Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
Olympia Strunch

Olympia Strunch

Mirakelskolen arbejder for autentisk lykke. Den der er iboende, uagtet ydre omstændigheder. Vi ønsker med vore tilbud at støtte det søgende menneske til at genføde sig selv, til en tilstand af forbundethed, dagligdags glæde, indre frihed.

Vi kan få og skabe hvad end vi vil. Det eneste der står i vejen for det, er vores egne begrænsede overbevisninger af virkeligheden, hele den forvrængede optik vi siden vor tidlige barndom er blevet viklet ind i, af omsorgspersoner, religion, kultur og samfund.

Mirakelskolens mission og vision er at inspirere og støtte mennesker til transformation, og tagen lederskab for et lykkeligt og fuldbyrdet liv. Vi er pionerer indenfor hjerteligt lederskab i det nye paradigme.

Vores metoder bygger på en lang række dokumenterede og effektive praktiske redskaber, der på holistisk vis implementerer alle områder i livet, og giver anvisninger både til indre som ydre oprydning og udrensning, kost, motion, meditation, visionsarbejde og meget andet.

Vores perspektiv er det kvantefysiske, der opfatter alt i universet som energi. Mirakelskolen tror på global ligestilling og global velstand, og er optaget af frihed, enhed og bæredygtighed på alle planer.

Vi studerer specialister indenfor mange grene, og har altid en finger på pulsen indenfor de nyeste tendenser og banebrydende forskning. Vores livsfundament bygger på altid at uddanne vores potentiale, forfine vores redskaber og opgradere energi og forståelse, og dette kommer til glæde for dig som vælger at fordybe dig i Mirakelskolens tilbud. I øjeblikket studerer vi en række internationalt anerkendte personer, som har fantastiske redskaber til transformation og energiarbejde. Heriblandt Soleira & Santari Green, Rikka Zimmerman, Neale Donald Walsch, Harrison Klein, Larry Crane/Lester Levinson, Richard Balden, Jo Dunning, Jacquline Joy, Maureen Moss og Ellen Whitehurst.

Mirakelskolen er ledet af Olympia Strunch, som er energiarbejder, livskunstner, life coach/visions coach og helhedsmentor. Olympia er til stadighed dybt passioneret praktisk forsker i energi, mirakler og kærlighed, og hun samler i Mirakelskolen det ultimative koncentrat af mestres visdom og lære i et praktisk format, der kan bruges for søgende mennesker i dagligdags perspektiver.

Olympia har med Mirakelskolens teknikker omformuleret sit eget liv fra tragik og lidelse, alenehed, indre smerte, kaotiske og nedbrydende parrelationer, til et livsudfold, med stadig voksende glæde, harmoni og indre lykke.

Olympia er tilknyttet Copenhagen Heart Awakening Institute C.H.A.I. og følger Global Goddess Leadership uddannelsen.
Ligeså er Olympia tilknyttet det internationale Visionary Coaching Network.

Hjemmeside: http://www.olympiastrunch.dk, http://www.mirakelskolen.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Hjertemøde

Onsdag, 26 Oktober 2011 19:45

Jeg elsker mig!

Torsdag, 29 September 2011 20:12

Vi er Ét.

Torsdag, 29 September 2011 20:06

Sand Magi

Torsdag, 29 September 2011 12:53

Kan du skabe mirakler

Torsdag, 29 September 2011 12:21

Den største læring

Onsdag, 14 September 2011 19:10

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer