål eller bare havde præsteret noget rigtig godt. Andres glæde over din indsats, eller bare over dig som du er.
Der må være en million smukke billeder, scenerier og stemninger, lyde og dufte du kan trække frem. Du kan også skabe noget smukt i en visualisering af ting eller steder du ikke tidligere har set. Et landskab, du forestiller dig, hvor der er alt det du har lyst at se. Den slags. Gør det! Alle skulle gøre det af og til. Visualisere skønheden frem. Den gør os gladere, giver overskud og sundhed.
Hver gang du mærker at det triste, det vrede, eller en følelse af håbløshed er ved at flytte ind i dig, så husk de visualiseringer du nu allerede har prøvet, hvor du fandt skønhed frem. Og vend det så. Smid de triste, grå billeder ud - og i stedet ind med nogle andre i farver! I symbolsk forstand, men også helt bogstaveligt kan du fremtrylle glade, livlige farver bag dine øjne. Gør det til en vane. Noget der nærmest sker automatisk efterhånden. Skab dig! Eller - frit oversat: Skab det liv du ønsker. Du har kraften til det i din hule hånd.
Du vil både kunne se og mærke en forandring i dit liv. Ja, ikke kun i dit, men også hos de mennesker du omgås. Den slags smitter nemlig.Artiklen er bygget over bogen: "Tænk dig til det hele. Visualisering - guide og ideer". På www.irmalauridsen.dk kan du se bogen og læse uddrag. Bogen viser, hvor stor kraft der er i tanker, og hvordan de kan forandre dig, også fysisk. Du kan blive både sundere, raskere og smukkere ved at bruge nogle af bogens små visualiseringer. Du kan også se, hvilken virkning de forskellige farver har, og hvordan du kan bruge dem i lette og effektive visualiseringer.

Torsdag, 27 August 2009 02:00
Publiceret i Selvudvikling
Skrevet af Irma Lauridsen
Læs mere…

Rask, sund og smuk - det klarer du selv!

Ny bog af Irma Lauridsen om visualiseringDu har selv de indre redskaber til at forbedre dit liv, dit helbred og dit udseende. De skal bare aktives. Det er let at lære, og du vil se forbavsende resultater!Det fortæller Irma Lauridsen i en ny bog med titlen: "Tænk dig til det hele. Visualisering - guide og ideer". I bogen forklares på en let og glad måde, hvordan du kan tænke dig sund, rask, smukkere og i balance. Tankens kraft er enorm og kan bruges til bedring af både fysisk og psykisk tilstand.Med de rigtige indre billeder kan du styre dit eget liv og skabe sundhed, overskud, selvtillid - og gøre dig fri af afhængighed.Bogen giver helt konkrete visualiseringer til lindring af smerter, mod stress, til en slankere krop, skønhed, en lille ansigtsløftning, søvnvisualiseringer der også kan bruges til børn, og hvordan man tiltrækker en kæreste. Den fortæller hvordan du kan snyde alderen og bevare en stærk krop og et ungdommeligt udseende langt ind i alderdommen. Der gives redskaber til, hvordan man med visualisering kan bedre - eller måske helt fjerne - alvorlige sygdomme. Evt. samtidig med at man får lægebehandling. Visualisering kan være et fantastisk supplement. Blandt andet gives flere visualiseringer mod kræft, der er lette at bruge. Der fortælles også, hvordan man ved lammelse, evt. efter et slagtilfælde, kan hjælpe med til hurtigere førlighed igen med visualisering.I bogen findes interessante cases, og Irma fortæller, hvordan hun selv fjernede en knude, alene med visualisering. Samtidig viser bogen, hvordan de forskellige farver virker og kan bruges i visualiseringer.Forfatteren forudser, at vi i fremtiden kan undgå mange sygdomme, lægemedicin og operationer, hvis vi i stedet lærer at bruge kraften i visualisering.Bogens forord er skrevet af læge og sundhedskonsulent (Radiodoktoren) Carsten Vagn-Hansen.Læs mere fra bogen på www.irmalauridsen.dk"Tænk dig til det hele. Visualisering - guide og ideer"
Irma Lauridsen
Forlaget Vanessa
144 sider, 149 kr.
Se den hos boghandleren

Onsdag, 09 Januar 2008 01:00
Publiceret i Selvudvikling
Skrevet af Irma Lauridsen
Læs mere…

v/Ulla Runchel

 Jeg har oplevet hvordan mange mennesker af idag, kan modtage kosmisk healing og heleng via dem selv, det er sådan at vi alle kan hele os selv , med tanken og bevidtsheden som redskab til at hente mange forskellige healings teknikker fra universet, det har den traditionelle verden svært ved at "tage ind" og tro på, det er en usynlig verden man slet ikke er modent til at forstå ej heller vil høre tale om, Heidi Svendsen er FREMTIDENs MENNESKE, som jeg er SÅ utrolig glad for at have mødt, da jeg er blevet bekræftiget i at DET ER VIRKELIGHED at man fysisk kan heale  sig selv, og udskifte cellestrukturer i vores egen krop, der er inficeret med materie vi skal have ombyttet hurtigst muligt, så vi kan opere visuelt inde i  kroppen og omredigere på vores DNA, via vores egen bevidsthed som redskab, til at distribuere de  kosmiske helbreds  metoder.

 Dette kan HEIDI SVENDSEN, hun har stillet sin egen "frekvens" ind på denne kosmiske lægevidenskabs bølgelængde igennem hendes egen bevidsthed og brugt The Power of the Mind, til at trække og modtage de mange forskellige muligheder der er , til at helbrede sig selv og andre.

 Med alt healig og helings arbejde, ligsåvel som i den traditionelle verden, er det ikke ALT der kan heales og heles, da vi har et karma alle sammen, og  og en bestemt jordisk "tid",  til hvornår vi skal herfra, belyses over på den anden side-som vi i tidernes morgen igennem mange liv, selv efter egen frie vilje har bestemt os til.

 Men midlerne i dette liv kan vi selv bestemme, om vi vil fusionere den konventionelle verden eller den alternative verden i èn samhørighed, så vi kan få et bedre liv, medens vi lever livet, at vi har begge muligheder til at bruge diverse redskaber kosmiske som jordiske, til at blive helbredt hvor målet i sig selv, er at få et bedre liv, med raske celler og organer.

 Og der er HEIDI SVENDSEN ET EKSEMPEL PÅ AT DET KAN LADE SIG GØRE, der bekræftiger mine egne måder som jeg har brugt i årevis på mig selv og andre. Derfor glædes jeg ved, at vi er ved at "spredes" www. Os der får re-aktiveret disse evner, der ligger og slumrer i os allesammen, for DET ER, en emergens vi alle kan, vi skal blot aktiveres.

 Her vil jeg anbefale at i Heidis workshop, foredrag m.m., vil i kunne blive aktiveret i disse helbredleses metoder, en pige jeg nyder at følge i hendes kosmiske processer, HEIDI har acceleret så stærkt, og åbnet op for hendes egen ressourser at det er for mig en fryd at være beskuer til.

 Hun laver fremtidens workshop, hvor man kan "flytte bjerge" inde i sig selv psykisk og fysisk

                                                

 Og dette gør mig positiv i denne metode af selvheling, da jeg får år tilbage ikke troede at andre ville kunne forstå og tage disse kosmiske helbredleses metoder "ind", i bevidstheden og bruge den i fremtiden- da det er en ældgammel helbredelses metode, vi mennesker har glemt i årtusinder.

 Jeg er sikker på inden for de næste år vil videnskaben løfte "låget" til vores måde at helbrede os selv på, for jeg tror der er flere hver dag, der kan disse ting.

 Jeg tænker på; vi er efterhånden så mange, mange mennesker der rundt omkring i verden, ubefægtet af hinanden, har visualiseringer og imaginotioner om hvordan man bliver helbredt, blandt andet med at man har bevidsthedsrejser til fremtidsbyer hvor man ser de samme helbredsteknikker, såsom at man kan indsætte i sin rygrad, en selvlysende masse der omkranser knoglerne til at eliminere smerter og genopbygge knoglemassen, dèt er der flere der taler om at de har "set", og hvordan kan det lade sig gøre at forskellige mennesker, spredt rundt på jordkloden "ser" de samme ting, jeg kunne forstå hvis det var vidt forskellige "billedestrømme"  men specifikke emergencer teknikker går igen og igen, uden man kender hinanden, så det kan ikke udelukkes mere, ved at fortælle os der kan se og bruge disse metoder, ikke eksisterer og virker. det vil blive videnskabeligt bevist den dag vi kan måle vores "fantasi" , vores tanker og bevidsthed. Og det er dèt, også Heidi kan.

 Men som jeg har skrevet før, at i vores DNA vil kunne læses, at vi "stammer" fra andre planeter og a t vi har været meget rundt i universet-beboet på andre planet systemmer , end kun at være inkarneret her på denne jord. Man vil simpelthen med tiden, kunne fortælle at vi har levet før og at vi har levet andre steder i universet.

 Vi vil kunne læse meget i vores DNA, når vi har opfundet og udviklet måleapparater der kan læse alle de milioner genkompinationer, hvor meget fysisk viden fyldt med livets information ligger gemt-her vil der komme sandheder som vil forny naturvidenskaben,  osv. som vi bliver meget overrasket over, og ikke kan komme uden om, når den tid kommer, vil vi der har vidst disse ting,blive forstået og taget ind i "systemet".

 For at slutte den lille artikel, et stor tak HEIDI SVENDSEN, at jeg fik lov ar re-aktivere din store viden, som du nu med stor diciplin og ydmyghed, giver videre til de mennesker du møder på din vej.

 Det glæder mig at flere og flere ville kunne helbrede sig selv, ved at kunne være med , guidet af  kyndige healere som blandt andet Heidi m.f., der selv kan se , høre og give deres viden videre, som efterhånden bliver en af de nye måder man bliver helbredt og healet af,  et redskab sideløbende med den konventionelle behandling, og det er en god fusionering.

 Man kan læse meget mere om Heidi Svendesen :

www.kosmiskhealing.webbyen.dk

Ulla Runchel, forfatter.

Torsdag, 02 September 2004 02:00
Publiceret i Selvudvikling
Skrevet af Ulla Runchel
Læs mere…

Af forfatter Irma Lauridsen
www.irmalauridsen.dk

Tænk dig glad, slank, sund og smuk
Jo, det virker!Hvad med at få noget glæde, skønhed, sundhed, et bedre helbred og en god vægt frem her og nu? Mange tror, at vi ikke kan gøre noget ved den slags. At vi er underlagt tilfældet, lægen - eller skæbnen. Men det er helt forkert. Det, du kan læse herunder, er selvoplevet. Og nu vil jeg dele det med dig, kære læser.Du kan bruge dine tanker til langt mere end du tror. Du har simpelthen magt over dit eget liv - via dine tanker. Ja, man kan sige, at dine tanker er "rattet" i den "bil", der er dit liv.
Du kan gøre dig selv sundere, smukkere og slankere med tanken. Du kan forandre dig selv, din sundhed, dine omstændigheder, forbedre dit udseende - og du kan tiltrække det, du ønsker, ved at SE for dig, at det bliver sådan i dit liv. At tænke på det på den rigtige måde.
"Den rigtige måde" er, at du ser det ønskede resultat for dit indre blik. Bruger tid på virkelig at SE det, du ønsker skal ske, at FØLE det - ja, at bruge så mange sanser som muligt til det.
Og jo, det virker! Jeg har selv prøvet det af i masser af sammenhænge, og det slår simpelthen aldrig fejl.Kan troen virkelig flytte bjerge?For at det skal virke, er du selvfølgelig nødt til at tro på, at det, du skaber for dit indre blik, vil ske. Og at handle ud fra, at det sker - ja følelsen, at det allerede ER startet i dit liv. Hjernen kan snydes til alt, simpelthen. Og det kan vi gøre brug af på meget positiv vis. Troen kan flytte bjerge, siger et gammelt ordsprog. Det er mere sandt end de fleste forestiller sig.
Er du overvægtig, så se for dit indre blik, at du er slank. Bliv ved at trække det billede frem. Sig også ordene til dig selv - højt - så tit som muligt: "Jeg er slank". Jo, det kan du, selv om du er overvægtig lige nøjagtig nu. Den tanke, de billeder og de ord om et slankt liv, vil få dig til at opføre dig som slank. Cellerne begynder simpelthen at lytte til det, din bevidsthed fortæller. Fordi tankerne er "koden" eller "tegnebordet" til det, der senere udføres i din krop, plus eller minus.Min erfaring med overvægtFor flere år siden brugte jeg selv metoden med at fokusere tankerne, da jeg pludselig fik en delle på maven. Jeg er overbevist om, den kom, fordi jeg var begyndt at tænke på, at jeg kunne tage nogle kilo på. Den tanke havde jeg aldrig haft før.
Jeg er sikker på, det i første omgang var de tanker, der skabte et par kilo for meget på min krop, som ellers indtil da altid havde været åleslank. Og jeg er lige så sikker på, at det var mit fokus på igen at være slank, der genskabte min slanke krop, og at den stadig er slank. Hele det forløb skrev jeg senere om i min lille slankebog 'Slank på den lette måde', fordi jeg følte, det var vigtigt at dele det (og den metode) med andre.
Nogen har spurgt, om man så bare kan spise Othello-lagkager i lange baner og alligevel slanke sig, hvis man bare tænker på at man er slank. Dertil er der at sige, at det mål man skaber i tankerne selvfølgelig ikke skal modarbejdes på andre måder, men styrkes på alle leder og kanter med alt, hvad du har i dig. Hvis du tænker og siger, at du er slank, vil det simpelthen ikke blive aktuelt, at du spiser en Othello-lagkage om dagen. Du vil ikke have lyst til det. Det er tanken/visualiseringen med til at blokere for.
En læge sagde for nylig i radioen, at tanken (visualisering) er begyndelsen til alt det, der senere sker fysisk i kroppen. Det er tanken, der giver "besked" til kroppen om at begynde at realisere det, du har tænkt. Derpå bereder kroppen sig på, at det rent fysisk kan blive en realitet.
Henry Ford sagde engang de vise ord: "Uanset om du tror du kan, eller du tror du ikke kan, så får du ret." Sandelig lidt af et ansvar, når man bliver klar over, hvor stærkt et redskab tankerne er.Tanker mod smerterVi er endnu ikke blevet helt bevidste om, hvor meget vi kan forandre med tanker og indre billeder. Når jeg tænker tilbage, er jeg klar over, at jeg brugte den samme metode (visualisering) som smerte-reducering ved min første fødsel. Samtidig brugte jeg den gule farve, der er fantastisk som styrke. Dengang skete det bare, fordi jeg var overladt til mig selv. Senere er jeg blevet mere bevidst om, hvordan det virker - også de forskellige farver, og hvordan de kan bruges som styrke i visualiseringer, og jeg har skrevet om det i bogen 'Tænk dig til det hele. Visualisering - guide og ideer', fordi jeg i dén grad følte, jeg havde et ansvar for at dele de erfaringer med andre. Noget så let! Så enkelt! Og så virksomt! Og efter mine snart utallige foredrag og kurser om visualisering, melder masser af mennesker tilbage, at det har virket på dem også. Så det er altså ikke kun mig ...Knuden, der forsvandtDer er EN VERDEN af forandring i at bruge tankerne bevidst - imod det mål, du ønsker. Men selv om man visualiserer - og virkelig tror på at det vil ske - kan man alligevel ikke undgå at blive glædeligt overrasket over, at det så virkelig sker. Da jeg i sin tid tænkte en stor åreknude væk, ja, da arbejdede jeg jo meget på sagen med tankerne og visualiserede helt bevidst, at den forsvandt. (Metoden jeg brugte er også beskrevet i omtalte bog). Men da knuden så vitterligt VAR forsvundet efter ca. 1½ måned, helt og aldeles, var det altså ikke så lidt af en overraskelse alligevel. Og en landvinding af rang. Den slags er virkelig noget, der giver mod på at fortsætte med bevidst tænkning, også i andre henseender. Vores tanker SKABER. Vi er, hvad vi tænker.
Vores krop er selvhelbredende. Vi ved det. Når vi får en rift på armen, helbreder riften sig selv. Den helbredelse, (forskønnelse eller blot en normalisering af kroppens funktioner) kan også finde sted i langt større og anderledes sammenhænge. Vi ved bare ikke, at her ligger en kæmpe ressource, og derfor bruger vi det ikke. Men lad det være fortid. Prøv det af!Tænk dig glad og psykisk stærkPsykisk kan vi også være selvhelbredende. Har du gjort det til en vane at tænke negativt (og hvem kan ikke let komme ind i sådan en vane ...), er du sandsynligvis også plaget af både den ene og den anden skavank, rent fysisk. Det hænger nemlig sammen (Husk dén med "tegnebordet").
Men prøv at vende det, helt bevidst. Det er DIG, der ligger inde med trylleformularen til forandringen. Øv dig i at tale positivt om andre. Sluk for TV-avisen og voldsfilm, der kun giver dårligt humør og frygt. Gå ud og giv andre et knus - og du får ét tilbage. Tving dig selv til at se alt dét positive, der vitterligt er at se og at opleve. Skab selv noget glæde omkring dig - og i dig. Påskøn og nyd det. Øv dig i at glæde dig selv og andre. Og oplev, at det vender tilbage til dig igen - fra dem, du har sendt glæden til - det er som at se i et spejl. Det, du sender ud, får du tilbage igen. Åbn øjnene, se - og glæd dig over - alle de små, smukke ting, der findes overalt og som er ganske gratis. Alene dét virker langt mere helbredende, end de fleste af os kan fatte.
Nej, du behøver ikke at tro mig. Prøv det af og gør selv erfaringen. Alene så lidt kan gøre en kæmpeforandring for dit helbred, dit humør, din vægt, dit udseende, din energi - og din livsglæde.www.irmalauridsen.dk kan du læse nogle enkle og virksomme små visualiseringer. Lette og klar til brug - her og nu.

Tirsdag, 19 August 2008 02:00
Publiceret i Selvudvikling
Skrevet af Irma Lauridsen
Læs mere…

Af forfatter Irma Lauridsen
www.irmalauridsen.dk

Tæt på hinanden - og på os selv

Du kan selv skabe fantastiske forandringer i dit livHvad bruger vi vores tid til? Vores kræfter og tanker? Stort spørgsmål, ikke? Måske kan det spørgsmål bruges til forandring, hvis man ønsker, livet var bedre. Det positive er nemlig, at vi altid kan forbedre vores liv, hvis vi vil det nok. Tit ved egen hjælp. Men lige så tit ved at snakke med andre, der også vil videre. Som vil noget mere end bare det daglige trummerum, hvor vi tit føler, vi ikke kommer ud af stedet og aldrig når det, (eller den tilstand) vi virkelig vil.Masser af mennesker føler sig kolde og triste indeni. De føler sig ikke elsket af hverken andre eller af sig selv. Men arbejder vi på at vende de tanker og følelser? Eller forsumper vi i dem?
De fleste af os lever jo som om der er hundrede år endnu at bruge løs af. Skubber måske bare problemerne foran os, lukker øjnene for dem eller tænker, at det kan vente til i morgen.Men hvad nu, hvis i morgen ikke kommer? Eller i det mindste hvis vores fremtid ikke er så lang, som vi går rundt og tror. Hvad nu, hvis vi hellere skulle skynde os at komme om på den anden side af problemerne, så vi kan få noget glæde ind i livet ...
Det er sundt af og til lige at stoppe op og spørge: Hvad er det egentlig, jeg ønsker at bruge min tid og mine kræfter på? Og ikke: Hvad dukker mon helt tilfældigt op i mit liv?

Stress eller nærhedEn dag, hvor jeg tænkte over de ting, vidste jeg med et hvad det var, jeg ønskede mere af i mit liv, nemlig: Nærheden!
Mon ikke det er den, de fleste af har et dybt behov for? Nærheden til os selv, vores børn, naturen og til andre mennesker. At være mere bevidst. Følelsen af ro og glæde. Følelsen af JEG ER, i stedet for jeg skal lige...
Tit er vi så stressede. Render måske rundt efter ting, der ikke har betydning alligevel. Og vi ved det godt. Vi ved såmænd også, at der hører arbejde - og frem for alt vilje - til at finde ud af, hvordan vi når vores mål.
Jeg har altid sagt, at så længe det ikke er bevist, at du IKKE kan, så KAN du! Ret god sætning at have med i baglommen. Den virker simpelthen! Den sætning giver styrke og tro på sig selv. På, at du kan. Og så kan du! Du ved, du kan - ligesom det lille barn, der løber hen over en træstamme i fuld fart uden at falde. Den lille fyr ved helt sikkert, at han kan. Det ved han, lige til mor forskrækket får øje på foretagendet og råber: "Pas på, du falder!" Og så falder han.
Indtil da havde han ikke forestillet sig, at han kunne falde. Han havde slet ikke set de billeder i sit hoved, men kun, at det ville lykkes at løbe hen over stammen - og sådan blev det så. Nu giver mor ham nogle andre billeder, og nu er det dem han ser dem for sit indre blik. Og det bliver, som han ser det.
Så stor kraft er der i alles tanker. Og så store muligheder, også til forandring. Tankerne styrer mere end du tror. Du er sådan som du ser dig selv. Med tanker kan du skabe store forandringer i dit liv, også fysisk. Læs meget mere om det i bogen 'Tænk dig til det hele. Visualisering - guide og ideer', der fortæller hvordan det gøres.
Tanken er koden til vores liv. Vi udfører ting og sager ud fra den kode. Tænk engang, hvilket ansvar. Og tænk, at vi bare kan vende det hele, når vi vil - ved at begynde at tænke anderledes. Sikke en kraft og magt, der ligger i os selv. I vores tanker. Og de fleste ved det slet ikke.

Du styrer selv dit livHenry Ford sagde engang: "Uanset om du tror, du kan - eller du tror, du ikke kan, så får du ret!" Er dét ikke stof til eftertanke?
Ingen behøver gå rundt og være triste. Vel, vi får alle sammen problemer i livet, sikkert mange gange endda. Også så store, at vi af og til synes, de er ved at slå os ihjel. Men det er sådan set ikke det, at vi har problemer, der betyder mest, men i langt højere grad, hvordan vi vælger at tackle de problemer, at komme igennem dem - og komme videre. I stedet for at vokse fast i dem. Du kan se mennesker, der oplever det mest forfærdelige, og de finder alligevel glæden ved livet frem.
Livet - og lykken - er ET VALG!
Nej, selvfølgelig ønsker ingen at være ulykkelige eller have problemer. Men vi kan alligevel, ubevidst, komme til enten at skabe de ting eller holde fast i dem, fordi vi ikke er opmærksomme på de redskaber, vi har lige ved hånden, til at ændre det.
Vi kan vælge glæden ved at spejde efter den og fokusere mere på den. Glæden findes jo alle vegne, vi skal bare åbne øjnene og finde den, se den, eller skabe den selv. Når vi er glade, er vi samtidig også mere raske, sunde og smukke, det hører nemlig sammen.
Vi kan VÆLGE at være nærværende og opleve øjeblikket intenst. Vi kan VÆLGE, at vi vil mærke livet og føle en mening med det. Vi kan VÆLGE at skabe ro og overskud til at glæde andre, hvorefter vi vil opleve at få det samme tilbage. En fantastisk vekselvirkning, ikke sandt! Og lad være at udskyde det til i morgen. Begynd NU.
Det, du fokuserer på, skaber du mere af.

Jo, du ER noget!Altså, vi kan selv styre vores liv og ikke bare acceptere at have skidt - uden at gøre noget. Helt enkle tiltag kan være yderst virksomme. Du er styrmand på dit eget skib! Hvor mange er egentlig bevidst om det?
Vi lærer at tro, at vi ikke er noget. Men tro mig: DU ER NOGET! Noget helt unikt. Noget fantastisk. Tro selv på det - og brug det. Det virker nemlig, også fysisk!
Nuet er det eneste, du har. Det er vigtigt at stoppe op og mærke øjeblikket. Være i det. Og blive der så længe du har brug for det. Dét er en vitamin-indsprøjtning for krop og sjæl. Det trænger vi alle sammen til, så vi ikke nøjes med at eksistere, men i stedet lever!Vent ikke på, at der automatisk kommer pauser i dit liv, så du lige får tid og overskud til det her. Det sker ikke af sig selv. Du må helt bevidst skabe den tilstand af åbenhed, modtagelighed og glæde, fokusere på det, få det til at komme - og holde fast i det. Da vil du efterhånden opdage forbavsende ting om dig selv og kunne begynde at leve på en helt anden og langt dybere måde end før. Samtidig vil du opleve positive, fysiske forandringer, der skabes gennem den psykiske ro og balance.Læs mere om, hvordan du let kan skabe glæde og stor forandring i dit liv -  på www.irmalauridsen.dk

Søndag, 08 Februar 2009 01:00
Publiceret i Selvudvikling
Skrevet af Irma Lauridsen
Læs mere…

Anmeldelse af cd' en  Drømmenes Verden
Forlaget Livskilden NY


 
Drømmenes Verden - Visualisering CD for børn
Alder 5 til 12 år
Balance- Selvtillid - Drømmesøvn

Indtalt af Merete Gundersen
Musik af Michael Sejr Møller
Produceret af msmstudio
Pris: 148,00

Drømmenes Verden er 3x 15 minutters meditationsmusik med tale af Merete Gundersen
En ny og anderledes meditations cd for børn i alderen 5 til 12 år. Musik og tale flyder som en helhed af fred og ro ind i barnet, således det opnår at komme i bedre balance. Bedre balance giver større selvtillid og frihed, derved kan børnene blive styrket i deres dagligdag.
 
Balance
Under den første visualiseringsrejse ledes børnene ind i deres eget indre for at lære, hvordan de selv genoprette deres eventuelle små ubalancer. De får øjnene op for, hvordan de selv kan skabe fred og ro i deres indre univers.
 
Selvtillid
I dette nr. vejledes børnene til at se deres egne resurser. De træner i at styrke sig selv for at opnå større selvtillid og til at blive (det) dygtige til det, de drømmer om.
 
Drømmesøvn
I den sidste vejledning ledes børnene ind i deres egen drømmeverden, hvor alt kan ske. De ledes ind i et kærligt, varmt og trykt indre miljø, så de opnår at få en fredfyldt drømmesøvn.

Onsdag, 25 Februar 2009 01:00
Publiceret i Selvudvikling
Skrevet af Merete Gundersen
Læs mere…

Livskildens Forlag Ny CD - Stress af - Fysik og psykisk balance

Balance i krop og sind
Guidet meditation 2 gange 14 minutters af Merete Gundersen

Stress af
Fysisk og psykisk balance

Producent MSM studio
Pris kr. 128,00
 
Tale af Merete Gundersen
Musik af Michael Sejr Møller
 
Stress Af er 2. gange 14 minutters guidet meditation af Merete Gundersen
 
Fysisk og psykisk balance
I den første guidede visualiserings meditation er du selv med til at genoprette din krops eventuelle ubalancer. Med sin rolige stemme guider Merete Gundersen din krop til at finde sin egen indre orden. Du vil undervejs modtage den healing og fred som kroppen kan have brug for. Når meditationen slutter, vil du atter føle en større fysisk og psykisk balance. Indre harmoni vil igen fylde din krop og dit sind.
 
Stress af
I den anden meditation vil du føle hvordan du via din egen energi vil afstresse dig selv både fysisk og psykisk. Her vil du også modtage indre svar på hvad skal du kan forandre for at du selv kan være med til at holde din krop og psyke i bedre balance, hele tiden.
Du møder din egen indre kærlige energi som vil vejlede dig. Efter endt meditation vil du føle dig mere fredfyldt og afklaret.
 
Nyd den fredfyldte musik og tale og flyd ind i din egen smukke energi og du vil efter endt meditation have genfundet din egen balance.
www.livskilden.dk
 
Livskilden
Merete Gundersen
49 13 48 69
www.siqintelligens.dk
www.livskilden.dk

Tirsdag, 10 Marts 2009 01:00
Publiceret i Selvudvikling
Skrevet af Merete Gundersen
Læs mere…

Af forfatter Irma Lauridsen
www.irmalauridsen.dk

Hjælp til trætte øjne  - med visualiseringHar du arbejdet for hårdt? Er øjnene røde og irriterede? Der er hurtig hjælp at hente, og du kan gøre det selv - helt uden remedier. Dine tanker kan give et fysisk udslag.

Bløde snefnug på trætte øjneEr du anspændt eller har du været for meget "på" gennem længere tid, kan øjnene føles brændende og anspændte, trætte og irriterede. De løber i vand, og du har bare lyst til at lukke dem.
Gør det. Luk dem i få øjeblikke, også selv om du ikke har tid at gå i seng eller hvile dig lige nu. Følgende metode kan du bruge mens du sidder og venter, står i kø eller er på rejse. Den behøver kun at tage et par minutter.
Slap totalt af i ansigtet når øjnene er lukkede. Specielt omkring øjenpartiet. Slip alle spændinger og fokuser på dine øjne.
Skab nu billedet af store, fjerlette snefnug der langsomt daler ned på dine øjenlåg. Det ene efter det andet. Koncentrer dig, brug alle sanser og mærk hvordan de lette snefnug køler, lindrer, optages blødt i huden, trænger ind mod de trætte øjne og gør godt her. Gå helt ind i det billede og i følelsen.
Det er yderst enkelt, men overraskende virksomt.
Dine øjne vil føles friskere, mere rolige og kølige bagefter. En god lille visualisering at "have med" på jobbet eller rejsen.
Denne visualisering kan du bruge overalt på kroppen hvor du føler dig lidt for varm eller overanstrengt. Men øjnene er det helt oplagte sted at visualisere de store snefnug hen.Denne og andre lette visualiseringer kan du læse i bogen "Tænk dig til det hele. Visualisering - guide og ideer" af Irma Lauridsen. Der er visualiseringer mod forskellige sygdomme og skavanker - og for skønhed og selvtillid. Nogle af visualiseringerne kan foretages på bare fem minutter - med en mærkbar forandring. På www.irmalauridsen.dk kan du finde flere ideer til visualiseringer.

Torsdag, 26 Marts 2009 01:00
Publiceret i Selvudvikling
Skrevet af Irma Lauridsen
Læs mere…

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer