Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
Selvudvikling
Selvudvikling

Selvudvikling (136)

Af Irma Lauridsen.
Artiklen er baseret på bogen:
"Tænk dig til det hele.
Visualisering - guide og ideer"

Visualiser glædenFøler du dig trådt på, ensom eller ulykkelig? Er du inde i sådan en periode, så visualiser glæden, og du vil tiltrække den. Fordi dine indre billeder er med til at skabe din virkelighed, fysisk som psykisk. Har du først tiltrukket glæden vil den vokse og give mindre og mindre plads til ulykkelige følelser.
Vrede tanker eller stress og anspændthed kan dog hæmme dig i at visualisere og på den måde gøre noget godt for dig selv. Det kan være et uhensigtsmæssigt skjold du holder op foran dig - en slags stopklods. En lukket port der på den måde prøver at beskytte dig og dine sårede følelser. Den port skal forsigtigt og kærligt åbnes så du kan bearbejde de svære følelser og få dem væk og forhindringen kan fjernes. Du kan komme igennem den lidt efter lidt, først og fremmest ved at have viljen til det.Forhindring
Er der en forhindring mod at give slip på vrede eller sorg for at du kan slappe af og visualisere? Da prøv i starten at hviske et ord, eller en bestemt sætning gentagne gange, for at neutralisere eller mindske de følelser. Det kan for eksempel være: 'Min vrede forsvinder. Min vrede fordamper' (prøv i indre billeder om du kan se den dampe ud af din hud). 'Jeg er ikke bange for følelser. Jeg må føle og reagere som jeg vil, det kan bare komme frem helt af sig selv. Jeg er åben lige nu. Jeg vil se gode, rare billeder. Jeg kan falde til ro.'
Det kan være indgangen til afslapning og din visualisering. Vær tålmodig med dig selv. Mærk efter hvordan du har det, og giv dit indre barn omsorg og accept, uanset hvordan det reagerer. Lad det hele ske som det passer til din psyke - på en kærlig måde. Vær ikke bange for de reaktioner der kan komme op til overfladen. De vil forsvinde så du nu bliver fri til at visualisere glæden frit.Negative tanker
Har du negative anspændte tanker og følelser omkring dig selv, andre, ting der er sket - eller situationer du tror du kommer ud i, kan du ændre det gennem visualisering. Ved at bestemme at du nu vil tænke på - og se - det hele på en anden måde. Ved at gentage visualiseringen, at udvikle den, men samtidig at lade den have det samme tema. Det kan være tilgivelse, forståelse, accept af andres måde at være på, uanset om du forstår den eller ej, accept af dig selv, ro, fred, kærlighed, hvad som helst.
Kald på de følelser, bestem at de skal tage plads i dig og virke der. Se det ske, og det vil fremme alt godt og forandre din nuværende situation, hvis det er det du ønsker. Kald på glæden. Sig ordene: 'Jeg vil gerne have glæden ind i mig så den kan vokse. Glæden skal fylde det hele i mig.' Det, du siger -tænker tit nok, tror din hjerne på - og skaber. Uanset om det er godt eller skidt. På den måde kan du programmere din bevidsthed til glæde og succes.
Giv nu plads til at glæden og følelsen af overskud kan fylde dig op og overskygge det triste og svære. Og vid at det vil ske når du ønsker det og fokuserer på det - og ser indre billeder af dig selv midt i glædelige situationer. Eller du bare åbner for følelsen af harmoni og velvære.Hvordan ser glæden ud for dig?
Er det familien der sidder sammen i haven en rolig søndag eftermiddag? Et menneske der giver dig et varmt knus? En person der har brug for dig og ønsker din nærhed? Måske en stille dag i fuldstændig harmoni hvor du er helt alene i naturen og føler du er ét med den?
Hvad du end kunne ønske, kan du bare visualisere det frem. Find lidt ro af og til, mens du arbejder glæden ind, enten i den ugennemsigtige boble der tidligere er beskrevet, eller bare hvor du nu befinder dig, uden at blive forstyrret, måske alene ved at tænke ordet: Glæde! Du kan også bestemme at hver gang noget trist eller negativt kommer ind, og det ikke er noget du behøver tage dig af, overskriver du det på din indre computer med ordet: Glæde. Og finder et glædeligt, smukt billede frem bag dine øjne, holder det fast et stykke tid og suger det til dig.
Slip så mange af de triste, vrede og mørke tanker som muligt, og koncentrer dig om at kalde de billeder, lyde og følelser frem der kan give dig glæde.
Hertil kan du også bruge den orange farve der symboliserer glæde og varme.Visualiser en farve
Se præcis den farve du har brug for, mens du ligger på en eng en vidunderlig lun sommerdag. Måske er det orange morgenfruer. Eller orange valmuer. Se at du er fuldstædig dækket af duftende orange blomster
Er den orange ikke lige dig i denne situation, kan du i stedet bruge den grønne. Mærk hvad der føles bedst for dig. Når du efterhånden får større følelse med dine svingninger og behov, vil du let kunne mærke hvilken farve du skal kalde frem. Og du vil meget hurtigt kunne mærke at den virker.
Den grønne er lige så god til formålet, den er fyldt med liv, kærlighed og medfølelse. Skab eventuelt grønne planter til at omgive dig. Store, grønne blade der hænger ind over dig, imens du ligger på en blød græsplæne. Men du kan til enhver tid også vælge at visualisere uden at bruge nogen farve som forstærkning. Det er jo ikke stensikkert at en bestemt farve i en given situation vil være et plus for netop dig.Skab en ændring
Zoom ind på billedet af det menneske der trådte på dig eller gjorde dig ked af det, hvis det er den slags følelser du har. Begynd nu at visualisere det du ønsker skal ske. Så du kan skabe en ændring der fjerner det kolde og tunge, og i stedet sende mere glæde ind i din bevidsthed. Se billeder af gode situationer sammen med den person. Både det gode I oplevede før den negative situation, og positive ting du gerne vil have skal komme fremover.
Lad de billeder overskygge de negative billeder der har gjort dig vred og ked af det.
Se nu på hans/hendes ansigt. Se det menneske du ikke mere ønsker ufred med. Du kan se han også er ked af det og træt af situationen.
Visualiser at vedkommende begynder at gå dig i møde, kigger på dig med et venligt ansigt og siger undskyld. Lover at alt bliver godt igen. Fortæller at han/hun holder af dig og ønsker at være sammen med dig. Søg i tankerne de situationer og resultater du allerhelst vil opleve. Hold de billeder fast. Se at du tager imod den person, og at du bliver rolig og gladere. Får overskud og mere glæde.
Er du ulykkelig over flere ting, kan du tage dem en efter en og bearbejde dem ved at visualisere de situationer frem du ønsker skal erstatte det du er ulykkelig over. Se enkelthederne så tydeligt som muligt så din indre film bliver overbevisende. Gør det flere gange på samme måde. Samme tema, men hvor du måske udvider en smule gang på gang indtil det negative bliver utydeligt.
Du kan f.eks. udvide billedet med en god kontakt til flere af de mennesker du ønsker at være sammen med. Lad dem sige noget af det du gerne vil høre dem sige. Se dem med venlige, imødekommende ansigter.Husk dig selv
Husk at se dig selv i situationen. Det er meget vigtigt at fokusere på dig selv som værende med i scenariet her så det ikke bare bliver en forandring hjemme hos den person du ser for dig, men en forandring i forhold til dig! Sammen med dig. Og for dig.
Se dig selv som modtagende og givende som det menneske du ønsker at være i forhold til dem. Stadig omgivet af din farve hvis du har valgt en sådan som støtte.
Når det ene kommer på plads, fortsætter du med den næste indre film på samme måde. Nu, eller senere i en anden visualisering. Lad virkningen ligge i dig fremover så du udstråler og dermed fremmer de fysiske forandringer du ønsker. Det vil virke, ikke alene på dig, dit humør, din kunnen, din glæde - men der er god mulighed for det også vil virke på de andre personer i din visualisering.

Denne artikel er uddrag af min nye bog "Tænk dig til det hele. Visualisering - guide og ideer". Bogen viser, hvor let det er at visualisere. At du kan gøre det hvor som helst, når som helst.
Der fortælles også, hvordan du kan bruge de forskellige farver i visualisering, og hvordan de virker. Hvordan du kan tænke dig smukkere, yngre, finde en kæreste, tage en lille visualiserings-ansigtsløftning eller gøre dig fri af afhængighed, og der er en let visualisering mod eksamens-angst.
Der er visualiseringer mod smerter og sygdomme, og hvordan du styrker dit immunforsvar og dit blodomløb. Bogen fortæller, hvordan du kan finde ro gennem visualisering og frem for alt skabe de visualiseringer, der passer lige præcis til dig.
Du kan læse mere om bogen på www.irmalauridsen.dk

Onsdag, 06 Februar 2008 01:00
Publiceret i Selvudvikling
Skrevet af Irma Lauridsen
Læs mere…


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
7 Ahau, 13 Chen, 3 Manik (den 15. januar 2008)

 


Selamat Balik! Vi kommer til jer igen med mere at drøfte. Vores jordiske allierede fortsætter flittigt med deres arbejde på at åbenbarer jeres velstands program. I mellemtiden er dem som har med forandring af jeres regeringer at gøre på samme måde fokuseret og regeringsændringerne er nu på plads. Dette resulterede i en lille skærmydsel, der beviser at denne sti ikke så let kan blive omdirigeret. Det er noget af en udfordring at skabe et nyt banksystem og fuldstændig ændre distributionen af velstand i jeres verden. Ikke desto mindre bliver det gjort. Vores jordiske allierede følger en kurs der tvinger de mørke og deres mange allierede i knæ. Den kombinerede nødvendighed af de mange globale fysiske kriser er en manøvre fra lyset for at presse forbedringer til en meget genstridig mørk klike. Disse forskellige strategier er virkelig i bevægelse, og skønt de samlede anstrengelser fra de mørke i nogen grad har bremset det, kan ingenting nu forhindre lysets uundgåelige sejr.

  

Denne ændringsproces er noget som de hellige har bestemt for denne virkelighed. Reaktionen fra de mørke var fuldt ud forventet. Himlen er helt klar over at forandring af den måde denne verden fungere på ville, under normale omstændigheder, tage tid og har derfor bombarderet jeres verden med guddommelige velsignelser og specielle dispensationer som tillader en grad af intervention her som ikke almindeligvis ville blive tilladt. Den drivende kraft for ændringer bliver i høj grad hjulpet af alle de nye sjæle som er blevet født in i denne verden i de sidste tredive år. Disse mennesker blev valgt til at være det hellige grundlag for den lovede nye virkelighed, og således, samtidig med disse fødsler, blev Moder Jords gitter af healing og nåde behørigt sat op i frekvens. Ligeledes blev planetens komplette base frekvens forhøjet hen imod det magiske nummer 13. Imens jeres virkelighed og i skifter opad, slutter et stigende antal sig til rækken af de vågne. Denne udvikling af nye sjæle og forhold udgør Himlens plan for at forberede denne verden for et stort skift hen imod lyset. For at støtte denne plan blev mængden af lys der stråler ned over jer meget forøget.

  

Disse kendsgerninger har jaget en skræk i livet på de mørke og de erkender at deres næsten 13 årtusinders regering næsten er slut. De har kæmpet for at beholder deres kvælertag på jeres verden og planlagt til deres yderste at forvirre lyset og holde opvågningen tilbage hos de folk som de var så vandt til at kontrollerer. Vores opgave er at tilintetgøre disse mestre af bedrag og tillade dem fra lysets side at slå deres kraft tilbage. Hvert skridt vi tog blev mødt med arrogance, indbildskhed og overdreven aggressivitet af mørket. Vi lærte en masse af disse sammenstød og har vendt deres mørke måde at handle på tilbage til dem selv. Et resultat af denne manøvre er frafaldet af mange af mørkets grupper, og et stort forbund blev skabt på vores side, forstærket rækken af de sektorer der er involveret i opbygning af et nyt og retfærdigt bank system. Dette indebærer et hurtigt komme af Saint Germaine's lovede strøm af velstand. Dette er nogen af de ting der er mikset i slutspillet der nu bliver udspillet mellem lyset og den sidste mørke klike. Dette er lovet at afslutte snart, når først de endelige lovlige problemer er besluttet og omsat til handling.

  

Slutspillet involverer også en gennemgribende oprydning af mange genstridige og illegale regeringer og erstatte dem med lovlige overgangsregeringer. Som i måske kan skimte udgør denne del af slutspillet ret et "vanskeligt problem" i sig selv. Kort sagt, vi udrenser en pælerod af magtstruktur der blev plantet længe før ankomsten af jeres industrielle revolution. Dengang blev en stor mængde af velstand og magt omfordelt fra de mørkes kongelige jordiske allierede til de helt anderledes oplyste. Denne nye mørke elite satte dem der havde magten i stand til at ændre den finansielle og bestemmende verden ved at skabe korporationen og dens allierede: fraktioneret bankvirksomhed. Disse nye elementer tillod en mere kompleks magt struktur at udøve sit greb om verden, og resultatet var en "gylden tid" med kolonialisme og en ny model for at lede den moderne verden. Denne nye model er ny i dyb krise og en chance er nu åben for virkelig ændring.

 

Denne "virkelige forandring" der tager nu form bagved scenerne har lidt at gøre med den oplysende vision af fremtiden. Mørkets originale plan var at få det globale system til at falde sammen ved årtusindskiftet og ordre om at stjæle St. Germaine Verdens Tillid, som en del af det endelige trin til at gøre menneskeheden varigt til slaver. Disse planer var selvfølgelig afledt af Anunnaki's pludselige hjerteskift. Resultatet efter deres afrejse var en ny hurtig fremstillet dagsorden sponsoreret af den nu sidste mørke klike og anført af de britiske og Amerikanske faktioner. En Eupopæisk-Asiatisk gruppe, ønsker at hædre det afgåede Anunnaki's tilskyndelse til at slutte sig til Lyset, som derefter sætter sig selv imod den mørke klike. Mange såkaldte bombegrupper blev igennem tiden dele af kerne faktionen som underskrev 1998 aftalen. Og det er denne gruppe der især er svulmet det sidste årti. Derfor nærmer vi os nu den endelige anstrengelse med en stor tillid til sejrens resultat.

 

Det vi arbejder med nu er de funktioner fra de elementer der var enighed om i 1998. De ulovlige aggressive handlinger fra de mørke er kun delvis succes: Virkningen fra Lyset løfter dem kort fra deres mål, og deres kraftløshed begynder at vise sig, specielt i de sidste to år. På toppen af det har forskellige tilbageslag sat dem i deres nuværende forlegenhed, og denne nær nederlag situation, vil vise sig at blive det legendariske strå som knækker deres kamel,s ryg. De er vrede på dette dødvande og ved også at deres dage er talte. Noget dramatisk er fortvivlelsens udvej, men løsningen på at være gået i baglås synes udenfor deres rækkevidde. Og alligevel viser de stivsindethed, i håb om at finde en skandaløs udvej. Det er vores opgave at sikre at denne "skandaløse udvej" ikke sker.

 

Det afsluttende kat og mus spil, er alt hvad der mangler nu. Det er klart at de mørke ansigter er afgrunden af selvdestruktion. Alligevel, det næste der kommer, er baseret på ting vi ikke kan afsløre. Lad os bare sige at noget vidunderligt er i gang med at ske. Mørkets sørgelige planer er forpurret. Et mægtigt skift i verdens ledelse bliver pludseligt annonceret og disse meddelelser bliver udført.  Lyset er ikke kommet så langt i spillet til at tage til takke med noget mindre. Jeres verden er faktisk ændret meget tydeligt hen Imod lyset som vi har fortalt, og mørkets store planer er ikke længere realisable. Det tidligere mareridt fra dem er visnet væk og vi ser strålerne fra en ny guddommelig dag, og vi forsikrer jer igen, at de ting som længe er lovet jer er i gang med at gå i opfyldelse.

 

Denne lullen før en guddommelig storm, er en venteperiode til at samle appetit; det er et rum som bruges til at planlægge hvordan i ønsker at anvende forandringsperioden før første kontakt. Vi opmuntre jer til at forestille jer denne forandring, dens muligheder og måder i kan medvirke til dette meget betydningsfulde øjeblik i jeres historie. For vores del, agter vi at bruge tiden til at holde øje med jeres handlinger og til at forberede os til første kontakt. Fra alle synspunkter er første kontakt et vendepunkt i Moder Jords saga. Vi har sinde at udføre denne begivenhed præcis som planlagt af Skaberen. Så bliver vi jeres mentorer såvel som tjener som den guddommelige udsending der ønsker jer velkommen tilbage til glæde og fuld bevidsthed. Endvidere vil vi introducere jer for galaksen som fuld medlemmer af den Galaktiske Føderation. Pragtfulde ting er indenfor jeres synskreds. Genkald dem i din hukommelse hver gang du bliver frustreret over det hele.    

 

I dag har vi givet jer mere information om hvad der sker i jeres verden.  Vær god til at opmuntre, og vid at Skabelsen som elsker dig er bag ved dig, og ønsker at du gør alle disse ting med en fast overbevisning og erkendelse af lige netop hvilken vidunderligt og stort væsen du i sandhed er! Vi trækker os nu tilbage. Forstå i jeres hjerter at evige forsyninger og uendelig overflod fra Himlen virkelig er jeres! Selamat Kasitaram! (Sirian for glæde og vær velsignet i Himmelsk ro)

  

Oversat af:

 

Lise Bille Rasmussen

 

Søren Bille Jensen - Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 


Planetary Activation Organization | Mailing Address: P. O. Box 4975, El Dorado Hills, California 95762 USA
Voicemail: 808-573-3110 | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

 

Torsdag, 17 Januar 2008 01:00
Publiceret i Selvudvikling
Skrevet af Søren Bille
Læs mere…


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
3 Kan, 17 Xul, 3 Manik (Den 20. november 2007)

 


Selamat Jarin! Vi kommer til jer igen med noget mere information om begivenheder i jeres verden og om den nuværende status for første kontakt. Overalt hvor vi ser, er store begivenheder tæt på at ske. Den plan der har været lagt er langsomt men sikkert ved at flytte jeres sidste mørke klike hen imod deres skæbnebestemte undergang. Vores Jordiske allierede fortsætter mod målet og forbereder en serie af ret jordrystende meddelelser. Disse vil formelt afsløre de ting som vi drøftede med jer i tidligere meddelelser. Den første i serien vil tage fat på overdragelse af magten i USA fra den nuværende administration til et overgangsregime der ikke vil vare mere end 8 til 9 måneder. Et af målene for den tid hvor der ikke er nogen regering er bortskaffelse af de sidste spor af den vedtagne lov. Denne forfatningsmæssig hus-rengøring bliver det lovlige fundament for at indkalde at antal internationale konferencer der skal begynde fuld implementering af den nye valuta og de nye banklove. Disse konklaver vil også bekendtgøre en skare af nye og virkelig meget nødvendige teknologiske fremskridt.

 

 

Disse teknologier blev udviklet af forskellige hemmelige ledelses processer i løbet af de sidste 8 årtier og er starten på et nyt videnskabeligt paradigme for jeres verden. Disse opfindelser slår en dør op på vid gab der leder til jeres fremtid som galaktiske væsner. De er også et vigtigt trin for at sætte scenen for første kontakt. Disse afsløringer viser menneskeheden at dets nuværende begreb om det fysiske er noget begrænset og kan dog tilskynde åbne spørgsmål til det manglende i disse begreber og begynde udforskning af virkelighedens sammensætning. Dette globale forum er en passende optakt til vores ankomst. Første kontakt er skitseret af det Guddommelige til at være en serie af dybtgående afsløringer, hver eneste et middel til både at forbløffe og begejstre jer. Med andre ord, Himlen ønsker, at i ser på ting på en eventyrlig og intuitiv måde. Dette kan vise jer det manglende i jeres nuværende filosofiske trossætning og afsløre de virkelige perler i disse overbevisninger. I løbet af denne periode med gentilpasninger, kan vores ankomst begynde at blive bemærket for hvad det er; et middel til at hjælpe jer med at rede det hele ud.

 

 

Formålet med denne mellemliggende fase er at flytte jer fremad ved at afsløre den store hjertelige lidenskab og de ubegrænsede muligheder for jer. Disse indledende undersøgelser kan udvide jeres virkelighed og forberede jer på at accepterer vores fremtidige vejledning. Vi ser denne fase udvikle sig hurtigt eftersom det er afgørende at hvert trin i denne procedure bliver udført hurtigt. Himlen ønsker, at i bliver i stand til at påtage jer det store ansvar med fuld bevidsthed lige efter jeres globale forvandling er fuldendt. Moder Jord og dette solsystem er for vigtigt for fremtiden i denne galakse til at sidde tilbage og gradvist affinde sig med hvad jeres nye skæbne betyder. Ret mange ting er i øjeblikket i venteposition og afventer jeres fuldendelses proces, hvilket betyder at de nuværende begivenheder i jeres verden, virkelig, er stilhed før stormen! Men hvilken storm! Den nye omdannede Galaktiske Føderation ser frem til jeres fuldstændig driftsklare ankomst på scenen. Indeni jer, er en dyb visdom hvis erkendelse, kan give tiltro til hvad der vil ske i denne galakse og til de titusinder af galakser der omgiver os.

 

 

Vigtigheden af den rolle der venter jer er en anden grund til at første kontakt er uundgåelig. Sammensætningen af vores flåde består nu af skibe ikke kun fra denne, men fra hele overfloden af vidtstrakte galakser. Disse skibes databanker indeholder en stor del viden om jer, hvilket kan fjerne ethvert rest af vanskeligheder. De forenede ressourcer i disse forenede flåder resulterer i mikro- og makro-niveau strategier for alle mulige tilfælde; derfor forventer vi at lykkedes og være iblandt jer meget snart. Metoderne hos de mørke blandt jer har nået et punkt hvor resultatet, uanset hvad de gør, vil blive det samme: en sejr for Lyset over Mørket! Således ved vi at nu at alt hvad der resterer, er en slags guddommelig timing. Udfaldet af denne timing er alt hvad de mørke har tilbage af deres, engang, vældige magt. Efterhånden som de mørke langsomt falmer i jeres virkelighed, bliver det nødvendigt for vores jordiske allierede at foretage en egentlig overgang på en moralsk og omhyggelig måde. Dette ambitiøse foretagende placerer jeres globale samfund i en position der accepterer første kontakt og dets udvikling hen imod fuld bevidsthed.

 

Forlegenheden som jeres verden bliver konfronteret med, er nået til det punkt, hvor jeres nuværende kendte teknologier er helt ulig det arbejde, som skal løse nogle vigtige overlevelsesopgaver. Som et eksempel: Svindende ressourcer som rent vand og luft, kan ikke være enten retfærdig eller harmonisk fordelt. Disse stigende stridsområder varsler ikke godt for global overlevelse. Et nyt element I mikset er nu vigtigt, og det element er fuld bevidsthed. Med det i hukommelsen, har Himlen taget dig med på en tur, som til at begynde med omfatter mindre end en procent af jeres verdens befolkning, men den har vokset igennem de sidste få årtier til over 40 procent. Til at oplyse dette store antal, er en voksende gruppe af Lysarbejdere blevet trænet og forberedt på at instruerer jeres globale samfund. Deres magiske øjeblik kommer med stigningen af de mange nye midlertidige regeringer. 

 

Hensigten er at bruge de ressourcer fra de netop nyreformerede regeringer, til at åbne et støtte system for verdens Lysarbejdere. Nye teknologier og opretholdt fremgang er vigtig, men vejen til fuld bevidsthed er mere end som så. Første kontakt er et højt åndeligt øjeblik, og med dette minderige vendepunkt er du nødt til at spæde pumpen! I øjeblikket mangler i værdighed til at klare det der var meningen. På toppen af det fornemmer du det ubehagelige i døds-rykket af det systemet sammensætter fra Anunnakierne og som holdes sammen af den sidste klike; den gamle orden er nu smuldret rundt om jer efterhånden som planerne fra vore jordallierede er begyndt at fungere. Vi ser jer som vore fremtidige ambassadører for Moder Jord. Du er meget værdifuld for os! Vi ved hvad du har tålt, og glæder os over at tiden med de store prøvelser slutter efterhånden som mørket fuldstændig kollapser.

 

Tiden forude vil endelig se dig bevæge dig ud af skyggerne og ind i rampelyset. Ressourcerne som er givet dig er at opleve en genfødsel fra din tidlige begejstring som du har set blive mindre med tiden. Du vågner op til dit formål med dette liv, ikke kun for at bygge healing centre, men for at lære af eksempler fra jeres ophobede visdom. Disse formål for væsener, fylder dig med ideer om at tilkendegive din mission.  I dette miljø kan visdommen fra krystalbørnene forbindes med jeres og afsløre en masse ny viden, inklusive fakta om jeres tidligere missioner til jeres eget bedste. Efterhånden som du lærer om hvad vi har gjort, er det logisk at tale om jeres egne slægtninge uden for jorden. Det kan blive fulgt op af afsløringen af de nu skjulte store mængder af vidneforklaringer som er indsamlet i de sidste få årtier af jeres videnskab og som holdes hemmelig af mørket. 

 

Fornyelsen af jeres indre lys er at sætte gang i betydningen for vores formelle masse kontakt med jer. Når alle sammensnoede aspekter i dette eventyr bliver set i sammenhæng, bliver det klart, at i er et stort folk på kanten af en stor begivenhed. Med disse begivenheder har Himlen givet lov til at udfolde det fysiske og åbenbare den Sjette Skabelse som det guddommelige plan således bestemmer. Set i dette lys, bliver første kontakt en vigtig faktor for vores fælles fremtid. Vi ser det som en stor åndelig opvågning og som en fuldbyrdelse af guddommelig profeti for os. Det er denne vision som har holdt os i gang til vores kommende første kontakt med jer. Husk, sammen er vi sejrherrer.

 

 I dag har vi taget fat på inddragninger om hvad der er i gang med at vise sig i jeres verden. Vi beder jer om at være fokuseret og forberedt på det bedste af jeres muligheder i forbindelse med de forbløffende ting som venter jer. Vi er henrykt over hvad det guddommelige forbereder for jer og for os. Vi trækker os nu tilbage. Forstå i jeres hjerter at evige forsyninger og uendelig overflod fra Himlen virkelig er jeres! Selamat Kasitaram! (Sirian for glæde og vær velsignet i Himmelsk ro)

 

 

Oversat af:

 

Lise Bille Rasmussen

 

Søren Bille Jensen - Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

 


Planetary Activation Organization | Mailing Address:

204 East 2nd Avenue #408, San Mateo, CA 94401 U.S.A.

Voicemail: 808-573-3110 | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

 

     

 
Onsdag, 21 November 2007 01:00
Publiceret i Selvudvikling
Skrevet af Søren Bille
Læs mere…

Ron Gottsegen, administrerende direktør af AIMS,
 Amma's højteknologiske hospital i Cochin,
skriver om Ammas arbejde i anledning af
at hun fyldte 50 den 27. September 2003
(Artiklen er skrevet før Ammas fødselsdag).
 
 
"Transformation af det enkelte menneske og af verden."
 
Hvis vi tager tiden til at tænke over det, er et årtusindskifte en vigtig milepæl for samfundet. Vi har i os en følelse af nødvendigheden af at vågne op til de krav, der venter på os, en evaluering af, hvad vi har nået, og hvad vi indtil nu har ladet ligge. Vækkeuret ringer for det enkelte menneske såvel som for nationer og globale institutioner: Hvordan skal vi gøre denne jord til et bedre sted for menneskene?
 
For Amma, der - lige som andre mahatma'er (mahatma = "stor sjæl") - har realiseret skabelsens enhedsbevidsthed, betyder det ingen ændring i hendes arbejde. Amma ringer med klokken hver dag. Hendes tilstedeværelse i denne verden er i sig selv en alarmklokke. Hun prøver altid at vække i hver af os sandheden om vor egen eksistens.
 
Amma lærer os, at vores mentale beskæftigelse med fortid og fremtid simpelthen dræner os for vores energi. Vi ruger over fortiden og bekymrer os om fremtiden, men vores energi kan kun bruges effektivt her og nu - i nutiden. Man behøver bare at sidde hos Amma og iagttage hende nøje for at se, at hendes handlinger afspejler hendes lære. Hun er lysvågen, opmærksom og nærværende - hun synker aldrig hen. Det evige Nu er porten til den guddommelige intelligens og shakti,(kraft), og dens natur er lyksalighed. Vi kan se at Amma udsender disse uafbrudt, universets/skabelsens intelligens og uendelige kraft simpelthen flyder igennem hende.
 
Amma er uendeligt tålmodig og overbærende mod alle sine børn og alle situationer. Livet udfolder sig simpelthen ifølge dets natur. Amma lærer at denne tilværelse er den tidsbundne illusion som bringer lidelse for menneskene i denne verden.
 
Skrifterne lærer at guruen("den som får mørket til at forsvinde".overs.) er som en båd der fragter disciplene over samsaras hav, (Samsara = cyklus af liv og død.) over til den anden bred. I den forstand er Amma som en oceandamper med et tilsyneladende uendeligt antal af mennesker. Amma rækker hånden ud til hjælp, hun har tilbragt hele sit liv på denne planet i uselvisk tjeneste. Nu, her op til Ammas 50-års fødselsdag, kan vi se Ammas energi rumme nationale og globale problemer. Og så har hun endda den samme energi tilovers til at hjælpe sine hengivne med deres personlige problemer. Faktisk er Ammas opmærksomhed mod globale emner vokset i de sidste år med hendes optræden i FNs hovedkvarterer både i New York som inviteret taler ved Årtusindskiftets Verdensfreds- Topmøde, og derefter Geneve, hvor hun i 2002 blev tildelt Gandhi-King Prisen for sin indsats for ikke-vold. Desuden har hendes besøg og aktiviteter rundt om i verden med tiltagende hyppighed fået højeste prioritet på forsiderne af verdens aviser.
 
Og så har Amma aldrig været interesseret i sin fødselsdag eller at den skulle fejres. Hun bøjer sig ved sådanne lejligheder for sine hengivnes ønsker om at give udtryk for deres kærlighed og respekt i en højere sandheds tjeneste og til et guddommeligt formål. Amma har benyttet lejligheden til at give gaver til de fattige, en gaveregn, som har taget til i de senere år og som unddrager sig enhver forestilling.
 
Ammas fokus på verdensfreden og nationale og globale temaer er mottoet for Amritavarsham 50, hvor vigtige emner er til kritisk behandling og diskussion. Under Amritavarsham50s tværreligiøse topmøde "Religionerne mødes for at skabe fred og harmoni" vil spirituelle ledere komme sammen for at skabe initiativer for fred og harmoni, såvel som en fælles platform, hvor emner skal diskuteres i fremtiden.   
 
I den del af festlighederne som er kvindernes initiativ, "At vække det universelle moderskab for at skabe fred og harmoni" samles kvindelige ledere fra hele verden for at diskutere - ikke bare nødvendigheden af forståelse for og udnyttelse af kvinders kreative potentiale, men også for at tage vigtige initiativer til en forandring og for at højne både mænds og kvinders årvågenhed omkring dette vigtige emne.
 
Der er også et ungdomsstævne med mottoet: "Fremtidens generation påtager sig uselvisk tjeneste til opnåelse af fred og harmoni.", hvor hans Excellence, Præsidenten af Indien, Dr. Abdul P.J. Kalam. Amma, og mange fremtrædende personligheder vil tale til 100.000 unge for at inspirere og motivere dem.
 
Endnu en historisk begivenhed, som finder sted under fødselsdagsfestlighederne, er
"CEOs skaber et Indien med fred og harmoni." Et topmøde af virksomhedsledere på højeste plan fra ledende indiske og internationale virksomheder sætter fokus på at gøre Indien til en økonomisk sikker, spirituelt stærk global leder blandt verdens nationer. Hans Excellence Præsidenten vil også lede dette møde. (CEO= Chief Executive Officer: Topchef. overs.)
 
Ammas dybe samklang med alt levende finder vi uophørligt genspejlet i hendes ord og handlinger. Amma har talt om nødvendigheden af at genetablere harmonien mellem natur og menneskehed siden begyndelsen af sin mission. Derfor vil Mata Amritanandamayi Math (ashramen.overs.) uddele 25.000 unge træer til plantning over hele Indien. Som Amma sagde for lang tid siden i sin bog "Mennesket og naturen": Tilintetgørelsen af naturen er lig med tilintetgørelsen af menneskeheden. Træer, fugle, planter, skove, bjerge, søer, floder - alt der eksisterer i naturen - længes desperat efter vores venlighed, vores medfølende omsorg og vores beskyttelse af mennesket. Hvis vi beskytter dem, så vil de til gengæld beskytte os."
 
Samfundets transformation kan kun ske ved transformationen af den enkelte. Amma understreger altid at samfundet skal være baseret på etisk-moralske værdier, som rummer urgammel visdom. Amma prøver utrætteligt at få os alle, unge som gamle, til at gøre disse værdier til vore egne.
 
På et dybt personligt niveau giver Amma os - det være sig gennem en berøring, et blik, hendes opmærksomhed - et glimt af vor sande natur. I hendes nærvær er utallige mennesker blevet velsignet med en oplevelse af dyb fred, hvor sindet bliver stille. Der holder det rastløse sind op med at tvivle, og der er kun det lyksalige glimt af det evige. Det glimt får os til at vende os mod målet: at realisere denne lyksalighed for altid. Vi lærer at det guddommelige er i os selv og ikke en ydre ting, adskilt fra vort eget selv, som vi skal lede efter.
 
Sådan er Amma og sådan vil hun have os til at blive.
 
Vi har det enorme privilegium at kunne opleve den fremadskridende transformation af naturen og verden, som af os selv, mens vi i kærlighed og taknemmelighed kommer nærmere og nærmere vores guru og på alle måder, som er os mulige, optager hendes ånd i os.
 
Jeg mødte Amma første gang i 1987 under hendes første tur til USA. De forløbne 16 år har givet mig dybere og dybere personlig forståelse, og jeg undres ustandseligt over de opsigtsvækkende transformationer, som sker i så mange af Ammas børn.
 
Måtte vi blive endnu mere modtagelige til at modtage de velsignelser som flyder i en uophørlig strøm fra Amma, sandhedens altid fulde stråleglans, ubetinget kærlighed og visdom, så vi bliver bedre til nå formålet med dette liv og derigennem tjene menneskeheden.  
 
 
 
Oversættelse:  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Tirsdag, 16 Marts 2004 01:00
Publiceret i Selvudvikling
Skrevet af Lene
Læs mere…

Amritavarsham 50
 
Interview med Br. Dr. B. Budhacharan
 
Br. Dr. Budhacharan er Dr. Phil. i  Brahamavidya (videnskab om den kreative intelligens) ved det europæiske Maharishi Universitet i Seelisberg, Schweiz. Han er kinesisk født, lever som Thai-munk, og har tilbragt syv år i USA og fem år i forskellige ashrams i Indien, bl.a. i Noida. Han har studeret og praktiseret de hellige vediske skrifter, den såkaldte Vedanta i 30 år, og har levet som munk i 25 år.
Interviewet er optaget i anledning af hans deltagelse i Amritavarsham 50, Ammas 50-års fødselsdag.
  
"Af min dybeste natur er jeg munk og er vokset op som buddhist. Vedanta har udvidet min individualitet, så den er blevet til universalitet. Derfor tilbeder vi Amma og alt, hvad hun gør. Jeg ser Buddhismen og Hinduismen som grene, der suger næring af Vedantas stamme. (Ved Vedanta menes Upanishaderne. Overs.) Vi kan kun nå verdensfreden, hvis religionerne forstår sig selv som grene fra hovedstammen, som er ren, oprindelig viden.
 
Interessant nok traf jeg nogle unge teenagere i alderen fra 13 til 18 og spurgte dem, hvad de sådan går og tænker. Blandt dem var en meget usædvanlig dreng fra en brahmin familie. Denne familie nedstammer fra den meget indflydelsesrige linje Vishwasthama, som har fostret særligt oplyste sjæle. Hans far arbejder som ingeniør i et firma. Det forbavsede mig. Jeg kunne fortælle ham, at han i sin egenskab af brahmin skulle studere Vedaerne, da dette var hans dharma. Selvom han til at begynde med intet forstod, er det i mellemtiden gået op for ham.
 
Her til morgen tænkte jeg over at oprette nogle skoler i Gurukula-opdragelsessystemets ånd. (gurukula: egtl. skole i guruens hjem. overs.) Thi uden den livskilde, som den vediske viden er, har verden ingen fremtid tilbage. Jeg er netop i Thailand i færd med at oprette en sådan skole og at gøre egnen der fortrolig med den vediske videnskab. Når denne rene vediske viden gennemstrømmer de enkelte menneskers nervesystem, vil grænserne mellem nationerne opløses, det er jeg overbevist om.
 
Denne vediske videnskab ser holistisk naturen som skabelsens urgrund. Der er en særlig udviklingsproces, yagya, som betyder så meget som transformation eller evolution. Vedaerne lærer os hvorledes af denne evolutionsproces den egentlige verdensfred kan vokse frem. Da samfundet mangler forståelse for den rene viden, bliver processen mod verdensfreden hæmmet.
 
Eller sagt på en anden måde, så udvikler mennesket sig ikke sådan som det burde ifølge sin oprindelige natur. Derfor kommer enkelte religioner til den overbevisning, at livet betyder synd eller lidelse.
 
Hvis vi vil nå verdensfreden i morgen, skulle vi i dag samle en stor gruppe af Vedanta-studerende, for at udføre et ritual for verdensfreden. Verdensfreden opstår ikke ved, at en eller anden tænker over den, taler om den, eller underskriver en eller anden overenskomst. Den opstår på den kosmiske virkeligheds plan, dvs. i vort eget Selv, den rene eksistens' plan, Atma's eller Amma's plan.
 
Vi behøver slet ikke gøre noget der, blot oplade os. Mennesket skal lære at finde ud af at begå sig på dette virkeligheds-niveau. I Bhagavadgita belærte Krishna Arjuna med ordene: "Yogastah guru kamain", dvs. "Bliv rodfæstet i dit Selv og ændre din handlen.". Sådan skal det forstås, hvad Amma sagde i går aftes: "Vær med Gud og hengiv Dig til Guds omsorg."
 
Når Amma nu åbner en vedisk skole, vil radiussen for hendes initiativer blive udvidet enormt. Dermed går hun tilbage til skabelsens oprindelse og inspiration."  

Tirsdag, 16 Marts 2004 01:00
Publiceret i Selvudvikling
Skrevet af Mai
Læs mere…

 

Dit ydre barn

af Jens-Ole Paulin

Mange har oplevet øjeblikke, hvor det er, som om livet kun består af forhindringer, og det er, som om de befinder sig på bunden af en brønd med en følelse af fortabthed, som om de er blevet kastet herned og forladt, og det virker uoverkommeligt, ja, umuligt at komme op igen. Et sådant øjeblik er ikke kun smertefuldt, det giver dig også et enestående overblik over personlighedens forestillingsverden - og dermed en mulighed for at betragte den dérfra, hvor du selv befinder dig.

Når du oplever at befinde dig på bunden af brønden, erkender du de mure, du intet kan stille op med. Herfra må du overgive dig for at finde dig selv, som det siges, for det, du ser, er personlighedens forestilling om egen magt, og samtidig ser du klart, at denne magt ikke findes, og derfor bliver denne forestilling til mure, der rejser sig omkring dig.

Vær klar over, at når du ser dette billede, har du erkendt, at personligheden er bange for verden og på grund af denne frygt skaber mure omkring sig. Så det er din personligheds beskyttelse, der rejser sig omkring dig. Det er den nødvendige beskyttelse for en personlighed, der føler sig alene og afskåret fra sin kilde. Kunne den blot se sig selv som en del af kilden. Kunne den blot se, at den holdes i live og ikke fungerer ved egen kraft, så ville den erkende, at den aldrig har været alene og heller ikke er det nu. Men det er sandt, at personligheden er som i en brønd, hvor der er mørke og kun et fjernt lys, som ikke tilhører den, og som den forgæves rækker ud efter. Men der er du ikke.

Dette billede er blot udtryk for, at du er på visit. Du har tilladt dig selv at gæste en synsvinkel, hvor verden er uoverkommelig. Dette er personlighedens synsvinkel. Lad ikke din personlighed skabe dit verdensbillede. Lad den udføre handlinger på din vejledning, ligesom du selv kan få vejledning fra niveauer, der ligger over dig i kærlighed. Du står over din personlighed. Således kan du også behandle din personlighed med kærlig omsorg uden på nogen måde at identificere dig med den, ligesom en voksen kan give sit barn omsorg uden at blive et barn.

Så når du ser dette billede af mure, der rejser sig omkring dig, så vid, at det er som et frygtsomt barn, hvis øjne du kan se ud igennem, ligesom du kan leve dig ind i andre menneskers forestillinger, selv om disse mennesker ikke er dig, og give dem råd og vejledning. For som du ved, er det altid nemmere at give råd og vejledning, når man kan se tingene udefra. På samme måde kan du se din personlighed udefra og betragte den som det frygtsomme væsen, den er - og du vil kunne se, at hvis du fordømmer den eller skælder den ud eller vender den ryggen, så forøger du blot dens frygt. Idet du betragter den udefra kan du se, at din personlighed har brug for at blive beroliget. Lad blot billedet af de høje mure være til stede, lad følelsen af hjemløshed eller frygt eller utilstrækkelighed være til stede. Betragt - og se dette væsen, der føler sig fortabt, og du vil opdage, at du føler omsorg for det og trang til at lægge armene om det og trøste det.

Dette væsen er din personlighed, som du må tage dig kærligt af, for den føler sig fortabt i verden. Og I to kan udrette meget sammen, hvis du opfører dig som den voksne og tager din personlighed ved hånden og viser den, hvordan den kan handle i verden uden at tro på sin frygt. Da er det op til dig at berolige den så meget, at den ikke længere føler sig fortabt.

Du er ikke din personlighed, og dette billede fra en truende verden er ikke dit. Det er det frygtsomme barns verden, og når du oplever den, ved du, at du har brug for den voksnes omsorg og beroligelse. Du er denne voksne. Dette er din identitet, og du vil mærke, at det er sandt, fordi du vil føle dig hjemme, når du tager dette ansvar. I dette ansvar, udførelsen af denne opgave, vil du føle dig tryg og i harmoni med verden. Og derfor kan du til enhver tid give din barnepersonlighed den trøst og omsorg, som den har brug for. Men giv ikke barnet selv dette ansvar, for da er det, at det vil overvældes af opgaven, det vil blindt slå fra sig, det vil bryde sammen og krybe i skjul. Dette er, hvad der sker, når du overvældes af frygt eller opgivelse. Du har givet et barn for stort et ansvar.

Du må være klar over, at personligheden ikke kan magte den opgave at forme dit liv på en basis af fred og som et udtryk for kærlighed. Det kan kun du selv. Og din personlighed spiller her en vigtig rolle som den, der skal hjælpe dig med at realisere dine intentioner på fysisk plan. Men den kan kun hjælpe dig, hvis du sørger for dens velbefindende og sørger for, at den føler sig tryg og godt tilpas. Du må derfor påtage dig ansvaret for at vejlede den og ikke forveksle dig selv med det barn, der er din personlighed, og som lever sammen med dig. Hvis du har oplevet at blive overladt til dig selv i en følelse af fortabthed uden at kunne finde trøst hos nogen eller noget, er det fordi du er ved at være parat til at påtage dig dette ansvar.

Du er den voksne i Gud. Du er den, der hviler og kender kærlighedens magt, du er den, der ved, at vi alle er forbundet, og du er den, der fører denne overbevisning ud i verden. Og den, du først og fremmest skal bruge denne viden over for, er din personlighed, for den står mellem dig og verden. I kraft af din medfølelse kan du mærke den i dit indre og kalde den dit indre barn, men i forhold til, hvor du selv befinder dig, er det rent faktisk dit ydre barn, der lever i tiden som det redskab, der skal hjælpe dig med at manifestere. I første omgang animerer den dig gennem sin frygt og fortabthed til at vise kærlighed og omsorg for de frygtsomme og fortabte. Og giver du også din personlighed selv denne omsorg, vil du opleve, at du også får omsorg tilbage fra verden, mens du møder mindre og mindre modstand og mindre og mindre kamp. I samme grad, som din personlighed nyder godt af din fred, viden og trøst, i samme grad vil dens frygt og længsel ikke stå mellem dig og verden, og du vil møde den samme kærlighed derude, som du bærer i hjertet.

Hvis du er sammen med et deprimeret eller vredt menneske, og du har kontakt til dine følelser, vil du føle den samme tristhed eller vrede som den anden. Dette gør det muligt for dig at føle, hvad dette andet menneske føler. Af den grund forveksler du dog ikke det andet menneske med dig selv eller begynder at sige om dig selv, at du er rødhåret, hvis den anden er rødhåret og du ikke er.

På samme måde med din personlighed. Den er ikke dig. Og dog siger du alt for let: "Jeg er bange." "Jeg er vred." "Jeg længes". Men du er ikke bange. Du er ikke vred. Du længes ikke. Du har blot i dette liv fået en personlighed med dig som ledsager, og den er bange. Den er bange for ikke at få, hvad den stræber efter, den er vred over sin egen utilstrækkelighed, og den længes efter at komme hjem. Du er i stand til at føle alt dette, fordi du kan føle, hvad din personlighed føler. Men det gør dig ikke lig med din personlighed.

For at kunne opleve ud fra denne virkelighed har du brug for et navn til dette væsen, som ikke er dig. Utallige veje, som fører til oplysning og befrielse fra frygt, har alle det til fælles, at de giver dette væsen et navn, så du erkender, at du selv er noget andet, og dette er det afgørende ved disse veje. Kald dette væsen for din personlighed, dit ego, dit indre eller ydre barn eller et hvilket som helst navn, men sørg for, at det bliver et kærligt navn, som får dig til at betragte personligheden med kærlige følelser, for kun kærligheden kan give dig magten til at berolige den. Når du gør dette, er du, hvor du ønsker at være og har ikke brug for vejen derhen.

Jens-Ole Paulin, april 2004

Tirsdag, 27 April 2004 02:00
Publiceret i Selvudvikling
Skrevet af Jens-Ole Paulin
Læs mere…Hvem er skaberen?- En anderledes skabelsesberetningI tidernes morgen fulgtes mørket og lyset hånd i hånd med dyb respekt for hinanden i menneskets univers. Det var 2 sider af samme sag, der var ét med kilden, med skaberen. Mennesket valgte at adskille sig fra kilden i begejstring over sine egne skaberevner. Det var der ikke noget forkert i, for kun gennem adskillelse kunne mennesket opleve sine egne potentialer.
Dermed skabtes også længslen, længslen efter at være ét.Når mennesket fødes ind i jordens univers bliver det midlertidigt adskilt fra kilden. For mennesket glemmer hvem det er og hvor det kommer fra.. Men længslen er der, og det begynder at søge efter kilden i omgivelserne, først og fremmest hos moderen, men også hos andre der udgør familien eller erstatning for familien.

Så bliver det lille menneske opdraget til, at der er noget der er godt, og noget der er ondt, eller sagt på en anden måde, der er noget der er rigtigt og noget der er forkert.
Hvad der er rigtigt og forkert defineres af far og mor, og det er ikke nødvendigvis det samme i alle familier.
Far og mor erstatter nu kilden, der taler i dit eget hjerte (intuitionen).
Masser af mennesker lærer at undertrykke den lille stemme i hjertet, fordi fars og mors mening er ophøjet til lov og i høj grad underlagt samfundets opfattelse af, hvad der er rigtigt eller forkert.

Mennesket er nu kommet så langt væk fra kilden, fra skaberen (den lille stemme i hjertet), at det ikke kan finde hjem. Det bliver fastholdt af religioner, retssystemer, politiske systemer m.m.
Alle systemer har det til fælles, at deres mening om tingene er det rigtige. Og hvis ikke de er enige, så begynder de at slås, først med ord (skænderier). Til sidst er der startet en krig.
Retfærdighedssystemerne (med regler, love, cirkulærer og trossætninger) er skabt af mennesket, der i et forsøg på at opnå eenhed, har skabt metoder til ensretning og dermed adskilt sig fra sin egen guddommelighed, fra sit eget højere selv (kilden i hjertet)

Mennesket har nu befundet sig i det trægeste mørke gennem æoner af år. Så længe mennesket søger uden for sig selv, forbliver det i mørket. Når det får kontakt med stemmen i hjertet og tør følge dens vejledning, begynder livet at lykkes, og lyset viser vejen.
Den bedste hjælp består ikke i at vide bedre, uanset om man står med biblen eller loven i hånden, men i at hjælpe mennesket hjem i sig selv, så det selv kan vælge.

Den kristne tro er eksemplarisk i sine fordømmelser.
"Man skal tro på Gud Fader, den almægtige - - - der vil komme og dømme levende og døde."
(citat fra trosbekendelsen)
En Gud der dømmer, er skabt af mennesker på menneskets betingelser. Min skaber der bor i hjertet, dømmer ikke. Hun gjorde engang, for jeg var opdraget til, at min fars ord var lov.
Så fik jeg en sygeplejerskeuddannelse og her var lægens ord lov. Jeg gentog mit barndomsmønster bare i nogle nye rammer.
Da jeg begyndte min selvudvikling fik jeg min første kanalisering:
"Du må ikke dømme dig selv eller andre"
Det er en universel lov, som jeg var mange år om at integrere for at erstatte de gamle trossætninger, der blev ved med at styre mig fra det ubevidste.
Hvem var det, der talte til mig? Var det Gud? Ja, det kaldte jeg hende i mange år, men han var jo anderledes end den Gud jeg havde lært om i kristendomskundskab. Så derfor kalder jeg hende nu for skaberen eller kilden, for at der ikke skal opstå misforståelser. I starten var han uden for mig selv, jeg havde placeret hende oven over mit hoved, og jeg måtte tage elevatoren op til øverste etage, for at nå hende.

Deroppe på øverste etage fik jeg en meget smuk spirituel oplevelse, der hjalp mig til at forstå.
Jeg gik ind i et slot i en gang med en masse døre. Døren for enden af gangen åbnede sig, og jeg gik ind i et lokale med spejlvægge. Skaberen (der var spiralformede energier i bevægelse) sad på en trone. Ved højre side stod Jesus (som jeg kender statuen på Thorvaldsens museum), ved venstre side stod jomfru Maria. Så gled Jesus og jomfru Maria ind i skaberen, så de blev ét (enheden) Efter en stund gled de tilbage igen og var adskilte. Jeg følte et nærvær, der var ubeskriveligt. Men der skulle gå år før jeg oplevede, at skaberen og jeg var ét i mit hjerte, og at Jesus og jomfru Maria (som jeg kalder moder Maria) var mine vejledere. Vi er alle ét med skaberen, men også selvstændige væsner med den frie vilje til at vælge.

Jeg fik også en anden oplevelse af treenigheden. Moderaspektet var også til stede. (faderen, moderen, sønnen/datteren). Skaberen er ikke en han, men både hun og han.
Ikke kun i den kristne tro har det været bekvemt at udradere kvinden som ligeværdig med Gud
Hele vores samfund er bygget op over denne mandsdominans, hvor kvinden (og manden) har været nødt til at undertrykke de kvindelige sider af sig selv for at overleve.

Efterhånden er der også flere og flere, der får kanaliseret en anden virkelighed fra Jesus tid på jorden.

Også dengang var det et mandsdomineret samfund. Så sandheden er blevet skjult i overleveringerne.
Denne nye sandhed består bl.a. i, at Jesus blev gift med Maria Magdalene, der var oplært i et healersamfund. (og altså ikke luder, som visse skrifter siger, hvis hun overhovedet nævnes.)
Hendes betydning for at Jesus kunne gennemføre sin mission på jorden, har været stor. Men det var ikke velset blandt folk, heller ikke disciplene, der efter Jesus død skrev hende ud af historien.

Den feminine energi, som Maria Magdalene dengang bragte til jorden, har stor betydning for den nye tidsalder, vi er en del af.

Den feminine side af mennesket er den modtagende side, den der mærker intuitionen, den lille stemme i hjertet. Det er ikke nødvendigvis en stemme i bogstavelig forstand, men måske mere en følelse, en indre fornemmelse.. Jeg ved at jeg ved. Det er altså det jeg fornemmer uden nogen logisk begrundelse.

Den maskuline side af mennesket er den der handler på hjertets lille stemme, den der udtrykker sig. Men det er også den side, der kan vælge, at tilsidesætte hjertets lille stemme og alene handle ud fra fornuften, ud fra forstanden, der analyserer og husker (den stemme, vi er mange der er opdraget til at vælge).

Når de 2 sider samarbejder med hinanden, er mennesket i harmoni med sig selv og dermed med skaberen.

Intuitionen

Intuitionen
er skaberens spæde stemme
der taler dybt i dit indre
for at vejlede dig i stort og småt.

Fortidens stemme
er tillærte sætninger:
Du bør, du skal,
du må ikke.

Som en løftet pegefinger
forhindrer den dig
i at høre
intuitionens spæde stemme.

Hvis du vælger at leve
efter din intuition
har du kontakt
med det legende barn dybt i dit indre.

Du vil opleve
at tingene flyder
og dit hjerte åbner sig
i tillid til livet og skaberen.

Birgit Nielsen
clairvoyant healingsterapeut


www.birgitten.dk

 
Onsdag, 15 September 2004 02:00
Publiceret i Selvudvikling
Skrevet af Birgit Nielsen
Læs mere…Den Internationale Dag for VerdensfredenDen 21. Sept. 2004FNs Pressemeddelelse fra den 13.September 2004Bed en bøn på èt minut for verdensfreden"Guds magt er den eneste kilde som mennesket kan tage tilflugt til, når det erkender at dets egne anstrengelser og resultater er begrænsede. I verden af i dag har vi nået et punkt, hvor fred ikke længere kan nås ved menneskelig anstrengelse alene. Den nuværende situation er faktisk så alvorlig, at vi må bede af hele vort hjerte til Gud om Hans nåde," sagde Mata Amritanandamayi Devi.Hun talte til tusinder af hengivne, som længtes efter at modtage Hendes velsignelse ved et stort program i Mata Amritamayi Math's Cochin Center, Kerala/ Indien.Amma fortsatte: "Det er svært for mennesker at indrømme for sig selv at ego'ets magt er ved at smuldre - men det er sandheden. Skønt menneskelig anstrengelse er nødvendig, må vi også tro på Den Universelle Magt. Det er denne Spirituelle Magt som vi må anerkende og som vi skal gøre os fortrolig med.Vi trøstede os med at Hitlers og Kamsas sagaer aldrig ville gentage sig. Vi ønskede at tro på at verden aldrig mere kunne falde så dybt. Ikke desto mindre ser vi de samme gamle historier gentage sig lige for øjnene af os.For mindre end en uge siden dræbte russiske terrorister uskyldige børn. Findes der virkeligt så megen grusomhed og ondskab i det menneskelige sind? Tragedier som disse beviser, at det gør der. Hvor er den menneskelige race på vej hen? Hvad gør vi nu? Hvad er årsagen til den nuværende situation og hvordan kommer vi ud af den?Disse spørgsmål er mere påtrængende nu end nogensinde.Vi er så vant til at lede efter svarene på disse spørgsmål i den ydre verden. Men vi er langsomt begyndt at indse, at de svar vi får derfra ikke er tilstrækkelige. I virkeligheden er det på højeste tiden at vi åbner os og oprigtigt ser ind i os selv.Indtil nu har menneskeheden ledt i efter ydre veje til fred, ved at afprøve forskellige metoder. Er der overhovedet noget vi ikke har prøvet ad den vej? Nej. Så det er på tide at vi vender os mod Gud.De Forenede Nationer har erklæret den 21. september for "International Fredsdag.Uanset hvor man befinder sig den klokken 12 middag - om man er i sit hjem, på kontoret, på markedet, i indkøbscentret, uanset tro eller religion - stands op, luk øjnene, og bed i èt minut for verdensfreden," sagde Mata Amritanandamayi til sine hengivne.*I en presse-meddelelse sagde Swami Amritaswarupandanda, Næstformand for Amma's ashram i Kerala/Indien, at hundredtusindvis af Ammas hengivne over hele verden vil bede en bøn for verdensfreden i det tidsrum. "Vi opfordrer også så mange mennesker som muligt over hele verden til at deltage. Amma har et ønske21. September 2004Amritapuri, Indien."Amma har et ønske", sagde Amma til de 5000 mennesker, som var forsamlet for at bede sammen på Den Internationale Dag for Bøn om Fred, arrangeret af FN."Ethvert menneske i verden bør være i stand til at sove uden angst, i mindst én nat. Enhver bør kunne spise sig mæt, i det mindste én dag. Der bør være mindst én dag, hvor der ikke bliver indlagt nogen på hospitalerne på grund af vold. Ved at gøre uselvisk arbejde i mindst én dag, kan alle - fra små børn til de ældste - rejse penge for de fattige og nødlidende - selv ved at lave legetøj. Det er Amma's bøn at i det mindste denne lille drøm går i opfyldelse.Det var lidt over en uge siden at Amma havde udtrykt sin fulde støtte til FNs opfordring - som i det væsentlige gik ud på en tavs bøn på ét minut kl. 12 middag, over hele verden.I løbet af den uge opfordrede Amma hundredtusindvis af sine hengivne og "fans" til at deltage i bønnen, med det enkle budskab: "Uanset hvor du befinder dig den dag klokken 12 middag - hvad enten du er hjemme, på kontoret, på badeværelset, på markedet, i supermarkedet - uanset din tro og religion, stands op, luk øjnene og bed i ét minut for verdensfreden."Ammas opfordring til verden om at deltage spredte sig som en steppebrand - via e-mail, fra mund til mund, via aviser, og tilskyndede endog FNs organisations-kommite til at påskønne den energi, som Amma havde lagt i sin støtte til begivenheden.Til sidst deltog alle Ammas uddannelsesinstitutioner, hospitaler og ashram-filialer sammen med hendes hengivne fra bogstavelig talt hvert land i verden. Lærere holdt op med at undervise, Air India bekendtgjorde tidspunktet for bønnen på mange fly. I byen Tampere, Finland, blev det tilladt at afholde bønnen på rådhuspladsen. Det er simpelthen umuligt at sige hvor mange mennesker, der blev motiveret til at bede til Gud for fred og harmoni for alle skabninger."I dag er behovet for bøn og spirituelle praksis' større end nogensinde før." sagde Amma. "Der er mennesker som tænker: "hvad kan min personlige bøn overhovedet ændre?" Sådan bør vi ikke tænke. Under bøn sår vi kærlighedens frø. Hvis bare én blomst blomstrer midt i ørknen, så ville det da være noget. Hvis et træ vokser der, vil det så ikke give i det mindste en smule skygge?""Terrroister, de voldelige og krigsmagerne - de er løbet tørre for kærlighed. De har ingen medfølelse." Må bønner fra millioner som os fylde atmosfæren med kærlighed og medfølelse, og dermed medføre en ændring i deres holdning, i det mindste i nogen grad."Ved afslutningen af sin satsang førte Amma alle de tilstedeværende igennem en kort meditation og recitering i fem minutter af det ældgamle freds mantra "Om lokah, samastah sukhino bhavantu." (Må alle skabninger i verden være lykkelige og fredelige.)Præcist klokken 12 middag bad Amma som foreslået af FN alle at rejse sig og bede en stille bøn i ét minut. "Føl hvordan jeres hjerter fyldes af fred," sagde Amma. "Og så forstil jer at freden strømmer ud for at spredes over hele jorden, som skyer der bæres bort af vinden."Til sidst gik Amma ud i haven til den et-år-gamle banyan stikling, som står plantet i ashramens have. Under Amritavarsham50, fejringen af fred og harmoni i anledning af Ammas 50-års fødselsdag, blev denne stikling vandet af Amma, Præsident Kalam, og den daværende statsminister for Kerala, minister A.K. Anthony, med vande samlet af Amma-hengivne fra 191 FN-medlemslande.Hvor Banyan-stiklingen står plantet tændte Amma en olielampe og gik ærbødigt rundt om den tre gange. Hun strøede blomsterblade i alle fire verdensretninger, og lagde forsigtigt en blomsterkrans rundt om dets fod. Til sidst vandede Amma kærligt banyan-stiklingen, gjorde fuldt knæfald for den og velsignede den med blomster- blade.Så vendte Amma tilbage til meditationsssalen, hvor hun sang for i bhajan'en "Bhajore Bhajo, Krishna Hari Ram." Dernæst uddelte hun personligt en tallerken mad til samtlige forsamlede. Ammas budskab på den Internationale Dag for Bøn for Freden.September 2004Vi må ikke gøre verden til en ørken. Vi må ikke tillade at kærlighed og medfølelse tørrer helt ud. Hvis det sker, vil menneskeheden uddø. Denne smukke verden vil blive en skov af menneskedyr. Amma undrer sig undertiden, når Hun ser situationen i dag, hvorfor antallet af dem, der ønsker fred og harmoni, er i tilbagegang.Er det i virkeligheden sådan at menneskeheden med vilje vækker sine latente dyriske tendenser? Eller er det simpelthen umuligt at forhindre dette fald? Hvad årsagen så end er, så ville det være galskab at stole udelukkende på menneskets indsats, uanset omfanget af vore anstrengelser.Vi må ikke betænke os på at stole på Guds magt. Med guds magt mener vi ikke noget udenfor os selv. Det er noget inden i os. Vi er nødt til at vække den kraft.I dag er behovet for bøn og spirituel praksis større end nogensinde før. Der er mennesker, der tænker: "Hvad kan min personlige bøn overhovedet forandre? Sådan skal vi ikke tænke. Når vi beder, sår vi kærlighedens frø. Hvis bare én blomst skulle blomstre midt i en ørken, så var det da i det mindste noget. Hvis et træ skulle gro der, ville det så ikke i det mindste give en lille smule skygge?Terrorister, de voldelige og krigsmagerne - de er løbet tør for kærlighed. De mangler medfølelse. Lad bønner fra millioner af mennesker som os fylde atmosfæren med kærlighed og medfølelse, og så på denne måde skabe en forandring i deres holdning, i det mindste i nogen grad.Hvad verden ikke har brug for er ikke ondskabsfulde elefanter. De tænker ikke på andre. De kender kun drabets sprog og krigshyl, egoets sprog. De kender ikke til kærlighed og hvordan man er medfølende overfor andre. Hvad vi har brug for i dag er kærlige og medfølende hjerter. De er samfundets styrke. Kun gennem dem vil transformationen ske.Kun kærlighed kan mildne menneskehedens forkvaklede sind. Derfor bør vi finde veje til at udvikle kærlighed og medfølelse i os og bruge disse egenskaber. Hvis ikke vi gør det, vil situationen blot forværres. Lad det ikke ske.Hvad vi har brug for er ikke en fred, der er os påtvunget, eller dødens fred. Kun hvis mennesker lever i overensstemmelse med deres dharma(bestemmelse.overs.) vil der komme harmoni i verden. Kun hvis mennesker kan lære at føle og genkende Selvet i hinanden, vil sand fred være mulig.Amma har et ønske: Ethvert menneske i verden bør kunne sove uden angst i mindst én nat. Enhver skal kunne spise sig mæt i det mindste én dag. Der skal være mindst én dag, hvor ingen bliver indlagt på hospitalerne på grund af vold.Ved at gøre uselvisk i mindst én dag, bør alle, lige fra de små børn til de allerældste hjælpe med at skaffe penge til fordel for de fattige og nødlidende. Selv ved at lave legetøj.Det er Ammas bøn, at i det mindste denne lille bøn vil gå i opfyldelse.( Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. )

Torsdag, 30 September 2004 02:00
Publiceret i Selvudvikling
Skrevet af Amma-Danmark
Læs mere…


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
2 Cib, 4 Uo, 4 Eb (den 19. august 2008)

 


Velkommen Jarin! Vi kommer igen til dig med mere viden! I løbet af de sidste par uger er en magtkamp fortsat. Denne konflikt omfatter de endelige par elementer, der effektivt kan overføre magt fra den mørke klike til vores Jordallierede. Indtil da, har mørket fortsat ansvaret for denne svækkelse af virkeligheden. Vores jordallierede forstår og accepterer dette. Derfor, er det der stadig skal gøres meget vigtigt. Mange nye muligheder er blevet forhandlet og sat på plads. Nu skal de sidste og mest dristige manøvrer udføres af vores jordallierede. Vi står sammen med dem og opmuntrer dem til at gennemføre disse strategier, der kan nedbringe den nuværende høje effekt fra klikerne. Som forberedelse til disse bevæger, har vi informeret udvalgte regeringer, om hvad der nu kræves af dem. Disse 'advarsler' har givet de forventede resultater, og mange regeringer er ved at forberede sig på det værste, men håber alligevel på en vej ud. Efter at have afsluttet disse sidste skridt kan vore Jordallierede omsider se det gennembrud, de så har lang tid har forfulgt. Leverancerne og bekendtgørelser kan derefter følge!

  

Miljøet, der følger disse begivenheder underbygger vores intentioner for dig. Klikens machiavellistiske taktik er næsten afsluttet; dog således, at den tilfældige observatør, ikke synes at have ændret sig. Men, både i det åbenlyse og skjulte, er meget rent faktisk sket. Den særlige kendelse fra Illuminati er begyndt at nedbrydes som et afgørende magtskifte der bevæger udspringet fra Illuminatis kontrol fra den ene gruppe til den anden. Den nuværende globale økonomiske, politiske og militære krise er eksempel på dette. Der har også stået en skjult kamp på i forbindelse med det ny monetære og finansielle system, der som bekendt ligger i hjertet af Jordens allierede 'mission. En bred, international alliance er dannet, som hjælper vores Jordallierede frem til kanten mod den sidste klike. Denne konfrontation mellem lys og mørke forstærkes af den mere åbenlys enegang mellem de forskellige grupper der stadig samarbejder med den sidste klike, og en sådan åben krigsførelse øger endnu mere verdens i forvejen høje kaosniveau. Det er denne eskalerende forvirring, der fungerer som et røgslør for hvad de mørke har planer om at gøre som det næste.

  

  Klikerne ønsker at knuse vores Jordallierede og tvinge os til at opgive første kontakt mission. Dette mål er et fantasifoster! Intensiteten i den guddommelige plan i dette rige ophæver for altid enhver mulighed for at disse mørke drømme bliver til virkelighed! Den nye virkelighed som er født, udstråler Lys og overflod, og frem for alt varsler den fuld bevidsthed. En lang æra med manipuleret begrænset bevidsthed er ved at blive erstattet af et miljø, hvor menneskeheden viser sit potentiale og skaber et rige med glæde og indfrielse. Dette er det modsatte af, hvad Illuminati ønsker. Disse livsbekræftende elementer er ved at blive etableret som et resultat af Himlens massive flytning af bevidstheden i din verden. Det er en guddommelig operation, der gør første kontakt mulig. Vores nuværende rolle er at ekspedere de sidste hindringer for første kontakt på en måde der accepteres af Himlen. Så på det rigtige tidspunkt, vil vi komme formelt og introducere os for jer. Det er, hvad vi nu er midt i. Vi agter at fuldføre vores dagsorden, afslutte 'UFO' tilsløringen, og gå hurtigt i gang med første kontakt.

  

Det er vigtigt at i som folk flytter ud over det årtusinder lange fremmedhad, der så åbent fremmes i jeres religiøse filosofier og "registrerede" historie. I har længe haft en tæt forbindelse med såkaldte fra det ydre rum, eller ET'ere. Disse interaktioner omfatter jeres tidligere overherrer, Anunnakierne, forskellige grupper fra den mørke Ankara Alliance; og en Sirian baseret koalition fra den Galaktiske Føderation. Disse grupper har spillet en betydelig rolle i udviklingen af jeres nuværende civilisation. Faktisk er mytologien i det antikke Grækenland, Rom, Indien og Kina, såvel som folkene i Amerika og Oceanien, fulde af historier der bekræfter dette faktum. Himmelsk intervention er normen, og den nuværende tid er ikke så afvigende som jeres regeringer vil have jer til at tro. Anerkendelse i nogle lande af UFO tilfælde der længe har været isoleret af jeres regeringer er et tegn på at disse årtiers lange mørklægning ikke kan varer meget længere.

  

Efterhånden som disse ting bliver kendt, kan vores hyppigere tilsynekomst på jeres dag og nattehimmel kun fører til det faktum at i ikke er alene. Vores næste skridt er at tilbyde mere dramatiske beviser på at vi er her, at vi er menneskekærlige, og at vi er klar til at udfører første kontakt. Lad os konstaterer at vi på dette punkt bryder den såkaldte "lov om ingen indblanding". Dette begreb er født af en frygtfyldt tankegang, der ønsker at afkræfte vores tilstedeværelse. I virkeligheden er det evaluering og beslutninger af de lokale åndelige hierarkier at tillade eller afvise kontakt fra andre planeter eller stjerne nationer. Hvis i ser på jeres jords historie, kan i se tusinder af tilfælde af disse besøg her, og de alle havde gyldige grunde, og de alle har medvirket til hvor i er i dag. Dog er det Moder Jords særlighed og dekreter fra den guddommelige plan der bringer os her nu. Det er guddommelig dispensation og, i sidste ende, hjertelogik der er begrundelsen for vores tilstedeværelse.

  

Første kontakt er simpelthen en naturlig udvikling. Et indledende skridt er de førnævnte samråd med jeres lokale Spirituelle hierarki. Under normale omstændigheder kan vi konstatere hvad der er i højeste åndelig interesse for planeten eller stjerne nationen under overvejelse. Dette danner det der står og falder med første kontakts indledning. I jeres tilfælde er vores tilstedeværelse her resultatet af en særlig dispensation fra Lod Surea. Faktisk afslører vores fortsatte observationer fra jeres videnskabelige, politiske og kulturelle sammenhænge, at i stadig har store fremskridt at gøre for at opfylde vores planmæssige forudsætninger for første kontakt. Endvidere, uden denne specielle dispensation og den fokuserede mellemkomst fra Himlen ville det nuværende niveau for første kontakt ikke være hvor det er i dag. Himlen ved, at i er en meget speciel sag, og vi er derfor tilbageholdende med at gribe omfattende ind i jeres anliggender. De mørke ved dette, og ønsker at det var anderledes!

  

   Meget af det, vi gør i denne mission er uden fortilfælde. Med virkning, er vores rolle blevet til en begrænset, menneskekærlig overherrerolle i din verden. Kun hvis det er nødvendigt kan vi gribe ind direkte og på et øjeblik. I hovedsagen arbejder vi med vores Jord allierede i henhold til understøttelse fra Himlen. Men din fortvivlelse og frustration har dvælet alt for længe! Skjulte, foranstaltninger bliver truffet for at afhjælpe dette. Under alt dette fortsætter jeres mørke med at opretholde en "lad tiden gå" teknologi, som nemt kunne løse jeres store energi- og miljø-ødelæggende vanskeligheder. Holde sig i mørket om disse teknologier, er for os helt vanvittigt! En anden sjældenhed er manipulering af valutaer til at ophobe rigdom. Disse vanvittige spil er upåagtet fortsat gennem tiden uden at blive ændret. Det ville have været meget bedre, hvis de mørke var blevet bærere af en ny virkelighed, som en måde at komme ud af denne mørke æra på.

  

     De mørke ved at "spillet er ude"! Himlen er begyndt at involvere dig i et nyt spil: Det kaldes fuld bevidsthed og bringer en Afslutning på alle begrænsninger. De mørke har brug for at stå ved siden af og elskværdigt give afkald på det gamle spil, der er under alle omstændigheder blive stoppet af dekreter fra Himlen. Kort, mørkets udsendinge vil miste den tabte årsag og blive tvunget til at anerkende formålet med spillet for hvad det er: en midlertidig odyssé gennem mørket for at få erfaring. Nu vender Lyset tilbage, og erfaringerne mødes i stor visdom, der skal anvendes efter behov af jer alle. Du kom til at deltage i mørkets drama og spille de forskellige roller. Glæd jer til at fejre genforeningen med jeres åndelige og rumfartsslægtninge!

  

I dag, er mere blevet afsløret. Du er i de sidste dage af din nuværende virkelighed, en virkelighed, der er i den himmelske transformationsfase. Tiden kommer for de specielle skibe med ritualer til at ændre denne virkelighed, hvilket tillader os at lande og fuldføre, hvad Himlen så storslået begyndte! Vid i dit hjerte af hjerter, at tidsubegrænsede Forsyning og uendelig overflod fra Himlen er virkelig jeres! Velkommen Majon! Velkommen Kasitaram! (Sirian for Rejoice! Og vær velsignet i Guddommelig Kærlighed og glæde.)

 

Oversat af:                                    

 

Lise Bille Rasmussen

 

Søren Bille Jensen                 Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.                                                     

  

www.spiritnet.dk/bevidsthed

 
 

Planetary Activation Organization | Mailing Address: P. O. Box 4975, El Dorado Hills, California 95762 USA
Voicemail: 808-573-3110 | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

 

Onsdag, 20 August 2008 02:00
Publiceret i Selvudvikling
Skrevet af Søren Bille
Læs mere…


Update by Sheldan Nidle for the Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation
12 Chicchan, 13 Tzotz, 4 Eb (den 7. oktober 2008)

 


Dramu Kasi! (Sirian for Megen Kærlighed!) Vi kommer igen, samtidig med at betingelserne for et dramatisk skifte på din planet kommer tættere på udførelse. På nuværende tidspunkt er din verden langsomt ved at frigøre sig fra det dødvande, der har tynget den type fremskridt, og som vi ønsker dybt skal ske. Efterhånden som denne proces arbejder sin frem, har mange begivenheder fundet sted, som blev forudsagt af vores forskellige fremskrevne scenarier for første kontakt. Hvad vi ser, er død af det gamle udtrykte opfattelses system og fødslen af den nye. Som vi nævnte før, er det voksende kaos, blot et røgslør designet til at skjule de sande frygtelige planer hos den mørke klike. Disse er centreret omkring et globalt tyranni, der er indstillet til at opstå ud af de nuværende, hurtige dybe kriser. Men vores Jordallierede har, med passende omhu, lagt op til en anden, mere fredelig og velstående virkelighed. Det vigtige punkt er, at De ikke blive fanget i det kaos, men at slutte sig til os i forestilling om et kommende, langt bedre alternativ. Dette alternativ er fysisk klar til at tage med, og de begivenheder, der fører til denne nye virkelighed er allerede i gang.

  

     En række igangværende hemmelige forhandlinger har givet et endeligt sæt af direktiver, der tillader det nuværende amerikanske regime, at blive erstattes, juridisk, med et interregnum på ikke mere end 6-9 måneders varighed. I denne periode vil interregnum fungere som den legitime regering i henhold til den særlige, aftalte, nødsituations bestemmelser. Under sit regi vil en bred vifte af reformer igangsætte et nyt økonomisk og politisk system. Siden depression, blev en række store indblandinger gennemført med hensigten på den oprindelige forfatning i skikkelse af en, nationalt økonomisk nødsituation, og derefter krigstid. Denne ødelæggelse af forfatningen blev yderligere massivt udvidet af det nuværende, ulovlige amerikanske regime, og formålet med interregnum er at fortryde, det den mørke klike så uhørt har forvoldt. Vores første tiltag er at rette op på det politiske system og forberede sig på at være et fair og upartisk instrument som bestemt i forfatningen. Samtidigt har den nuværende økonomiske katastrofe behov for at blive afløst og erstattes af nye skatte- og valutainstrumenter.

  

     Den nuværende nedgang i dollar er en naturlig proces forudbestemt af mørket, men også angivet i planerne for vores Jordallierede for at erstatte dollaren. Under den sidste del af Anden Verdenskrig, opnåede dollaren en dominerende stilling, der er først nu begyndt at falde. De mørke ønsker at erstatte det med en befalet valuta, baseret på en bredere union, nemlig den nordamerikanske Union. Dette er deres længe søgte måde at sætte en stopper for drømmen om Amerika på denne halvkugle. Vores Jordallierede er helt imod dette tyranni, som denne union repræsenterer. Den fortsatte brug af en stærkt manipuleret befalet valuta, hvilket er, hvad dollaren er blevet, og er ikke denne verdens vej til frelse. Snarere en tilbagevenden til en værdi-baserede møntenhed som er fundamentet for det nye system, som bakkes op af boksrum fyldt med guldbarrer og sølvbarrer. Fremskyndelse til at akkumulere denne rigdom er blevet en af vores opgaver. Disse hemmelige depoter er klar til at komme på nettet, når det ulovlige amerikanske regime er genvalgt. Med den nye valuta i hånden, er det næste skridt at udstede global gældseftergivelse.

  

Gældseftergivelsen nulstiller det globale økonomiske system og tillader det nye bank- og valutasystem at starte på en frisk. På nuværende tidspunkt har verdens banksystem praktisk talt opdelt hver nation og alle borgere i forskellige grader af gæld. Hvis nogen skulle, er vi nødt til at skifte til et hårdt valutasystem og anvende en ny metode til at registrerer gæld på, i dette system. Det hidtil usete aspekt af alt dette er den mængde af universel velfærd der ledsager disse ændringer: Et sandt ocean af midler venter på at blive distribueret, og alt der forhindrer udbetaling er den restriktive politik i det amerikanske regime. Når disse begrænsninger er fjernet, ved juridiske metoder, vi naturligvis ikke kan beskrive på nuværende tidspunkt, kan en hane med enorm rigdom åbnes. Det er denne rigdom der forandre begrænsningerne i det nuværende system og indleder et nyt finansrige for jer. Velstand fører til utallige nye ansvarsområder, og det påhviler jer at fokuserer på og forestille jer dette kommende potentiale og dvæle mindre på det kaos af en smuldrende gammel orden. Alt hvad der lige nu syntes så skræmmende vil være væk inden længe.

  

Returneringen af jeres frihedsrettigheder er taget meget alvorligt af vores Jordiske Allierede. En plan er undervejs, der helt sikkert løsner de mørkes greb om denne verden. Efter 13 årtusinder af kontrol og hvad der er sket i det sidste halve årti er virkelig forbløffende. Blandt de opgaver der stadig ligger forude er at få det værste overstået af de hindringer der bremser tingene. På det tidspunkt du læser dette vil nogle af disse blokeringer blive fjernet og de tilbageværende vil være nær ved deres løsning. Det er alt vi kan sige på nuværende tidspunkt. Vi arbejder alle på at annullerer den enorme myndighed de mørke har erhvervet. Så snart dette er ophævet vil nye muligheder opstå som kan udvide vores muligheder, og ved hver hindring der fjernes fremskyndes beslutning om den næste, og så videre. På denne måde stiger fremdriften hver dag, og dermed sikres vores fælles succes.

  

Denne proces med gradvise succeser har stået på i det sidste halve årti. I løbet af denne tid har vi lært meget om det mørke og har lært mange ting ved vores tidligere Anchara Alliance fjender. Denne nye viden bliver positivt brugt af os til at skabe detaljerne i hvert skridt vi tager. Efterhånden som det hele udspiller sig ser vi lige akkurat hvor snoet den mørke klikes logik er. Graden af dets snørklethed syntes at vokse efterhånden som vi rykker frem fra et stadie til et andet. Alligevel sker der fremskridt og derfor beder vi jer om at fokusere opmærksomt på jeres vision for en mere velstående og positiv virkelighed. Denne nye virkelighed vil vise sig på så mange vidunderlige måder, men den uophørlige larm fra medie nyhederne kan indhylle jer i en stivnet disharmonisk larm, der kan gøre det næsten umuligt for jer at se dette.

  

     Bevægelsen i retning af fred og velstand har taget fart på størstedelen af Moder Jord. Hun ønsker inderligt for jer alle at i skal være frie, suveræne, og velstående. Det giver sig udtryk i de mange kærlige energier, som hun dagligt sender jer. Hvis du stopper op og bliver stille, og enten meditere eller bare centrerer dig selv, kan du føler denne kærlighesnedsivning i hele Jordens atmosfære og inde i krusninger af energien, der kommer fra Jordens centrale sol. Det fysiske, som du er bosat i, ser i forandres til fuldt bevidste væsener og opmuntrer jer, når i uigenkaldeligt flytter mod transformation linjen. Det er det, der gør os sikre på, at alt vores arbejde bærer frugt og giver os mulighed for at vi snart at mødes. Så vi sammen indlede en ny virkelighed for dig og for hele denne galakse.

  

     Den nye virkelighed handler ikke kun om fysiske ændringer, men også åndelige. Du er integreret i fysiske og åndelige ændringer, der er for at tydeliggøre et 13-chakra-system og et velfungerende fællesskab mellem alle dine RNA / DNA. Dette individuelle kræver en virkelighed fyldt med velstand, sand opfyldelse, og en glæde, der aldrig ender! Det er din fremtid, ikke det skræmmende, tyranniske rige som mørket ønsker at skabe for dig. Vi skaber dette punkt af en grund: Nogle af jer er gået tilbage i en depression i tvivl som følge af begivenhederne i de sidste par uger, og alligevel er disse begivenheder en nødvendig optakt til de ændringer, der kommer. Brug din intuitive hjertelogik til hoppe ud af dine bekymringer og føle den strålende fremtid, der hurtigt nærmer sig!

 

     I dag har vi fortsat vores diskussion om dagens begivenheder. Medens disse kan forekomme dystre, er den nye næsten klar til at "poppe op". Vi er næsten ved mållinjen og det er hvor, de endelige glædesudbrud kræves af os alle. Vi slutter af med at minde dig om vores urokkelige, hovedtema: første kontakt. Nu forlader vi jer. Vid i dit hjerte af hjerter, at tidsubegrænsede Forsyning og uendelig overflod fra Himlen virkelig er jeres! Velkommen Majon! Velkommen Kasitaram! (Sirian for Rejoice! Og vær velsignet i Guddommelig Kærlighed og glæde.)

 

Oversat af:                                    

 

Lise Bille Rasmussen

 

Søren Bille Jensen                 Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

  

www.spiritnet.dk/bevidsthed

 


Planetary Activation Organization | Mailing Address: P. O. Box 4975, El Dorado Hills, California 95762 USA
Voicemail: 808-573-3110 | Fax: (808) 573-2867 | E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. | Website address: www.paoweb.com

 

Torsdag, 09 Oktober 2008 02:00
Publiceret i Selvudvikling
Skrevet af Søren Bille
Læs mere…

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer